Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Max Bunker
#3051 Re: FK Sarajevo
Moj izbor trenera u ovome trenutku ( jel, kada bi se ja nesta pitao ) je sljedeci : 1.Stojnic, 2.Musemic, 4.Jovic 5.Ibrakovic.
-
Bordolini
#3052 Re: FK Sarajevo
Topla voda wrote:zeku ovih 10 kola..pa skontati.
poznaje igrace,zna kolko ko moze,voli kreativnu igru..pustiti ga bez opterecenja,da pokaze kako on vidi da fks treba igrati.
protiv husrefa nista licno,samo ne volim da se vracam na staro...ko da se poslije dvije godine opet pocnem zabavljati s djevojkom,s kojom mi je bilo fino nekad![]()
jebo fino nekad ba,idemo dalje
-
El_comadante
#3053 Re: FK Sarajevo
znaći nažalost ništa od titule i sada smo u situaciji da strahujemo i za Eurpou. znaći ostaje nam borba sa Širokim, Zrinjskim i Velež za Europu. i jedno pitanje: gdje planiraju igrati QEL jer je bila priča da se na Koševu nemože igrati međunarodne utakmice? ili se to možda odnosi samo na reprezentaciju?
- karanana
#3054 Re: FK Sarajevo
shushka se da bi mogo jovic doci.
- aerosa
#3055 Re: FK Sarajevo
Realno, nismo mi te sreće...karanana wrote:shushka se da bi mogo jovic doci.
Uz Husrefa jedini kojeg bi iz naše lige volio vidjeti na klupi Sarajeva, gospodin čovjek bez i jedne jedine mrlje u dosadašnjem radu.
-
plava institucija
#3056 Re: FK Sarajevo
Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
- aerosa
#3057 Re: FK Sarajevo
De ba pačenik ti mi reci ko je za koga...plava institucija wrote:Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
Mada koliko si zainteresovan za nas moglo bi se reći da ti prelazimo u opsesiju...
Najaktivniji/a na forumu:
Fudbal/nogomet
(18 post(ov)a / 60.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Sarajevo
(10 post(ov)a / 33.33% od postova korisnika/ce)
Od 18 o fudbalu, 10 postova kod nas...
-
plava institucija
#3058 Re: FK Sarajevo
Polako tebra,to je tek pocetak...duga je proljetna sezona,ha ja.samo sabura jufke 
-
Fordas
#3059 Re: FK Sarajevo
a na vrhuncu sezone dolazite nama na dinstanje 
-
Fordas
#3060 Re: FK Sarajevo
ti zaboravio kakvi su nastavnici fizickog i higijenicari iz skolske klupe vodili vas klub, ha?plava institucija wrote:Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
-
plava institucija
#3061 Re: FK Sarajevo
A ti zaboravio,kad se igra sa nama za titulu,slabo stojite oko toga..da te podsjetim,zuban 0-1,i ona 0-3,kad su sudarali deckiFordas wrote:a na vrhuncu sezone dolazite nama na dinstanje
-
Fordas
#3062 Re: FK Sarajevo
da, da bice sudaranja, sigurno, samo polako

-
internazionale
#3063 Re: FK Sarajevo
moraće pojačati infuziju
protiv slavije ih već spustilo
protiv slavije ih već spustilo
- jazzer
#3064 Re: FK Sarajevo
Milsim da je i Vaha trenutno bez angazmana
. Jovic bi bio dobra opcija ali ne mislim da je to realno.
Osim ako ga ne otjeraju iz Zrinjskog. Musemic je fakin sa igracima i mozda bi on bio dobra opcija, da ih
malo uzdrma. Da je pocetak sezone i da trazimo trenera nikada ne bih dao svoj glas za Musemica, ovako...
Osim ako ga ne otjeraju iz Zrinjskog. Musemic je fakin sa igracima i mozda bi on bio dobra opcija, da ih
malo uzdrma. Da je pocetak sezone i da trazimo trenera nikada ne bih dao svoj glas za Musemica, ovako...
- jazzer
#3065 Re: FK Sarajevo
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl. Ups... Pokusah ti to objasniti ali sam zaboravio da vi bas i ne znate kako to izgleda posljednjih godina.plava institucija wrote:Polako tebra,to je tek pocetak...duga je proljetna sezona,ha ja.samo sabura jufke
Izvini, to moze razumjeti navijaci Zrinjskog ili Sirokog ali zeljovac bas i ne ..
- dobar_ti?
#3066 Re: FK Sarajevo
A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnikajazzer wrote:Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.
- jazzer
#3067 Re: FK Sarajevo
[/quote]A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnika
Prosvijetlio si me
[/quote]
Ovo sam napisao:
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.
Odnosi se na prvi dio sezone kada nismo pobjedjivali u prvim utakmicama na domacem terenu, a ne sada.
Ti ili si zlonamjeran ili glup. Vjerovacu da je ovo prvo u pitanju.
Ovo sam napisao:
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.
Odnosi se na prvi dio sezone kada nismo pobjedjivali u prvim utakmicama na domacem terenu, a ne sada.
Ti ili si zlonamjeran ili glup. Vjerovacu da je ovo prvo u pitanju.
- dobar_ti?
#3068 Re: FK Sarajevo
A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnikajazzer wrote:
Ovo sam napisao:
Ti ili si zlonamjeran ili glup. Vjerovacu da je ovo prvo u pitanju.[/quote]
Koliko se ja sjecam vi ste prije pocetka ove polusezone bili ''glavni kandidati za titulu'' i ekipa sa ''najjacim igrackim kadrom'' bez obzira na te kikseve na domacem terenu u prvom dijelu. Ono sto vas je odvojilo od utrke za prvaka jesu katastrofalne utakmice u proljetnom dijelu.
- aerosa
#3069 Re: FK Sarajevo
Od ovakve uprave i ovo je zauhar, Zeka do daljnjeg trener a ko će bit za stalno vidjet ćemo u narednim danima.
Zeka sretno...
Zeka sretno...
Ponedjeljak, 29.03.10. 13:10.
Nekadašnji igrač Sarajeva Almir Turković vodiće ekipu Sarajeva u subotu protiv Laktaša, nakon ostavke trenera Mehmeda Janjoša.
Turković će do daljnjeg obavljati funkciju šefa stručnog štaba tima sa Koševa, dok Uprava Sarajeva ne pronađe drugo riješenje.
Nakon što je u nedelju ostavku na mjesto šefa stručnog štaba podnio Mehmed Janjoš, kao najveći kandidati za klupu Sarajeva spominjali su se Mirza Varešanović i Husref Musemić.
-
The 51st State
#3070 Re: FK Sarajevo
trener je nebitan u ovom trenutku, treba iskoristiti impuls i kompletno promijeniti klupske parazite.
- aerosa
#3071 Re: FK Sarajevo
Danas je sjednica kantonalnog saveza, a uskoro slijedi akbgd i skupština ...
Dalje ti i ne trebam pisati, pametnom dosta
Dalje ti i ne trebam pisati, pametnom dosta
- Topla voda
#3072 Re: FK Sarajevo
najbitniji lik u klubu je menso basic.
volio bih da mirza dodje na njegovo mjesto,kad vec gracic nece.
ako trazis promjene,moras imati konkretne zahtjeve i prijedloge.
ne samo,hajte napolje,nek dodje neko drugi.
ne uprava napolje,nego..hocemo ovog,ovog i ovog,na mjestima predsjednika,direktora,sekretara,sportskog direktora.
da se vratim na pocetak.meni bi se svidjelo ovako
gracic predsjednik,mirza zamjenik predsjednika(kandidat za io nsbih),paja pasic direktor kluba,i za sportskog direktora recimo dino pasalic....plus zeka trener
ovo na prvu...
al menso je zajeban igrac,a sve oci uprte u sumana ..
ne uprava napolje,nego..hocemo ovog,ovog i ovog,na mjestima predsjednika,direktora,sekretara,sportskog direktora.
gracic predsjednik,mirza zamjenik predsjednika(kandidat za io nsbih),paja pasic direktor kluba,i za sportskog direktora recimo dino pasalic....plus zeka trener
ovo na prvu...
- aerosa
#3073 Re: FK Sarajevo
Eh neinformiranost je majka neznanja...Topla voda wrote:najbitniji lik u klubu je menso basic.
ovo na prvu...
- ultima_palabra
#3074 Re: FK Sarajevo
Topla voda wrote:dino pasalic
- Topla voda
#3075 Re: FK Sarajevo
sto?
billo bi love u klubu,a on i gracic bi lovu okrenuli jer su za to maheri.
a da bi okrenuli lovu,klub mora imati uspjeha.
njima lova,nama uspjesi
billo bi love u klubu,a on i gracic bi lovu okrenuli jer su za to maheri.
a da bi okrenuli lovu,klub mora imati uspjeha.
njima lova,nama uspjesi