Ne idem nigdje iz BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gojeni H

#3051 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Gojeni H »

insomnia78 wrote:Ja ba. Jedan je Zviz
:lol: :lol: :lol:

Molio, molio da ga ne banuju ... legenda neponovljiva.
HAVANA

#3052 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

spreca wrote:
HAVANA wrote:Sace on.Poslo sam mu pp.Ako nije gdje u sibiru.
Cuo sam da je 11 avtobusa sa studentima iz bih otislo za rusiju...kud bas sad kad su minusi -25C
Dosli su sinoc ali cirkus je bio u putu. :-) Pokvario se bus,nesta zaledilo,pa na granici 5 sati,cuke,senzori,kontrole,pa opet kontrole,pa u hotelu kontrole...Sta je ovo kaze ovi su ludi sa kontrolama. :-) Jednu curu su i skinuli,budala ima holandski pasos a nije izvadila vizu,ostala na granici. :-) Nego jesi li il nisi u moskvi,da joj igranku napravimo? :D
Dozer

#3053 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Dozer »

Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemo
Image

Ima i rafalni mod :D
Za ove zajebane :D
spreca

#3054 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by spreca »

HAVANA wrote:
spreca wrote:
HAVANA wrote:Sace on.Poslo sam mu pp.Ako nije gdje u sibiru.
Cuo sam da je 11 avtobusa sa studentima iz bih otislo za rusiju...kud bas sad kad su minusi -25C
Dosli su sinoc ali cirkus je bio u putu. :-) Pokvario se bus,nesta zaledilo,pa na granici 5 sati,cuke,senzori,kontrole,pa opet kontrole,pa u hotelu kontrole...Sta je ovo kaze ovi su ludi sa kontrolama. :-) Jednu curu su i skinuli,budala ima holandski pasos a nije izvadila vizu,ostala na granici. :-) Nego jesi li il nisi u moskvi,da joj igranku napravimo? :D
jesam u...ali nebih da s obzirom da su najebali u putu da se zezam sa time....ako joj treba neka pomoc onda moze....pa ovoj sa Holandskim pasosom su trebali u Sa reci da nemoze
HAVANA

#3055 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Pa rekli su. :roll: E jesi neki. :(
HAVANA

#3056 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by HAVANA »

Daj ba neku zajebanciju da joj napravim.Eto bar cvijece na hotel posalji sa porukom,pratimo te.Tatini drugovi iz rusije. :lol: Saljem pare paypalom :lol:
Il predlozite nesta drugo bosanci.Vi ste sejtani poznati.
DearJohn

#3057 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by DearJohn »

Ommadawn wrote:
DearJohn wrote:
gidra wrote:jedna stvar dominira svih ovih 114 stranica teme, a to je da postoji ova grupa dijasporaca koji ne mogu da svare da ima ljudi u Sarajevu koji žive kvalitetnije od njih sami, pa i od većine bh dijaspore.
To i ja govorim :thumbup:
Realno, govoriš gluposti, ako ćemo iskreno.
Nek ti jado pišeš pametne stvari, zadovoljićemo se s tim.
supercali

#3058 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by supercali »

HAVANA wrote:Daj ba neku zajebanciju da joj napravim.Eto bar cvijece na hotel posalji sa porukom,pratimo te.Tatini drugovi iz rusije. :lol: Saljem pare paypalom :lol:
Il predlozite nesta drugo bosanci.Vi ste sejtani poznati.
Zavisi sta spreca radi gore
Meni pada na pamet mali milion zajebancija
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3059 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by _BataZiv_0809 »

Gojeni H wrote: :lol: :lol: :lol:

De link to moram vidjeti :izet:
DearJohn

#3060 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by DearJohn »

_BataZiv_0809 wrote:

:lol: I ja bih volio vidjet to.
Gojeni H

#3061 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Gojeni H »

DearJohn wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

:lol: I ja bih volio vidjet to.
:lol:

Nije ba. Ja molio Chmolju. :D
moonca

#3062 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by moonca »

Ommadawn wrote:
DearJohn wrote:
gidra wrote:jedna stvar dominira svih ovih 114 stranica teme, a to je da postoji ova grupa dijasporaca koji ne mogu da svare da ima ljudi u Sarajevu koji žive kvalitetnije od njih sami, pa i od većine bh dijaspore.
To i ja govorim :thumbup:
Realno, govoriš gluposti, ako ćemo iskreno.
Cak i sa redukcijama vode :?: :thumbup:

:D
O'zone
Globalni moderator

#3063 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by O'zone »

DearJohn wrote:
Ommadawn wrote:
DearJohn wrote: Nek ti jado pišeš pametne stvari, zadovoljićemo se s tim.
Idi nesto pojedi ali probaj ovaj put da te niko ne vodi nigdje - izaberi sam. Mozda pojedes nesto ukusnije a i za manje para.
Hoću jadniče.
Haj da se ovo više ne ponavlja!

Šatro zapad, kultura, viši rang, standard, al balkanski riječnik i način komunikacije nikako da izađe iz gena...
madner

#3064 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by madner »

Zakuhalo se, opet znaju bolje kakve su redukcije vode od domorodaca. :D
moonca

#3065 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by moonca »

:cry:
Zao nam.
:kiss:
madner

#3066 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by madner »

Situacija je zaista napeta, valja skontati gdje skijati. :D
DearJohn

#3067 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by DearJohn »

O'zone wrote:

"Haj da se ovo više ne ponavlja!

Šatro zapad, kultura, viši rang, standard, al balkanski riječnik i način komunikacije nikako da izađe iz gena..."

Pa on je prvi počeo i hoće dasa ovdje da se pravi. On izigrava zapad i viši rang.
Last edited by DearJohn on 28/02/2018 13:20, edited 1 time in total.
ExNihilo

#3068 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by ExNihilo »

E'o link

ideja-za-rodjendan-t147431s25.html

Najbolje je što frajer odgovara sam sebi, s jednog profila na drugi. I daje moralnu podršku.
DearJohn

#3069 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by DearJohn »

ExNihilo wrote:E'o link

ideja-za-rodjendan-t147431s25.html

Najbolje je što frajer odgovara sam sebi, s jednog profila na drugi. I daje moralnu podršku.
:lol: Hrle (Zviz) je meni kralj.
ultima_palabra

#3070 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by ultima_palabra »

Samo Rohodezija, bajo moj.
Ommadawn

#3071 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Ommadawn »

DearJohn wrote:O'zone wrote:

"Šatro zapad, kultura, viši rang, standard, al balkanski riječnik i način komunikacije nikako da izađe iz gena..."

Pa on je prvi počeo i hoće dasa ovdje da se pravi. On izigrava zapad i viši rang.
Ja ne izigravam nikakav Zapad i visi rang. Jeste da zivim u drugoj drzavi ali ne smatram manje vrijednim nikoga drugoga - u tom bih slucaju bio nacista ili plemic a ja sam dobro daleko od toga. Uprkos misljenju drugih da mi iz dijaspore gledamo nize na ljude koji zive u BiH - kod mene to nije slucaj.
Ti si krenuo sa epitetima, a to je vec vrijedjanje. Ukoliko se ne slazes sa mojim misljenjem lijepo napisi ali epitete - nemoj! To ostavi ukoliko se kad vidimo uzivo...
Lijep pozdrav /Ommadawn
Maverick78

#3072 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Maverick78 »

Seyfo wrote:
insomnia78 wrote:Nebitan si ba
Glaj kralja
Petorica su ex-Legioneri, dvojica ex-Marinci iz USA, jedan je bio na olimpiskim irgama u hrvanju, dvojica imaju crni u karateu, jedan 5 dan drugi 8 dan. Jedan (19 covjek ako kaze da hoce) je ex-vojnik iz Rohodezije u jednoj od naj mobilnijih i spretnijih trupa na svijetu u svoj cas. Jedan je ex-vojnik iz Izraela i danasnji trener borbene vjestine Krav Maga. Ja, crni pojas u judu. Dvojica igraju ragbi. Jedan se bavi boksom. Ko je do marisanja dobrodosao je. Nije nam prvi put da se pobijemo
Fakat nenadjebivo! Ali pazi ovo,jednom je spomenuo da mu je dedo prodao njivu da bi Sarajevo imalo aerodrom! Jbt ne bi aerodroma imali, da te nije Zvizov dedo.
Kakav je to kralj bio :lol:

Nikad nisam bio sto posto siguran da li je fakat ovakva dijabola ili je samo bio najkvalitetniji trol u istoriji ovog foruma :D

Par puta sam ga pitao da odemo na pivu, pošto je navodno u Kopenhagenu, ali eskivirao je odgovor :D

Fakat bi ga bilo cool upoznati :lol:
DearJohn

#3073 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by DearJohn »

Ommadawn wrote:
DearJohn wrote:O'zone wrote:

"Šatro zapad, kultura, viši rang, standard, al balkanski riječnik i način komunikacije nikako da izađe iz gena..."

Ja ne izigravam nikakav Zapad i visi rang. Jeste da zivim u drugoj drzavi ali ne smatram manje vrijednim nikoga drugoga - u tom bih slucaju bio nacista ili plemic a ja sam dobro daleko od toga. Uprkos misljenju drugih da mi iz dijaspore gledamo nize na ljude koji zive u BiH - kod mene to nije slucaj.
Ti si krenuo sa epitetima, a to je vec vrijedjanje. Ukoliko se ne slazes sa mojim misljenjem lijepo napisi ali epitete - nemoj! To ostavi ukoliko se kad vidimo uzivo...
Lijep pozdrav /Ommadawn
Šta ba prijetiš kad se vidimo uživo... Prvi si počeo da me ismijavaš. Imaš moj PM pa mi prijeti.
Last edited by DearJohn on 28/02/2018 14:36, edited 1 time in total.
512MB

#3074 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by 512MB »

Meni se dojmilo da je Zvizov buraz najbolji wallstreet broker il trejder u citavoj EU i da ima love da kupi aJredron :oops:

Uostalom, duboko sam uvjeren da je Zviz = Beobasket a Australia=_Melbourn = Radio_Sarajevo
Seyfo

#3075 Re: Ne idem nigdje iz BiH

Post by Seyfo »

Ovaj Melburn se vratio u BiH ako sam dobro shvatio?
BTW Ne vjerujem da je zviz trol,on ima bolesnu potrebu da se anonimnom forumskom puku dokazuje kako je ( za razliku od realnog života), zajeban, uspio u životu, ima para, sve može i sve zna, a svi drugi odreda su niža vrsta u odnosu na njega. Kada mu neko pruži kontraargumente i još spomene kako on nije normalan, kreten, isl, on to samo preskoči i nastavi: ja bio, ja vidio, ja znam, vi veze nemate, isti ste debili kao moja rodbina iz Hrvatske. Već sam spominjao, meni je jednom rekao da mi može prebaciti 50.000 EUR na račun i da to "ne bi ni osjetio", obzirom koliko ima para i koliko je giga mega. Još čekam.
Post Reply