helem, dolaze mi neka raja iz amer'ke, pa hocu da ih odvedem na kafu na zmajevac, ko kad svi gore padnu u nesvijest kad vide sarajevo hehe.. e sad, posto ja ne vozam grasovim kombijima posto do sad nisam imala potrebe, da vas priupitam znate li vi koja linija ide za gore i odakle krece.. je li od sebilja ili od vijecnice haha, pojma ne'am, k'o da sam svabo, jbt.. znam da je ispred kafane stanica, al' nikad nisam upratila koliko cesto ide niti koji kombi mi treba.. pa eto, ako vi znate, bila bih vam zahvalna
Gdje u Sa......
-
pakica_
#3051 Re: Gdje u Sa......
raja, imam jedno pitanjce
nije gdje kupiti, al' ne znam gdje drugo da pitam hehe
helem, dolaze mi neka raja iz amer'ke, pa hocu da ih odvedem na kafu na zmajevac, ko kad svi gore padnu u nesvijest kad vide sarajevo hehe.. e sad, posto ja ne vozam grasovim kombijima posto do sad nisam imala potrebe, da vas priupitam znate li vi koja linija ide za gore i odakle krece.. je li od sebilja ili od vijecnice haha, pojma ne'am, k'o da sam svabo, jbt.. znam da je ispred kafane stanica, al' nikad nisam upratila koliko cesto ide niti koji kombi mi treba.. pa eto, ako vi znate, bila bih vam zahvalna
- aribes
-
pakica_
#3053 Re: Gdje u Sa......
kuuuul
- aribes
#3054 Re: Gdje u Sa......
sreca tvoja nisam mrzovoljna danas
Uzivaj
Uzivaj
- Banksy
#3055 Re: Gdje u Sa......
Tapetar, tramvajska pruga, kod Stare pravoslavne crkve - veliki izbor krasnih materijala i odličan majstor.triple mama wrote:Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
- Banksy
#3056 Re: Gdje u Sa......
Chisum wrote: Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Kako nam su nam se sve vrijednosti srozale do poda, tako nam se i estetika - a ovdje govorim o onima od kojih se neki izgradjen osjecaj i ukus ocekuje barem u povojima - svela na sliku i atmosferu tranzicijskog buvljaka, na koji smo, izgleda, oguglali.
Obična pegla, bez pare ...? Ništa ...?
- alibaba_i_30_godina
#3057 Re: Gdje u Sa......
Hodas li ti ikako? U svakom trznom centru se moze naci nekoliko vrsta elektricnih cetkica za zube, takodjer u svakom DM-u.NotLooking wrote:Hvala svima na odgovorima, sad samo treba da se zaputim po ventilator.![]()
Novo pitanje: gdje naći el. četkicu za zube?
Negdje na forumu sam pročitao da se može naći u DMu, ako je neko nedavno bio tamo (pretpostavljam da se misli na onaj DM u Ferhadiji) da mi potvrdi?
Hvala.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3058 Re: Gdje u Sa......
kupiti kofein u tabletama ?
- Zovem se Zelena
#3059 Re: Gdje u Sa......
Možda u Robotu?Banksy wrote:Chisum wrote: Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Kako nam su nam se sve vrijednosti srozale do poda, tako nam se i estetika - a ovdje govorim o onima od kojih se neki izgradjen osjecaj i ukus ocekuje barem u povojima - svela na sliku i atmosferu tranzicijskog buvljaka, na koji smo, izgleda, oguglali.
Joj te pegle su zakon... Ja dobila od nene rahmetli jednu, starija od mene
- Banksy
#3060 Re: Gdje u Sa......
Ne mora biti baš toliko stara ...Zovem se Zelena wrote:Možda u Robotu?Banksy wrote:Chisum wrote: Sve sto iskace iz onog papanluka i kica sadrzanog u miljeu do pola televizora, par sarenih tanjirica kupljenih na ekskurziji i neizbjeznih "slika" crkava i dzamija, nekakvih ikona ili "starog dede sa fesom", koji je po popularnosti davno poder'o i Elvisa i Beatlese, dakle, raznih kiceraja kojih se, pogotovo danas, nastanca mali milion - korak je naprijed.
Joj te pegle su zakon... Ja dobila od nene rahmetli jednu, starija od meneteška k'ooooooo... Al' radi i pegla bez premca. Još se ni ona ploča ne prlja, ništa se za nju ne lijepi. Milina
Tražim NORMALNE, one koje su se do prije 4, 5 godina mogle kupiti svuda, OBIČNE, BEZ
Čuvaj tu neninu, vrijedi zlata ...
- Cossack
#3061 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu kupiti orginalne okvire za registarske tablice od INOX-a?

- Qler
#3062 Re: Gdje u Sa......
Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
- ciki4
#3063 Re: Gdje u Sa......
Ja sam od rodice saznala za momka, nedavno je diplomirao, radi mislim sve tehnike, nevjerovatno talentiran. Moja mama je od njega uzela 2 slike,ako želiš saznaću br. tel i poslati na ppGrof wrote:Ehhhh...zna li neko prodaju li negdje u Sa studenti sa Likovne akademije svoje slike? Treba mi par slika za stan, a nemam puno love za to.
- L.e.g
#3064 Re: Gdje u Sa......
Ako imas neku sliku pa da postavis, imam ja jedno 20 stof karti od raznih dobavljacatriple mama wrote:Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
- Cossack
#3065 Re: Gdje u Sa......
Hvala na odgovoruQler wrote:Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
- Ductus Holedocus
#3066 Re: Gdje u Sa......
i po koliko su im slike,otprilikeL.e.g wrote:Ako imas neku sliku pa da postavis, imam ja jedno 20 stof karti od raznih dobavljacatriple mama wrote:Gdje u Sarajevu mogu naći malo drugačiji, da ne kažem extravagantniji, izbor materijala za presvlačenje namještaja? Zimus, na sajmu Interio u Skenderiji je bio jedan divan štand sa extra materijalima ali sam nažalost bacila njihovu reklamu...
- Cossack
#3067 Re: Gdje u Sa......
Bio sam danas kod njih, nazalost ono nije vidjelo INOX-aQler wrote:Ja sam sebi uzeo prosle godine u motorexu, mislim 13KM komad...
-
689908
#3068 Re: Gdje u Sa......
gdje u sarajevu ima kupiti stone island ?
- Morales
#3069 Re: Gdje u Sa......
Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa? 
- medaaa
#3070 Re: Gdje u Sa......
ja svoj kupila u disti&dell u b.potoku, dell inspiron mini ... super mi jeMorales wrote:Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa?
- Morales
#3071 Re: Gdje u Sa......
Koliko love? Imaju li neki sajt?medaaa wrote:ja svoj kupila u disti&dell u b.potoku, dell inspiron mini ... super mi jeMorales wrote:Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa?
- medaaa
#3072 Re: Gdje u Sa......
http://www.disti.ba/Morales wrote:Koliko love? Imaju li neki sajt?medaaa wrote:ja svoj kupila u disti&dell u b.potoku, dell inspiron mini ... super mi jeMorales wrote:Gdje je najveci izbor za kupiti mini laptopa?
rade distribuciju dell-a za bih, ne sjecam se tacno cijene... nazovi
-
SarajevoBH
#3074 Re: Gdje u Sa......
Gdje u centru Sarajeva mogu naci bas dobrog krojača?
- M10A4EVER
#3075 Re: Gdje u Sa......
Da ne trazim sad ima li tema o dijelovima grada, ulicama i slicno...
Molio bih nekoga od upucenih da mi kaze gdje se nalazi ulica Hamdije Čemerlića, tacnije koji je to dio grada. Zahvaljujem...
Molio bih nekoga od upucenih da mi kaze gdje se nalazi ulica Hamdije Čemerlića, tacnije koji je to dio grada. Zahvaljujem...