Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- Karabaja
#3051 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
- pustopoljina
#3052 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
alex pepi
i ti garavi su pepi
meni je kod cuka nekako...naj...taj njihov pseci pogled
ali mace su cool
meni je kod cuka nekako...naj...taj njihov pseci pogled
ali mace su cool
- Pikaboo
#3053 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
Karabaja wrote:
- Karabaja
#3054 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?Pikaboo wrote:Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
- mofo33
#3055 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
meni lici na bebu rotwajlera (samo sto mu rep nije sjecen)Qler wrote:evo i slika finoBolton wrote:Molim sve forumase koji se razumiju da mi pomognu da saznam odprilike kojoj vrsti pripada moj pas,pokusacu postaviti slikehttp://img819.imageshack.us/img819/5918/vucko.jpg
- Friesian
#3056 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
a cudo takvi ljudi ne idu iz Bosne kad je tolika muka u njoj!!??Karabaja wrote:Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?Pikaboo wrote:Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
- Karabaja
#3057 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Pa ne daju mi prići granici, čim čuju da sam iz BosneFriesian wrote:a cudo takvi ljudi ne idu iz Bosne kad je tolika muka u njoj!!??Karabaja wrote:Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?Pikaboo wrote:Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
- minjonja
#3058 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
dvije zute

zute se vole

4 zute

jos jedna zuta
(mada se sluzbeno beti zove, mi je idalje zovemo zuta jer ima dosta narandzastih fleka)

hugo je imao dugu neprospavanu noc

zute se vole

4 zute

jos jedna zuta

hugo je imao dugu neprospavanu noc

- Friesian
#3059 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
haha.. super su ti zute
dobro se slazu.. kao Tweety i onaj njen... 
@Karabaja - offamo ali imas bezze komentare.. vjeruj mi ko hoce moze bez problema otici ali najteze je podici gu*icu.. isto kao sto se govori da nema posla... ali i nema jer ga niko ne trazi!
dok si ovdje budi zadovoljan svim sto ti je Bog dao i ne zaboravi da ima ljudi kojima je i teze, a ti ako nista imas internet!
@Karabaja - offamo ali imas bezze komentare.. vjeruj mi ko hoce moze bez problema otici ali najteze je podici gu*icu.. isto kao sto se govori da nema posla... ali i nema jer ga niko ne trazi!
dok si ovdje budi zadovoljan svim sto ti je Bog dao i ne zaboravi da ima ljudi kojima je i teze, a ti ako nista imas internet!
- Loulou
#3060 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Woooow... Kako lijepa macaKarabaja wrote:
- Pikaboo
#3061 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Samo zbog tvog macka se vracamKarabaja wrote:Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?Pikaboo wrote:Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
- Karabaja
#3062 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Eto ti ga onda za stalno, a ja ću ti ga pričuvati kad odeš na putPikaboo wrote:Samo zbog tvog macka se vracamKarabaja wrote:Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?Pikaboo wrote:Ovaj ljepotan je jos kod tebe.Ti rece da ga neces nikome dati ako ga neko moze cuvati kad ti nisi tu.Pa eto cuvat cu ga ja cim se vratim u Bosnu da zivim,a to je za jedno mjesec dana.
- Pikaboo
#3063 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
@minjonja - Svega ti reci mi koliko ti ljubimaca imas,u stanu i ispred zgrade.Taman kad mislim da sam ih sve prebrojala ti postavis nove slike
Sta bi oni bez tebe
Papige su medene,ali mace su posebne
Papige su medene,ali mace su posebne
- minjonja
#3064 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ma nemam vise toliko, smanjio se broj. rijesila sam se skoro svih macaka iz ulaza. deset sam udomila, jedna je ocigledno poginula. imam u haustoru jos samo jednu koja vise ne pravi nikakve probleme, smanjile su se tenzije.
eho ovako:
od maca imam samo jos hugu, senadu, mimi, beti, a od ptica samo ovo dvoje zutih. ustvari imam trenutno i piketa (onaj bijeli macic sa teme o udomljavanju). eto on je privremeno tu. nadam se da ce ga uzeti neko. dosad me zvalo 5 ljudi, niko mi se nije svidio.
eho ovako:
od maca imam samo jos hugu, senadu, mimi, beti, a od ptica samo ovo dvoje zutih. ustvari imam trenutno i piketa (onaj bijeli macic sa teme o udomljavanju). eto on je privremeno tu. nadam se da ce ga uzeti neko. dosad me zvalo 5 ljudi, niko mi se nije svidio.
- Pikaboo
#3065 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Svaka cast,pravi si borac.Hugo je lafcinaminjonja wrote:ma nemam vise toliko, smanjio se broj. rijesila sam se skoro svih macaka iz ulaza. deset sam udomila, jedna je ocigledno poginula. imam u haustoru jos samo jednu koja vise ne pravi nikakve probleme, smanjile su se tenzije.
eho ovako:
- minjonja
#3066 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
samo za pikaboo
moje mace na okupu (dobro, hugi se samo guzica vidi
)

pike je ovaj macic, senada se gore zabila u jastuk, a ove donje su mimi i beti. one su iz istog okota, ali ne mogu biti razlicitije. mimi je pametna, namazana i snalazljiva, a ova beti je tako smotana da ne mogu da vjerujem iako sama vidim. eto na tepihu se oklizne, kud ces dalje...

pike je ovaj macic, senada se gore zabila u jastuk, a ove donje su mimi i beti. one su iz istog okota, ali ne mogu biti razlicitije. mimi je pametna, namazana i snalazljiva, a ova beti je tako smotana da ne mogu da vjerujem iako sama vidim. eto na tepihu se oklizne, kud ces dalje...
- Pikaboo
#3067 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ha ha ha joooj raje na okupu.Svi su preljepi stvarno.Cini mi se da bi mi ta smotanusa bila najdraza.Cuj smotana maca...ha ha ha srce drago....
I nasi se ovako poredaju svukuda,nema covjek gdje da sjedne od njih.Cini mi se da sam ovu sliku jednom postavila.Imam trenutno tri mace i jos tri ispred zgrade za koje se moram pobrinuti cim dodjem kuci.
Ovo je Kokolo...prvo bila Klosarka,pa Klos,pa Koki i na kraju je odaziva na Kokolo.Ovo joj je jedna od normalnijih poza...prava kalastura,a volim je uzasno..ma sve ih volim,nema razdvajanja
http://img820.imageshack.us/img820/4525/dsc01024k.jpg
I nasi se ovako poredaju svukuda,nema covjek gdje da sjedne od njih.Cini mi se da sam ovu sliku jednom postavila.Imam trenutno tri mace i jos tri ispred zgrade za koje se moram pobrinuti cim dodjem kuci.
Ovo je Kokolo...prvo bila Klosarka,pa Klos,pa Koki i na kraju je odaziva na Kokolo.Ovo joj je jedna od normalnijih poza...prava kalastura,a volim je uzasno..ma sve ih volim,nema razdvajanja
http://img820.imageshack.us/img820/4525/dsc01024k.jpg
- minjonja
#3068 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ali bena na nosu
ja bi je zvala cindy
e crno-bijelu nisam nikad imala, al bice i njih ako Bog da, i kornjacevina i narandzastih i dugodlakih... onako u faci je kao mimi kad se iznervira 
- Šizika
#3069 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Pikac

masturbira

masturbira

- minjonja
#3070 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
jesu mu lude sare, ko da je nabio fantomku na glavu 
- Pikaboo
#3071 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ova prva slika,gdje stoji na zadnjima papama,je super 
-
drekalica28
#3072 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ima li koga da mu još nisi svog mačka uvalio?Karabaja wrote:Eto ti ga onda za stalno, a ja ću ti ga pričuvati kad odeš na putPikaboo wrote:Samo zbog tvog macka se vracamKarabaja wrote:
Dobro, samo me zanima kolika to mora biti muka u toj zemlji da se iz nje u Bosnu bježi?
Pomiri se stim.....suđeni ste jedno drugom.
- Cholina_Lokica
#3073 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
moj dedo vise nije sa nama
- minjonja
#3074 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
dile, tako mi je zao 
- Karabaja
#3075 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Da nije tragično, bilo bi komičnodrekalica28 wrote: Ima li koga da mu još nisi svog mačka uvalio?![]()
![]()
![]()
![]()
Pomiri se stim.....suđeni ste jedno drugom.
Ovaj je zajebao i Lesija