dzeno123 wrote:Bezveze vam je prica da je Dzeko cicija, nije 100 %. Ocima sam gledo kad je bacio neku vece jedno 10 puta po 200 eura pjevacu/pjevacici.
Sad ce poceti prica kako se k...i
Moderators: Charuga, Tomahawk11
dzeno123 wrote:Bezveze vam je prica da je Dzeko cicija, nije 100 %. Ocima sam gledo kad je bacio neku vece jedno 10 puta po 200 eura pjevacu/pjevacici.
Kud napisah u pm.Pitarrr82 wrote:dzeno123 wrote:Bezveze vam je prica da je Dzeko cicija, nije 100 %. Ocima sam gledo kad je bacio neku vece jedno 10 puta po 200 eura pjevacu/pjevacici.
Sad ce poceti prica kako se k...i![]()
Ne bih rekao da se kurci, ali da je krkan, to je ocigledno...Pitarrr82 wrote:dzeno123 wrote:Bezveze vam je prica da je Dzeko cicija, nije 100 %. Ocima sam gledo kad je bacio neku vece jedno 10 puta po 200 eura pjevacu/pjevacici.
Sad ce poceti prica kako se k...i![]()
Možeš njega iz mahale, al' mahalu iz njega teško.ultima_palabra wrote:Ma nije on cicija, nego je levatSvijet mu pod nogama, on svako malo ovamo dolazi i s furdom se druži. Da moram živjeti asketskim životom 11 mjeseci u godini i zarađujem cifre sa 6 nula, ne bih sigurno godišnji provodio u Sarajevu i Dubrovniku...
U pravu si donekle... mada bih ja upravo da ga maknem od te mahalaštinequasar wrote:Hajde ba, dečko je fudbaler. Nije pisac, slikar, profesor...
Šta on radi sa svojim parama nikog se ne tiče. Mahalaština.
Kakve egzibicije prave ostale fudbalske zvijezde svako ljeto, Edin je mila majka.
Drugo, nije svakom idealan odmor sunce-ljeto-vrućina-plaža-parti. Nekom je odmor doći kući na majčinu kuhinju.
Uglavnom se po postovima da primjetiti i zavist, zluradost, i ona naša mahlaština, o kojoj je i Andrić pisao.
Jel bila bolja od ove plavuse ta pjevacica ?dzeno123 wrote:Bezveze vam je prica da je Dzeko cicija, nije 100 %. Ocima sam gledo kad je bacio (narucivo pjesmu) neku vece jedno 10 puta po 200 eura pjevacu/pjevacici.
Amin!Mobile_Disco wrote:Koga guzi, na koga pare trosi, skim hoda (iako meni ovaj spahic ide na zivce ko ker za njim ide) gdje ce na ljetovanje, hocel tamo, ili vamo, dajte ba ljudi gledajte svoja posla, pustite Edina neka se kurci sa parama, neka baca pjevaljkama milion ako hoce, kome se ne svidja neka ne komentarise, da se on dobro odmori, nakara, napije, para nabaca pjevaljkama, nadje klub ovom cuki spahicu
i onda rahat ode na pripreme, bude spremniji od chuck norrisa, vrati se u formu, zabije par golova u premier ligi, i onda dodje i ebe bjelorusima mamu, u obe tekme
Pitarrr82 wrote:Da baca ne znam koliko para papak je, sto voli kuci doci papak je... mislim dokle vise jbg!?
Meni se cini normala momak i ja mu zelim da vrati formu i da nas obraduje i u repki...
pa to nam je nacionalni sportjahjah wrote:aaa ja na portal kad dole tema edin dzeko...kontam o cemu ce sad pricat kad ono mahala...bog vam pomogo...
Ma ja to vidim sasvim drugacije. Da ode u neka elitna ljetovalista gdje borave silni milioneri i sl. on bi samo bio jedan od... i nebi uopste bio interesantan nikome. Ipak kada dodje u Hrvatsku ili BiH on je jedan Dzeko i svi ga pozdravljaju i svi bi mu dali guze da otkinu koji euro od njega. U biti mislim da uopste momak nije los i da je dosta prizemljen s obzirom kako mu se zivot preko noci promjenio. Tesko je i puno vecim karakterima od njega ostati na zemlji a znati koliko su teski.. Ko god se zanima i prati sta on radi u svoje slobodno vrijeme je cista ljubomora i zavist i nista drugo. Momak je te pare posteno zaradio, znaci nije ukrao kao ove guzonje po BiH, svaka mu cast na tome. Ako jos bude pametan pa se koji put sjeti pomoci ljudima kojima je ta pomoc prijeko potrebna(dijeci bez roditelja, sehidskoj dijeci, povratnicima ma bilo kome) nema dalje, sto bi reko nas narod "svaka mu dala" .....ultima_palabra wrote:Ma nije on cicija, nego je levatSvijet mu pod nogama, on svako malo ovamo dolazi i s furdom se druži. Da moram živjeti asketskim životom 11 mjeseci u godini i zarađujem cifre sa 6 nula, ne bih sigurno godišnji provodio u Sarajevu i Dubrovniku...
Da se razumijemo u startu, libo mene racku kako Džeko živi... ovo ja više teoretišemarmin071 wrote:Ma ja to vidim sasvim drugacije. Da ode u neka elitna ljetovalista gdje borave silni milioneri i sl. on bi samo bio jedan od... i nebi uopste bio interesantan nikome. Ipak kada dodje u Hrvatsku ili BiH on je jedan Dzeko i svi ga pozdravljaju i svi bi mu dali guze da otkinu koji euro od njega. U biti mislim da uopste momak nije los i da je dosta prizemljen s obzirom kako mu se zivot preko noci promjenio. Tesko je i puno vecim karakterima od njega ostati na zemlji a znati koliko su teski.. Ko god se zanima i prati sta on radi u svoje slobodno vrijeme je cista ljubomora i zavist i nista drugo. Momak je te pare posteno zaradio, znaci nije ukrao kao ove guzonje po BiH, svaka mu cast na tome. Ako jos bude pametan pa se koji put sjeti pomoci ljudima kojima je ta pomoc prijeko potrebna(dijeci bez roditelja, sehidskoj dijeci, povratnicima ma bilo kome) nema dalje, sto bi reko nas narod "svaka mu dala" .....ultima_palabra wrote:Ma nije on cicija, nego je levatSvijet mu pod nogama, on svako malo ovamo dolazi i s furdom se druži. Da moram živjeti asketskim životom 11 mjeseci u godini i zarađujem cifre sa 6 nula, ne bih sigurno godišnji provodio u Sarajevu i Dubrovniku...
p.s. Ali moje skromno misljenje sto se tice ovog "drustva" mislim da ce mu ovi Spahici glave doci...
Ima smisla to... samo se nadam da neće zajebati karijeru, sljedeća sezona mu je možda najvažnija dosadarmin071 wrote:Ma jest to sve, ali sto bi se reklo on je nova zvijezda na sceni i normalno je malo da mu laska paznja i ne pada mu na pamet da bjezi od iste. To ce on mozda poceti tek za jedno 5-6 god kad mu dojadi sav taj publicitet. A sto se tice stalnog boravka po Bosni i Hrvatskoj kao i svi gastarbajteri u Evropi rade a po Bosni i Hrvatskoj prave kuce da svi vide koliko su oni bogati, a da pri tome u Evropi zive po nekakvim socijalnim stanovima "zlj" klase. Samo tu ih je Dzekson zajebao jer on moze da napravi takvu kucu i u BiH i u Hrvatskoj a bogami i u Engleskoj i to jednake kvaliteteA da ce mu Spahici doci glave u to ne sumnjam i to ne zato sto ga mrze nego jednostavno sto je kafana njihova prva ljubav a prve se ljubavi ne zaboravljaju lahko..