Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
agent_001 wrote:Ovo je realni solidan potez, ali samo u slućaju da Bandovića završimo, dobijaš boljeg golmana, i parama od starog izmiriš njegov ugovor, mada su ga i bolje mogli tušnut, ali naš merhamet jbg. teško je nekom izbit lovu iz đepa! Ali ako nedođe dejo e onda smo ga popušili i veliki propust uprave!
Kazete svi da ce Dejo braniti...pa kakva je to procedura priajve igraca ? Zar se igraci mogu prijaviti 4-5 dana prije utakmice ? Dejo jos ni ugovor nije potpisao :S
sarajevomd wrote:Kazete svi da ce Dejo braniti...pa kakva je to procedura priajve igraca ? Zar se igraci mogu prijaviti 4-5 dana prije utakmice ? Dejo jos ni ugovor nije potpisao :S
just principe wrote:otkad je ova procedura od Uefe vezano za zabranu Zapadne tribine.
Ni protiv Cluja nije bilo naslonjaca a Zapadna tribina haman dupke puna.
Pa valjda kontali da ćemo staviti stolice sa naslonjačima pa nam progledali kroz prste ali eto prevarili su se. Prošle tri godine od Cluja a niđe naslonjača.
just principe wrote:otkad je ova procedura od Uefe vezano za zabranu Zapadne tribine.
Ni protiv Cluja nije bilo naslonjaca a Zapadna tribina haman dupke puna.
Pa valjda kontali da ćemo staviti stolice sa naslonjačima pa nam progledali kroz prste ali eto prevarili su se. Prošle tri godine od Cluja a niđe naslonjača.
Moramo samo odigrati kako znamo i nece biti problema ... Mene brine sto u europi i u ligi gledam 2 razlicita Sarajeva... Nadam se da protivnik koji je ovako blizu i koji je u rangu "Travnika i Rudara Prijedora" nece uciniti da gledamo "premijerligaško sarajevo"
todd_smith wrote:ma jok, petorica ce Saida da cuva, Hadzic x2, i svi sretni
KAd je Said mog'o povaljat petoricu Bugara moze vala i petoricu djetica 'ladno
Ovakvih pokušaja povaljivanja se najviše i treba pribojavati, jer ne bi bilo prvi put da se jedan igrač hvali u nebesa pa sam sebi umisli da je stvarno ono što mu govore da jeste, pa onda pokušava na silu i nemoguće kako bi opravdao očekivanja i na kraju bude najgori na utakmici.
Treba biti realan - onakav gol se daje 1 - 2 puta u životu, a on je ovaj jedan već ispucao:)
I .... je slican zabio. i protiv Borca je povaljo dobar dio odbrane,i onda asistirao nekome.
EDIT: Hejbet puta do sada je receno da se imena klubova pisu kako treba ili da se ne pisu nikako. Ne znam jesi li nekad procitao to ili nisi ali sad znas pa se probaj pridrzavati toga.
I .... je slican zabio. i protiv Borca je povaljo dobar dio odbrane,i onda asistirao nekome.
EDIT: Hejbet puta do sada je receno da se imena klubova pisu kako treba ili da se ne pisu nikako. Ne znam jesi li nekad procitao to ili nisi ali sad znas pa se probaj pridrzavati toga.
znaci sudeci po onom iznad, to je to nema vise golcina od Saida
znaci sudeci po onom iznad, to je to nema vise golcina od Saida
Evo i zvanične potvrde od FACETV-a da će biti utakmice:
Mada i dalje mislim da bi ovoj televiziji falilo malo profesionalnosti i reklame za ove utakmice ne bi trebali da prave u Windows Movie Maker nego da nabave nekog profesionalnog montažera da im radi pravi ove najave.
todd_smith wrote:ma jok, petorica ce Saida da cuva, Hadzic x2, i svi sretni
KAd je Said mog'o povaljat petoricu Bugara moze vala i petoricu djetica 'ladno
Ovakvih pokušaja povaljivanja se najviše i treba pribojavati, jer ne bi bilo prvi put da se jedan igrač hvali u nebesa pa sam sebi umisli da je stvarno ono što mu govore da jeste, pa onda pokušava na silu i nemoguće kako bi opravdao očekivanja i na kraju bude najgori na utakmici.
Treba biti realan - onakav gol se daje 1 - 2 puta u životu, a on je ovaj jedan već ispucao:)
Papetu je u repci svaki drugi takav bio.I to nareda Svjetske prvake.
1.DAN, ČETVRTAK (09.08.2012.) SARAJEVO – PODGORICA
Okupljanje putnika ispred stadiona „Asim Ferhatović Hase“ u 06.00h. Polazak autobusa u 06.30h. Slijedi vožnja Tjentišta, Nikšića do Podgorice. Dolazak u Podgoricu u podnevnim satima. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada i druženje sa brojnim navijačima FK Sarajevo. Naveče slijedi zajednički odlazak na gradski stadion Pod Goricom kapaciteta 17.000 sjedišta. UTAKMICA! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH.
2.DAN, PETAK (10.08.2012.) SARAJEVO
Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima.
CIJENA: 39,00 KM
U cijenu je uključeno:
- Bus prijevoz Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo - Podgorica –Sarajevo,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja
U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (obezbjeđuje agencija),
- PZ osiguranje 4,00 KM
* Kalkulacija rađena na bazi minimalno 45 putnika.
* Za putovanje vrijede Centrotours Opći uslovi putovanja.
Sa zvanične:
Fantastičan odziv navijača prvog dana prodaje ulaznica, preko 3.000 ulaznica prodato prvi dan!... Obezbjedi svoju ulaznicu za sjever, istok ili jug na vrijeme!
zlo87 wrote:Sa zvanične:
Fantastičan odziv navijača prvog dana prodaje ulaznica, preko 3.000 ulaznica prodato prvi dan!... Obezbjedi svoju ulaznicu za sjever, istok ili jug na vrijeme!
Hajde kupujte, hajdeeeeeeee
Samo da poruchim @Pitarrr82 ja sam kupio svoje ulaznice, a ti?