Sto je sasvim i normalno i pozeljno ako si se vec odselio u drugu zemlju.Bosanski_kralj wrote: Možda se tako ponašaju u nekoj određenoj državi, ali stanje kada dođu u Bosnu je onakvo kako ga je BHF_manijak opisao. Posebno to vrijedi za kategoriju dijaspore koja je sa svojih 20ak godina otišla iz Bosne i već nakon 3 mjeseca boravka u Austriji, Sloveniji... možeš čuti da izgovaraju neke njihove riječi.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#3051 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- Bosanski_kralj
#3052 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nisam bio jasan dovoljno, mislio sam ovdje u Bosni pričaju tako.jeza u ledja wrote:Sto je sasvim i normalno i pozeljno ako si se vec odselio u drugu zemlju.Bosanski_kralj wrote: Možda se tako ponašaju u nekoj određenoj državi, ali stanje kada dođu u Bosnu je onakvo kako ga je BHF_manijak opisao. Posebno to vrijedi za kategoriju dijaspore koja je sa svojih 20ak godina otišla iz Bosne i već nakon 3 mjeseca boravka u Austriji, Sloveniji... možeš čuti da izgovaraju neke njihove riječi.
- jeza u ledja
#3053 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moguce, ali isto tako znam da su i mnogi domaci optereceni dijasporom pa im smetaju svakakve gluposti.Bosanski_kralj wrote:Nisam bio jasan dovoljno, mislio sam ovdje u Bosni pričaju tako.jeza u ledja wrote:Sto je sasvim i normalno i pozeljno ako si se vec odselio u drugu zemlju.Bosanski_kralj wrote: Možda se tako ponašaju u nekoj određenoj državi, ali stanje kada dođu u Bosnu je onakvo kako ga je BHF_manijak opisao. Posebno to vrijedi za kategoriju dijaspore koja je sa svojih 20ak godina otišla iz Bosne i već nakon 3 mjeseca boravka u Austriji, Sloveniji... možeš čuti da izgovaraju neke njihove riječi.
Jedan dodje s meckom, svedskim tablicama i izblajhanom kosom, a drugi ga jebe u mozak jer je do juce ovce sa njim cuvao. Pa podjebavaj dok se boje ne rastope.
- alphonse kauders
#3054 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
HSV smijenio Oenninga, i postavio privremenog trenera Rudolfa Cardoza, koji je trenirao drugi tim. Ovo bi moglo biti obecavajuce za Bešića, s obzirom da ga je upravo Cardozo trenirao i kod njega je redovno igrao na poziciji desnog beka u drugom timu Hamburga pa se moze ocekivati da ce mu dati malo vise šanse u prvenstvu.
- just principe
#3055 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pa dobro sta je sa Zlatanom Muslimovicem, zar mu je toliko tesko pronaci klub, njegov menadjer prije govorio kao nece svasta hoce da razmotre, kao da je u poziciji da bira
ovako ne moze nista osim trenirati u Zelji 
-
Baudelaire
#3056 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad sam ja napisao da mu agent sipa seljačku priču i da nema šanse da će sa onim pristupom naći klub pojedinci me napali i rekli da je igrač za liga peticejust principe wrote:pa dobro sta je sa Zlatanom Muslimovicem, zar mu je toliko tesko pronaci klub, njegov menadjer prije govorio kao nece svasta hoce da razmotre, kao da je u poziciji da biraovako ne moze nista osim trenirati u Zelji
-
udrch
#3057 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakva nam je situacija sa Ibiševićem?
Nemoj da dižemo euforiju ako ćemo u Pariz bez njega, ne može Džeko sam protiv onakve francuske odbrane..
Nemoj da dižemo euforiju ako ćemo u Pariz bez njega, ne može Džeko sam protiv onakve francuske odbrane..
-
Baudelaire
#3058 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Počeo je trenirati, mislim da može biti spreman do Pariza.udrch wrote:Kakva nam je situacija sa Ibiševićem?
-
udrch
#3059 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pročitao sam to kratko danas, ali ima li ko info više, u kavom stanju je povreda, jeli sanirana..Baudelaire wrote:Počeo je trenirati, mislim da može biti spreman do Pariza.udrch wrote:Kakva nam je situacija sa Ibiševićem?
-
Korisničkoime
#3060 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Na njemačkim stranicama kažu da je povreda sanirana ali jučer je odradio samo jutarnji trening u trajanju od 120 minuta dok popodnevni nije odradio sa ekipom nego regenerativni u teretani (šta god to značilo). Jutarnji trening se sastojao od igre 3 na 3, trčanje, stabilizacijskih vježbi (?) i teretane te fudbalskog tenisa. Trener ne računa s njim za vikend i nije bio precizan u vezi povratka samo kaže da ga žele postepeno reintegrisati. Eh sad ja nisam nešto pametniji nakon ovog ali po svemu sudeći kontam da neće biti spreman do Pariza za svih 90 min. na našu žalost.udrch wrote:pročitao sam to kratko danas, ali ima li ko info više, u kavom stanju je povreda, jeli sanirana..Baudelaire wrote:Počeo je trenirati, mislim da može biti spreman do Pariza.udrch wrote:Kakva nam je situacija sa Ibiševićem?
- just principe
#3061 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ma na Ibi-ja mislim vise ne racunaju u Hoffu ozbiljno, taman i da se oporavio 100% tesko da ce igrati..
nista, na njemu je da trenira samo i da bude spreman za francuze, pa pola sata da igra dovoljno, jer i tako sem Dzeke nemamo napadaca da valja
nista, na njemu je da trenira samo i da bude spreman za francuze, pa pola sata da igra dovoljno, jer i tako sem Dzeke nemamo napadaca da valja
- BHF_Manijak
#3062 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nesreca za Vedu je sto su ovi krenuli pravo dobro, trpaju svakom dosta golova, raspolozen i mrtvi Babel(prosle sezone nula, a i ove nije nesto aman bio, fulo prazne golove no eto procepilo ga...)kao i Firmino, ali sreca u nesreci je sto im veznjaci samo daju golove, Sejo 3 gola u Bundesligi, Firmino 4 i Babel 4(iako naravno nije vezni, u Hoffeu igra u veznom redu tacnije lijevi ofanzivni), dok napadaci ala Mlapa, Tagoe, Obasi ili Schipplock "poste"! 
-
udrch
#3063 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne pesimiziraj..just principe wrote:ma na Ibi-ja mislim vise ne racunaju u Hoffu ozbiljno, taman i da se oporavio 100% tesko da ce igrati..
Ibišević nije tip igrača kojeg možeš držati dugo na klupi..on se jednostavno previše trudi da bi ga neki trener ignorisao, pogotovo ga neće ignorisati njemački treneri kojima je jedini moto rad, rad i samo rad..
- just principe
#3064 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lokomotiva je odigrala u derbiju sa Rubinom 1:1, a moskovski Dynamo je doživeo neprijatan poraz od Krylya Sovetov sa 1:0 u mečevima 25. kola ruskog šampionata.
Senijad Ibričić je zaigrao od početka u dresu Lokomotive i proveo je terenu 72 minuta, a njegov tim je poveo preko Zapatera. Samo pet minuta nakon što je našeg reprezentativca zamijenio Loskov, gosti su izjednačili.
Zvjezdan Misimović je ostao na klupi tokom cijelog meča na gostovanju u Samari gdje je Dynamo doživio poraz koji ga može koštati titule.
jos da dodam Lulic igrao 90 minuta u remiju kod kuce sa Palermom 0-0..NaraFno na poziciji lijevog beka
Senijad Ibričić je zaigrao od početka u dresu Lokomotive i proveo je terenu 72 minuta, a njegov tim je poveo preko Zapatera. Samo pet minuta nakon što je našeg reprezentativca zamijenio Loskov, gosti su izjednačili.
Zvjezdan Misimović je ostao na klupi tokom cijelog meča na gostovanju u Samari gdje je Dynamo doživio poraz koji ga može koštati titule.
jos da dodam Lulic igrao 90 minuta u remiju kod kuce sa Palermom 0-0..NaraFno na poziciji lijevog beka
-
Korisničkoime
#3065 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uostalom ko bi ga od napadača u Hoffenheimu mogao zamjeniti Babbel nije klasični špic kao ni Obasi za sada njih dvojica igraju krilne napadače a u sredini Sigurdsson a mislim da on kao ni ostali nisu ozbiljna konkurencija Ibiševiću za isturenog špica barem za sada i u ovoj formaciji.udrch wrote:Ne pesimiziraj..just principe wrote:ma na Ibi-ja mislim vise ne racunaju u Hoffu ozbiljno, taman i da se oporavio 100% tesko da ce igrati..
Ibišević nije tip igrača kojeg možeš držati dugo na klupi..on se jednostavno previše trudi da bi ga neki trener ignorisao, pogotovo ga neće ignorisati njemački treneri kojima je jedini moto rad, rad i samo rad..
-
Baudelaire
#3066 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A niko se ne pita zašto Salihović ne igra? On minute nije upisao još od Bjelorusije, a pričalo se da bi trebao biti spreman za desetak dana od onda. Evo prošlo 20 dana, Seje još uvijek nigdje.
-
Baudelaire
#3067 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=28503
Haj što je Spahić opet pokazao nesportsku stranu, ali što je ovaj kreten to podveo pod snalažljivost i lukavstvo
Haj što je Spahić opet pokazao nesportsku stranu, ali što je ovaj kreten to podveo pod snalažljivost i lukavstvo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3068 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kad svako moze biti "novinar". jbg..
- Obuca9
#3069 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne kontam samo, otkud tolika mržnja prema Spahiću, bukvalno preko noći. U čemu je fazon?
- kokuz_sa
#3070 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
nije mrznja sema al ob je kapiten repke..trebao bi biti uzor igracima mladjim u nasoj selekciji a oni trebaju da slijede njegove prljave primjerehz__semir wrote:Ne kontam samo, otkud tolika mržnja prema Spahiću, bukvalno preko noći. U čemu je fazon?
laktanja,samaranja i bezobraznog simuliranja
ima sve granicu al ovo je bezobrazluk
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#3071 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
nema niko kapitena ko mi, spaha kralj 
-
Baudelaire
#3072 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nigdje nisam spomenuo da ga mrzim, samo mrzim nesportsko ponašanje, ko god ga provodio, a Spahić to radi prečesto za jednog kapitena. Jbg, ako je tebi normalno nekom stati na nogu, pa kad on tebi stane na nogu, baciti se na pod i valjati, tako da ovaj dobije crveni karton, meni nije. I ako ti je ovo ok, onda se nemaš pravo buniti što su protiv nas oni šabani iz Lištice svaki napad prekidali izležavanjem.hz__semir wrote:Ne kontam samo, otkud tolika mržnja prema Spahiću, bukvalno preko noći. U čemu je fazon?
-
Corola
#3073 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Manje citaj Avdica i takve uhljupe.Koji puste baje,a vi se takvi primite sad pa sad.Baudelaire wrote:Nigdje nisam spomenuo da ga mrzim, samo mrzim nesportsko ponašanje, ko god ga provodio, a Spahić to radi prečesto za jednog kapitena. Jbg, ako je tebi normalno nekom stati na nogu, pa kad on tebi stane na nogu, baciti se na pod i valjati, tako da ovaj dobije crveni karton, meni nije. I ako ti je ovo ok, onda se nemaš pravo buniti što su protiv nas oni šabani iz Lištice svaki napad prekidali izležavanjem.hz__semir wrote:Ne kontam samo, otkud tolika mržnja prema Spahiću, bukvalno preko noći. U čemu je fazon?
Imas devet igraca jos ihih minuta ostalo do kraja igras protiv jedne Valencije i to na svom terenu i plus u dzepu tri boda.Ovi navalili kao ludi i velike sanse su da prospes sve tri boda.
Navijaci Sevile ga vec sad prozivaju kao najveca lisica kluba ikada.
Uostalom koji je qurac tjerao Spanca da mu na krkanski potez vrati sa jos krkanskijim.Odgovor je ,njegova glupa tintara.
Zato ce sad Marinko malo da odmara.
- BHF_Manijak
#3074 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Joj ova prica kako je on kapiten i kako treba biti uzor mladim nadama je fakat smijesna, daj ba eto ko da te "mlade nade" sjede kod kcue pored tv-a i drkaju na spahica, svaki njegov potez upijaju! Sto se nasih mladjih igrca tice, vide se na okupljanju i to je to, qrac iko ikog prati i gleda, a kamo li da slijedi u ponasanju, svak ima svoju zivotnu filozofiju, odavno je institucija kapitena izgubia na vaznosti, vise sad proforme radi nego li da ima neki ogroman uticaj, da je glava tima i slicno...Nasi mladji ne mogu ba autoritet roditelja podnijeti a kamo li "nekakvog tamo " kapitena...
-
Baudelaire
#3075 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Okolina odgaja djecu puno više nego roditelji, škola, kapiteni, i slično, to je tačno. Međutim, ovo jeste bilo nesportsko ponašanje, htjeli to pojedinci priznati ili ne. Ja sam samo za jednake kriterije, ništa više. Zamislite obrnutu situaciji, nekom ko bi ovo Spahiću uradio bi se jebala majka, ne bi se govorilo da je lisica, mudrac i slično.