Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3051 Re: Teretana

Post by Velkoski »

burek_in_space wrote: Dzaba ti sve, kad opet imam bolju ruku od tebe :oops: :mrgreen:
bjaaaaaaaaži tamo :mrgreen:
burek_in_space

#3052 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

leet wrote:
Znam da istina boli. :evil: :mrgreen:
Verocious

#3053 Re: Teretana

Post by Verocious »

burek_in_space wrote:
leet wrote:
Znam da istina boli. :evil: :mrgreen:
Geneticar :razz: :mrgreen:
burek_in_space

#3054 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

Verocious wrote:
Kako znash da imam dobre gene?! :shock: :mrgreen:
Mr. Brightside

#3055 Re: Teretana

Post by Mr. Brightside »

burek_in_space wrote:
Verocious wrote:
Kako znash da imam dobre gene?! :shock: :mrgreen:
možda sam ti prenio malo svojih :dance: :mrgreen: :skoljka:
burek_in_space

#3056 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

Mr. Brightside wrote: možda sam ti prenio malo svojih :dance: :mrgreen: :skoljka:
MaWi, maWi :kiss: :mrgreen: :dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3057 Re: Teretana

Post by Velkoski »

uuuuuuuu, ovo samo krv more saprat' :mrgreen:
burek_in_space

#3058 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

leet wrote:uuuuuuuu, ovo samo krv more saprat' :mrgreen:
Chinjenicu da imam bolju ruku od tebe, iako godinu dana nisam tega digao?! :mrgreen: :razz:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3059 Re: Teretana

Post by Velkoski »

Ih, ako godinu ne treniraš, vjerovatno si manji od makovog zrna :oops: :mrgreen:
burek_in_space

#3060 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

leet wrote:Ih, ako godinu ne treniraš, vjerovatno si manji od makovog zrna :oops: :mrgreen:
Aha, ko dva makova zrna. :oops: :mrgreen:
Industrialyzer

#3061 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

Konacno se malo ove normalne raje vratilo na temu, nema padobranaca koji zele sve i odmah :D

Ja se preko ljeta odrzavam redovnim plivanjem. Nevjerovatno je kako se dobro osjecam nakon termina na Olimpijskom 8-)
burek_in_space

#3062 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

Udaranje u vrecu plus shta bi moglo dati najbolje rezultate, dok se ne nadje vremena za posjetu teretani?!
Mustang1

#3063 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Ja samo trcim i plivanje kada idem na bazen dok su ove vrucine .. Burek ostavi alkohol i to ce dati najbolje rezultate :oops:
burek_in_space

#3064 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

Bubalo1 wrote:Ja samo trcim i plivanje kada idem na bazen dok su ove vrucine .. Burek ostavi alkohol i to ce dati najbolje rezultate :oops:
Ko da 15 piva za noc mozhe uticati na izgled. 8-)
Industrialyzer

#3065 Re: Teretana

Post by Industrialyzer »

burek_in_space wrote:
Bubalo1 wrote:Ja samo trcim i plivanje kada idem na bazen dok su ove vrucine .. Burek ostavi alkohol i to ce dati najbolje rezultate :oops:
Ko da 15 piva za noc mozhe uticati na izgled. 8-)

Profesionalci prije takmicenja piju samo vino da im izvuce vodu ali za nas amatere mogu i pive posluziti :lol:
Tkd

#3066 Re: Teretana

Post by Tkd »

Načekaš ćeš se dok bodybuilder počne udarati u vreću :D

To je bespotrebno trošenje . Dobro, ovo je za one koji u potpunosti samo misle na bildanje. Svaka im čast, sve se svodi na kvalitet treninga i ishrane, a nepotrebne stvari ne žele raditi .
burek_in_space

#3067 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

Tkd wrote:Načekaš ćeš se dok bodybuilder počne udarati u vreću :D

To je bespotrebno trošenje . Dobro, ovo je za one koji u potpunosti samo misle na bildanje. Svaka im čast, sve se svodi na kvalitet treninga i ishrane, a nepotrebne stvari ne žele raditi .
Izgled bodybuildera je, po mom misljenju, totano bezveze, ako ne prati snaga, izdrzhljivost, eksplozivnost.
Nemam mi nishta gore nego vidjeti nekog lika kako je napuc'o sebi ruku, ledja, ramena, ali mu treba 15 sekundi da se okrene oko svoje ose.
S obzirom da ovo pricham iz pozicije nekoga ko je bio jako blizu da i sam postane takav, mislim da nije bespotrebno kombinovati sve shto pruzhaju danashnje mogucnosti, kako bi se doshlo do shto boljeg i shto skladnije gradjenog tijela.
enisss

#3068 Re: Teretana

Post by enisss »

burek_in_space wrote:

Izgled bodybuildera je, po mom misljenju, totano bezveze, ako ne prati snaga, izdrzhljivost, eksplozivnost.
Nemam mi nishta gore nego vidjeti nekog lika kako je napuc'o sebi ruku, ledja, ramena, ali mu treba 15 sekundi da se okrene oko svoje ose.
S obzirom da ovo pricham iz pozicije nekoga ko je bio jako blizu da i sam postane takav, mislim da nije bespotrebno kombinovati sve shto pruzhaju danashnje mogucnosti, kako bi se doshlo do shto boljeg i shto skladnije gradjenog tijela.
sve zavisi sta zelis...vecina ljudi su ovdje amateri koji i da mogu vjerovatno ne bi zeljeli da izgledaju kao Cutler ili Heath...no.. slazem se da je itekako dobro da se radi konbinovano trening neke od borilackih vjestina i teretana...takodje...obicno se uvijek svi zalijeci na covjeka koji je nabildan da se dokazu..sto kazes..bilderi su nepokretni i sto je jos jedan veliki problem...nedostatak cardia...tj...brzo ispusu :)
Kad pogledas Overeema...mislim da je ono tijelo koje bi svako volio da ima..a u isto vrijeme covjek je i pokretljiv..fleksibilan..i izdrzljiv..isto tako..primjer Mirka Filipovica..koji nikad nije izgledao nesto previse nabildan...i uvijek je naravno imao dobre motoricke sposobnosti...
Ko god se ne misli profesionalno baviti Bodybuildingom...definitivno je dobro da se radi uz to i kick box..ili jiu jitsa..ili sta vec znam..eh sad..profi bilderi...mislim da i oni mogu da rade neki sport uz teretanu ali nekog nizeg intenziteta..i vreca se moze udarati lagano...da se ne umaras tako brzo :)
Tkd

#3069 Re: Teretana

Post by Tkd »

Upravo tako, zavisno od toga šta želiš . Nije isto izlaziti na binu i pripremiti se za takmičenje u nekim borilačkim sprotovima gdje običnom treningu dodaješ i teretanu.
enisss

#3070 Re: Teretana

Post by enisss »

Tkd wrote:Upravo tako, zavisno od toga šta želiš . Nije isto izlaziti na binu i pripremiti se za takmičenje u nekim borilačkim sprotovima gdje običnom treningu dodaješ i teretanu.
naravno...ja isto tako uvijek gledam da udaram vrecu prije treninga..jer mi dodje kao zagrijavanje...a i poslije treninga nekim laganim intenzitetom cisto ono da malo opustim misice od stresa
Verocious

#3071 Re: Teretana

Post by Verocious »

burek_in_space wrote:

Zavisi sve sta neko hoce. Meni su izgled i snaga primarni a to dal mogu trcati dosta, biti izdrzljiv i sl. me ne interesuje previse jer se ne spremam za legije stranaca :mrgreen:
Kako ono kazu: "Ko trci umre oznojen." :razz:

Samo brzo hodanje po 1-2 sata u cugu, nit se umaram previse, nit se znojim a masti se tope :-D
Mustang1

#3072 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

Samo sto ce meni uskoro trebati i kondicija .. I to trcim uzbrdo po brdima :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3073 Re: Teretana

Post by Velkoski »

Kol'ko si bodova skupio na onom "prijemnom" ? :mrgreen:
hali gali halid

#3074 Re: Teretana

Post by hali gali halid »

Koliko je najbolje raditi serija i ponavljanja?
Mustang1

#3075 Re: Teretana

Post by Mustang1 »

leet wrote:Kol'ko si bodova skupio na onom "prijemnom" ? :mrgreen:
Nemam pojma :lol: :lol: 78,87 i 12:15 :D Nakon toga nisam ni skleka ni trbusnjaka uradio sad ne bih mogao 20 :oops:
Post Reply