Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jack Be Nimble wrote:Doveli su Dzeku da ga drugi ne mogu imati. Ne trebaju napadaca. Jedino ako Baloteli ili neko drugi rikne onda je tu Dzeko. Ali za te pare bolje da su uzeli naprimjer Benta ili Caroll-a. Dzeko je primjer drugim klubovima, ne treba nam, ali ipak trosimo pare.
zanimljiva teorija, tako mocno oruzje kao sto je dzeko i u rukama najvecih amatera je ubojito oruzje
ned'o bog da se arsenal domog'o njega, sorry dijamantu al' mor'o sam
Ajd sad Mancini pokazi muda jeboga ti nisi djaba iz zemlje mafijasa Izbaci Lescota ili De Jonga ubaci Dzeku..prebaci Teveza skroz u spic i Toure.a a Silvu i Richardsa pored njih BUDI LUUUUUUUUUUUUUUUUD !
al ja odavno beskorisnijeg a skupljeg igraca nisam vidio od onog Berry-ja ... ako njemu de jong i ture nisu dovoljni "trkaci" na sredini terena onda nek ide u italiju voditi Livorno , a o baloteliju nije vrijedno ni pricat , toliku aroganciju odavno nisam vidio kod nekog "mladog" igraca , pa Gatuso je zlatan za njega ...
DrizzT wrote:al ja odavno beskorisnijeg a skupljeg igraca nisam vidio od onog Berry-ja ... ako njemu de jong i ture nisu dovoljni "trkaci" na sredini terena onda nek ide u italiju voditi Livorno , a o baloteliju nije vrijedno ni pricat , toliku aroganciju odavno nisam vidio kod nekog "mladog" igraca , pa Gatuso je zlatan za njega ...
Berry je karina mrtva od igraca... on meni ni u Igmanu ne bi igrao...