Tomahawk11 wrote:Mislis klixo/euridika se sam sebi smije u zmajevom gnijezdumad_max_ba wrote:eno klixo i eurudika nasmijani u zmajevom gnijezdu![]()
Nista ja to vise ne vjerujem
Ko se jednom oprzi i u jogurt puse
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Tomahawk11 wrote:Mislis klixo/euridika se sam sebi smije u zmajevom gnijezdumad_max_ba wrote:eno klixo i eurudika nasmijani u zmajevom gnijezdu![]()
kad ti Euridika ponudi da ti posalje dick pics onda se zabriniTomahawk11 wrote:Mislis klixo/euridika se sam sebi smije u zmajevom gnijezdumad_max_ba wrote:eno klixo i eurudika nasmijani u zmajevom gnijezdu![]()
Zar i ti, sine BruteBloo wrote: kad ti Euridika ponudi da ti posalje dick pics onda se zabrini
ti, ti kvarnjak jedanklixoris wrote:A mozda je Euridika ujedno i Klixoris, pa pise sama sebiTomahawk11 wrote:klixo izgleda ima senzor, cim ga neko spomene, pojavi se![]()
Ne znam jesi li upratio, ali kada god Euridika spomene Klixorisa, Klixoris se i ukaze
Nije nemoguće, ako nam Toma sredi ban...Bloo wrote:kad ti Euridika ponudi da ti posalje dick pics onda se zabriniTomahawk11 wrote:Mislis klixo/euridika se sam sebi smije u zmajevom gnijezdumad_max_ba wrote:eno klixo i eurudika nasmijani u zmajevom gnijezdu![]()
Stara indijanska: svako u sebi ima dva vuka...Tomahawk11 wrote:To ti je ono, jedna strana aka klixoris se bori da razjedini, a druga aka Euridika da sve to ujedini....sile zla i sile dobra su u neprestanoj borbi
Samo ti upadaj između nas, mi smo ultra moderni.EldinFromSa wrote:Što ste vi koji ste se druzili privatno na kafama zakupili forum? Ne moze covjek nigdje upast u pricu od vas.
Vala od ovih 100 i kusur komentara koliko sam napiso, relevantan sam samo na kaladontu a ostali se izgube u masi vaših komentara.Euridika wrote:Samo ti upadaj između nas, mi smo ultra moderni.EldinFromSa wrote:Što ste vi koji ste se druzili privatno na kafama zakupili forum? Ne moze covjek nigdje upast u pricu od vas.![]()
ing-ecc wrote: ti, ti kvarnjak jedannajveći među svim velikim
i mani se ba Euridike, slomi se ona da nas uveže i poveže a ti nas skoro pa razjedinjuješ
Sta da ti kazem, lijepo je biti na dark sideTomahawk11 wrote:To ti je ono, jedna strana aka klixoris se bori da razjedini, a druga aka Euridika da sve to ujedini....sile zla i sile dobra su u neprestanoj borbi
Neeee....samo to neEuridika wrote: Nije nemoguće, ako nam Toma sredi ban...![]()
Nemam ni jednog, to sam samo ja, Toma glavom i bradomEuridika wrote:Stara indijanska: svako u sebi ima dva vuka...Tomahawk11 wrote:To ti je ono, jedna strana aka klixoris se bori da razjedini, a druga aka Euridika da sve to ujedini....sile zla i sile dobra su u neprestanoj borbi
Sve je dobro dok se ne pocnete potpisivati, ono post klixoris, a na kraju (E) ili obrnuto, Euridika (k)klixoris wrote:
Sta da ti kazem, lijepo je biti na dark side
Svi smo tako počinjali. Poenta je da izdržiš ove muke dok sunce ne prosija...EldinFromSa wrote:Vala od ovih 100 i kusur komentara koliko sam napiso, relevantan sam samo na kaladontu a ostali se izgube u masi vaših komentara.Euridika wrote:Samo ti upadaj između nas, mi smo ultra moderni.EldinFromSa wrote:Što ste vi koji ste se druzili privatno na kafama zakupili forum? Ne moze covjek nigdje upast u pricu od vas.![]()
Već imala.Tomahawk11 wrote:Sve je dobro dok se ne pocnete potpisivati, ono post klixoris, a na kraju (E) ili obrnuto, Euridika (k)klixoris wrote:
Sta da ti kazem, lijepo je biti na dark side![]()
A vidjeli smo...bleee_sa wrote:Samo da vam kažem da se esma opet propušila...
Nije valjda?!Euridika wrote:Već imala.Tomahawk11 wrote:Sve je dobro dok se ne pocnete potpisivati, ono post klixoris, a na kraju (E) ili obrnuto, Euridika (k)klixoris wrote:
Sta da ti kazem, lijepo je biti na dark side![]()
Samo nije bilo k na kraju, već Rmz.
Halalite ja rek'o da muštuluk uzmem, haj'te onda vi svojim poslom daljeEuridika wrote:A vidjeli smo...bleee_sa wrote:Samo da vam kažem da se esma opet propušila...![]()
Časna pionirska!Tomahawk11 wrote:Nije valjda?!Euridika wrote:Već imala.Tomahawk11 wrote:Sve je dobro dok se ne pocnete potpisivati, ono post klixoris, a na kraju (E) ili obrnuto, Euridika (k)![]()
Samo nije bilo k na kraju, već Rmz.
![]()
Razocarala si me ko covjek i ko komunista![]()
![]()
Jos ako je Rmz ono sto mislim da jeste