Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
MarlboroGold

#3051 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

Dođeš do takve scene, odeš da zapališ ili ubrzaš da proleti i gledaš ostalo :D
Bezze kukate.
uglavnomja

#3052 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

u potpunosti podrzavam sva moguca prava za lgbt

ali ovo smece od "slikovnice" me bas sokiralo

i onda kad se ugugla tvorac ovog jada od uratka - dobije se udruzenje, nvo, sta li ... 'rvackih lgbtijevaca

"Dugine obitelji okupljalju LGBTIQ* roditelje, parove i pojedince/ke koji imaju djecu ili žele postati roditelji i njihove obitelji."

niti je vazno, niti javno, pogotovo ne obavezno ...

ali interet je cudo, imas milijardu na n-tu slikovnica, ali nekako bas ispadne ova ogranicenog tiraza i dostupnosti
moonca

#3053 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Image

I zasto se klinac zove Roko -- :-) i jos voli palacinke, cuj sa bananama --- :-) perfidus
Ramzess Veliki

#3054 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
I zasto se klinac zove Roko -- :-) i jos voli palacinke, cuj sa bananama --- :-) perfidus
Jer ce mame nauciti malog Roka da ne skriva svoju homoseksualnu stranu iako je mozda nikad nije imao, I objasnice mu sve prednosti clanstva u LGBT udruzenju, gdje ce mu naci momka da bi pokazao svoja napredna shvatanja I pripadnost modernom vizionarskom drustvu.
moonca

#3055 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote:
moonca wrote:
Jer ce mame nauciti malog Roka da ne skriva svoju homoseksualnu stranu iako je mozda nikad nije imao, I objasnice mu sve prednosti clanstva u LGBT udruzenju, gdje ce mu naci momka da bi pokazao svoja napredna shvatanja I pripadnost modernom vizionarskom drustvu.
..Ma.. mislila sam na ime Roko - nije nase- ne znam bas kako odgajaju djecu-mada nikada nisam vidjela dvije mame ali sam vidjala dva -tata sa usvojenim djetetom. :-) :lol:

Opet mi nije jasno, objasni, :-) kako se Veljko jedno iutro probudio kao GAY a odrastao uz mamu i tatu i baku i deku .... :-)
¤ jelena ¤

#3056 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by ¤ jelena ¤ »

Ne razumijem u čemu je problem s tim što se dijete zove Roko i što voli palačinke sa bananama?
dječak sa šibicama

#3057 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by dječak sa šibicama »

Sto se ne zove Hamid, mislim djecak, sto mora biti Roko. Dokle vise :D
Ramzess Veliki

#3058 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:..Ma.. mislila sam na ime Roko - nije nase-
Dalmatinsko ime, ima da dalmatinci polude. :pisnuo:
uglavnomja

#3059 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by uglavnomja »

¤ jelena ¤ wrote:Ne razumijem u čemu je problem s tim što se dijete zove Roko i što voli palačinke sa bananama?
ja ne razumijem u cemu nije problem sa ovim boldiranim :jbt:
annoy

#3060 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by annoy »

moonca wrote:Image

Roko je prilicno cesto ime u Hrvatskoj
azurna_obala

#3061 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by azurna_obala »

A sranja i slikovnice :lol:
Bodkin

#3062 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Bodkin »

moonca wrote:
Ramzess Veliki wrote:
moonca wrote:
..Ma.. mislila sam na ime Roko - nije nase- ne znam bas kako odgajaju djecu-mada nikada nisam vidjela dvije mame ali sam vidjala dva -tata sa usvojenim djetetom. :-) :lol:

Opet mi nije jasno, objasni, :-) kako se Veljko jedno iutro probudio kao GAY a odrastao uz mamu i tatu i baku i deku .... :-)
Jasno ti je da je ovo slikovnica iz hrvatske?
Irsar

#3063 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Irsar »

MarlboroGold wrote:
Bodkin wrote:
Irsar wrote:Ne kontate vi, LGBTovci su svršenici škole Progresa, valja prodefilovati taj uspjeh... To što je taj progres zapravo progresivna glupost i zlo je naravno manje bitno.
Otprilike kao i religija
Samo što u islamu nema ni progresivne gluposti. Nema više ničeg progresivnog. Sve stalo u vremenu i prostoru davnih dana.
Sva sreća pa se ovakvi kao Irsar sve manje pitaju.
To je samo vaša percepcija Islama, ili religija općenito. Sva sreća pa će i vama doći kraj, koji tu i tamo u svijetu je već započeo. :D
moonca

#3064 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Bodkin wrote:
Da... zbilja nisam nikada cula za to Hrvatsko ime... :zoka:
Ramzess Veliki

#3065 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:
Bodkin wrote:
Kako se ne sjecas Roka, partizanskog diverzanta iz filma Most ???
Glumio ga pokojni Boris Dvornik.
Ramzess Veliki

#3066 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

Ove slikovnice se stampaju uprkos protivljenju roditelja u Hrvatskoj, a finansira ih francuska ambasada.
Kopiram:

Podsjetimo, već je ranije objavljena LGBT slikovnica “Moja dugina obitelj” koju je izdala udruga Dugina obitelj, a čijoj su se promociji u nekim gradovima protivili roditelji. “Moja dugina obitelj” je slikovnica koja promovira homoseksualni način života i posvajanje djece od strane LGBT parova,a slikovnicu između ostalih financira i francusko veleposlanstvo.

Podsjetimo, U ime obitelji ističe kako je u najboljem interesu svakog djeteta da odrasta uz biološkog oca i majku, a onda, ako to nije moguće, u zajednici koja je najsličnija onoj u kojoj dijete i dolazi na svijet.
U svibnju 2018. godine, sociolog Mark Regnerus sa Sveučilišta u Teksasu je u svom predavanju pod nazivom “Što znanstvena istraživanja otkrivaju o djeci koju podižu homoseksualni parovi?”, održanom u Zagrebu u organizaciji U ime obitelji i Hrvatskog katoličkog sveučilišta, istaknuo činjenicu da djeca u svom odrastanju, a i kasnije trebaju “trajnu, stabilnu prisutnost majke i oca čija ljubav ih je začela ili zajednicu koja joj je najsličnija”.
Tu činjenicu potvrđuju brojna istraživanja provedena posljednjih godina.
Istraživanje Paula D. Sullinsa iz 2016. godine, objavljeno pod nazivom “Nevidljive žrtve: Odgođeni početak depresije među osobama odraslim s roditeljima istoga spola” (Invisible Victims: Delayed Onset Depression among Adults with Same-Sex Parents), pokazalo je da su osobe u dobi od 28 godina, podizane od strane istospolnih partnera, imale dvostruko veći rizik od depresije nego osobe koje su podizane od roditelja različitog spola. Sullins zaključuje da s interpretacijom dobivenih podataka treba biti oprezan te ističe kako su potrebna daljnja istraživanja na tom području.
zrakomlat

#3067 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zrakomlat »

Ramzess Veliki wrote:
moonca wrote:
Bodkin wrote:
A Roko Prč :lol: također Boris Dvornik, "Naše malo misto" serija
Ramzess Veliki

#3068 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Ramzess Veliki »

U gradu Sisku iako su roditelji prosvjedovali protiv izdavanja i distribucije ovih slikovnica ista je promovisana ne postujuci zelju vecine:

Unatoč protivljenju roditelja u Sisku predstavljena LGBT slikovnica na Dječjem odjelu knjižnice!
--
Sutra 17. travnja 2018. na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Sisak bit će držano predstavljanje LGBT slikovnice “Moja dugina obitelj” iako su roditelji uputili prosvjedno pismo gradonačelnici Siska: Kristini Ikić, ravnateljici Gradske knjižnice Dubravki Šurlan, županu Ivi Žiniću, Ministarstvu obrazovanja, Ministarstvu kulture i dječjoj pravobraniteljici.
Pridružite im se potpišite peticiju kojom šaljete e-poruku na adresu gradonačelnice Kristine Ikić-Baniček, ravnateljicu knjižnice Dubravku Šurlan i župana Ivu Žinića. Zatražite otkazivanje predstavljanja LGBT slikovnice u gradskoj knjižnici grada Siska koju financiraju građani grada Siska.
Ne želimo ideološko nametanje rodne ideologije i promicanje homoseksualnog načina života i posvajanja djece od strane LGBT parova koje je u Hrvatskoj zakonom zabranjeno jer nije u najboljem interesu djece.
Nakon što je tiskano prvih 500 komada slikovnice iz udruge Dugine obitelji su poručili kako će ih podijeliti školama i vrtićima koji su već izrazili želju za slikovnicom.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja je tada na više od 17 259 prigovora koje su im uputili potpisnici CitizenGO peticije „NE uvođenju materijala koji promiču homoseksualni stil života u naše škole!“ odgovorilo:
„(...) za slikovnicu „Moja dugina obitelj“ Ministarstvo znanosti i obrazovanja nije izdalo pozitivno mišljenje temeljem kojega bi (...) navedena slikovnica mogla biti korištena u odgojno-obrazovnim ustanovama RH. (...) kao što je u očitovanju rečeno, navedena slikovnica ne može biti promovirana po odgojno obrazovnim ustanovama.“
Dok je sama ministrica Blaženka Divjak izjavila kako se ne će i ne mora miješati u slučaj, budući da udruga “Dugine obitelji” neće sama slati slikovnice institucijama nego će biti javno dostupne onima koji tu slikovnicu žele koristiti.
Međutim, sve je očitije kako sama ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak ne poštuje ustavno pravo roditelja na odgoj svoje djece: „Roditelji su dužni odgajati, uzdržavati i školovati djecu te imaju pravo i slobodu da samostalno odlučuju o odgoju djece.“ (čl. 64.) i dopušta financiranje nametanja rodne ideologije i propagiranja homoseksualnog stila djece javnim novcem.
Sisački župan Ivo Žinić (HDZ) i gradonačelnica Kristina Ikić (SDP) bi trebali biti župan i gradonačelnica svih građana grada Siska gradska knjižnica je knjižnica svih građana grada Siska. I g. Žinić i gđa Ikić kao i voditeljica gradske knjižnice Dubravka Šurlan primaju plaću jer ih plaćate Vi da predstavljaju sve građane Sisačko-moslavačke županije i grada Siska kako bi predstavljali i poštivali volju svojih sugrađana a ne nametali diktaturu i zlouporabili kulturno i javno dobro u svrhu manipuliranja odgojem djece u njihovoj najosjetljivijoj dobi.
Ignoriranje volje građana i nametanje bilo kakve ideologije obilježje je totalitarističkog mentaliteta koji se sve više otkriva kod velikog broja hrvatskih političara, pošaljite im poruku i tražite da postupaju sukladno volji hrvatskih građana.
moonca

#3069 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

zrakomlat wrote:
Ramzess Veliki wrote:
moonca wrote:
A Roko Prč :lol: također Boris Dvornik, "Naše malo misto" serija
..oh .... zbilja- rijetko se vracam u proslost... :lol:

O..da iz mista.....
zrakomlat

#3070 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by zrakomlat »

Bolje bi bilo da su se organizovali, otišli svi do te knjižnice, uzeli svoj primjerak slikovnice i još ponijeli komšijama, te u prvi kontejner ili u vatru. Sve lagano, bez tenzija.
dječak sa šibicama

#3071 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Nije Roko jedini

Tu je i djevojcica Ana, i njen macak Muki. Muki kao Mustafa? :D

Roko dobije duplu porciju palacinki sa bananama, a Ana ima dva siroka ramena od dvojice tata, da na njima sjedi awwwwwwww <3

Image
moonca

#3072 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

A i macak Muki mi je sumnjiv -- vidi mu pogleda.. :oops: --
dječak sa šibicama

#3073 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Primjecujem da je Tata broj 1 sav razbacan, a ovaj drugi sa jarecom bradicom jado, usuko se, tu je ocito ko nosi pantole u porodici.

Muki je sumnjiv takodje.

Onaj mali dole lijevo sto mu mama oblaci tene, sa izbecenim ocima, klasicni homofob.
MarlboroGold

#3074 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by MarlboroGold »

Ne on, već mati koja mu govori sine oni su bolesni.
moonca

#3075 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by moonca »

Image

..i ..mi sto tu negdje..
Locked