Al kad ti 10 ljudi kaže da si svinja, jebiga, lezi u blato i valjaj se.
AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Petit_Beurre
#3051 Re: AC Milan
Po čemu nije jaka ekipa? Nije mi jasno, majka mu stara. Da je bilo koji drugi tim, iz vrha evropskog fudbala, uspio u tri utakmice s njima ovako odigrati kovali bi ih u zvijezde. Zabili smo im 4 gola, a oni samo gol vise. Pa i Real s' (
) onakvom ekipom biva pregazen svaki put. Podruguju se Boneri i Antoniniju, Abbijatiju, Ambrosiniju, Seedorfu. Starkelje smo, penzioneri, loši, bunkeraši, sve smo, samo dobra ekipa nismo.
- Edin H.
#3052 Re: AC Milan
Tu sam te cekaoEntropio wrote:Apostrof se stavlja tamo gdje fali slovo. Dakle, čist k'o suza, a ne čist ko' suza.Edin H. wrote: I ja sam mislio, ali pogledaj negdje highlights, cist ko' suza (valjda necu sad kritiku fasovati zbog apostrofa).
Ne treba apostrof uopste
Ali, ako je neki samoglasnik nastao sažimanjem dva samoglasnika, apostrof se ne stavlja: ko
(kao), reko (rekao), došo (došao), oro (orao), slušo (slušao), gledo (gledao)....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3053 Re: AC Milan
Svaka cast Milanu. Narocito je impozantno bilo kako su ih takticki nadmudrili u drugom poluvremenu.
Ako postignes da Barsa nema konstantan posjed lopte, cemu teze u svakoj utakmici, onda mozes biti sa njima i vise nego ravnopravan. A to je Milan uradio narocito u drugom poluvremenu.
U Barseloni ce biti jos teze, ali ja vjerujem da u kontrama Milan moze traziti prolaz, narocito zbog cinjenice da gol u gostima vrijedi vise.
Ako postignes da Barsa nema konstantan posjed lopte, cemu teze u svakoj utakmici, onda mozes biti sa njima i vise nego ravnopravan. A to je Milan uradio narocito u drugom poluvremenu.
U Barseloni ce biti jos teze, ali ja vjerujem da u kontrama Milan moze traziti prolaz, narocito zbog cinjenice da gol u gostima vrijedi vise.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3054 Re: AC Milan
-LIBERO- wrote:Narocito je impozantno bilo kako su ih takticki nadmudrili u drugom poluvremenu.
- Edin H.
#3055 Re: AC Milan
To znaci drugim rijecima nisu gol fasovaliEntropio wrote:-LIBERO- wrote:Narocito je impozantno bilo kako su ih takticki nadmudrili u drugom poluvremenu.
- BHF_Manijak
#3056 Re: AC Milan
Ma jak je Milan, ali je htio reci da ima jacih!Petit_Beurre wrote:Po čemu nije jaka ekipa? Nije mi jasno, majka mu stara. Da je bilo koji drugi tim, iz vrha evropskog fudbala, uspio u tri utakmice s njima ovako odigrati kovali bi ih u zvijezde. Zabili smo im 4 gola, a oni samo gol vise. Pa i Real s' () onakvom ekipom biva pregazen svaki put. Podruguju se Boneri i Antoniniju, Abbijatiju, Ambrosiniju, Seedorfu. Starkelje smo, penzioneri, loši, bunkeraši, sve smo, samo dobra ekipa nismo.
Igracki gledano to je i realna konstatacija, jer sastavi Barcelone i Reala se ne mogu porediti sa ostalim
Milan, Bayern pa i United i Chelsea su svrstavani u neki drugi krug favorita za osvajanje LP, dok su neprikosnoveni favoriti od pocetka bili Real i Barcelone, kao ostali imaju neke sanse, male, ali Real i Barca najvece! EH bas zbog tih pampoznih najava, izjava, uzdizanja, vise nego ista na dunjaluku bih volio finale Bayern-Milan iako ga je nerealno ocekivati, pa nek onda muda grizu svi redom...
- burgundy
#3058 Re: AC Milan

Ovo je bila Juveova formacija od sinoc.
- 2407
#3059 Re: AC Milan
Smjesni sta ba, u 4 utakmice ove sezone taj "veliki" Milan niti jednom nije dobio Juventus a dva puta ga je ispusio dobro 
- ganjeta
#3060 Re: AC Milan
I opet -4
.
- ganjeta
#3061 Re: AC Milan
Belusconi postao počasni predsjednik Milana
Silvio Berlusconi i službeno je ponovno postao predsjednik talijanskog nogometnog kluba Milan. Bivši talijanski premijer se u studenom prošle godine povukao s političke funkcije zbog niza skandala, a sada ga je upravni odbor Milana izabrao za počasnog predsjednika kluba.
Doduše, osjećaj je kao da nikada nije ni prestao biti predsjednik. Službeno je predsjedao Milanom od 1986. pa do 2004. godine, te od 2006. do 2008.. Klub je osim ove vijesti objavio i da je Antonio Cassano trenirao sa svojim suigračima po prvi puta nakon operacije srca kojoj je bio podvrgnut u studenom. No, na njegov povratak će se još morati dosta pričekati.
P.S.

Silvio Berlusconi i službeno je ponovno postao predsjednik talijanskog nogometnog kluba Milan. Bivši talijanski premijer se u studenom prošle godine povukao s političke funkcije zbog niza skandala, a sada ga je upravni odbor Milana izabrao za počasnog predsjednika kluba.
Doduše, osjećaj je kao da nikada nije ni prestao biti predsjednik. Službeno je predsjedao Milanom od 1986. pa do 2004. godine, te od 2006. do 2008.. Klub je osim ove vijesti objavio i da je Antonio Cassano trenirao sa svojim suigračima po prvi puta nakon operacije srca kojoj je bio podvrgnut u studenom. No, na njegov povratak će se još morati dosta pričekati.
P.S.

-
oridjidji
#3062 Re: AC Milan
CAR!!!ganjeta wrote:Belusconi postao počasni predsjednik Milana
P.S.
![]()
Obečao je kupovinu par igrača ove godine. Najavljuje se veliko ime u napadu Milana. Prema medijskim navodima ide na totalni remont ekipe, tako bi se ove godine mogli oprostiti pojedini igrači Milana. Montolivo i Ederson bi mogli postati Rossoneri 1 jula.
Last edited by oridjidji on 30/03/2012 23:45, edited 1 time in total.
- ganjeta
#3063 Re: AC Milan
Eh koliko se priča o Montolivu
, po meni nije nešto posebno kao i Ederson. Nije to svjetska klasa da ga jebes. Ne može se sa svakim polovnjakom ubosti kao sa Noccerinom i Boatengom. Oni vjerovatno kontaju da može.
- ultima_palabra
#3064 Re: AC Milan
Ederson bezveze igrač koliko sam ga ja gledao. Montolivo ima malo Pirla u sebi, dobar igrač... možda ga je trebao neko dovesti prije par godina, ovako se dosta utopio u bezličnu Fiorentinu.
-
oridjidji
#3065 Re: AC Milan
Montolivo je gotovo standardni reprezentativac Italije. To sto ne igra u Milanu, Interu, Romi, Juventusu. Ne znaci da je loš igrač. Uz Jovetića, Gilju je jedan od najboljih igrača u Fiorentini. Za razliku od Noccerina, on je imao mnogo boljih predstava u Italiji. Noccerino se preporodio u Milanu, Boateng također. Nevjerujem da Montolivo može biti gori, samo može biti bolji u Milanu. Edersona nisam pratio, tako da znam samo da se najčešče dovodi u vezu sa Milanom, a kakav je igrač ne znam. Montolivo je dobar igrač, kvalitetan trkač, dobar dribler, dobrog šuta i pasa, igra objema nogama podjednako dobro, sve u svemu igrač koji bi u Milanu mogao postati klasa koja će se dugo spominjati.ganjeta wrote:Eh koliko se priča o Montolivu, po meni nije nešto posebno kao i Ederson. Nije to svjetska klasa da ga jebes. Ne može se sa svakim polovnjakom ubosti kao sa Noccerinom i Boatengom. Oni vjerovatno kontaju da može.
- ganjeta
#3066 Re: AC Milan
Montolivo reprezentativac Italije može proći, bolji je od Aquilanija svakako ali brate Ederson mrtvi prosjek, on ne može nikako unaprijediti igru Milana
Edit: Dok sam pisao vidim i ti napisao o njemu.
Edit: Dok sam pisao vidim i ti napisao o njemu.
- BHF_Manijak
#3067 Re: AC Milan
Ederson iz Lyona??? Ma ubleha lik(nije mi nazalost naumpo na onoj temi o ublehama
), najavljivan isto tako kao mega talenat ovo ono, Pjanic zbog njega strahovo za poziciju a lik je ustvari nidje veze, abas odgovara ovom sadasnjem Lyonu! 
- ganjeta
#3068 Re: AC Milan
Ma to je taj.
Ubleha fakat.
Dobre vijesti pred revanš sa Barcelonom.
Brazilski napadač Alexandre Pato sutra se vraća u Milano, nakon boravka u Atlanti, gde je posetio specijalizovanu kliniku doktora Fredericka Carricka.
Novinar "Sky Sporta", Luca Marchegiai napisao je: "Patov slučaj u potpunosti je rešen. Povreda je sada prošlost, i sve to zahvaljujući savremenoj tehnologiji doktora Carricka, koji je do sada uspevao da pomogne raznim sportistima da se oporave od teških povreda."
Pato će u nedelju trenirati sa timom, i veoma je moguće da će se naći na spisku pozvanih igrača sa meč sa Barcelonom u utorak.
Treba dodati da se i Abate oporavio i konkurisat će za sutrašnji meč.
Brazilski napadač Alexandre Pato sutra se vraća u Milano, nakon boravka u Atlanti, gde je posetio specijalizovanu kliniku doktora Fredericka Carricka.
Novinar "Sky Sporta", Luca Marchegiai napisao je: "Patov slučaj u potpunosti je rešen. Povreda je sada prošlost, i sve to zahvaljujući savremenoj tehnologiji doktora Carricka, koji je do sada uspevao da pomogne raznim sportistima da se oporave od teških povreda."
Pato će u nedelju trenirati sa timom, i veoma je moguće da će se naći na spisku pozvanih igrača sa meč sa Barcelonom u utorak.
-
oridjidji
#3069 Re: AC Milan
Slažem se. Priča ima mnogo ko bi ove godine mogao pojačati Milan. Galijani najavljuje veliko napadačko ime u Milanu, dali će Tevez u Milan, Džeko, Balloteli, Persie (malo vjerovatno, ali govorka se), Drogba (ističe mu ugovor), doći pitanje je. Mada smatram da je malo vjerovatno da će doći neki od pomenutih imena jer su skupi. Čak se i Snajder spominjao i mogučnost prelaska u Milan.ultima_palabra wrote:Ederson bezveze igrač koliko sam ga ja gledao. Montolivo ima malo Pirla u sebi, dobar igrač... možda ga je trebao neko dovesti prije par godina, ovako se dosta utopio u bezličnu Fiorentinu.
Koliko sam upratio špekulacije, Berluskoni je po povratku u klub obečao pojačanja, već je pikirao Matiasa Silvestrea (Palermo), Danila (Udinese), Ali Sisoka (lion) i Albu (Valensija). Povremenice se igrači poput Balzaretija (Palermo), Eriksen (Ajax), Ogbonha (Torino), Astori (Kaljari), Handanovic, Armero, Asamoa,Muriel (Udineze) dovode u vezu sa Milanom. Neke igrače pomenute igrače već prati. Čak su se i pojedini igrači Barselone poput Maksvela, Keite i Mašerana dovodili u kontekst Milana. Međutim nevjerujem da će Milan potpisati nekoga iz Barselone.
Od svih pomenutih igrača u Milanu bih volio vidjeti Handanovica, Armera, Asamou i Drogbu. Handanovića što je izuzetan golman, Armera i Asamou sto su mladi, veoma daroviti veznjaci i koji bi mogli u kombinaciji sa Nocerinom, Boatengom i Montolivom dati žustrinu veznom redu Milana koja mu sada fali. Ova pomenuta veznjaka imaju sve predispozicije da u Milanu steknu potpunu afirmaciju i postanu igrači za pamčenje.
Ali vidječemo do ljeta ima mnogo vremena i svašta može da se desi...
-
oridjidji
#3070 Re: AC Milan
Ma nadopingovali ga ko lavaganjeta wrote:Ma to je taj.Ubleha fakat.
Dobro bi bilo uz Ibru da igra od početka, pa dokle može, jer fakat onaj Robinho tako oscilira u formi da je malo reći. Ima potencijal, tehniku, brzinu, maltane sve, ali nema kontinuitet dobrih igara.
- ganjeta
#3071 Re: AC Milan
Ne vjerujem da će igrati od početka, ako bude igrao nek ponovi onu sitauciju iz prve minute i mjera. Prije da će početi sa klupe i onda ako bude potrebe ući će.
-
oridjidji
#3072 Re: AC Milan
Dobio ga u kupu na gostovanju, jedino ako se ne pika dobijena utakmica u 90 minuta na Juventus Areni i 2-1, te go Maxi Lopeza za produžetka.2407 wrote:Smjesni sta ba, u 4 utakmice ove sezone taj "veliki" Milan niti jednom nije dobio Juventus a dva puta ga je ispusio dobro
-
oridjidji
#3073 Re: AC Milan
Ma on bi i ranjen mislim pospremio one dvije usrane poluprilike, Nocerina kad izbi gotovo sam na boku, pa krenu uposliti Ibru, pa onda onu gdje se Emanuelson isto tako sam spetljao u napadu loše primivši loptu u sličnoj situaciji kao i Nočerino.ganjeta wrote:Ne vjerujem da će igrati od početka, ako bude igrao nek ponovi onu sitauciju iz prve minute i mjera. Prije da će početi sa klupe i onda ako bude potrebe ući će.
- ganjeta
#3074 Re: AC Milan
E tu najviše dođe do izražaja razlika između vrhunskog strijelca i osrednjeg veznog igrača. I ja sam siguran da bi Pato jednu pospremio u mrežu, ali jbg.
- burgundy
#3075 Re: AC Milan
Mislim da ce Milan dovesti neko zvucno ime u sredini.Ja bih licno volio Asamou iz Udinesea,odlican igrac koji bi bas dobro dosao Milanu,brz,jak,ima dobar zadnji pas i sut,a tu su mu i zemljaci iz Gane,tako da i sa te strane bi se brzo uklopio.Volio bih da Suljo
ostane u Milanu jer se pokazo,kvalitetan je igrac ali u Interu nije funkcioniso, i nije dobijao sansu,a iskreno bio je los skroz tamo.Ako uspiju srediti Patove povrede bice to najbolje pojacanje Milana.Da njega ove povrede nisu pratile svake sezone bio bi uvijek medju najboljim strijelcima ako ne i najbolji,mali je finišer malo je rec.Mozda je izgubio dribling koji je imao,ali i dalje je jedan od najbrzih igraca na svijetu,onaj gol protiv Barce
frajer nije trco vec je letio.