Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pakica_

#3051 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

raja, imam jedno pitanjce :D nije gdje kupiti, al' ne znam gdje drugo da pitam hehe
helem, dolaze mi neka raja iz amer'ke, pa hocu da ih odvedem na kafu na zmajevac, ko kad svi gore padnu u nesvijest kad vide sarajevo hehe.. e sad, posto ja ne vozam grasovim kombijima posto do sad nisam imala potrebe, da vas priupitam znate li vi koja linija ide za gore i odakle krece.. je li od sebilja ili od vijecnice haha, pojma ne'am, k'o da sam svabo, jbt.. znam da je ispred kafane stanica, al' nikad nisam upratila koliko cesto ide niti koji kombi mi treba.. pa eto, ako vi znate, bila bih vam zahvalna :D
pakica_

#3053 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

kuuuul :D hvala mucho mucho! :D vidis, mozda sam mogla i proguglat, *bem se lijenu haha :D
aribes

#3054 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

sreca tvoja nisam mrzovoljna danas :-)

Uzivaj :)
Banksy

#3055 Re: Gdje u Sa......

Post by Banksy »

triple mama wrote:Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
Tapetar, tramvajska pruga, kod Stare pravoslavne crkve - veliki izbor krasnih materijala i odličan majstor.
Banksy

#3056 Re: Gdje u Sa......

Post by Banksy »

Chisum wrote: Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Kako nam su nam se sve vrijednosti srozale do poda, tako nam se i estetika - a ovdje govorim o onima od kojih se neki izgradjen osjecaj i ukus ocekuje barem u povojima - svela na sliku i atmosferu tranzicijskog buvljaka, na koji smo, izgleda, oguglali.
:lol:

Obična pegla, bez pare ...? Ništa ...? :(
alibaba_i_30_godina

#3057 Re: Gdje u Sa......

Post by alibaba_i_30_godina »

NotLooking wrote:Hvala svima na odgovorima, sad samo treba da se zaputim po ventilator. :D

Novo pitanje: gdje naći el. četkicu za zube?

Negdje na forumu sam pročitao da se može naći u DMu, ako je neko nedavno bio tamo (pretpostavljam da se misli na onaj DM u Ferhadiji) da mi potvrdi?

Hvala. :)
Hodas li ti ikako? U svakom trznom centru se moze naci nekoliko vrsta elektricnih cetkica za zube, takodjer u svakom DM-u. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3058 Re: Gdje u Sa......

Post by Velkoski »

kupiti kofein u tabletama ?
Zovem se Zelena

#3059 Re: Gdje u Sa......

Post by Zovem se Zelena »

Banksy wrote:
Chisum wrote: Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Kako nam su nam se sve vrijednosti srozale do poda, tako nam se i estetika - a ovdje govorim o onima od kojih se neki izgradjen osjecaj i ukus ocekuje barem u povojima - svela na sliku i atmosferu tranzicijskog buvljaka, na koji smo, izgleda, oguglali.

Možda u Robotu?
Joj te pegle su zakon... Ja dobila od nene rahmetli jednu, starija od mene :mrgreen: teška k'ooooooo... Al' radi i pegla bez premca. Još se ni ona ploča ne prlja, ništa se za nju ne lijepi. Milina :-D
Banksy

#3060 Re: Gdje u Sa......

Post by Banksy »

Zovem se Zelena wrote:
Banksy wrote:

Možda u Robotu?
Joj te pegle su zakon... Ja dobila od nene rahmetli jednu, starija od mene :mrgreen: teška k'ooooooo... Al' radi i pegla bez premca. Još se ni ona ploča ne prlja, ništa se za nju ne lijepi. Milina :-D
Ne mora biti baš toliko stara ... :mrgreen:
Tražim NORMALNE, one koje su se do prije 4, 5 godina mogle kupiti svuda, OBIČNE, BEZ :x PARE
Čuvaj tu neninu, vrijedi zlata ...
Cossack

#3061 Re: Gdje u Sa......

Post by Cossack »

Gdje mogu kupiti orginalne okvire za registarske tablice od INOX-a?

Image

:bih:
Qler

#3062 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
ciki4

#3063 Re: Gdje u Sa......

Post by ciki4 »

Grof wrote:Ehhhh...zna li neko prodaju li negdje u Sa studenti sa Likovne akademije svoje slike? Treba mi par slika za stan, a nemam puno love za to. :D
Ja sam od rodice saznala za momka, nedavno je diplomirao, radi mislim sve tehnike, nevjerovatno talentiran. Moja mama je od njega uzela 2 slike,ako želiš saznaću br. tel i poslati na pp
L.e.g

#3064 Re: Gdje u Sa......

Post by L.e.g »

triple mama wrote:Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
Ako imas neku sliku pa da postavis, imam ja jedno 20 stof karti od raznih dobavljaca
Cossack

#3065 Re: Gdje u Sa......

Post by Cossack »

Qler wrote:Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
Hvala na odgovoru :thumbup: Danas cu svratiti do njih...
Ductus Holedocus

#3066 Re: Gdje u Sa......

Post by Ductus Holedocus »

L.e.g wrote:
Ako imas neku sliku pa da postavis, imam ja jedno 20 stof karti od raznih dobavljaca
i po koliko su im slike,otprilike
Cossack

#3067 Re: Gdje u Sa......

Post by Cossack »

Qler wrote:Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
Bio sam danas kod njih, nazalost ono nije vidjelo INOX-a :sad: Hvala u svakom slucaju...
689908

#3068 Re: Gdje u Sa......

Post by 689908 »

gdje u sarajevu ima kupiti stone island ?
Morales

#3069 Re: Gdje u Sa......

Post by Morales »

Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa? 8-)
medaaa

#3070 Re: Gdje u Sa......

Post by medaaa »

Morales wrote:Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa? 8-)
ja svoj kupila u disti&dell u b.potoku, dell inspiron mini ... super mi je
Morales

#3071 Re: Gdje u Sa......

Post by Morales »

medaaa wrote:
Koliko love? Imaju li neki sajt?
medaaa

#3072 Re: Gdje u Sa......

Post by medaaa »

Morales wrote:
medaaa wrote:
Koliko love? Imaju li neki sajt?
http://www.disti.ba/

rade distribuciju dell-a za bih, ne sjecam se tacno cijene... nazovi
Morales

#3073 Re: Gdje u Sa......

Post by Morales »

SarajevoBH

#3074 Re: Gdje u Sa......

Post by SarajevoBH »

Gdje u centru Sarajeva mogu naci bas dobrog krojača?
M10A4EVER

#3075 Re: Gdje u Sa......

Post by M10A4EVER »

Da ne trazim sad ima li tema o dijelovima grada, ulicama i slicno...

Molio bih nekoga od upucenih da mi kaze gdje se nalazi ulica Hamdije Čemerlića, tacnije koji je to dio grada. Zahvaljujem...
Post Reply