Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Max Bunker

#3051 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Moj izbor trenera u ovome trenutku ( jel, kada bi se ja nesta pitao ) je sljedeci : 1.Stojnic, 2.Musemic, 4.Jovic 5.Ibrakovic.
Bordolini

#3052 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

Topla voda wrote:zeku ovih 10 kola..pa skontati.
poznaje igrace,zna kolko ko moze,voli kreativnu igru..pustiti ga bez opterecenja,da pokaze kako on vidi da fks treba igrati.
protiv husrefa nista licno,samo ne volim da se vracam na staro...ko da se poslije dvije godine opet pocnem zabavljati s djevojkom,s kojom mi je bilo fino nekad :-D
jebo fino nekad ba,idemo dalje :D
:dance:
El_comadante

#3053 Re: FK Sarajevo

Post by El_comadante »

znaći nažalost ništa od titule i sada smo u situaciji da strahujemo i za Eurpou. znaći ostaje nam borba sa Širokim, Zrinjskim i Velež za Europu. i jedno pitanje: gdje planiraju igrati QEL jer je bila priča da se na Koševu nemože igrati međunarodne utakmice? ili se to možda odnosi samo na reprezentaciju?
karanana

#3054 Re: FK Sarajevo

Post by karanana »

shushka se da bi mogo jovic doci.
aerosa

#3055 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

karanana wrote:shushka se da bi mogo jovic doci.
Realno, nismo mi te sreće...
Uz Husrefa jedini kojeg bi iz naše lige volio vidjeti na klupi Sarajeva, gospodin čovjek bez i jedne jedine mrlje u dosadašnjem radu.
plava institucija

#3056 Re: FK Sarajevo

Post by plava institucija »

Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
aerosa

#3057 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

plava institucija wrote:Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
De ba pačenik ti mi reci ko je za koga...
Mada koliko si zainteresovan za nas moglo bi se reći da ti prelazimo u opsesiju...
Najaktivniji/a na forumu:
Fudbal/nogomet
(18 post(ov)a / 60.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Sarajevo
(10 post(ov)a / 33.33% od postova korisnika/ce)

Od 18 o fudbalu, 10 postova kod nas... :-) :-)
plava institucija

#3058 Re: FK Sarajevo

Polako tebra,to je tek pocetak...duga je proljetna sezona,ha ja.samo sabura jufke :D
Fordas

#3059 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

a na vrhuncu sezone dolazite nama na dinstanje :dance:
Fordas

#3060 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

plava institucija wrote:Kakav ba jovic i ibrakovic,nisu ljudi ludi da preuzme odron od ekipe,kako god pogledas mostarski klubovi,imaju vece izglede od vas..vasa realnost je sredina tabele i braco hadziosmanovic...
ti zaboravio kakvi su nastavnici fizickog i higijenicari iz skolske klupe vodili vas klub, ha?
plava institucija

#3061 Re: FK Sarajevo

Fordas wrote:a na vrhuncu sezone dolazite nama na dinstanje :dance:
A ti zaboravio,kad se igra sa nama za titulu,slabo stojite oko toga..da te podsjetim,zuban 0-1,i ona 0-3,kad su sudarali decki :D
Fordas

#3062 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

da, da bice sudaranja, sigurno, samo polako :D :lol:
internazionale

#3063 Re: FK Sarajevo

Post by internazionale »

moraće pojačati infuziju
protiv slavije ih već spustilo
jazzer

#3064 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

Milsim da je i Vaha trenutno bez angazmana :) . Jovic bi bio dobra opcija ali ne mislim da je to realno.
Osim ako ga ne otjeraju iz Zrinjskog. Musemic je fakin sa igracima i mozda bi on bio dobra opcija, da ih
malo uzdrma. Da je pocetak sezone i da trazimo trenera nikada ne bih dao svoj glas za Musemica, ovako...
jazzer

#3065 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

plava institucija wrote:Polako tebra,to je tek pocetak...duga je proljetna sezona,ha ja.samo sabura jufke :D
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl. Ups... Pokusah ti to objasniti ali sam zaboravio da vi bas i ne znate kako to izgleda posljednjih godina.
Izvini, to moze razumjeti navijaci Zrinjskog ili Sirokog ali zeljovac bas i ne .. :)
dobar_ti?

#3066 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

jazzer wrote:Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.
A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnika :D Prosvijetlio si me :-)
jazzer

#3067 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

[/quote]A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnika :D Prosvijetlio si me :-)[/quote]

Ovo sam napisao:
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.

Odnosi se na prvi dio sezone kada nismo pobjedjivali u prvim utakmicama na domacem terenu, a ne sada.
Ti ili si zlonamjeran ili glup. Vjerovacu da je ovo prvo u pitanju.
dobar_ti?

#3068 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

jazzer wrote:
A znaci igranje evropskih utakmica u avgustu mjesecu je uzrok poraza u martu u Tuzlix2, Mostaru i kod superjakog Travnika :D Prosvijetlio si me :-)[/quote]

Ovo sam napisao:
Zasto nismo prvi razlog je i nase igranje evropskih utakmica, umor igraca i gubljenje nekih bodova na domacem terenu i sl.

Odnosi se na prvi dio sezone kada nismo pobjedjivali u prvim utakmicama na domacem terenu, a ne sada.
Ti ili si zlonamjeran ili glup. Vjerovacu da je ovo prvo u pitanju.[/quote]

Koliko se ja sjecam vi ste prije pocetka ove polusezone bili ''glavni kandidati za titulu'' i ekipa sa ''najjacim igrackim kadrom'' bez obzira na te kikseve na domacem terenu u prvom dijelu. Ono sto vas je odvojilo od utrke za prvaka jesu katastrofalne utakmice u proljetnom dijelu.
aerosa

#3069 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Od ovakve uprave i ovo je zauhar, Zeka do daljnjeg trener a ko će bit za stalno vidjet ćemo u narednim danima.
Zeka sretno...
Ponedjeljak, 29.03.10. 13:10.

Nekadašnji igrač Sarajeva Almir Turković vodiće ekipu Sarajeva u subotu protiv Laktaša, nakon ostavke trenera Mehmeda Janjoša.

Turković će do daljnjeg obavljati funkciju šefa stručnog štaba tima sa Koševa, dok Uprava Sarajeva ne pronađe drugo riješenje.

Nakon što je u nedelju ostavku na mjesto šefa stručnog štaba podnio Mehmed Janjoš, kao najveći kandidati za klupu Sarajeva spominjali su se Mirza Varešanović i Husref Musemić.
The 51st State

#3070 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

trener je nebitan u ovom trenutku, treba iskoristiti impuls i kompletno promijeniti klupske parazite.
aerosa

#3071 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Danas je sjednica kantonalnog saveza, a uskoro slijedi akbgd i skupština ...
Dalje ti i ne trebam pisati, pametnom dosta :)
Topla voda

#3072 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

najbitniji lik u klubu je menso basic.

volio bih da mirza dodje na njegovo mjesto,kad vec gracic nece.

ako trazis promjene,moras imati konkretne zahtjeve i prijedloge.
ne samo,hajte napolje,nek dodje neko drugi.
ne uprava napolje,nego..hocemo ovog,ovog i ovog,na mjestima predsjednika,direktora,sekretara,sportskog direktora.

da se vratim na pocetak.meni bi se svidjelo ovako

gracic predsjednik,mirza zamjenik predsjednika(kandidat za io nsbih),paja pasic direktor kluba,i za sportskog direktora recimo dino pasalic....plus zeka trener
ovo na prvu...

al menso je zajeban igrac,a sve oci uprte u sumana ..
aerosa

#3073 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Topla voda wrote:najbitniji lik u klubu je menso basic.

volio bih da mirza dodje na njegovo mjesto,kad vec gracic nece.

ako trazis promjene,moras imati konkretne zahtjeve i prijedloge.
ne samo,hajte napolje,nek dodje neko drugi.
ne uprava napolje,nego..hocemo ovog,ovog i ovog,na mjestima predsjednika,direktora,sekretara,sportskog direktora.

da se vratim na pocetak.meni bi se svidjelo ovako

gracic predsjednik,mirza zamjenik predsjednika(kandidat za io nsbih),paja pasic direktor kluba,i za sportskog direktora recimo dino pasalic....plus zeka trener
ovo na prvu...

al menso je zajeban igrac,a sve oci uprte u sumana ..
Eh neinformiranost je majka neznanja...
ultima_palabra

#3074 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Topla voda wrote:dino pasalic
:lol: Pa ako bi ovakvog uhljupa i lopova u svoj klub dovodio, šta li onda nama želiš? Čuj Dino Pašalić :-)
Topla voda

#3075 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

sto?
billo bi love u klubu,a on i gracic bi lovu okrenuli jer su za to maheri.
a da bi okrenuli lovu,klub mora imati uspjeha.

njima lova,nama uspjesi :)
Locked