Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mala sova wrote:Da li treba sta od papira za potpisivanje ugovora na dvije godine na Net Tarifu bez kupovine uredjaja?
kolega neki dan uzeo pretplatu, potvrda o radnom odnosu na memorandumu firme i LK, sad ne znam kako ide ako si ne zaposlen....
ima onaj broj 080088888 pa nazovi
Haha čuj potvrda o radnom odnosu na memorandumu firme..pa nije 96-ta
febo_acm wrote:Sjećam se i ja da sam nekad morao uplatiti tri računa unaprijed ili tako nešto jer nisam bio zaposlen.... Ali to je bilo baš davno.
Vala ako traže memorandum firme, potvrdu o stalnom zaposlenju i tri pretplate unaprijed, ne znam kako imaju bilo koga na pretplati. Sumnjam da je tako. Pa ti uslovi su gori nego uslovi bilo koje banke za kredit.
Potpisao ugovor, trebala samo licna i markica za novu karticu.
E sad na koji nacin mogu provjeriti preostali iznos minuta i poruka, na 555*3 stoje samo gigabajti.
I da li sad kad prekoracim minute povecavam racun ili je racun fiksan na 18, a za dalje koristenje koristim dopunu?
Mala sova wrote:Potpisao ugovor, trebala samo licna i markica za novu karticu.
E sad na koji nacin mogu provjeriti preostali iznos minuta i poruka, na 555*3 stoje samo gigabajti.
I da li sad kad prekoracim minute povecavam racun ili je racun fiksan na 18, a za dalje koristenje koristim dopunu?
Kod *555# bi trebao imati sve.
Ako potrošiš uključene minute onda plaćaš po važećem cjeniku tarife na kojoj si (npr. 0,21KM/min). Nema na pretplati dopune. Koliko dodatno potrošiš toliko će ti dodati na računu koji dobiješ.
da, i ja sam imao na odredjenim lokacijama, nije ovo jos kako treba da bude, 3G im je odlican ali 4G jos je daleko da bude na nivou pokrivnosti kao sto im je 3G
Mala sova wrote:Potpisao ugovor, trebala samo licna i markica za novu karticu.
Kod *555# bi trebao imati sve.
Ako potrošiš uključene minute onda plaćaš po važećem cjeniku tarife na kojoj si (npr. 0,21KM/min). Nema na pretplati dopune. Koliko dodatno potrošiš toliko će ti dodati na računu koji dobiješ.
Proradilo. Sad su se pojavile opcije za minute i poruke. Vjerovatno ih trebalo krenuti trositi da bi se pojavile.
Hvala i za drugu info.
dzenanalic22 wrote:Zna li netko može li maloljetna osoba uzeti novu USIM karticu na HT prodajnome mjestu? Dakle ta osoba nema nikako karticu, hoće da uzme USIM karticu.
dzenanalic22 wrote:Zna li netko može li maloljetna osoba uzeti novu USIM karticu na HT prodajnome mjestu? Dakle ta osoba nema nikako karticu, hoće da uzme USIM karticu.
Zašto ne bi mogla?
Pa mislio sam da osoba sama bez roditelja ode u poslovnicu i traži USIM
Zašto ne bi mogla?
Zašto ne bi mogla?
Može kupiti start paket bilo gdje u granapu, trafici...istu tu karticu može zamijeniti na prodajnom mjestu. Ne vidim razlog da ne može
Možda mi se čini ali Eronet u ovih mjesec dana od komercijalnog puštanja 4G mreže nije mak'o s početne tačke sa širenjem pokrivenosti, barem na relaciji Tuzla-Sarajevo kuda se krećem.