Pa sto si bolan sjebac furke...jazzer wrote:A ovo o cemu ti pises je pametno? Pa podjebava te raja sve vrijeme a ti se ufur'o da ozbiljno polemises.filter74 wrote:Ne začatavaj temu ako nemaš ništa pametno da kažeš.Ne vadi se vise, sviju ti![]()
![]()
Papak s Mojmila
Cijene stanova All about
Moderator: anex
- Alfons Kauders
#3051 Re: Cijene stanova All about
- jazzer
#3052 Re: Cijene stanova All about
E jebi ga, bas vam sjeba ceif.. halaliteAlfons Kauders wrote:Pa sto si bolan sjebac furke...
-
filter74
#3053 Re: Cijene stanova All about
Sad već zajebavaš - pa sam sebi p.... k..... hm, odgovori ...Cigani i prosjaci u eljitnom djelu grada, mada je pod nadzorom bivsih visokih zvjerski komunistickog rezima.
Znaci zato je bitna sigurnosna agencija, da niko ne prosi po ulazu.
Nije bolan raja, nego papciA ovo o cemu ti pises je pametno? Pa podjebava te raja sve vrijeme a ti se ufur'o da ozbiljno polemises.![]()
Papak s Mojmila
- madner
#3054 Re: Cijene stanova All about
Krvim ovog jezzera, elitnji sigurnosni sistemi u sigurnim djelovima grada gdje zivi samo eljita su mogli postati i puno vise. 
-
gidra
#3055 Re: Cijene stanova All about
naguzila te žena i uzela ti stan u centru grada, ali razumijem ženu, valjalo je sa takvim kompleksašem živjeti kojem je eto sada životni uspjeh imati svoje prizemlje u zetovoj kući na području MZ Logavinafilter74 wrote:Sad već zajebavaš - pa sam sebi p.... k..... hm, odgovori ...Cigani i prosjaci u eljitnom djelu grada, mada je pod nadzorom bivsih visokih zvjerski komunistickog rezima.
Znaci zato je bitna sigurnosna agencija, da niko ne prosi po ulazu.
Nije bolan raja, nego papciA ovo o cemu ti pises je pametno? Pa podjebava te raja sve vrijeme a ti se ufur'o da ozbiljno polemises.![]()
Papak s Mojmila![]()
![]()
Znam ja te seljačke fazone.
Last edited by gidra on 15/04/2013 15:22, edited 1 time in total.
- jazzer
#3056 Re: Cijene stanova All about
Svaka cast, pronicljiviji si nego sam mislio. Provalio si ih sviju a oni misle da tebe zajebavaju.filter74 wrote:Nije bolan raja, nego papci![]()
![]()
Znam ja te seljačke fazone.
Kapa dole majstore.
- madner
#3057 Re: Cijene stanova All about
Ma majstorski nas je izdriblo 
- otherside
#3058 Re: Cijene stanova All about
filter postavio koordinate a onda se javili svi koji ne pripadaju zadatom skupu
pratim
pratim
- Alhemicarkaa
#3059 Re: Cijene stanova All about
Đe ste papci. Nije definisana brzina prelaska putanje tako da si u glavnoj ulici za 15 minuta. Čisto da vidim kojem skupu pripadam 
- otherside
#3060 Re: Cijene stanova All about
ti si nekad bila u elitnom naselju. sad si samo blizu eliteAlhemicarkaa wrote:Đe ste papci. Nije definisana brzina prelaska putanje tako da si u glavnoj ulici za 15 minuta. Čisto da vidim kojem skupu pripadam
- Alhemicarkaa
#3061 Re: Cijene stanova All about
Hmh, e to je da se ubiješ, samo pet minuta mi fali da budem elita. Pih. Ali ja brzo hodam, do Velikog parka mi treba 15 minuta, je li se to broji 
- otherside
#3062 Re: Cijene stanova All about
moras prvo papcima objasniti gdje je veliki parkAlhemicarkaa wrote:Hmh, e to je da se ubiješ, samo pet minuta mi fali da budem elita. Pih. Ali ja brzo hodam, do Velikog parka mi treba 15 minuta, je li se to broji
ne pika se
- Alhemicarkaa
#3063 Re: Cijene stanova All about
Čuj gdje je, kod Sarajke

Vidiš ovo, haman sam elitafilter74 wrote:[
Stan u Sarajevu je u općinama Stari Grad i Centar u krugu od 15 minuta od glavne ulice eventualno uz malo prijevoza.
- Cherry-Cherry
#3064 Re: Cijene stanova All about
koliko je to malo prevoza ? nekome je malo 15 minuta, nekome 5... sve je relativno.Stan u Sarajevu je u općinama Stari Grad i Centar u krugu od 15 minuta od glavne ulice eventualno uz malo prijevoza
-
Jay Gatsby
#3065 Re: Cijene stanova All about
Prosječan čovjek za 15 minuta prepješači nekih 1,5 kilometara. "Eventualno malo prijevoza" neka bude još toliko... to su najmanje 3 kilometra (u praksi, nešto više). Eh, sad zavisi odakle se krene i u kom smjeru se ideCherry-Cherry wrote:koliko je to malo prevoza ? nekome je malo 15 minuta, nekome 5... sve je relativno.Stan u Sarajevu je u općinama Stari Grad i Centar u krugu od 15 minuta od glavne ulice eventualno uz malo prijevoza
- novi.dan.nova.nafaka
#3066 Re: Cijene stanova All about
Svaka čast Madner - fino ti nama reče par stranica prije da nas troll loži. Respekt!madner wrote:Ma majstorski nas je izdriblo
-
filter74
#3067 Re: Cijene stanova All about
Aha, ako se ne slažete s nečijim mišljenjem, onda mora da je troll

- cico x
#3068 Re: Cijene stanova All about
evo jedna dobra ponuda ko trazi mali stan ili garsonjeru...
garsonjera na k.brdu,potpuno renovirana i adaptirana,novi prozori,vrata,wc,kuhinja ,30 m2,visoko prizemlje,cijena 54.000 i predajem kljuc u ruke
garsonjera na k.brdu,potpuno renovirana i adaptirana,novi prozori,vrata,wc,kuhinja ,30 m2,visoko prizemlje,cijena 54.000 i predajem kljuc u ruke
-
iamia
#3069 Re: Cijene stanova All about
KRIZA NA BH. TRŽIŠTU NEKRETNINA:
Čak 15 hiljada novoizgrađenih stanova čeka na kupce, cijene kvadrata u konstantnom padu
Srijeda | 17.04.2013.
Zbog prezasićenosti tržišta i teške ekonomske situacije, potražnja za stanovima u BiH je na vrlo niskom nivou, pa tako čak 15.000 izgrađenih stanova čeka na kupce
http://www.capital.ba/prazno-zjapi-do-1 ... ova-u-bih/
Čak 15 hiljada novoizgrađenih stanova čeka na kupce, cijene kvadrata u konstantnom padu
Srijeda | 17.04.2013.
Zbog prezasićenosti tržišta i teške ekonomske situacije, potražnja za stanovima u BiH je na vrlo niskom nivou, pa tako čak 15.000 izgrađenih stanova čeka na kupce
-
modelar82
#3070 Re: Cijene stanova All about
Molim va za pomoc.
treba mi informacija da li zna neko kojoj zoni pripadaju Budakovici i kolika se orjentaciono krece cijena stanova na Budakovicima.Hvala unaprijed
treba mi informacija da li zna neko kojoj zoni pripadaju Budakovici i kolika se orjentaciono krece cijena stanova na Budakovicima.Hvala unaprijed
-
gidra
#3071 Re: Cijene stanova All about
http://bbirealestate.ba/projekti/ispod_budakovica/modelar82 wrote:Molim va za pomoc.
-
milojicabrzi
#3072 Re: Cijene stanova All about
Ne bih se bas slozio da postoji neka latentna kriza na trzistu nekretnina. U to bi me uvjerili tek kad bih vidio da npr. cijena kvadrata na C.Vili ili Grbavici padne na 1500 km/m2, a Stup na 1200 ili 1300 KM.iamia wrote:KRIZA NA BH. TRŽIŠTU NEKRETNINA:
Srijeda | 17.04.2013.
Cak naprotiv, novogradnje se ekstra dobro i brzo prodaju, Tibra na Stupu prodala 2600 stanova za par godina, kako zavrse zgradu, tako je meni se cini i rasprodana, iako dosta kupaca ne zivi u stanu, vec su u inostranstvu i sl.
Sarajevo ima konstantan priliv stanovnistva i radne snage i stalno nove generacije koje stasaju za rijesavanje stambenog pitanja, tako da se sve sto se izgradi a iole je kvalitetno i povoljno, brzo prodaje.
Nece vise biti situacija, kada je kvadrat po Sarajevu bio 900-1300 KM, to je bilo kada su prodavani naslijedjeni stanovi iz socijalizma, koje su ljudi dobijali u vlasnistvo, pa im bilo svejedno koliko ce traziti za njih.
Sada se prodaju novoizgradjeni stanovi, cija cijena kvadrata po parametrima troskovo gradnje iznosi cca 800-900 KM (sve ostalo je zarada graditelja).
Dakle, ima prostora da cijene idu 20-30% dole, ali to se nece desiti, sve dok prodaja ide koliko-toliko brzo.
Kada bi zgrade stojale neprodate 4-5 god. tada bi se mogao ocekivati i pad cijena, kao sto je npr. situacija sa Novom Vogoscom, gdje se agresivno krenulo tamo 2008/2009 sa cijenama od cca 2000 KM po kvadratu, pa je sad cijena spustena na 1500-1600 sto je blize realnosti...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3073 Re: Cijene stanova All about
ja mislim da se mi moramo odreknuti one neke kako bih je nazvao kletve da moraš imati stan...
jbg ako ne možeš imati stan nije sramota biti podstanar i mijenjati lokacije kako mijenjaš posao ili kako ti odgovara
problem je što kod nas ni to nije uređeno pa nemaš prava može te istjerati u noći... svašta nešto... onda se ponižavaju ljudi koji su čitav vijek u podstanarima ( nisu za juge dobili stan mora da su šonje)
s druge strane ima priliva stanovništva ali lakše je prodati djedovinu - brdo negdje na selu i kupiti stan u tibri nego nekome s asfalta koji nema šta prodati
imati stan je super... nemati stan... nije nikakvo prokletstvo... možda bi mnogi koji sada imaju stanove bili u njemačkoj danskoj americi ali nisu htjeli jer imaju stan
nekako te veže stan za jedno mjesto....
ja bih volio imati stan na čvili, grbavici ili vojničkom...ali ne može... gledam nešto u IS... ali još uvijek mi je nedostižno
jbg ako ne možeš imati stan nije sramota biti podstanar i mijenjati lokacije kako mijenjaš posao ili kako ti odgovara
problem je što kod nas ni to nije uređeno pa nemaš prava može te istjerati u noći... svašta nešto... onda se ponižavaju ljudi koji su čitav vijek u podstanarima ( nisu za juge dobili stan mora da su šonje)
s druge strane ima priliva stanovništva ali lakše je prodati djedovinu - brdo negdje na selu i kupiti stan u tibri nego nekome s asfalta koji nema šta prodati
imati stan je super... nemati stan... nije nikakvo prokletstvo... možda bi mnogi koji sada imaju stanove bili u njemačkoj danskoj americi ali nisu htjeli jer imaju stan
nekako te veže stan za jedno mjesto....
ja bih volio imati stan na čvili, grbavici ili vojničkom...ali ne može... gledam nešto u IS... ali još uvijek mi je nedostižno
- didžej
#3074 Re: Cijene stanova All about
vidim sve elita... sta bi tek rekli da imate stan na minut hoda od predsjednistva.
ne prodajem, samo se hvalim.
- Alfons Kauders
#3075 Re: Cijene stanova All about
I meni je na minut hoda... Po minute do taksija, 10 minuta u taksiju, po minute iz taksijadidžej wrote:vidim sve elita... sta bi tek rekli da imate stan na minut hoda od predsjednistva.![]()