vjerujem ti da je ukusno, nego, cim ovdje ima nane, to je neki istocnjacki recept.reci nam iz cije je kuhinje ovaj nacin rolanja listova,
interesantno izgleda
Moderator: anex
mogul ove uslige i za nas koji nismo u sarajevuAurora Borealis wrote:Molim sve koji su u Sa, ili namjeravaju nekad dolaziti - USVOJITE ME![]()
![]()
Bar na jedan dan, tek toliko da me nahranite da valja
Necu vam smetati, opracu sve sudje koje zaprljate kuhajuci, jos cu vam plus usisati i pricuvati djecu (ko ih ima
) dok vi gotovite ove mashtarije
![]()
![]()
![]()
Svaka vam chast
vjerujem ti da je ukusno, nego, cim ovdje ima nane, to je neki istocnjacki recept.reci nam iz cije je kuhinje ovaj nacin rolanja listova,b.boja wrote:[quote="tanana Eto ga,lagano i jako ukusno.

pa ovo ko palačinke?tanana wrote:Rekoh ja da je na malo drugaciji nacinb.boja wrote:imali u ovoj sarmi mesatanana wrote:Evo od mene sarma.....na malo drugaciji nacin![]()
Ako se malo bolje zagledas,primjetit ces da ima

ma ova ti je torta prejednostavna, nako,Bond_JaneBond wrote:Bojo recept,please, ako bude bolja od onoga sto sam mislila, da pravim sutrab.boja wrote: jedna brzinska, cokoladna torta.
ovo ja mjenjam dinqu, dok je ona na odmoru
A dosla sam da trazim recept, od Vas isproban(znam da pravite super kolace) , za ananas tortu
Rekoh svi prave nesto tesko, baklave, bosanske pite, idem ja napraviti nesto lagano..
26cmBond_JaneBond wrote:Skontala,mislim da cu praviti al' cu umjesto crne staviti bijelu cokoladu -mislim da ce bolje ici sa ananasom i vanila puding..
STa mislis, smijem li u ovaj fil dodati ananas i jagode (iz konzerve -ocijedjene)?
Nemam kalup al' zato imam 30 tepsija.ZApravo, je l' ti tesko izmjeriti precnik tvog kalupa?
(
jesam bezobrazna, sram me bilo
)
Bond_JaneBond wrote:![]()
hvala ti
imam osjecaj da ce torta biti hit...
nazvacu je Bojina torta-a za recept cu reci da je tajna
![]()

Auuuuuuuuuuuu d2... Prosto te mrzim sad da znaš... Njam, njam...d2 wrote:
znas kako ja pravim mrak torteline ?
ovaaaaaaaaaaaaaaaaaaako

Ako misliš na moje palačinke, hvala! Možeš tek zamisliti kakve su kada neko pojede 5 odjednomRIZVA wrote:lijepo izgleda nema sta
RIZVA wrote:onda mora da ima jak apetit,silno je ovo
vrlo dobro !No_oNe__ wrote:evo kako izgleda jedna moja prosjecna pizza po onom mom receptu![]()