Radovan Karadžić u Haagu!

Post Reply
Niemand

#3051 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Niemand »

Jah, a sve zene su feministikinje. Zapravo, i sama tvoja briga za zene i ponudjeno sopstveno razmisljanje jer eto, mi nismo kadre same razmisljati s glOvom pa mora idriz reci koju, kao i stav o ugrozenosti, je antifeministicka. Znas onu cuvenu feministicku-mi smo jakeee!

Just saying.
Sanjarko

#3052 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Sanjarko »

TorrentBH wrote:
elcaliente wrote:Dabica da su i na sto godina osudili nista nebi promjenilo. On je uradio sve sto je htio, postao junak, usao u legendu, usao u istorijske knjige, srbima obezbijedio prostor moze se reci napravio srbima novu drzavu. I sta sada ni sto godina zatvora nece vratiti sve poginule, majkama djecu, patnje silovanih zena, izgubljene mladosti, protjrane ljude. On je zavrsio svoju misiju vrlo uspjesno. I eto ga za 10-11 godina opet na Pale helikopterom gdje ce mu biti uprilicen veliki docek. Da su ovi koji su odgovorni za rasplamsivanje rata htjeli pravdu koju sada zagovaraju trebali su ga uhapsiti 92-93 godine a ovako sada ko ga hebe. Dzuturum covjel nazivio se i uradio zacrtano.
:thumbup: , riknuće rašo tamo, nema na slobodu, kad mu uspu u hapu nešto i papa.
Bas ne znam.
Seselj.
Idriz

#3053 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Idriz »

Niemand wrote:Jah, a sve zene su feministikinje. Zapravo, i sama tvoja briga za zene i ponudjeno sopstveno razmisljanje jer eto, mi nismo kadre same razmisljati s glOvom pa mora idriz reci koju, kao i stav o ugrozenosti, je antifeministicka. Znas onu cuvenu feministicku-mi smo jakeee!

Just saying.
mozda si se ti prepoznala u komentaru kao vjernik i nacionalista ali ja nit sam se tebi konkretno obratio nit sam znao da si zena. ideja mi je pala napamet kad sam vidio one komentare sa fejsbuka koje je neko postavio.

sve zene bi trebale biti femistkinje. ustvari, svi progresivni ljudi bi trebali biti feministi. ja sam feminista. zene su ugrozene jer ne primaju istu platu za isti posao, itd. a ne zato sto nemaju sopstveno misljenje. a ako mislis da je zena vjernik i zena patriota to zato sto misli svojom glavom, varas se. to je dokaz da ne misli svojom glavom.
archi_a

#3054 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by archi_a »

uglavnomja wrote:
Avangardno wrote:Ženska fejsbuk grupa o održavanju ljepote...

Image

samo da ponovim ovaj zadnji dio i da pitam kolegu sta misli o kristini o reakcijama patriJotkinja, dama, gospodja ...

archi_a wrote:Veliko zlo je napravio ovaj vaš "monstrumski" lider sa svojim sljedbenicima u ime Vas, u ime "republike", dok ste svi šutili.
Nećemo vas mi bolan tražiti i opravdavati.
Opravdajte se sami. Jasno se ogradite od monstruma. Dokažite da ste samo srbi a ne i četnici. Kad to jasno i glasno kažete, onda možete osuđivati sve one koji pišaju po vašem narodu.
Čovječe, ustani, reci glasno: ne u moje ime!!!
Ima li vas takvih? Hoćete da vas titramo, nakon svega?
A nije uvažena Kristina rekla: mišljenja sam da je Karadžić zaslužio kaznu i da je dobio što je zaslužio, nego joj smeta što se to uopšte spominje na tom nekom forumu. Smeta joj što je to već "10" post, zamisli. Malo joj para uši. Malo bi da "SVI" odgovaraju.
Malo mi je to uvijeno. Ne misliš li?
Tačnije rečeno: "ne da Kristina svog predsjednika." :roll:
Last edited by archi_a on 26/03/2016 20:33, edited 1 time in total.
lijepa u dusi

#3055 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by lijepa u dusi »

Avangardno wrote:Ženska fejsbuk grupa o održavanju ljepote...

Image
Otkud ti uopste u zenskoj grupi? I zasto tamo, hinjo bjelosvjetska, nisi iznio svoje stavove, nego pises ovdje pod nickom?!

Inace, pretty women grupa je ponajvise grupa humanitarnog karaktera, koja je pomogla vise desetina porodica, nebitno koja su imena nosili. Rasprava se povela upravo zato jer je pojedincima smetalo da se zali sto jedan monstrum i koljac, ubica, nije dobio potpunu kaznu koju je i zasluzio, smetalo im je da se pljuje po cetniku i onome ko je zive ljude palio.
Svaka cast mojim kolegama s fakulteta koji su smatrali da je takva kazna porazavajuca i da je on genocidas koji je trebao dobiti najgori mogucu kaznu za sve tacke optuznice. Njih se dvoje izjasnilo, od 60 ljudi u generaciji.

Svima ostalim, i njima, a i vama koji podrzavate bolest koju su propagirali Seselj, Milosevic, Karadzic i svi ostali, neka je na dusu. Karma is a bitch.
Niemand

#3056 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Niemand »

Idriz wrote: mozda si se ti prepoznala u omentaru kao vjernik i nacionalista ali ja nit sam se tebi konkretno obratio nit sam znao da si zena. sve zene bi trebale biti fenistkinje. ustvari, svi progresivni ljudi bi trebali biti feministi. ja sam feminista. zene su ugrozene jer ne primaju istu platu za isti posao, itd. a ne zato sto nemaju sopstveno misljenje. a ako mislis da je zena vjernik i zena patriota to zato sto misli svojom glavom, varas se. to je dokaz da ne misli svojom glavom.
Jao. :D

A mozda ovo. A mozda ono.

Nisam feministkinja i ne dijelim tvoje misljenje. Ovo o nekakvom razmisljanju svojom glavom je pomalo besmisleno napisano, pa je besmisleno i komentarisati.

Za ostatak, obzirom da velis:
Idriz wrote: sve protiv zena, ali jok voli ona svoju vjeru, naciju, identitet. smijesno.
i ovo je besmisleno komentarisati, jer ne vidim nikakav problem da svabica :D voli svoju naciju ili identitet (koji nije iskljucivo kolektivni, ono, nidje veze) :D

S obzirom da sam kao i vecina forumkog pucanstva upucena zasto si na prvom mjestu uopce napisao ovaj post, zasto na ovoj temi i s obzirom da sam u tom momentu bila jedina prisutna zena ovdje, dobio si fejspalm na poklon. :)

Za ostatak prepisavanja s tobom, ono, sori, nije bas vrijedno. Idrize. Kemale. Kerime. Ali.. nesto. Kako ti je vec nik. A i off topic je. Radije s nama osudi karadzica.

:cao:
spreca

#3057 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by spreca »

Kristina je samo jedna od desetak miliona srba koji misle tako kao ona.....boli to stoje osudjen.......komentari hvale za herojstvo i slicno joj ocito ne smetaju a nije da nije bilo takvih komentara......neko je samo kopirao i stavio to sto su pisale te bosnjakinje a drugo je zanemario.....znamo mi kako to salonci rade......mene samo cudi sto se neko ibreti na izjave ovih bosnjakinja......sta je trebalo da placu za djikanom i monstrumom.......kontam srbe koji nece da kazu tako mu i treba ali ne kontam one koji o tome nebi uopste da pricaju
p206

#3058 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by p206 »

lijepa u dusi

#3059 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by lijepa u dusi »

spreca wrote:Kristina je samo jedna od desetak miliona srba koji misle tako kao ona.....boli to stoje osudjen.......komentari hvale za herojstvo i slicno joj ocito ne smetaju a nije da nije bilo takvih komentara......neko je samo kopirao i stavio to sto su pisale te bosnjakinje a drugo je zanemario.....znamo mi kako to salonci rade......mene samo cudi sto se neko ibreti na izjave ovih bosnjakinja......sta je trebalo da placu za djikanom i monstrumom.......kontam srbe koji nece da kazu tako mu i treba ali ne kontam one koji o tome nebi uopste da pricaju
Katastrofa je nastala na forumu, upravu si, ovo je samo dio prepiske. Ovo su zene koje su izgubile mnogo clanova svoje porodice. Djevojke koje su rasle bez oca, brata, amidze, daidze, dede... Djevojke kojima rat ne bi uzeo sve da srbi ne sanjaju o velikoj srbiji (ne ispravljajte mi velika slova, malim je ovdje mjesto)... Komentar da su Srbi krivi za zrtve sa svoje strane je apsolutno na mjestu. Nisu Bosanci pokrenuli rat niti bi krenuli ubijati nekog. Bilo je olosa i s nase strane, samo sto se ne bi ispoljilo da ne bi prilike. I realno, brojcano su zanemarivi u odnosu na olos s druge strane. I cifre govore sve.
Connaisseur Karlin

#3060 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Connaisseur Karlin »

sinuhe wrote:Izvrsni Charles Crawford, bivsi britanski ambasador, o Haagu.
http://charlescrawford.biz/2016/03/26/i ... -or-peace/
Key point: ICTY focuses only on ‘bringing to justice’ individuals charged with specific war crimes or crimes against humanity. It is not there to give victims of such crimes any special satisfaction (‘therapy’). In fact they may well be very dissatisfied at seeing the elaborate efforts made to ensure that people accused by ICTY get a fair trial. And the cost of the whole business
… The core problem with these trials is that they appear to proceed in a sort of local moral and political limbo. Each community concerned likes to see a conviction of someone from another community who brutalised their fellow ethnic cousins. But they hate it when ‘their’ court is expected to put on trial one of ‘their’ people, and hate it even more when a court elsewhere in the region looks to go lightly on someone from ‘its’ community.
The harsh reality is that every community in former Yugoslavia sees itself as a Victim of something or other. And a central part of being a Victim is that you never get Justice.
Spominje jos i Andrica. :D
Kao sto rekoh ranije cilj medjunarodne zajednice je mir na Balkanu dok se drugim stvarima nece baviti niti ih zanima.
Cilj MZ nije mir,vec trenutno nemaju vremena i interesa da se opet bave Balkanom, ;-)
Haag je obicni cirkus od Suda,u kojem osobu odgovornu za genocide optuze ljudskih 40 godina,umjesto da kazu ,cak i simbolicno da genocidas zasluzuje period zatvora dug nkoliko ljudskih generacija. Zrtve bas niko ne respektuje! O Tomasici se jos cuti!Sramota!
Idriz

#3061 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Idriz »

Niemand wrote:
Idriz wrote: mozda si se ti prepoznala u omentaru kao vjernik i nacionalista ali ja nit sam se tebi konkretno obratio nit sam znao da si zena. sve zene bi trebale biti fenistkinje. ustvari, svi progresivni ljudi bi trebali biti feministi. ja sam feminista. zene su ugrozene jer ne primaju istu platu za isti posao, itd. a ne zato sto nemaju sopstveno misljenje. a ako mislis da je zena vjernik i zena patriota to zato sto misli svojom glavom, varas se. to je dokaz da ne misli svojom glavom.

Nisam feministkinja i ne dijelim tvoje misljenje. Ovo o nekakvom razmisljanju svojom glavom je pomalo besmisleno napisano, pa je besmisleno i komentarisati.

Idriz wrote: sve protiv zena, ali jok voli ona svoju vjeru, naciju, identitet. smijesno.
i ovo je besmisleno komentarisati, jer ne vidim nikakav problem da svabica :D voli svoju naciju ili identitet (koji nije iskljucivo kolektivni, ono, nidje veze) :D

S obzirom da sam kao i vecina forumkog pucanstva upucena zasto si na prvom mjestu uopce napisao ovaj post, zasto na ovoj temi i s obzirom da sam u tom momentu bila jedina prisutna zena ovdje, dobio si fejspalm na poklon. :)

Za ostatak prepisavanja s tobom, ono, sori, nije bas vrijedno. Idrize. Kemale. Kerime. Ali.. nesto. Kako ti je vec nik. A i off topic je. Radije s nama osudi karadzica.

podrazumjeva se da mislim na kolektivni identitet... svasta si napisala a nista nisi rekla, logicno da na kraju neces biti ni feminista. kladim se da ne znas ni sta to znaci.
Niemand

#3062 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Niemand »

Oj dzamijo :D nego, sta velis ti za karadzica? ista? :cekam:
muha_sa

#3063 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by muha_sa »

Niemand wrote:Oj dzamijo :D nego, sta velis ti za karadzica? ista? :cekam:
jašta ce :-) daj da prvo ovo o feminizmu završimo
oakville

#3064 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by oakville »

Jel se nastavlja srpski strmoglav u dubine moralne i svake druge propasti? Da ga sumiram u tačkama
1. Srebrenica nije genocid, već težak ratni zločin iz osvete (možeš misliti koliko je neko moralno zdrav kad je sretan da bude ratni zločinac uz napomenu "dobro sam prošao").
2. U 7 opština nije bio genocid (nije, samo masovna istrebljenja. Možeš misliti koliko je neko moralno zdrav kad je sretan da umjesto učesnika genocida bude proglašen za učesnika masovnog istrebljenja uz napomenu "dobro sam prošao" i "ma hajde to je kao manji prekršaj")
3. Nisu sve strane jednako osuđene (kao da je sud ustanova socijalnog staranja pa treba za sve jednako da se pobrine. Mjerenje jednakim mjerilima ne mora rezultirati jednakim rezultatima).
4. Karadžić je individua (jest vraga - čovjek demokratski izabrani predstavnik većine srpskog naroda. Njegova ličnost nema veze s njegovom funkcijom - a sudi mu se radi toga jer je demokratski bio izabran kao predstavnik srpskog naroda).
5. Presuda Karadžiću ne može naštetiti RS-u (Odmah sad ne može sigurno. Ali zakiva klin u nadgrobnu ploču RS-a - Turska je 1976 okupirala Sjeverni Kipar, i od tada nije mogla koraka napraviti dalje u smislu priznanja, a tek kako će da prođe svjetski bitna republika srpska).
6. Treba se okrenuti budućnosti. (Naravno - uz napomenu da se ne živi od danas nego i od posljedica onog jučer. Nismo se baš danas rodili. A i oni koji pozivaju na okretanje budućnosti prvenstveno misle na "dobro smo prošli, nek njega osude samo da mi zadržimo što više").
7. Klinton i Alija namjestili zamku srbima. (Ako su je namjestili, opet su srbi sami sebe uvalili u zamku, jer nisu ni maloljetni ni maloumni. A i ovom se izjavom kaže i nešto gore - da su srbi skloni zločinima kad god im se namjesti prilika).
Niemand

#3065 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Niemand »

muha_sa wrote:
jašta ce :-) daj da prvo ovo o feminizmu završimo
Bgm, mi taj feminizam jos prosle godine mescini na raznim diskusijama prepricali, sad pricamo o karadzicu, al ne mores ti to svoj djeci objasniti :D
Atticus

#3066 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by Atticus »

Niemand wrote:

Ma jok,nije on nikakav idriz.On je Jovo sa Romanije.Znam čovjeka.Na početku rata pojverovo karadžikanu da napusti Sarajevo i da će se vratiti za mjesec dana i dobiti dva stana bošnjačka,kada ovi budu il protjerani il postreljani.Eno ga sad na Romaniji.
It_is_a_Leclerc

#3067 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by It_is_a_Leclerc »

S obzirom da se emocionalne, neobjektivne i krajnje nepotrebne reakcije bh. javnosti polako smiruje, sada možemo u miru vidjeti gdje smo nakon ove presude. Ono što sam rekao i u četvrtak, i danas stoji - Ova presuda je dobra, pozitivna osnova za jaku drugostepenu presudu. Evo i zašto:

1. Tačkom 1. je dokazan Actus reus djela genocida u sedam općina, ali nije dokazana da je Karadžićeva namjera bila prevashodno genocidna. U žalbenom postupku će i dokazi iz Tomašice ulaziti u materijal, kao dokaz za tu tačku, i treba se zbog toga radovati iz dva aspekta: - Karadžić bi mogao biti osuđen za genocid po tački 1., i - Mladić će biti osuđen za genocid van Srebrenice.
2. Vijeće sa O-Gon-Kwonom je vrlo srbofilično, i čak i u slučaju Miloševića je pokazivalo naklonost određenim stavovima. Agius ili Orie vjerovatno dobijaju da vode žalbeni postupak, i tu treba biti vrlo optimističan.
3. Olakotne okolnosti koje su uzete u obzir pri određivanju kazne su totalno besmislene, i čak su neki članovi vijeća izuzeli mišljenje iz dispozitiva. Gotovo je sigurno da će ga žalbeno vijeće odbaciti, te bi čak sa dva osnova moglo osporiti : ovog iz tačke 1. ili ovog sa olakšavajućim okolnostima.
4. Dokazan je genocid, po još jedanput. Dokazano je da se u Sarajevu nije vodio rat. Dokazano je da su Markale 1 i 2 izveli pripadnici VRS-a.

Prvostepenom presudom je postavljen temelj, zadovoljen minimum, a u nastavku "utakmice" strana žrtava, strana BiH, strana tužilaštva, igra sa 10:1 vodstvom.
spreca

#3068 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by spreca »

lijepa u dusi wrote:
spreca wrote:Kristina je samo jedna od desetak miliona srba koji misle tako kao ona.....boli to stoje osudjen.......komentari hvale za herojstvo i slicno joj ocito ne smetaju a nije da nije bilo takvih komentara......neko je samo kopirao i stavio to sto su pisale te bosnjakinje a drugo je zanemario.....znamo mi kako to salonci rade......mene samo cudi sto se neko ibreti na izjave ovih bosnjakinja......sta je trebalo da placu za djikanom i monstrumom.......kontam srbe koji nece da kazu tako mu i treba ali ne kontam one koji o tome nebi uopste da pricaju
Katastrofa je nastala na forumu, upravu si, ovo je samo dio prepiske. Ovo su zene koje su izgubile mnogo clanova svoje porodice. Djevojke koje su rasle bez oca, brata, amidze, daidze, dede... Djevojke kojima rat ne bi uzeo sve da srbi ne sanjaju o velikoj srbiji (ne ispravljajte mi velika slova, malim je ovdje mjesto)... Komentar da su Srbi krivi za zrtve sa svoje strane je apsolutno na mjestu. Nisu Bosanci pokrenuli rat niti bi krenuli ubijati nekog. Bilo je olosa i s nase strane, samo sto se ne bi ispoljilo da ne bi prilike. I realno, brojcano su zanemarivi u odnosu na olos s druge strane. I cifre govore sve.
Ma nevolim bas se motati niti komentirati na politici jer nemogu uvijek da se uzdrzim a nebih da zaradi neke budale idem u Banovice ali ako treba i na to sam spreman.
Meni ide na neku stvar sto se ovdje uvijek hoce dokazati da je 100=1..........pa nemoze to biti i zrtve bosnjaka su ogromne u srazmjeru druga dva naroda ali ovdje se uvijek govori zrtva je zrtva.......zar nema razlike izmedju 100 ubijenih i 1 ili 10....pa ako nema daj da i mi vas pobijemo jospar desetaka hiljada.........o kakvom suzivotu moze biti rijeci kad se odmah sastaju vlada srbije i shumske povodom presude pisopiji dabicu i uz obavezno sudjelovanje patrijarha spc koja je aminovala sve zlocine u bih i oprostila sve grije u ime boga pocinjene na tlu bih......ma nema vise toga da ce neko da nam prodaje maglu......ko hoce bujrum ...ko nece neka ide u mp3.
lijepa u dusi

#3069 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by lijepa u dusi »

spreca wrote:
lijepa u dusi wrote:
Ma nevolim bas se motati niti komentirati na politici jer nemogu uvijek da se uzdrzim a nebih da zaradi neke budale idem u Banovice ali ako treba i na to sam spreman.
Meni ide na neku stvar sto se ovdje uvijek hoce dokazati da je 100=1..........pa nemoze to biti i zrtve bosnjaka su ogromne u srazmjeru druga dva naroda ali ovdje se uvijek govori zrtva je zrtva.......zar nema razlike izmedju 100 ubijenih i 1 ili 10....pa ako nema daj da i mi vas pobijemo jospar desetaka hiljada.........o kakvom suzivotu moze biti rijeci kad se odmah sastaju vlada srbije i shumske povodom presude pisopiji dabicu i uz obavezno sudjelovanje patrijarha spc koja je aminovala sve zlocine u bih i oprostila sve grije u ime boga pocinjene na tlu bih......ma nema vise toga da ce neko da nam prodaje maglu......ko hoce bujrum ...ko nece neka ide u mp3.
Sad ce te optuziti da si i ti krvnicki nastrojen i da hoces da ubijas :D

Jedan meteor nama jedino pomaze, nista drugo moj spreca.
spreca

#3070 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by spreca »

lijepa u dusi wrote:
Sad ce te optuziti da si i ti krvnicki nastrojen i da hoces da ubijas :D

Jedan meteor nama jedino pomaze, nista drugo moj spreca.
Ma bas me briga ....nemoze ni kako drugi vide pomirenje i suzivot..davno su ta vremena prosla
uglavnomja

#3071 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by uglavnomja »

lijepa u dusi wrote:
eto ih ti sve znas?

u tuzi, ocaju, boli ... vise na forumu pretty woman sa istim tim kristinama prijateljuju ko zna koliko ... i paf ... patriotsko pravednicko pravo ispliva u svom sjaju.

nego daj nam citav kristitin post da vidimo. zena je rekla da svako treba da odgovara za svoja nedjela, da karadzic nije tema na tom forumu i da poslije toliko postova i izljeva mrznje generalno treba prestati ...
ili ja pogresno kontam ono sto citam? ili fali dio.

de nas prosvijetli.

i usput kad ih vec branis, opismeni ih, bar onu prvu. ono ne bi prvi osnovne zavrsilo.

ili su srbi krivi i za to?
zna se nataci na forum, ali jednu jedinu recenicu ne zna ispravno napisati.
lijepa u dusi

#3072 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by lijepa u dusi »

uglavnomja wrote:
lijepa u dusi wrote:
eto ih ti sve znas?

u tuzi, ocaju, boli ... vise na forumu pretty woman sa istim tim kristinama prijateljuju ko zna koliko ... i paf ... patriotsko pravednicko pravo ispliva u svom sjaju.

nego daj nam citav kristitin post da vidimo. zena je rekla da svako treba da odgovara za svoja nedjela, da karadzic nije tema na tom forumu i da poslije toliko postova i izljeva mrznje generalno treba prestati ...

de nas prosvijetli.

i usput kad ih vec branis, opismeni ih, bar onu prvu. ono ne bi prvi osnovne zavrsilo.

Sasvim slucajno sam te kvotala prvi put, nema potrebe da me napadas. Necija pismenost je njegova privatna stvar i vjeruk da i mene boli kad vidim koliko smo kao nacija nepismeni, ali sta da radim, ne mozes nikome skinuti glavu s ramena.
Ne znam ih sve, ali znam poprilican broj i znam njihove zivotne price koje su odlucile podijeliti u grupi.
Procitaj jos jednom moj post koji govori o predznaku grupe.
Svi postovi gdje su bile uvrede i rasprave su obrisani tako da bih ti rado potrazila ovaj post i uslikala sve, da je to moguce.
uglavnomja

#3073 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by uglavnomja »

nepismenost se moze posmatrati kao privatna stvar dok pise spisak za kupovinu na pijaci.
ali kad neko izadje u javnost i jos zeli da upravlja svijetom, a bukvalno elementarno nepismen ... tu prestaje privatnost.

bruka, sramota, ismijavanje, degradiranje napisanog.
lijepa u dusi

#3074 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by lijepa u dusi »

Meni i dalje nije jasno odakle muskarac u zenskoj grupi i to da on onako hladno kao s punim pravom uslika komentare i postavi ih na drugo mjesto, bez da makar zamuti sliku i prezimena?!

Da ne kazem da mi apsolutno nije jasno odakle ljudima uopste ideja da trebaju velicati nekoga ko bi sutra zrtvovao te iste (kao sto vec jednom i jeste) koji ga brane zarad svojih ciljeva?! Ali valjda se isplati zrtvovati za veliku srbiju, ne zale, sta li...
spreca

#3075 Re: Radovan Karadžić u Haagu!

Post by spreca »

uglavnomja wrote:
eto ih ti sve znas?

de nas prosvijetli.

za pismenost da ti kazem dok nisam zaboravio.....najveca glupost na forumu traziti necije gramaticke greske jer nismo na casu maternjeg jezika

Dalje.....onaj shupak je uzeo samo komentare ovih bosnjakinja(salonska posla) .......pa ctava srbija i shumska su odmah ustale u odbranu monstruma sa durmitora i to tebi nista ne govori?.....i mene interesuje sta ti hoces da dokazes sa ovim?.......da su bosnjaci sa svojim komentarima gori od monstruma iza kojeg je stali 98% srba i spc cija uloga u svemu tome nije bila mala....sta ti kome hoces dokazati ?
Post Reply