Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
fixer

#3051 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:
fixer wrote:
ultima_palabra wrote: Pa jeste, u tom nekom staromodnom smislu ;-)

Nervozna tekma sa nesigurnom odbranom, dobro su se izvukli sa 3 boda... crveni regularan.
Kakve je to promjene napravio Murinjo? Koja formacija je bila?
4-3-3, bez klasičnog napadača... na poluvremenu ušao Benzema umjesto Khedire.
Kako igrat bez klasicnog napadaca? Pa kako je to izgledalo?
ultima_palabra

#3052 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Pa Ozil je bio nešto kao lažni centarfor, kao što Messi nekad igra u Barci...pa nije loše bilo, ali bolja je igra bila kad ušao Benzema, jbg bio potreban gol :)
Charuga
Globalni moderator

#3053 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:Pa Ozil je bio nešto kao lažni centarfor, kao što Messi nekad igra u Barci...pa nije loše bilo, ali bolja je igra bila kad ušao Benzema, jbg bio potreban gol :)
Real je kasno poceo da igra, tek nekad od 66. minute .. :D
ultima_palabra

#3054 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:
ultima_palabra wrote:Pa Ozil je bio nešto kao lažni centarfor, kao što Messi nekad igra u Barci...pa nije loše bilo, ali bolja je igra bila kad ušao Benzema, jbg bio potreban gol :)
Real je najbolje igrao od 66. minute .. :D
Ma bilo je i tad čupavih trenutaka, Iker spašavao kod 1-0 :roll: A za crveni, pa nije im niko kriv što su se tukli i dobili 5 žutih u prvom poluvremenu, to se zna osvetiti... ne zovu ih džabe Violencia :oops:
Charuga
Globalni moderator

#3055 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:
Real je najbolje igrao od 66. minute .. :D
Ma bilo je i tad čupavih trenutaka, Iker spašavao kod 1-0 :roll: A za crveni, pa nije im niko kriv što su se tukli i dobili 5 žutih u prvom poluvremenu, to se zna osvetiti... ne zovu ih džabe Violencia :oops:
Nista ja za crveni nisam rekao, cist kao suza, samo kazem da je Real tek tada poceo da igra. Valjda ranije nije mogao, nesto im je falilo .. ;-)

A jest se i zaguzvalo u sesnaestercu Reala kad je Iker ono cupao. Ja sam je vidio u golu ali na nesrecu ne udje .. :mrgreen:
ultima_palabra

#3056 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

:D Pa propustili su i dotad jedno 5 dobrih šansi... fali Higuain da zabije, Di Maria van forme nekako... dobro pa se Cristiano oporavio, inače bi završilo 0-0 vjerovatno.
Charuga
Globalni moderator

#3057 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Di Maria se jos trazi na Nou Campu .. ;-)
5 0 5

#3059 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Malo zdrave zajebanicije na realov račun. http://www.youtube.com/watch?v=Pn1ro7-4jTY Sa prevodom na engleski. ;-)
gogadado

#3060 Re: Real Madrid C.F.

Post by gogadado »

C. Ronaldo u svađi sa saigračima. Više na: http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 33397.html ili na originalu Deportivo el Mundo http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... -solo.html
Las elucubraciones son numerosas, pero habría que encontrar la verdad de esta historia en que el grueso de los jugadores españoles del Real Madrid, empezando por el mismísimo primer capitán (Iker Casillas) hace tiempo que no soportan el brillo cegador de los focos que alumbran al portugués .

Spekulacije su brojne, ali ćese morati pronaći istina o ovoj priči, da većina španjolskih igrača Real Madrida, počevši s kapetanom (Iker Casillas), odavno da ne podržavaju blistavi odsjaj reflektora koji osvjetljavaju portugalca.
ultima_palabra

#3061 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

:lol: EMD piše objektivno o Real Madridu kao Avaz o Hilmi Selimoviću :oops:
Neelix

#3062 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

ne podržavaju blistavi odsjaj reflektora koji osvjetljavaju portugalca
:D
Charuga
Globalni moderator

#3063 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

"Zbog čega igrači ne slave sa Ronaldom? On od prošle Ronaldogodine ima problem jer veći deo tima baš i ne voli njegovo ponašanje i određeni nivo arogancije koji pokazuje. Hladnoća prilikom postizanja golova nije od juče", konstruiše katalonski list.

Ovde nisu nista pogrijesili. Dovoljno je pogledati njegovu proslavu drugog gola Valensiji.

"Velika je razlika u odnosu na Mesija kome svi trče u zagrljaj i koji se iskreno raduje kad neko drugi postigne gol", dodaje ovaj list.

Vidi se da su katalonske novine ali ni u ovom zakljucku nema fule.

"Izuzev zemljaka Pepea i Lasa Dijare niko drugi nije potrčao u zagrljaj Portugalcu. To je samo još jedan dokaz da Ronaldo nije baš omiljen u ekipi", navodi "Publiko", koji je madridski list.

A sta je sa ovim "izrodima" .. 8-)
ultima_palabra

#3064 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ne znam, to su neki novi 8-) Koliko vidim postoje tek tri godine.
Mislim da nikome nije bilo do pretjeranog slavlja zbog rezultata u prethodnoj utakmici... trebalo je uzeti 3 boda i to su i uradili. Naravno, CR je drugačiji, njemu je stalo do svakog gola pa makar i na treningu :-D Vjerovatno je u tome i tajna njegovog uspjeha...
Koliko se sjećam, nakon prvog gola odmah je pokazao prema Ozilu i otišao da proslavi sa njim.
Trasimaco

#3065 Re: Real Madrid C.F.

Post by Trasimaco »

Dok je igrao za United, kad se postigne gol, trcao je na suprotnu stranu od sviju i slavio sam sa sobom. :lol: Ne uvijek, ali cesto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3066 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ne mora ga niko voljeti, nek on da jedno 50 golova ove sezone :oops:
Evo ja se potpisujem nek me niko ne gleda ko k.r.mka :oops: , nek' mi daju njegov ugovor u Realu :mrgreen:
5 0 5

#3067 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Trasimaco wrote:Dok je igrao za United, kad se postigne gol, trcao je na suprotnu stranu od sviju i slavio sam sa sobom. :lol: Ne uvijek, ali cesto.

Ili kad je ManU osvojio LŠ (protiv Chelsea). Svi skupa slave osim Ronalda koji sam plače na sredini terena.
Trasimaco

#3068 Re: Real Madrid C.F.

Post by Trasimaco »

505sCrtom wrote:Ili kad je ManU osvojio LŠ (protiv Chelsea). Svi skupa slave osim Ronalda koji sam plače na sredini terena.
Mislim da je ovo ipak bilo iskreno. On bi bio krivac da je Chelsea dobio utakmicu, iako je citave sezone cuda radio, pa cak i u samom finalu je bio strijelac. Mogu samo zamisliti kako se osjecao kad je Terry izasao da puca penal. Na kraju je vjerovatno osjetio ogromno olaksanje i srecu i te emocije su ga pokosile s nogu. To mogu shvatiti. Ne dozivljava se takav trenutak cesto.

Ispadao je papak mnogo puta prije (bar nama), ali jbg, jednostavno je takav. Ta arogancija saigracima nije mnogo smetala, jer je davala rezultat. I dan danas daje. Otkad ne igra za United, ne gledam bas cesto kako Ronaldo igra i kako se ponasa, pa ne mogu ni komentarisati ovaj clanak tog nekog katalonskog lista. Onako samo povrsno... vjerujem da jos ima tih musica, ali nisam bas siguran da ga ostali igraci zbog toga mrze. Bez njega su kao bez kicme.
gogadado

#3069 Re: Real Madrid C.F.

Post by gogadado »

http://www.youtube.com/watch?v=rrwsisDg ... re=related Majstor svog zanata nema šta.

A ovo mu bila najbolja sezona!!!
Polufinale
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xz5NhW7XNmI [/youtube]
Finale

Navikavajte se, valja vam ovo još duuuugo slušati. http://www.youtube.com/watch?v=sGteJAB-OGA
ultima_palabra

#3070 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Baš fino da imamo na ovom forumu rođene Katalonce i socije FC Barcelona :D
Čuj još duuuugo slušati... on je kao nekome šuknuo s ovim :oops:
ratata

#3071 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

505sCrtom wrote:
Trasimaco wrote:Dok je igrao za United, kad se postigne gol, trcao je na suprotnu stranu od sviju i slavio sam sa sobom. :lol: Ne uvijek, ali cesto.

Ili kad je ManU osvojio LŠ (protiv Chelsea). Svi skupa slave osim Ronalda koji sam plače na sredini terena.
ti si momak veliki provokator, vidim ne skidas se sa Realovog pdf-a

idi beri baje
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3072 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Benzema :D
ratata

#3073 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

4:0 :thumbup:
burek_in_space

#3074 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

@fedor, smiri strasti...opomena.
Plavo-bijeli

#3075 Re: Real Madrid C.F.

Post by Plavo-bijeli »

Ozil wrote:
ratata wrote:4:0 :thumbup:
Imaju li gdje golovi? Na youtube brisu sve :x na ss.ba imaju samo dva.
http://www.goalsarena.com/video/champio ... -g_en.html
Post Reply