Zahiragić opet jaše

Post Reply
Nastasia

#3051 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Nastasia »

nema me tamo wrote:Upravo je to tema Nastasia jer je on upravo bivši " kriminalac " s prošlošću.
Namjerno pišem pod navodnim znacima jer u muriji nije zapisan.
Baš kao što ni ja nisam da jesam ležao bi 5 :D
Zahiragić? Moguće.
Opet, ni takvih "kriminalaca" njegove struke nije bilo u rovovima, već u foteljama, al' nejse. I malo si pretjerao sa ovih 90%, prije će biti da ih je 10%.
Jer ti isti suborci mog oca danas umiru od gladi, imaju minimalne invalidnine i nikakva prava.

Ima ih par što su se fino ratom uhljebili, ali ti nisu vidjeli žuča, nego se ranjavali kod kuće u koljena, da ne moraju ići na liniju, pa kasnije vezama i vezicama izganjali zlatne ljiljane i ordenje.

Bolan, moj otac tri puta ranjavan, ima tri gelera u sebi i invalidninu od 27 maraka.
Last edited by Nastasia on 28/02/2018 15:51, edited 1 time in total.
Seyfo

#3052 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Lik se uradio,odlucio da danas vozi trolu i vozi.
seln

#3053 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Fudo387 wrote:
seln wrote:
Dakle, ko nema glupu facu i nije uhljeb, taj se nije ni borio?
Ma vidi jarane, iako potpuno svjestan cinjenice da sam ljepsi, inteligentiniji, vedrijeg duha od vecine stanovnika ove planete, ja to
nikad nisam koristio kao argument u razgovoru sa drugim ljudima.
Malo ti je to, glupa faca, ljakse, uhljeb, krkan...bezveze.
Ti si privatna osoba i tvoj izgled, inteligencija, obrazovanje itd. su privatna stvar.
Zahiragic je javna osoba, te je njegov izgled, obrazovanje itd. nesto o cemu se moze raspravljati.
I mozes li demantirati ista od ovoga sto sam napisao o njemu?
nema me tamo

#3054 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Nastasia wrote:
nema me tamo wrote:Upravo je to tema Nastasia jer je on upravo bivši " kriminalac " s prošlošću.
Namjerno pišem pod navodnim znacima jer u muriji nije zapisan.
Baš kao što ni ja nisam da jesam ležao bi 5 :D
Zahiragić? Moguće.
Opet, ni takvih "kriminalaca" njegove struke nije bilo u rovovima, već u foteljama, al' nejse. I malo si pretjerao sa ovih 90%, prije će biti da ih je 10%.
Jer ti isti suborci mog oca danas umiru od gladi, imaju minimalne invalidnine i nikakva prava.

Ima ih par što su se fino ratom uhljebili, ali ti nisu vidjeli žuča, nego se ranjavali kod kuće u koljena, da ne moraju ići na liniju, pa kasnije vezama i vezicama izganjali zlatne ljiljane i ordenje.

Bolan, moj otac tri puta ranjavan, ima tri gelera u sebi i invalidninu od 27 maraka.
E to je tuga stvarno jeste..

Al' pazi ovo stari ti se nije borio za invalidninu na kraju krajeva moj je poginuo 40 dana nakon što sam se rodio.

Inace da li ti je stari predao papire kad je trebao?

Ako je istina za ranjavanje može on svašta nešto izganjat ako ima papir..
Poput klix pomoci recimo poput onog što ih šalju na more i to, besplatno..
Last edited by nema me tamo on 28/02/2018 15:56, edited 1 time in total.
Fudo387

#3055 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

seln wrote:
Fudo387 wrote:
seln wrote:
Dakle, ko nema glupu facu i nije uhljeb, taj se nije ni borio?
Ma vidi jarane, iako potpuno svjestan cinjenice da sam ljepsi, inteligentiniji, vedrijeg duha od vecine stanovnika ove planete, ja to
Ti si privatna osoba i tvoj izgled, inteligencija, obrazovanje itd. su privatna stvar.
Zahiragic je javna osoba, te je njegov izgled, obrazovanje itd. nesto o cemu se moze raspravljati.
Mogu,
Skoro sam pa potpuno siguran da cete razbiti k'o picku jedan na jedan.
I tu prica vakav je, nakav je zavrsava.
seln

#3056 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

nema me tamo wrote:Ono što je posebno smijesno isticanje da je ružan?

Šejla reci mi ti iskreno da li je Haris ružan? :D

Ma, to oni iz zavisti...

Image
triconja

#3057 Re: Zahiragić opet jaše

Post by triconja »

Nastasia wrote:
triconja wrote:
Nastasia wrote:Kakav Zahiragić na Žuču, šta vam je.

Moj je otac bio čitav rat na Žuču i niko od njegovih suboraca nije bio nikakav kvazipolitičar, političar, niti političar u pokušaju.
Bilo je medicinara, zanatlija, akademika, ekonomista, automehaničara, nekvalifikovanih, al' Bogme, političara jok.

Prvi metak kad pukne (a vjerujem da hoće opet) Zahiragić će bit u prvom avionu jal' za Austriju, jal' za Njemačku.
Jel to napadas politicki zanat? Nije niko kriv tvom ocu sto nije imo dobro zaledje i tu struku :izet: :thumbup:
Ma šta imam napadat politički zanat, važno je u takvim okolonostima biti i dobar političar i boriti se na nekim drugim frontovima.
Samo što Zahiragića ne bi bilo ni na kakvom frontu, u to se mogu kladit.

PS Jako ti je neprikladan smajli kad pišeš o mom ocu koji je im'o zaleđe, iako nije imao struku, ali je imao i neke svoje ideale za koje se borio.
Nisi skontala :-) :lol: :lol: :lol:
sheilak

#3058 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sheilak »

seln wrote:

Ma, to oni iz zavisti...

Image
Jeste, sulejmane, ruzan mi je, haris.

Izvini, ne mora i tebi biti i postujem ako je tebi lijep. Mada ne razumijem. :D
Last edited by sheilak on 28/02/2018 15:57, edited 1 time in total.
nema me tamo

#3059 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

seln wrote:

Ma, to oni iz zavisti...

Image

Gledaj ljepotana rodila ga majka

Što onda u 4 ujutro skacu po njemu žene sumnjivog morala? :D
seln

#3060 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Fudo387 wrote:
seln wrote:
Fudo387 wrote:
Mogu,
Skoro sam pa potpuno siguran da cete razbiti k'o picku jedan na jedan.
I tu prica vakav je, nakav je zavrsava.
Dobro, bar nam je jasno sta je tvoj tip muskarca... :wink:
I ipak, samo si SKORO siguran.
MaD_ProfessoR

#3061 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MaD_ProfessoR »

Ne mogu da vjerujem (ustvari mogu :D ) da dvije osobe, odrasle, sposobne artikulirati mišljenje formirano prema ratnom iskustvu (pretpostavljam da je i fudu i nemametamo zakačio rat, na ovaj ili onaj način) vjeruju da bi ih u slučaju rata branili hatic, zagiragić, hatići i zahiragići.
Fudo387

#3062 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

seln wrote:Dobro, bar nam je jasno sta je tvoj tip muskarca...
Nije to bolan tip muskarca, bezze su ti te djetinjaste fore. Reci slobodno, Fudo ti si peder. Sta? Imas ekran k'o zid ispred
sebe. Ono, oceifi.
Znam vrlo dobro kako to izgleda kad je glava u torbi, i znam kako se razliciti ljudi ponasaju kad do toga dodje.
Ovaj nije picka.
supercali

#3063 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

nema me tamo wrote:
seln wrote:

Ma, to oni iz zavisti...

Image

Gledaj ljepotana rodila ga majka

Što onda u 4 ujutro skacu po njemu žene sumnjivog morala? :D
Pa da je kvazimodo na ovoj poziciji "skakale" bi zene sumnjivog morala
Mada je diskutabilno to skakaju ili on skace na njih
nema me tamo

#3064 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

MaD_ProfessoR wrote:Ne mogu da vjerujem (ustvari mogu :D ) da dvije osobe, odrasle, sposobne artikulirati mišljenje formirano prema ratnom iskustvu (pretpostavljam da je i fudu i nemametamo zakačio rat, na ovaj ili onaj način) vjeruju da bi ih u slučaju rata branili hatic, zagiragić, hatići i zahiragići.

MORAŠ PROCITATI jeboga ti šta se piše to sam ja Šejli napisao da bi je branio zbog toga što je žensko.
I pisalo se da bi ti ti koje nazivaš kriminalcima i ološem bili prvi baš kao sto su bili Cele i Juke.

Zar je teško ovo u glavu sebi ubaciti s kim ja to pricam ovdje nije valjda bivši slikari, umjetnici i ostalo :D
Banksy

#3065 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Nece se bolan on docepati vlasti.
Doce neki sto sastavlja puzzle u podrumu, Zahiragici uglavnom plate glavom u prvom naletu.
Svako ko je prošao rat u Bosni zna da su goveda Zahiragićevog tipa i profila po pravilu i isključivo završavala u avionima za Istanbul.

Možda si ti prošao rat u Bosni, ali si slabo šta iz njega naučio.
nema me tamo

#3066 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
Doce neki sto sastavlja puzzle u podrumu, Zahiragici uglavnom plate glavom u prvom naletu.
Svako ko je prošao rat u Bosni zna da su goveda Zahiragićevog tipa i profila po pravilu i isključivo završavala u avionima za Istanbul.

Ne znaš, ne znaš.
nema me tamo

#3067 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Jedino što vidiš je krkansku facu i to da je predstavnik SDA ne znaš pozadinu.
seln

#3068 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Fudo387 wrote:
seln wrote:Dobro, bar nam je jasno sta je tvoj tip muskarca...
Nije to bolan tip muskarca, bezze su ti te djetinjaste fore. Reci slobodno, Fudo ti si peder. Sta? Imas ekran k'o zid ispred
sebe. Ono, oceifi.
Znam vrlo dobro kako to izgleda kad je glava u torbi, i znam kako se razliciti ljudi ponasaju kad do toga dodje.
Ovaj nije picka.
Nije Fudo peder, ali Fudo nekad u nedostatku argumenata baci i pokoju shanersku.
Dakle, neko je spreman potuci se u Slogi u 4 ujutro, taj ce sigurno prvi ici na liniju?
Vidio sam bezbroj primjera da nije tako.
Fudo387

#3069 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:

Prosvijetli me hljeba ti, iz ugla unrpoforovog prevodioca. Mozda sam nesto i propustio.
Banksy

#3070 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:
Fudo387 wrote:

Prosvijetli me hljeba ti, iz ugla unrpoforovog prevodioca. Mozda sam nesto i propustio.
Ugao si fulio, a propustio mnogo. Jazuk.
MaD_ProfessoR

#3071 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MaD_ProfessoR »

nema me tamo wrote:
MaD_ProfessoR wrote:Ne mogu da vjerujem (ustvari mogu :D ) da dvije osobe, odrasle, sposobne artikulirati mišljenje formirano prema ratnom iskustvu (pretpostavljam da je i fudu i nemametamo zakačio rat, na ovaj ili onaj način) vjeruju da bi ih u slučaju rata branili hatic, zagiragić, hatići i zahiragići.

MORAŠ PROCITATI jeboga ti šta se piše to sam ja Šejli napisao da bi je branio zbog toga što je žensko.
I pisalo se da bi ti ti koje nazivaš kriminalcima i ološem bili prvi baš kao sto su bili Cele i Juke.

Zar je teško ovo u glavu sebi ubaciti s kim ja to pricam ovdje nije valjda bivši slikari, umjetnici i ostalo :D

Pročitao sam sve, zato sam i odlučio ustupiti sa svojim dojmom, pri kojem ostajem.

Kakav bi to rat bio, zahiragići i hatići u prvim redovima, rame uz rame sa onim što je nanijjetio promijeniti naziv Titova u Alije Izetbegovića :bih: :bih: :bih:
insomnia78

#3072 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

:lol:
To si ti nju zamjenio sa kolegom fanatikosom. Nego i pravu je vala. Ne znam od kud ti to da se ovakvi lijepe za pusku
Fudo387

#3073 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:Ugao si fulio, a propustio mnogo. Jazuk.
Nek' si se ti ako nista uslikala da nas svijet vidi, za mene manje vise, bez tebe bi mi rekli da sam dzamahirija.
nema me tamo

#3074 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

insomnia78 wrote::lol:
To si ti nju zamjenio sa kolegom fanatikosom. Nego i pravu je vala. Ne znam od kud ti to da se ovakvi lijepe za pusku

Mladost brate dosta stvari koje znam i bio prisutan svakako nije za foruma..

Eh sad to lijepe za pušku je posebna stvar naravno da ja ne znam tačno u bobu kako bi se pokazao i da li bi pao kao moj stari što je pogođen snajperom niti to nije tema..
Pricam iskljucivo o tome da bi uzeo pušku i bio među onih prvih 3 hiljade što su ih Čele pokupile i organizirale prve stvari.
Banksy

#3075 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Banksy wrote:Ugao si fulio, a propustio mnogo. Jazuk.
Nek' si se ti ako nista uslikala da nas svijet vidi, za mene manje vise, bez tebe bi mi rekli da sam dzamahirija.
A sad već bulazniš.
Tuga je vidjeti kako odraslog čovjeka koji je prošao sve strahote rata u Bosni, ovakve propalice opet mogu presvući....
Post Reply