šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:
Seljacima ništa vrijedno nije.
Izvinite,ali sam se iznervirao.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:
ma sve o.k.Petit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
iznervirao si se zato sto ne razmisljasPetit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
Smije se na članak sa sportsport.ba, koji je apsurdan i smiješan, pa ću i ja da napišem:Petit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
Ti nas bas poznajesTomahawk11 wrote:Manijaci jedva docekaju konflikt... covjek se smijao ciframa, a vi odmah po njemu, pa nije umobolnik da se smije smrti... opustite se malo, puno vas je grc uhvatio
ej,ne pricaj glupostiArtefakT wrote:Da je kojim slucajem Torpedo prvi na listi uzimali bi podatke sigurno za ozbiljno... Standardno komplexashki![]()
nja-nja
Objektivna sarajevska publika....lolo_lolo wrote:ej,ne pricaj glupostiArtefakT wrote:Da je kojim slucajem Torpedo prvi na listi uzimali bi podatke sigurno za ozbiljno... Standardno komplexashki![]()
nja-nja
dudo skuplji od 3 igraca sarajeva iz prve postave
adis kapetanovic kojeg nema ni na mapi,pola miliona maraka
pa mi smo bar realni brate
elSaik wrote:Pojedoše se jadni, jer ovi i kad pogriješe ne mogu da njih stave ispred nas. Jbg, tako vam je kako vam je.
Mozda je i skup SDA...slucajan wrote:Večeras Ljuba, Sinan, Dara, Seka, Stoja
slucajan wrote:Večeras Ljuba, Sinan, Dara, Seka, Stoja
?slucajan wrote:Večeras Ljuba, Sinan, Dara, Seka, Stoja
Reče navijač kluba čiji igrači zbog Mog Ummeta nisu mogli trenirati.slucajan wrote:Večeras Ljuba, Sinan, Dara, Seka, Stoja
uopšte me interesuje ni čemu si se smijao ni jesi li bio na utakmici. Pogriješio si temu.lolo_lolo wrote:iznervirao si se zato sto ne razmisljasPetit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
aner je prije svega bio covjek,nas sugradjanin,a tek onda navijac zelje
i meni ga je zao podjednako kao i tebi,sigurno,a vjerujem da bi isto tako bilo i tebi da je nedo Bog poginuo i neki momak koji za sarajevo navija
bio sam na utakmici sa modircom,kad je odana pocast momku,zapaljen je onaj broj baklji koliko je njemu bio godina,i nije se pjevalo prvih minuta,odnosno do one kolko je njemu godina bilo,zaista ne znam
a smjesan mi je podatak o najskupljoj ekipi lige,smijesne su mi cifre i tako to
ipak si me pitaoPetit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
drago mi je da si se pronašao u mojim riječima ( "majmune džiberski" ), zar ti ne bi trebao ići na utakmicu huliganu?lolo_lolo wrote:ipak si me pitaoPetit_Beurre wrote:šta je tebi smiješno majmune džiberski? umjesto što se kao odvaljuješ od smijeha mogao si poželiti rahmet Anerovoj duši. uostalom raspali na svoju temu, večeras vas čekalolo_lolo wrote:![]()
RIP BuazZlocin&Kazna wrote:
Neka ti je vjecni rahmet, ti si nas ponos...