Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shake69

#3051 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by shake69 »

palermo wrote:
shake69 wrote: Jao tebe, pa cim je danas sluzbeno napustio kandidaturu za selektora, ocigledno je bio pristao na sve. Valjda se nadao sve do neki dan. Pao mi je Meho u ocima, a drag mi cova.
Zašto ti je pao u očima. Zato što je bio kandidat i što je pomislio da uz podršku ljudi iz stručnog saveza i podršku igrača može biti selektor.

Pao ti je uočima što je pomislio da se može boriti protiv ove jalijaške organizacije i sarajevske propagandne mašinerije
Ne. Izradili ga jednom i to posteno, bas ispod dostojanstva bilo, i on opet pristao. I tek kad su ga Mile i njegova skvadra prekrizili rekao -odustajem. Kalkulantski i nekako jadno. Mislio sam da je mudriji.
north

#3052 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by north »

palermo wrote:
shake69 wrote: Jao tebe, pa cim je danas sluzbeno napustio kandidaturu za selektora, ocigledno je bio pristao na sve. Valjda se nadao sve do neki dan. Pao mi je Meho u ocima, a drag mi cova.
Zašto ti je pao u očima. Zato što je bio kandidat i što je pomislio da uz podršku ljudi iz stručnog saveza i podršku igrača može biti selektor.

Pao ti je uočima što je pomislio da se može boriti protiv ove jalijaške organizacije i sarajevske propagandne mašinerije
Ni meni nije jasnio šta je shake htio reći? Čovjek je pokazao zainteresiranost za razgovor pa obavio razgovor sa komisijom (barem se ovako prenosilo kroz medije), sad povlači kandidaturu jasno zbog čega i time izazvao razočarenje, jer ga neki Mile ili Čedo iz šumskih područja RS-a gdje nema asfalta množi sa nulom i ne podržava a predlaže s druge strane Seedorfa :lol: ?
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3053 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Slo Burner »

Kodro gospodski izasao iz price, svaka cast
Radio Sarajevo

#3054 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Slo Burner wrote:Kodro gospodski izasao iz price, svaka cast
Niđe veze, frajer tražio da vodi klub pored reprezentacije, i kad mu nije prošlo, sad lafo "struka ne važi kod nas". Pusti šuplju.

I nekako da vodi klub unutar BiH, ali da živi i radi u Švicarskoj, to je neprihvatljivo.
avetinja

#3055 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by avetinja »

Je li to htio da bude dl selektor? :lol:
teatrale36

#3056 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by teatrale36 »

Radio Sarajevo wrote:
Niđe veze, frajer tražio da vodi klub pored reprezentacije, i kad mu nije prošlo, sad lafo "struka ne važi kod nas". Pusti šuplju.

I nekako da vodi klub unutar BiH, ali da živi i radi u Švicarskoj, to je neprihvatljivo.
Ma jest, bas ce neko ostaviti Svicu i da ovde bude selektor,pa nije lud a da radi dva posla to nije uredu kad vec imamo Amara slobodnog sto bi bilo koga dalje trazili.
markomilanov

#3057 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Radi mira u kuć,treba izabrati nekog trećeg,po mogućnošću Srbina :D ,šalim se,treba odustati od kandidadta iz bosne,i time smiriti tenzije,ne prihvatiti nijedan predlog fsrs,jer su neozbiljni kad su predložili Sidorfa,izabrati trenera iz regiona koji ima iskustvo i autoritet,kojeg savez može platiti,takvih ima sigurno desetak u regionu,Marinović neka gura sa mladom repkom ,ima vremena za njega.Mada mi se po glavi mota Hadžiabdić iz Katara,makar je iskusan i može biti autoritet igračima.
luckylaka

#3058 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:

Citaj sportsporttackaba i sporttackaba i budi obavijesten od novinara koji prije na dan sjednice obavijeste javnost da je Meho vec imaenovan za selektora,prati novinare koji za cevape napisu sta pozelis.Jebo Mehu fukara obicna,nema za kifle pa trzi dva radna mjesta a Amar nema ni jedno.Nije fer.
jazzer

#3059 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by jazzer »

Nepravedno je da Kodro ima dva posla a Amar sjedi na birou :) .
teatrale36

#3060 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by teatrale36 »

jazzer wrote:Nepravedno je da Kodro ima dva posla a Amar sjedi na birou :) .
A obojica su radila u PL BIH i znamo kakve su uspjehe postigli.
luckylaka

#3061 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

A Marinovic o svojoj kandidaturi kaze

R Kako je bilo teško doći do Clarencea Seedorfa i Vladimira Weissa, kontaktirali smo selektora mlade reprezentacije BiH Vinka Marinovića da ga priupitamo da li je neko s njim obavio pregovore oko preuzimanja A reprezentacije BiH. Dokazani stručnjak i selektor U21 našao se na spisku kandidata predloženih od strane članova Izvršnog odbora NSBiH iz RS-a, zajedno sa još sedam ostalih trenerskih imena. "Šta da Vam kažem povodom toga. Niko me nije tim povodom kontaktirao. Ja sam selektor mlade reprezentacije i fokusiran sam apsolutno na posao koji obavljam. Da sam nešto razmišljao o A reprezentaciji, nisam", kazao je Marinović.
Logovan

#3062 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Radio Sarajevo wrote:

Pa tražio da vodi, htio sjediti na dvije stolice, što da ne.
Radio Sarajevo

#3063 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

luckylaka wrote:
Radio Sarajevo wrote:

Citaj sportsporttackaba i sporttackaba i budi obavijesten od novinara koji prije na dan sjednice obavijeste javnost da je Meho vec imaenovan za selektora,prati novinare koji za cevape napisu sta pozelis.Jebo Mehu fukara obicna,nema za kifle pa trzi dva radna mjesta a Amar nema ni jedno.Nije fer.

Buraz, spavaš li ti ikada? :)

Vazda si na forumu, bez obzira koliko je sati u tvojoj vremenskoj zoni.

Elem... Jebala vas Švicarska, a i njena druga liga, kad ih gledate kao u Boga.

Švicarci su kao gospoda, a ljudi se obogatili na prljavom novcu. Ako je to gospodski, onda mi je jasno zašto smo u kurcu. Forumska škvadra komplekse niže vrijednosti vjerovatno nikad neće izliječiti, a to upravo reflektira i našu populaciju.
luckylaka

#3064 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

teatrale36 wrote:
Naravno uspjeh u Premijer ligi je mjerilo za kvalitet trenera.Pozivi ,,uspjesnim"trenerima iz Premijer lige stizu sa svih strana.
Bazinga1234

#3065 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Meho. :thumbup:

Ivica moze mirno spavati. :thumbup:
Last edited by Bazinga1234 on 20/11/2017 16:02, edited 1 time in total.
luckylaka

#3066 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Buraz, spavaš li ti ikada? :)

Vazda si na forumu, bez obzira koliko je sati u tvojoj vremenskoj zoni.

Elem... Jebala vas Švicarska, a i njena druga liga, kad ih gledate kao u Boga.

Švicarci su kao gospoda, a ljudi se obogatili na prljavom novcu. Ako je to gospodski, onda mi je jasno zašto smo u kurcu. Forumska škvadra komplekse niže vrijednosti vjerovatno nikad neće izliječiti, a to upravo reflektira i našu populaciju.[/quote]

:D :-D
Zivim od foruma,,buraz".Evdje se moze dobro zaraditi ko zna...pitaj ,,Charuge" :D I de Boga ti navedi ko hvali svicarsku ligu i strucnost Mehe Kodro.Oba kandidata nisu strucni za selektora reprezentacije BiH i tu je kraj.Amaru ta pozicija treba jer nema nista drugo,Meho se pokusao uvaliti i odustao.Jedina razlika izmedju ove dvojice je sto je Meho gospodin covjek i zna povuci potez dok mi Amar vise lici na zmaja od sipova i ide glavom kroz zid.
Last edited by luckylaka on 20/11/2017 16:01, edited 1 time in total.
markomilanov

#3067 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Polako ,nemoje e se svadjati,ne budite srbi :D
teatrale36

#3068 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by teatrale36 »

luckylaka wrote:
teatrale36 wrote:
Naravno uspjeh u Premijer ligi je mjerilo za kvalitet trenera.Pozivi ,,uspjesnim"trenerima iz Premijer lige stizu sa svih strana.
Pa osvojiti 11 trofeja ako se ne varam mislim da je uspjeh.
Meho vrhunski fudbaler jedan od najboljih koje je BIH imala.
Amar najbolji domaći trener posle rata.
markomilanov

#3069 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

E stvarno su naopaki i od toliko kvalitetnih hrvatskih,slovenačkih ,srpskih trenera u regionu,Miske kaže da su razgovarali sa Djurovskim,,srećom prihvatio je neku ponudu iz japana.
LSD

#3070 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

Necemo dozviliti da nam veležovci Kajtaz i Bajević uvaljuju svog zemljaka/mostarca/veležovca za selektora.

Reci Stop mostarskoj zemljačkoj liniji i hercegovačkom nepozitmu :!:

Ustani Bosno :bih:
relativno84

#3071 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by relativno84 »

:D
LSD

#3072 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by LSD »

Ivica šta kaže, tako ce biti :!:

Glasovi vecine neznalica su nebitni.
Logovan

#3073 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

Ivica je otišao. Valjda se naljutio, šta li. :oops:
shake69

#3074 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by shake69 »

Razgovarali s Boskom Djurovskim!? :lol:
markomilanov

#3075 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

shake69 wrote:Razgovarali s Boskom Djurovskim!? :lol:
Mada boško ima duplu titulu sa zvezdom i selektorsko iskustvao samekedonijom,ali svakako ima boljih trenera od njega u regiona,nek razgovaraju sa Kekom,Čačićem koji je dobio španiju an europskom,sa IVICOM jovanovićem koji je ispo od reala na penale u 1/4 lige šampiona,Okukom,Kranjčarom,Filipovićem.
Locked