SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- respo
#3052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koliko ja skontah to je raskrsnica kod muzeja
saucesce njenom bratu
ne ulazeci konkretno u ovu saobracajnu nesrecu
dosta je i do pjesaka kako prelaze ulicu
to najbolje znaju oni koji voze oni koji ne voze to nikad nece znati
koliko ste puta vidjeli da neko ceka zeleno na pjesackom ja rijetko nego svi nesto pretrcavaju bilo na pjesackom bilo negdje gdje ni na mapi nema pjesackog
posto je vozac 86-o godiste cisto sumnjam da je samo djevojka kriva bez obzira i ako je na crveno presla ili van pjesackog jer znamo kako se ovima noga zakuca na gas ne popustaju
dok sam bio samo pjesak i ja sam dosta greski pravio sto sam vidio tek kad sam postao vozac i sada mogu reci da drugacije gledam kako cu preci ulicu
saucesce njenom bratu
ne ulazeci konkretno u ovu saobracajnu nesrecu
dosta je i do pjesaka kako prelaze ulicu
to najbolje znaju oni koji voze oni koji ne voze to nikad nece znati
koliko ste puta vidjeli da neko ceka zeleno na pjesackom ja rijetko nego svi nesto pretrcavaju bilo na pjesackom bilo negdje gdje ni na mapi nema pjesackog
posto je vozac 86-o godiste cisto sumnjam da je samo djevojka kriva bez obzira i ako je na crveno presla ili van pjesackog jer znamo kako se ovima noga zakuca na gas ne popustaju
dok sam bio samo pjesak i ja sam dosta greski pravio sto sam vidio tek kad sam postao vozac i sada mogu reci da drugacije gledam kako cu preci ulicu
- neo7
#3053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
da pitam ... Slucajevi X na hayatu bilo je u najavi tuca na gravici kao oni sminali... ili sam ja ptopustio dok sam bio u wc-u na 2 mintue ili tog priloga nije bilo XD ?
- cappy_tempo
#3054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bilo na krajuneo123 wrote:da pitam ... Slucajevi X na hayatu bilo je u najavi tuca na gravici kao oni sminali... ili sam ja ptopustio dok sam bio u wc-u na 2 mintue ili tog priloga nije bilo XD ?
-
smijesni_ste
#3055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa cekajte ljudi...gdje je tacno ova nesreca bila...ja se sjecam prosle sedmice (2.mart) pred ulazom u kampus univerziteta oko 7 i 15 bila neka nesreca bila...2 kisobrana na podu..policija ogradila..isto spominjali dvije djevojke....a vi kazete da je kod muzea nedje to bilo..pa jel to to ili su ipak zasebne nesrece u pitanju
...premda je malo vjerovatno.....isao sam sa djevojkinim bratom u skolu...o moj Boze
:(:(
- alibaba_i_30_godina
#3056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U pitanju je ta nesreca ... kod muzeja nije bila nikakva nezgoda, hvala Bogu.smijesni_ste wrote:Pa cekajte ljudi...gdje je tacno ova nesreca bila...ja se sjecam prosle sedmice (2.mart) pred ulazom u kampus univerziteta oko 7 i 15 bila neka nesreca bila...2 kisobrana na podu..policija ogradila..isto spominjali dvije djevojke....a vi kazete da je kod muzea nedje to bilo..pa jel to to ili su ipak zasebne nesrece u pitanju...premda je malo vjerovatno.....isao sam sa djevojkinim bratom u skolu...o moj Boze
:(:(
- Djokej
#3057 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Prije 6-7 godina krenuo sam na prijemni ispit u srednju skolu. Na Skenderiji me zaustavio Emrah Mučišta i tražio mi mobitel. Ne znam sta mi je bilo, ali jednostavno nisam htejo da mu dam.. Počeli smo se hrvati, odgurivati, ali je on izvadio nož i počeo mahati.. 2-3 cm je falilo da me izbode, i ja sam izvadio mobitel i dao mu. On se okrenuo i počeo trčati.. Nikad nisam nikog vise mrzio od njega, znam da je odlezao pola godine zbog toga.. Sada kad čitam ovu njegovu situaciju pitam se kakav bih ja bio da sam na njegovom mjestu??amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
- Njega je ubila droga. Šta da vam kažem... Bio je povodljiv i to ga je koštalo glave. Najgore u svemu što su iza njega ostala supruga i dvoje maloljetne djece. Ne mogu ih prekrižiti, tako da se i, pored svoje djece, brinem i o njima. Kakvi da su, moja su krv - rekao je Mučišta.No, nije to jedini problem, koji glava ove porodice nosi na svojim leđima. Sinovi Robert i Emrah Mučišta su iza rešetaka već nekoliko mjeseci. Robert je jedan od najpoznatijih maloljetnih delikvenata u našoj zemlji, a do sada je izvršio na desetine razbojništava, uglavnom napadajući starije žene. Javnosti je poznat po stravičnom zločinu, kada je sa maloljetnim Jetonom Osmanijem i Robertom Hrustićem zapalio i usmrtio staricu Ljubicu Đokić Spasojević. Njihov podeblji dosije otac nije želio pretjerano komentarisati.
-
Dafri
#3058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
veceras oko pola 11 na trmvajskoj stanici prema gradu na socijalnom policija obiljezava dio puno krvi je bilo. zna li ko sta se desilo?
- hotazmaj
#3059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A vjerovatno su nekog zboli
. Preksinoc mi jaranu u tramvaju prisla dvoica likova i uzela nesto malo para. Kaze jaran prisli mi i jedan sjeda iza mene a drugi pored. Kaze samo sam cuo pozadi zvuk patent noza i pitanje: ''Jarane imas li sta para?''
Jaran ima 29 godina i momak se stvarno ne boji takvih likova... Kaze mi drug nisam se prepao i to su i oni vidjeli a kaze da jesam vjerovatno bi i telefon trazili.
Jaran ima 29 godina i momak se stvarno ne boji takvih likova... Kaze mi drug nisam se prepao i to su i oni vidjeli a kaze da jesam vjerovatno bi i telefon trazili.
-
insomnichar
#3060 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
evo ima ovo... a portparoli spavaju 100%Dafri wrote:veceras oko pola 11 na trmvajskoj stanici prema gradu na socijalnom policija obiljezava dio puno krvi je bilo. zna li ko sta se desilo?
http://--- NO LINKS ---/clanak/16653187810 ... %20stanici
-
zonbirile
#3061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-----------------------------------------------------Djokej wrote:Prije 6-7 godina krenuo sam na prijemni ispit u srednju skolu. Na Skenderiji me zaustavio Emrah Mučišta i tražio mi mobitel. Ne znam sta mi je bilo, ali jednostavno nisam htejo da mu dam.. Počeli smo se hrvati, odgurivati, ali je on izvadio nož i počeo mahati.. 2-3 cm je falilo da me izbode, i ja sam izvadio mobitel i dao mu. On se okrenuo i počeo trčati.. Nikad nisam nikog vise mrzio od njega, znam da je odlezao pola godine zbog toga.. Sada kad čitam ovu njegovu situaciju pitam se kakav bih ja bio da sam na njegovom mjestu??amrica wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
- Njega je ubila droga. Šta da vam kažem... Bio je povodljiv i to ga je koštalo glave. Najgore u svemu što su iza njega ostala supruga i dvoje maloljetne djece. Ne mogu ih prekrižiti, tako da se i, pored svoje djece, brinem i o njima. Kakvi da su, moja su krv - rekao je Mučišta.No, nije to jedini problem, koji glava ove porodice nosi na svojim leđima. Sinovi Robert i Emrah Mučišta su iza rešetaka već nekoliko mjeseci. Robert je jedan od najpoznatijih maloljetnih delikvenata u našoj zemlji, a do sada je izvršio na desetine razbojništava, uglavnom napadajući starije žene. Javnosti je poznat po stravičnom zločinu, kada je sa maloljetnim Jetonom Osmanijem i Robertom Hrustićem zapalio i usmrtio staricu Ljubicu Đokić Spasojević. Njihov podeblji dosije otac nije želio pretjerano komentarisati.
neki dan im umrla mati i na smrtovnici,čini mi se 19 djece.E jebi ga ne možeš razviti malu privredu od dječijeg doplatka.Problem jest,države nema,ali bogami ni mi građani nismo dužni trpjeti.
- Asana
#3062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Puno djece je za nekoga kapital. Mnogi velikani su potekli iz brojnih siromasnih porodica, ali su roditelji znali da im uliju plemenitost, nauce ih nekim vrijednostima, znali su ih nauciti da rade i stede. Mogli su imati malu kucnu radionicu, puno malih rukica je moglo biti kreativno, umjesto sto su ih pustili da zavlace ruke u tidje dzepove ... Brojnost porodice nije objasnjenje ni opravdanje za teski kriminal i brutalnosti.
Trebalo bi psihotestovima uslovljavati roditeljstvo
- Vragolan
#3063 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i ako ne prodju test kastracijaAsana wrote:Puno djece je za nekoga kapital. Mnogi velikani su potekli iz brojnih siromasnih porodica, ali su roditelji znali da im uliju plemenitost, nauce ih nekim vrijednostima, znali su ih nauciti da rade i stede. Mogli su imati malu kucnu radionicu, puno malih rukica je moglo biti kreativno, umjesto sto su ih pustili da zavlace ruke u tidje dzepove ... Brojnost porodice nije objasnjenje ni opravdanje za teski kriminal i brutalnosti.
svijet uci afrikance kako da koriste kondome, trebali bi i ovjde nuciti neke ljude koristenju kondoma
kazes mogu biti kreativni da nesta rade, sta ocekivati od mene ako sam ja propalitet, da omogucim djeci kreativan rad, ahaaa, lakse ih je istjerati iz kuce neka se snalaze na ulici a ja cu popiti pivu a izmedju pivap precati se sa zenom i praviti djecu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znal iko šta bi s onim britancem-australijancem što skoči sa starog mosta
jel pronađeno tijelo?
jel pronađeno tijelo?
-
zonbirile
#3065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-------------------------------------------------Asana wrote:Puno djece je za nekoga kapital. Mnogi velikani su potekli iz brojnih siromasnih porodica, ali su roditelji znali da im uliju plemenitost, nauce ih nekim vrijednostima, znali su ih nauciti da rade i stede. Mogli su imati malu kucnu radionicu, puno malih rukica je moglo biti kreativno, umjesto sto su ih pustili da zavlace ruke u tidje dzepove ... Brojnost porodice nije objasnjenje ni opravdanje za teski kriminal i brutalnosti.
to je već odavno prošlost,čak ni u ruralnim sredinama,mnoštvo ruku više nije kapital,jer ima motokultivator.To je čist stil života(Romi),plus ugodno sa korisnim.Svako od te djece je donosilo prihod,ne zaboravi da su bili u Italiji,i budi siguran da znaju sve moguće pravne radnje i propise,kako da ostvare prava na toliku djecu.
- minjonja
#3067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ima li novosti za amelu dzindo? sta je sa onim likom sto je uspio pobjeci, jel dignuta optuznica?
- amrica
#3068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nova pucnjava u Sarajevu
Admir Lekić kod Vijećnice ranio dvije osobe
Na Novom mostu kod Vijećnice u Sarajevu danas oko 12.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj su, kako saznajemo, ranjeni Nihad Bostandžija (22) i Tarik Zejnilović (23).
Ubrzo nakon pucnjave sarajevska policija uhapsila je na Marijin Dvoru Admira Lekića (20), koji je osumnjičen da je pucao u Bostandžiju i Zejnilovića. Kod njega je pronađen i pištolj iz kojeg je pucano.
Bostandžija i Zejnilović su, pak, prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.
"Bostandžija je ranjen u leđa u lumbalnu regiju, a metak mu je ostao u trbušnom zidu, te će danas ili sutra biti operisan kako bi mu se izvadio metak, dok je Zejnilović zadobio prostrelnu ranu u predjelu desne natkoljenice", kazala je u izjavi za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS.
Nakon kriminalističke obrade Lekić će biti predat u nadležnost sarajevskom Kantonalnom tužilaštvu, a motiv ove pucnjave još uvijek nije poznat.
Na Novom mostu kod Vijećnice u Sarajevu danas oko 12.30 sati došlo je do pucnjave u kojoj su, kako saznajemo, ranjeni Nihad Bostandžija (22) i Tarik Zejnilović (23).
Ubrzo nakon pucnjave sarajevska policija uhapsila je na Marijin Dvoru Admira Lekića (20), koji je osumnjičen da je pucao u Bostandžiju i Zejnilovića. Kod njega je pronađen i pištolj iz kojeg je pucano.
Bostandžija i Zejnilović su, pak, prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.
"Bostandžija je ranjen u leđa u lumbalnu regiju, a metak mu je ostao u trbušnom zidu, te će danas ili sutra biti operisan kako bi mu se izvadio metak, dok je Zejnilović zadobio prostrelnu ranu u predjelu desne natkoljenice", kazala je u izjavi za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS.
Nakon kriminalističke obrade Lekić će biti predat u nadležnost sarajevskom Kantonalnom tužilaštvu, a motiv ove pucnjave još uvijek nije poznat.
- chengaba
#3069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cuj sta je motiv, pa "zakuhali" nesto, samo sreca pa nije niko neduzan povrijedjen.amrica wrote:
Samo sam mislio da su ucesnici pucnjave "raja", jer zive relativno blizu, al hajd ga znaj...
-
samo_ovaj_put
#3070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
doslo je dotle da se mobiteli otimaju usred carsije
jebem ti ovaj grad i stoku u njemu
- Troll_Happens
#3071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo_ovaj_put wrote:doslo je dotle da se mobiteli otimaju usred carsije
ma budi sretan jos malo kako je krenul da uspijes sici dole postu da provjeris da te neko ne zaskoci...
sve otislo u helach...
-
thepatriot
#3072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
amrica wrote:Nova pucnjava u Sarajevu
I Alija Betmene imaš li ti sad moralnu odgovornost da odstupiš?!
- ranger
#3073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
prije par sedmica, djevojci ispred BBI centra u po dana oteli pare, pri tome su je mlatnuli necim i onesvjestili... 
-
Gospoda Ministarka
#3074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Desavalo nam se za vladavine S.Borovac, desava nam se za vladavine A. Behmena i zasto mislis da ce njegova ostavka nesto promjeniti?thepatriot wrote:
I Alija Betmene imaš li ti sad moralnu odgovornost da odstupiš?!
Nema promjene dok policija ne dobije ovlastenja da moze da upotrijebi palicu.
Nema promjene dok budu cekali po godinu dana da odu na mjesec dana u zatvor...
-
zonbirile
#3075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
lukavi i ovi dripci ulice.Puca u noge i slabine mjesto u glavu,srce,i odmah jedan pod zemlju,jedan na 10g i imaš manje 2 problema.Oružje i municiju im djeliti đabe uz obavezu vježbanja gađanja,a ako ko usput pogine,e jebi ga loša sreća.