Ako Avaz bude stampao formulare za izbore, ne bi me cudilo da bude i takvih pokusaja.nellington wrote:Od 2000 prisutnih delegata, njih 3000 glesalo za Šćepualienalf wrote:I jos zaboravij jednu stvar, pa cak prilikom izbora predsjednika MZ-a i kucnih savjeta skoro da nema jednoglasnih izbora predsjednika, a ovo danas bi jednoglasno???? Koliko, 2500 jednoglasnih??????
Ko kaze da je Sadam mrtav?????????????????
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- 1gorstak
#3051 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
Max Bunker
#3052 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Mislim da on ide na kartu onih biraca, koji su se razocarali u Stranku za BiH i da klepi jos neki glas od SDA ( al bas ono nesta mizerno ). Sigurno je da ce Fahrudin uci u parlament i sa njim jos Terzic i mozda taj Kabil. Kada udju, stranka kao stranka, tj. SBB nece imati veliku ulogu u parlamentu al' sigurno u koaliciji ( koaliciji ispod stola ) sa HDZ-om i Strankom za BiH ( sa kojom po mom misljenju Radoncic opasno suruje u zadnje vrijeme ) dobit ce znacajniji polozaj u vlasti. Na nivou BiH, tesko da moze dobiti neku ministarsku fotelju, dok na nivou F BiH i mozda.addem wrote:Pa u Zetri sam bio, danas nisam, samo ovako gledano po slikama 30% ljudi manje u Zetri, mozda cak i vise, jer ako si bio znaces da su u zetri bili stolovi izmedju redova. Ovdje koliko vidim nije bilo stolova. Helem potpuno nebitno, fahro je sa kongresom pokazao da ce u parlament definitivno, eh sad sa kojim procentom to je veliki upitinik. Isto tako je upitnik i za SDA koliko ce glasova da uzme na ovim izborima. A ludjih izbora u Federaciji nikad nije bilo. Sad cak mislim da ce SDP biti stranka koja ce pojedinacno uzeti najvise glasova (mada opet nisam ni 70% siguran u to). Fahro ce uzeti dosta glasova SDA, jer mi SBB dodje ko neki pandan toj stranci.CAUS-VISOKO wrote:Pa ne bih bas rekao da je bilo vise ljudi kod Fahrudina. A Konvencija SDA je bila 26.05., dakle radni dan. Da ce biti 'najblentaviji' , to da.addem wrote:Bogami puno vise ljudi danas kod Fahre nego na nedavnoj konvenciji SDA u Zetri. Bice ovo najludji izbori do sada.![]()
- zlatiborka
#3053 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jah, cirkus ide dalje....

-
ibizza
#3054 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
upravo gledam snimak kongresa na Alfi...Fahro prica o kriminalnoj privatizaciji,a u drugom redu sjedi Edhem Bicakcic...

-
delightful
#3055 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šuti i PUŠI - ban zbog krsenja pravila foruma
- nellington
#3056 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Meni žao kad banujete ove Fahrine bojovnike - trebali bi ljudi vidjeti kako su to kulturni ljudi, stručnjaci za kulturu dijaloga.
- HAVANA
#3057 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Eki
šuti i PUŠI
Što je još jadan pod utiskom
Što je još jadan pod utiskom
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3058 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bermiin wrote:upravo gledam snimak kongresa na Alfi...Fahro prica o kriminalnoj privatizaciji,a u drugom redu sjedi Edhem Bicakcic...![]()
kad se sjetim onog njegovog kamena temeljca za svašta nešto
- nellington
#3059 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Od njegovih kamenova temeljaca se moglo napraviti par kilometara autoputakomi wrote:bermiin wrote:upravo gledam snimak kongresa na Alfi...Fahro prica o kriminalnoj privatizaciji,a u drugom redu sjedi Edhem Bicakcic...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad se sjetim onog njegovog kamena temeljca za svašta nešto![]()
![]()
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3060 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mora se priznati da je znao s lopatom barem dok kamera snima
a i imao je dobru žutu kacigu
a i imao je dobru žutu kacigu
- Vares City
#3061 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Scepina produzena ruka(Aida,.)danas odradila dobar pos'o u Varesu,vrbovala raju na PIJACI
,nude kredite i KES novim clanovima 
- HAVANA
#3062 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ako ne prodje...biće njemu još nezgodnije...
-
ibizza
#3063 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ako cemo tako,zasto Fahro spominje kriminal u privatizaciji,kad znamo da niko nije osudjen?!dr.Smart wrote:Bilo nekome krivo ili pravo, Edhemu još ništa nije dokazano. Mahalske priče samo kolaju uokolo.bermiin wrote:upravo gledam snimak kongresa na Alfi...Fahro prica o kriminalnoj privatizaciji,a u drugom redu sjedi Edhem Bicakcic...![]()
Međutim, Zlatko i nj. proleteri bi se trebali malkice zabrinuti - ako Fahro ostvari makar dio onoga što govori bit će nezgodno mnogima...
- Haris.ba
#3064 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nenina žena? Ako je istina što pišeš, onda će svi građani Vareša glasati za njega. Jer gledajući šta su dobili od drugih stranaka pa i cenera je zauhar.Vares City wrote:Scepina produzena ruka(Aida,.)danas odradila dobar pos'o u Varesu,vrbovala raju na PIJACI,nude kredite i KES novim clanovima
- Tvrtko II Kotromanić
-
ibizza
#3066 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
naravno...a neki od tih su Terzic,Bicakcic,Radzo...pa onda Fahriuni kucni prijatelji,Bakir,Saja...mogu samo zamisliti koliko ih je danas bio u Skebderiji a naporavili su vikendice na racun SDAŠuti i PUŠI wrote:ZAto što kapu kroje kome se sudi i zbog čega ljudi koji su iz tih kriminalističkih stranaka pa im nije u interesu da se osudi njihov čovjek s kojim su krali i varali. Jasno kao da. Zato se boje Fahre jer će ih čovjek pomesti kao gnjide
- Tvrtko II Kotromanić
#3068 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
edit: Havana ne odnosi se smajli na tvoju sliku
- ja.neron
-
ibizza
#3070 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zasto na mene?Tvrtko II Kotromanić wrote:
edit: Havana ne odnosi se smajli na tvoju slikuvec na onog iznad tebe
- izzy131
#3071 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidis, nije prodato 70%, i ajme nama ako Fahro, kao sto nece, bude upravljao s tom prodajom koja dolazi.
Radoncic je doveo na vlast sve koji su opljackali BiH, i to svih 15 godina. Doveo je SDA na vlast, SBiH. Sta vise reci. Toliko za tebe, inace prezirem likove koji me prave ludim gledajuci me direkt u oci. Takav je karakter i Radoncica a i onih koji ga podrzavaju, vidi se. Najcrnje licemjerje, umotano u "patriotizam" i "poboznost". Vidi se i sta bi bio standard takve nadajboze vlasti.
Mislim da ljudi u bh. gradovima (vecim i starim urbanim gradovima) zive u mjehuricu sapunice i zanemaruju snagu ruralne Bosne na koju vjerske zajednice imaju ogroman uticaj. Zato svi vi koji zelite dobro ovoj zemlji, da je izvucemo iz mraka i udaljimo od lopova poput odvojenog Radoncicevog kartela najgorih lopova koji su otpali od lopova s kojima su krali 15 godina, morate izaci glasati!! GLASATI!!
Radoncic je doveo na vlast sve koji su opljackali BiH, i to svih 15 godina. Doveo je SDA na vlast, SBiH. Sta vise reci. Toliko za tebe, inace prezirem likove koji me prave ludim gledajuci me direkt u oci. Takav je karakter i Radoncica a i onih koji ga podrzavaju, vidi se. Najcrnje licemjerje, umotano u "patriotizam" i "poboznost". Vidi se i sta bi bio standard takve nadajboze vlasti.
Mislim da ljudi u bh. gradovima (vecim i starim urbanim gradovima) zive u mjehuricu sapunice i zanemaruju snagu ruralne Bosne na koju vjerske zajednice imaju ogroman uticaj. Zato svi vi koji zelite dobro ovoj zemlji, da je izvucemo iz mraka i udaljimo od lopova poput odvojenog Radoncicevog kartela najgorih lopova koji su otpali od lopova s kojima su krali 15 godina, morate izaci glasati!! GLASATI!!
Last edited by izzy131 on 05/06/2010 22:06, edited 1 time in total.
-
udrch
#3072 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sram vas bilo sve redom..razglabate ovdje umjesto da gledate diretni snimak na TV Alfa konvencije saveza za bolju budućnost 
- izzy131
#3073 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
LadyBear wrote: Kakva krajnost to je cinjenica.
Sta je Radoncic radio tih 15 godina?
Nemogu da vjerujem da ljudi mogu tako razmisljati. Znaci ukoliko si nov u politici nije vazno koliko si krao i sta si sve radio, vazno je da se danas buses u prsa sa tim nekim patriotizmom.
Mu pusti, to je odraz kucnog odgoja, kao da mi ovih 15 godina ne zivimo u BiH i nismo vidjeli kako se Radoncic umiljavao s lopovima koje sada napada. Na tome, najgoroj hipokriziji i zivi. Ja samo ne mogu da shvatim sta je odgojilo ljude koji stanu pored tebe i ubjedjuju te da je tvoja plava jakna crvena?
-
StupskaBitanga
#3074 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sve karte su sada tu
Ruku pod ruku idu:
Narodna stranka Radom za boljitak-Lijanovići, SBBBIH-Utemeljitelj, SDUBIH-Nermin Pećanac i A-SDA
a nezvanične informacije koje danas kruže jesu da je danas Utemeljitelj imao susret sa Čovićem (HDZ) koji mu je dao punu podršku
jadni mi gdje živimo
Imamo li alternative između sadašnjih lopova i grabežljivaca koji žele da zauzmu to mjesto i totalno opustoše BiH??
Ruku pod ruku idu:
Narodna stranka Radom za boljitak-Lijanovići, SBBBIH-Utemeljitelj, SDUBIH-Nermin Pećanac i A-SDA
a nezvanične informacije koje danas kruže jesu da je danas Utemeljitelj imao susret sa Čovićem (HDZ) koji mu je dao punu podršku
jadni mi gdje živimo
Imamo li alternative između sadašnjih lopova i grabežljivaca koji žele da zauzmu to mjesto i totalno opustoše BiH??
- Mahalac
#3075 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja ne znam da postoji neko gori od ovih koji su sada na vlasti tako da postojanje ove teme vec odavno sasvim nepotrebno