Kakav stručnjak, kakva pitanja, s čim si se to ti složio, šta lupetaš? Ti si samo pokušao biti duhovit i zajedljiv, i to mahalskim, traljavim podmetanjem, pa kad si vidio da si fulio i ispao glup, sad se pokušavaš vadit'.BHCluster wrote:Ne znam sta se odjednom bunis, kako ne znas pa ti si strucnjak za ovakva pitanja nisam ja, ja sam se samo slozio sa tobom.Banksy wrote:Ne bih ti znala, vidi s Džemicom, vidiš da je on ekspert za genetiku, on bi to morao znati.BHCluster wrote:
To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.
I priupitaj ga,bogati, je li taj frustrirani, felerični gen razlog što heroj Goran Čengić, 25 godina nakon Latićevog ljubljanskog uputstva, danas, u Sarajevu, ne može dobiti ulicu ili sportsku dvoranu.
Prođi me se i ne obraćaj mi se više, a o temi i Džemi, ako imaš šta, samo naprijed.