Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#3051 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Nikakva dobit ne može pokriti ovakav poraz, ili onaj protiv Uniteda... prije 4 godine su dobili Milana na San Siru 0:2, a Milan je tad bio prvak Evrope. To pokazuje koliko su otišli unazad... ne vjerujem da će RVP biti voljan da ostane nakon ovog poniženja, i njemu će na ljeto 29 a osvojio je samo FA Cup u cijeloj karijeri :roll:
Dupli_skalp

#3052 Re: Arsenal F.C.

Post by Dupli_skalp »

sve im je bergkamp fino rekao...
vaučer

#3054 Re: Arsenal F.C.

Post by vaučer »

Wenger živi u Diznilendu ako misli da možeš zauvijek prodavati najbolje igrače i očekivati istu kvalitetu rezultata.
Bez fantastične sezone Van Persiea bi u Premiershipu bili 7-8mi, gdje im je objektivno i mjesto.
Zadnja sezona francuza?
Baudelaire

#3055 Re: Arsenal F.C.

Post by Baudelaire »

vaučer wrote:Wenger živi u Diznilendu ako misli da možeš zauvijek prodavati najbolje igrače i očekivati istu kvalitetu rezultata.
Bez fantastične sezone Van Persiea bi u Premiershipu bili 7-8mi, gdje im je objektivno i mjesto.
Zadnja sezona francuza?
Možda. Zadnja sezona Holanđanina bez dileme.
quasar

#3056 Re: Arsenal F.C.

Post by quasar »

Vjerujem da ce Wenger otici. Mozda je vec i trebao, ali ne bi mi licilo na njega da napusti ekipu prije kraja sezone, niti da prica o tome dok jos uvijek traje takmicenje. I to je casno i fer je preuzeti odgovornost do kraja.
nemam_ideje

#3057 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Whitesnake wrote:
nemam_ideje wrote:Ne bih ovo pisao ali je bila ona rasprava o Arteti i Arsenalu opšte. Ma nema, Arteta igračina, to se izbacuju statistike, poredi se čovjek sa Modrićem, među najboljim, hu-ha. Košelni ispade dobar štoper. Takve su se nebuloze pisale za nepovjerovati. Onda sačekaš malo jaču utakmicu protiv Milana koji je usput ostavljao jako puno prostora Arsenalu za kontre a bogme i za kombinovanje. Milan nije neka presing ekipa. Onaj idol ne može da prođe Abatea, zapravo nije mogao ni da primi loptu od Abatea. Onda se povuče u sredinu, primi loptu, doda je na metar od sebe i lagano odšeta do centra. Nemoguće.

Sad primiše treći dok ovo pišem :-) Jah.

Rosicki i Arteta koji se mijenjaju na poziciji zadnji vezni/lijevo krilo ako sam dobro primjetio. Wenger je genijalan :skoljka:

Apsolutno si sve u pravu ali te *EBE jedna cinjenica.. Toliko ti je (unutar tebe) nesto krivo (da ne kazem drago) na Arsenal (halali ako sam ful'o) da nisi u stanju od komplexa pregledati utakmicu u komadu nego trcis ovde na forum u po' tekme da pokazes pamet.. :?
wtf? ..moj sine.. Meni je zao takvih kao sto si ti.. :sad:
A da neko ne pomisli da nesto branim Arsenal (nedo Bog) veceras su pokazali da su jednostavno slabi.. Zakazalo je vise od pola ekipe.. Arsen je postao jedan obicni sujetni starac kome na klupi sjedi Ox dok Rosicky igra.. Zasto? Jel mi moze neko ovde na forumu odgovoriti..??? Zasto nije Ox poceo tekmu???
Halali druze ali sam povrijedjen (ne)igranjem i (ne)zalaganjem mog omiljenog kluba..
Padobranac, lijepo bi bilo da se uputiš pa onda komentarišeš. To što je tebi mrsko pratiti temu "tvog fol omiljenog kluba" je tvoj a ne moj problem. Upravo sam pisao o ovakvom scenariju, da je Arsenal loš, da su Arteta i Košelni kante od igrača, šta bi od onakvog Arsenala itd. Onda su se pojavili pametnjakovići koji su me ubjeđivali u suprotno. S tim da je rasprava postala potpuno besmislena, povukao sam se. Do ovog debakla. Usput, duže pratim Arsenal od tebe.
Kući pa spominji "moj sine", komplexi i ostale kretenizme. Pametnije bi ti bilo da pratiš temu od početka. Ne bi trebao biti problem pročitati par stranica " o omiljenom klubu" :oops:
Whitesnake

#3058 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

nemam_ideje wrote:
Whitesnake wrote:
nemam_ideje wrote:Ne bih ovo pisao ali je bila ona rasprava o Arteti i Arsenalu opšte. Ma nema, Arteta igračina, to se izbacuju statistike, poredi se čovjek sa Modrićem, među najboljim, hu-ha. Košelni ispade dobar štoper. Takve su se nebuloze pisale za nepovjerovati. Onda sačekaš malo jaču utakmicu protiv Milana koji je usput ostavljao jako puno prostora Arsenalu za kontre a bogme i za kombinovanje. Milan nije neka presing ekipa. Onaj idol ne može da prođe Abatea, zapravo nije mogao ni da primi loptu od Abatea. Onda se povuče u sredinu, primi loptu, doda je na metar od sebe i lagano odšeta do centra. Nemoguće.

Sad primiše treći dok ovo pišem :-) Jah.

Rosicki i Arteta koji se mijenjaju na poziciji zadnji vezni/lijevo krilo ako sam dobro primjetio. Wenger je genijalan :skoljka:

Apsolutno si sve u pravu ali te *EBE jedna cinjenica.. Toliko ti je (unutar tebe) nesto krivo (da ne kazem drago) na Arsenal (halali ako sam ful'o) da nisi u stanju od komplexa pregledati utakmicu u komadu nego trcis ovde na forum u po' tekme da pokazes pamet.. :?
wtf? ..moj sine.. Meni je zao takvih kao sto si ti.. :sad:
A da neko ne pomisli da nesto branim Arsenal (nedo Bog) veceras su pokazali da su jednostavno slabi.. Zakazalo je vise od pola ekipe.. Arsen je postao jedan obicni sujetni starac kome na klupi sjedi Ox dok Rosicky igra.. Zasto? Jel mi moze neko ovde na forumu odgovoriti..??? Zasto nije Ox poceo tekmu???
Halali druze ali sam povrijedjen (ne)igranjem i (ne)zalaganjem mog omiljenog kluba..
Padobranac, lijepo bi bilo da se uputiš pa onda komentarišeš. To što je tebi mrsko pratiti temu "tvog fol omiljenog kluba" je tvoj a ne moj problem. Upravo sam pisao o ovakvom scenariju, da je Arsenal loš, da su Arteta i Košelni kante od igrača, šta bi od onakvog Arsenala itd. Onda su se pojavili pametnjakovići koji su me ubjeđivali u suprotno. S tim da je rasprava postala potpuno besmislena, povukao sam se. Do ovog debakla. Usput, duže pratim Arsenal od tebe.
Kući pa spominji "moj sine", komplexi i ostale kretenizme. Pametnije bi ti bilo da pratiš temu od početka. Ne bi trebao biti problem pročitati par stranica " o omiljenom klubu" :oops:

@nemam_ideje, mislim da ti je ponestalo ideja pa pises gluposti :-D ali dobro, nije ti za zamjeriti..
Ko je rekao da je meni mrsko pratiti temu Arsenala? Znam sta si pisao i prva moja recenica je bila "apsolutno si sve u pravu.." prema tome ne znam o cemu pises.. valjda nemas ideje :D
Arteta jeste lose odigrao u Milanu ali mozes plakati i ti i svi drugi pored njegove statistike u premier shipu.. jbg.. ako odigra jednu utakmicu lose, odmah je karina za cijelu karijeru? :-)
Nemas razloga da se ljutis.. samo sam rekao da nije normalno sjediti pred racunarom i tipkati kako Arsenal ne valja i prosipati pamet o nekim scenariu kojeg svi znamo, nego li gledati Arsenal u isto to vrijeme live na San Siru.. mada imas pravo na to.. sto se mene tice, ostavi pola zivota na forumu.. ko ti brani :thumbup:
Last edited by Whitesnake on 16/02/2012 15:22, edited 1 time in total.
Whitesnake

#3059 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

ultima_palabra wrote:Nikakva dobit ne može pokriti ovakav poraz, ili onaj protiv Uniteda... prije 4 godine su dobili Milana na San Siru 0:2, a Milan je tad bio prvak Evrope. To pokazuje koliko su otišli unazad... ne vjerujem da će RVP biti voljan da ostane nakon ovog poniženja, i njemu će na ljeto 29 a osvojio je samo FA Cup u cijeloj karijeri :roll:

Ovdje je sve lijepo receno.. na zalost tako je.. :sad:
nemam_ideje

#3060 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Ti nemaš više od 20-22 godine, to je očito. Takav ti je stil pisanja, takvo ti je razmišljanje. Shodno tome, kasni pubertet i folovi, nema efekta sa tobom raspravljati. Jedino šljagu da ti opalim mada mislim da ni šljaga ne bi donijela nikakav efekat. Mlad, glup, tako je.

Moj klub je Željezničar, za njega navijam. Arsenal je jedini Euro klub koji simpatišem i pratim godinama. Mnogo duže nego što ga ti pratiš. Na ovoj temi sam pisao šta će se dogoditi sa Arsenalom, na žalost, bio sam u pravu. Ne vidim razlog što mi repliciraš. Imaš nešto protiv ili da mi kažeš, bujrum na pp.
Ridjobrki

#3061 Re: Arsenal F.C.

Post by Ridjobrki »

Ma nema tu puno gimnazije - realan doseg ove ekipe. Prolaz grupne faze CL, biti među prvih 4-5 u EPL i nadohvat nekog engleskog kupa i to je to. Dobro veli lik iz Telegrapha, Wenger bi trebao spasiti sebe i razjebati ovu ekipu - svejedno u njoj nema više od 4-5 igrača na kojima bi se mogao zasnivati jedan dobar tim.

Što se Wengera lično tiče ja ne vjerujem da bi ijedan drugi trener od ovog štofa skrojio išta bolje i opet mu svaka čast.
nemam_ideje

#3062 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Ne bih rekao da je baš tako. Wenger je ostao u nekom svom filmu gdje je Anjelku platio 0.5 miliona funti. Fulio je mnogo kupovina u zadnje vrijeme tipa Rosicki, Aršavin, Košelni, Mertsaker, Ramzi, Diara, Eduardo, Denilson, Fabianski, Hleb, Par, Santos, Arteta itd.

Dosta je para potrošeno na ove transfere a nigdje kvalitetnog igrača. Također je dopustio, a i sam pridonio politici kluba/vlasnika, da je pravljenje para bitnije od rezultata i tako godinama. Svake godine prodaja jednog-dva ponajbolja igrača, dovođenje nekakvih prosjeka = godine bez titula i još veća želja najboljih igrača da pobjegnu iz kluba.

Ova ekipa bez RVP je prosjek Engleske, ništa više i ništa manje. Ako mu ne dozvoljavaju da napravi ekipu trebao je da ode, sigurno je da bi imao solidnih ponuda. Čim ostaje znači da se slaže sa politikom. Nema tu puno pametovanja.
Whitesnake

#3063 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

nemam_ideje wrote:Ti nemaš više od 20-22 godine, to je očito. Takav ti je stil pisanja, takvo ti je razmišljanje. Shodno tome, kasni pubertet i folovi, nema efekta sa tobom raspravljati. Jedino šljagu da ti opalim mada mislim da ni šljaga ne bi donijela nikakav efekat. Mlad, glup, tako je.

Moj klub je Željezničar, za njega navijam. Arsenal je jedini Euro klub koji simpatišem i pratim godinama. Mnogo duže nego što ga ti pratiš. Na ovoj temi sam pisao šta će se dogoditi sa Arsenalom, na žalost, bio sam u pravu. Ne vidim razlog što mi repliciraš. Imaš nešto protiv ili da mi kažeš, bujrum na pp.

Ti nemas vise od 15 godina balavce jedan.. Repliciram ti ali si jednostavno priglup da skontas sta ti pisem.. Treci put cu ti napisati, evo, da si u pravu sto se tice Arsenalovog scenaria i to smo svi znali (bezze otkrivas toplu vodu) ali mi je zao djece kao sto si ti koji ZA VRIJEME UTAKMICE PROVODE SVOJE VRIJEME NA FORUMU PISUCI KAKO SU U PRAVU BILI..
Nemas ti pojma o mom stilu pisanja a jos manje mene poznajes da znas moje razmisljanje..
A evo da ti pojasnim Razlog sto ti repliciram, zato sto me nerviraju djeca ko ti koja usred tekme umjesto da je gledaju, dođu na forum Arsenala i pocnu srati kako su oni to vec najavljivali, kako je arteta vezalj i sl. gluposti..
Sine idi na forum Zelje i tamo se pravi pametan, govori kako ces sljage paliti ali obavezno u toku utakmice, dok svi ostali gledaju tekmu.. jesi li sad skont'o? ili da jos jedan post ostavim??
nuki_cika

#3064 Re: Arsenal F.C.

Post by nuki_cika »

Sve je ispričano.Katastrofa,a sto je najgore on(venger)spominje lošu igru u odbrani,a nikako ne spominje vezni red koji nije ni postojao i koji je nesposoban da napravi ozbiljniji pritisak na protivnika
Sa 4 spora igraca ne može igrati.
Arsenal je uvijek bio prepoznatljiv po brzom protoku lopte i odličnoj kretnji igrača bez lopte,a to se sve izgubilo,a sve zahvaljujući njegovom jebenom ljubimcu remziju koju jedva trči,arteta na krilo :-) :shock:
Očekujem OX-a na lijevom krilu koji može probiti po strani i uputiti dobru loptu za van persija,a on stavlja artetu na krilo

E sad da ih bar zna motivisati,prednost jeste visoka,ali BOGAMI ovaj milan ne djeluje toliko močno kao što je izgledalo.Jedostavno taktika je urodila plodom,igrali su bez puno komplikovanja,dodovanja i nakon 2 ili 3 pasa upucivali su loptu u prazan prostor kako su htjeli
Da je 3:0 barem ostalo barem bi se malo nadao u revanšu,a ovako teško jako teško-osim ako odmah na početku ne nametnu žestok tempo kakav umiju stvoriti na emiratima,zabiti u prvom poluvremenu 2 ili 3 gola,pa se nadat,ali sumnjam
Whitesnake

#3065 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

Ne znam da se iko vratio nakon 4:0.. jeste jednom Bayern ako se ne varam.. a Arsenal n a Emiratesu nema ni teoretske sa onakvom ekipom..
Chuckie

#3066 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Čini mi se da je Deportivo satro Milana nakon sličnog rezultata. :D
LSD

#3067 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Ono šta je Arsenal uvijek krasilo jeste jaka vezna linija....odlaskom Nasria i Fabregasa, zatim ozljedom Wilshera sadašnja veza je najslabiji dio tima...to se sinoc protiv Milana moglo najbolje vidjeti....onaj pokušaj voleja Rosickog koji završi na korner zastavici najbolje oslikava svu nemoc veznog reda....nema tu prave kvalitete....Ramsey nije loš igrac, ali sam ne može vuci Arsenal....Arteta,Rosicky,Benayoun,Aršavin - ti igraci su prošlost, odavno u silaznoj putanji...Diaby vjecno ozljeđen, Walcott vjecni talenat koji polako tone u prosjek.
Dakle, sadašnjem Arsenalu treba 3-4 prava igraca/pojacanja u veznom redu....normalno da se takav film dok je Wengera nece gledati jer svaki kvalitetan igrac KOŠTA, a Wenger ce radije kupovati neke mlade talente za male pare - koje ce kasnije cim malo ojacaju i proigraju prodavati, da bi ispunio onaj provobitni prioritet kluba (a to je da se zaradi 20-tak miliona godišnje).
Ne vjerujem ni da ce RVP ostati nakon ovakve sezone...što neko napisa prije, momak zaslužuje bolji tim, bolje suigrace....odlican igrac svjetske klase, ali sa 29 godina osvojio samo jedan FA kup...sigurno da je i on frustriran.
nemam_ideje

#3068 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Whitesnake wrote:
nemam_ideje wrote:Ti nemaš više od 20-22 godine, to je očito. Takav ti je stil pisanja, takvo ti je razmišljanje. Shodno tome, kasni pubertet i folovi, nema efekta sa tobom raspravljati. Jedino šljagu da ti opalim mada mislim da ni šljaga ne bi donijela nikakav efekat. Mlad, glup, tako je.

Ti nemas vise od 15 godina balavce jedan.. Repliciram ti ali si jednostavno priglup da skontas sta ti pisem.. Treci put cu ti napisati, evo, da si u pravu sto se tice Arsenalovog scenaria i to smo svi znali (bezze otkrivas toplu vodu) ali mi je zao djece kao sto si ti koji ZA VRIJEME UTAKMICE PROVODE SVOJE VRIJEME NA FORUMU PISUCI KAKO SU U PRAVU BILI..
Nemas ti pojma o mom stilu pisanja a jos manje mene poznajes da znas moje razmisljanje..
A evo da ti pojasnim Razlog sto ti repliciram, zato sto me nerviraju djeca ko ti koja usred tekme umjesto da je gledaju, dođu na forum Arsenala i pocnu srati kako su oni to vec najavljivali, kako je arteta vezalj i sl. gluposti..
Sine idi na forum Zelje i tamo se pravi pametan, govori kako ces sljage paliti ali obavezno u toku utakmice, dok svi ostali gledaju tekmu.. jesi li sad skont'o? ili da jos jedan post ostavim??
Uvrede su ti na nivou djeteta. Nisam jedini sa kojim na takav način pričaš. Valjda forum i anonimnost ti daju krila, šta li već :-D Sjedim kući, gledam utakmicu, na poluvremenu napišem komentar, tebi to smeta pa onda vrijeđaš na nivou djeteta. Rekoh ti, ako imaš nešto protiv vrlo rado ću ti izaći u susret da to razjasnimo. Fasovaću opet ban zbog balavca ako nastavim. Znaš sve, napisao sam sve. Razligu sad.
BHF_Manijak

#3069 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

Chuckie wrote:Čini mi se da je Deportivo satro Milana nakon sličnog rezultata. :D
Jeste, ali ima jedna vazna kvaka, La Coruna je uspjela zabiti u Milanu, ipak je to olaksavajuca okolnost. :)

Mada, sto kazu u fudbalu nista nije nemoguce, ali ja opet ne vjerujem u "cudo od Emirata" tj da Arsenal moze nekako proci. KAd se Italijan zatvori, to je u 90% slucajeva mrka kapa. :mrgreen:
LSD

#3070 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:
Chuckie wrote:Čini mi se da je Deportivo satro Milana nakon sličnog rezultata. :D
Jeste, ali ima jedna vazna kvaka, La Coruna je uspjela zabiti u Milanu, ipak je to olaksavajuca okolnost. :)

Mada, sto kazu u fudbalu nista nije nemoguce, ali ja opet ne vjerujem u "cudo od Emirata" tj da Arsenal moze nekako proci. KAd se Italijan zatvori, to je u 90% slucajeva mrka kapa. :mrgreen:
Kad bi zabili dva gola do poluvremena (pod uslovom da ne prime niti jedan) možda bi se i mogli nadati nekom cudu u nastavku...ali problem je što bi sigurno primili koji gol iz kontre ukoliko bi se totalno otvorili i jurnuli na gol Milana...Robinho,Pato,Zlatan,Boateng su igraci koji uvijek mogu zabiti gol ovakvoj odbrani Arsenala...još se i Koscielny ozljedi sinoc :roll: to kad jednom krene, onda sranjima nema kraja
Whitesnake

#3071 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

nemam_ideje wrote:
Whitesnake wrote:

Uvrede su ti na nivou djeteta. Nisam jedini sa kojim na takav način pričaš. Valjda forum i anonimnost ti daju krila, šta li već :-D Sjedim kući, gledam utakmicu, na poluvremenu napišem komentar, tebi to smeta pa onda vrijeđaš na nivou djeteta. Rekoh ti, ako imaš nešto protiv vrlo rado ću ti izaći u susret da to razjasnimo. Fasovaću opet ban zbog balavca ako nastavim. Znaš sve, napisao sam sve. Razligu sad.
Naravno da mi smeta seljacki komentar zato i reagujem... S djecom se ne moze drugacije razgovarati osim na ovaj nacin.. :) ako hoces da ostavis neku poruku, das koji argument, statisticki podatak, neshta.. onda uradi to pa me poklopi. Kako mi nece smetati pljuvanje po Arsenalu nekog lika koji nije navijac Arsenala a dođe ovde da mi prica kako je Arteta wengerov promasaj karijere? Ne kenjaj bezze.. Evo da ti ja kazem na brzinu jedan podatak o Arteti: Sezona 2011/12 cca 1570 passova - cca 1450 tacnih.. Dakle Arteta je solidan igrac koji je super zakrpio odlazak Nasrija (ne znaci ovo da je svjetska klasa) i ne treba ga pljuvati kako veze nema samo zato sto je zakazao protiv Milana.. Zakazao je i Wallcot, Remsy, Rosicky, Kosijelni, Gibbs srednja zalost, ma cijela ekipa je usrala.. Wenger je usrao sto je Ox sjedio na klupi dok su Remsy i Rosicky hodali po terenu.. Fino sam ti odgovorio na prvi post da nema potrebe da se ljutis, a ti nastavljas da vrijeđas.. Nema razloga da fasujes ban. Samo pokusavam da ti objasnim sta me je iznerviralo kod tebe... iznerviralo me to sto bezze kenjas po forumu za vrijeme utakmice (fino sam kazes: "eo dok ovo pisem, pade treci gol..") a sad opet bombe bacas kako je to bilo na poluvremenu??? :sad:
Nema potrebe za tim jarane.. i ne dam ni tebi ni bilo kome da bez razloga pljuju po Arsenalu.. :thumbup:

nemoj vise da se prepiremo stare ti, bezze se ofiramo oko gluposti.. navijas za Zelju, idi na njihov forum i svadjaj se.. ok?
boston_c

#3072 Re: Arsenal F.C.

Post by boston_c »

LSD wrote:
BHF_Manijak wrote:

Kad bi zabili dva gola do poluvremena (pod uslovom da ne prime niti jedan) možda bi se i mogli nadati nekom cudu u nastavku...ali problem je što bi sigurno primili koji gol iz kontre ukoliko bi se totalno otvorili i jurnuli na gol Milana...Robinho,Pato,Zlatan,Boateng su igraci koji uvijek mogu zabiti gol ovakvoj odbrani Arsenala...još se i Koscielny ozljedi sinoc :roll: to kad jednom krene, onda sranjima nema kraja
Pa dobro i ako Milan zabije jedan slucajno, onda moraju zabit samo 6... :D :D
nemam_ideje

#3073 Re: Arsenal F.C.

Post by nemam_ideje »

Treći gol je pao u 48 minutu. Nećeš mi ti govoriti na kojem ću forumu pisati. Jel mami kući govoriš da je ukenjala što te tako loše odgojila ili to samo radiš po forumima ?

Svaki post uvreda, svaka ti je za šamara, balavac.
Whitesnake

#3074 Re: Arsenal F.C.

Post by Whitesnake »

nemam_ideje wrote:Treći gol je pao u 48 minutu. Nećeš mi ti govoriti na kojem ću forumu pisati. Jel mami kući govoriš da je ukenjala što te tako loše odgojila ili to samo radiš po forumima ?

Svaki post uvreda, svaka ti je za šamara, balavac.

Nije ni cudo sto si dobio ban seljacino primitivna. Kakav je ovo Forum gdje su se pocele mame pominjati?
@Burek, hoces li ista ovde poduzeti, ili da i ja pocnem mame da pominjem? :-)
A ti seljoberu prmitivni procitaj moje i svoje postove pa ces da vidis da te nigdje nisam uvrijedio.. To sto te istina zaboli pa nisam ja kriv sto si iskompleksiran.. Ja ti fino post sa objasnjenjem i nekom skromnom statistikom a ti meni sljage i samare pominjes? :D
Obicno se ustvari upravo takvi kao ti nalaze u onim koje ti pokusavas da napadas i vrijeđas..
Najblaze, ali najblaze receno, vrlo neodgojeni..
Bezze se samo jos vise brukas, ali eto.. nastavi ako hoces, imas pravo.. :D
Pusa
Last edited by Whitesnake on 16/02/2012 19:06, edited 3 times in total.
Acheron

#3075 Re: Arsenal F.C.

Post by Acheron »

Arteta je prosjecan fudbaler. Igrac za mali klub; bas kao i Downing, Henderson itd.

Sve je Bergkamp objasnio. Dovoljno je vidjeti vezni red sa gnjilavim, bivsim fudbalerom Rosickym, tromim Songom, beskorisnim Ramseyom...itd. I kao sto napisa onaj novinar, to su sve igraci sa jednom brzinom - prvom. Plus su rodjeni gubitnici, bez muda.

Mozda bi bas Bergkamp bio najbolji nasljednik Wenegera...ali to nije na meni. Eto ih tamo.
Post Reply