Žičani instrument koje ima svijeni vrat s pragovima i duboki kruškoliki stražnji dio je poznat kao ?plain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote: 1-35 2 pr.
instrumenti
a- skitnja
b- slutnja
c- lutnja
Žičani instrument koje ima svijeni vrat s pragovima i duboki kruškoliki stražnji dio je poznat kao ?plain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote: 1-35 2 pr.
instrumenti
1-49 2 pr.lejlamo wrote:AC_grom_DC wrote: Kako se zvao slovenački protestantski reformator, pisac i prevoditelj, rođen u Rašicama 1508. umro 1586. god. u Deredingenu, Njemačka ?
a- Primož Trubar![]()
b- Primož Frular
c- Primož Guslar
o baletu i ne znam bas puno...a vecina muzicara pije ..pa ...AC_grom_DC wrote:
1-49 2 pr.
balet - muzičari koji piju
Stephen Gately preminuo 2009. god. zbog prekomjerne količine alkohola koju je popio u noćnom klubu na Majorci je bio pjevač u kojoj grupi ?lejlamo wrote: 1-49 2 pr.
AC_grom_DC wrote: 1-35 2 pr.
Žičani instrument koje ima svijeni vrat s pragovima i duboki kruškoliki stražnji dio je poznat kao ?
a- skitnja
b- slutnja
c- lutnja
ovo znamAC_grom_DC wrote:Stephen Gately preminuo 2009. god. zbog prekomjerne količine alkohola koju je popio u noćnom klubu na Majorci je bio pjevač u kojoj grupi ?lejlamo wrote: 1-49 2 pr.
a- Luna Sea
b- Boyzone
c- Eve 6
historijski filmovi - ekranizovani romanilejlamo wrote:AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote: Stephen Gately preminuo 2009. god. zbog prekomjerne količine alkohola koju je popio u noćnom klubu na Majorci je bio pjevač u kojoj grupi ?
a- Luna Sea
b- Boyzone![]()
c- Eve 6
AC_grom_DC wrote: historijski filmovi - ekranizovani romani
1-27 2 pr.
plain vanilla wrote: Žičani instrument koje ima svijeni vrat s pragovima i duboki kruškoliki stražnji dio je poznat kao ?
a- skitnja
b- slutnja
c- lutnja
Koji je od navedenih horor filmova ekranizacija romana Stephena Kinga ?lejlamo wrote: ekranizovani romani
1-27 2 pr.
Koji je od navedenih horor filmova ekranizacija romana Stephena Kinga ?AC_grom_DC wrote: 1-27 2 pr.
ja volim a ovo mi je jedan od top 5 horora , većina njegovih romana su ekranizovani , al ovaj je baš ono..uspjela ekranizacija, nije se džaba Kubrick prihvatio posla.....dočimlejlamo wrote: Koji je od navedenih horor filmova ekranizacija romana Stephena Kinga ?
a- A tale of Two Sisters
b- The Omen
c- The Shining
PRESKOK MOLIM
AC_grom_DC wrote:
na španskom - albumi uživo
1-23 1 pr.
ida .....važna napomena....možeš tražiti i preskok na preskok (osim u slučaju preskoka plus)
lejlamo wrote: 1-23 1 pr.
haj'mo malo znanje iz sapunica upotrijebitimada je sada turski IN
dzukeleAC_grom_DC wrote:
1-25 2 pr.
atentatori - džukele
AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote: 1-23 1 pr.
Kako bismo mogli prevesti naziv globalnog atmosfersko-okeanskog fenomena koji nastaje uslijed fluktuacije vjetrova i vode u Tihom okeanu poznatog kao El Niño ?
a- mali princ
b- mali delfin
c- mali dječak
plain vanilla wrote: 1-25 2 pr.
[/quote]lejlamo wrote: Kako bismo mogli prevesti naziv globalnog atmosfersko-okeanskog fenomena koji nastaje uslijed fluktuacije vjetrova i vode u Tihom okeanu poznatog kao El Niño ?
a- mali princ
b- mali delfin
c- mali dječak
gora sam ja sto ovo izabrahAC_grom_DC wrote:plain vanilla wrote: 1-25 2 pr.
Apencelški planinski pas je vrsta psa porijeklom iz koje države ?
a- Austrije
b- Njemačke
c- Švicarske
a atentator kojeg sam ti bio pripremio je veća džukela od ovog apencelškog planinskog psa koji izgleda ovako .....plain vanilla wrote:
Apencelški planinski pas je vrsta psa porijeklom iz koje države ?
a- Austrije
b- Njemačke
c- Švicarske
preskok
preskokAC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: strane svijeta
Koji od navedenih glavnih gradova leži jugoistočno u odnosu na Sarajevo ?
a- Stockholm
b- Antananarivo
c- Nouakchott
od navijaca znam ove svoje rođene, manijake i horde...sumnjam da ce me oni strefitiAC_grom_DC wrote:
navijači - preskok plus 1-19 1 pr.
madagaskar, meščini da je jugoistočnoprilagodjena wrote:AC_grom_DC wrote:prilagodjena wrote: strane svijeta
Koji od navedenih glavnih gradova leži jugoistočno u odnosu na Sarajevo ?
a- Stockholm
b- Antananarivo
c- Nouakchott
preskok
preskok plusAC_grom_DC wrote:
ljudsko tijelo - preskok plus
1-10 1 pr.
lejlamo wrote: 1-19 1 pr.
[/size]na PRESKOK PLUS