jok...eto eskimi...supercali wrote:samo sto ovo bas i nisu jugovici
Jugovicki DNK kod je jednostavan..sila i silovanje.
Na srecu ....danasnja Jugoslavija postoji u sjecanjima,forumima....i u mokrim snovima njezinih unucadi.
jok...eto eskimi...supercali wrote:samo sto ovo bas i nisu jugovici
pa svi su onda jugovici bili u ratu na sve 3 stranePanzer_Daddy wrote:jok...eto eskimi...supercali wrote:samo sto ovo bas i nisu jugovici
Na srecu ....danasnja Jugoslavija postoji u sjecanjima,forumima....i u mokrim snovima njezinih unucadi.
Jedino su Jugovici sposobni za takvo sto....supercali wrote:pa svi su onda jugovici bili u ratu na sve 3 stranePanzer_Daddy wrote:jok...eto eskimi...supercali wrote:samo sto ovo bas i nisu jugovici
pa kao sto rekoh svi u ratovima na podrucju bivse juge su bili jugoviciPanzer_Daddy wrote:
Jedino su Jugovici sposobni za takvo sto....
Sto ti je ....ili vam je...tesko priznati da ste prvo bili agresori samim sebi pa onda i drugima.supercali wrote:pa kao sto rekoh svi u ratovima na podrucju bivse juge su bili jugoviciPanzer_Daddy wrote:
nemoj bezveze izjednacavati zlocinca i branitelja
ajde fino opet na citanjePanzer_Daddy wrote:Sto ti je ....ili vam je...tesko priznati da ste prvo bili agresori samim sebi pa onda i drugima.supercali wrote:pa kao sto rekoh svi u ratovima na podrucju bivse juge su bili jugoviciPanzer_Daddy wrote:
nemoj bezveze izjednacavati zlocinca i branitelja
Da ste istorijska greska ili promasaj....
Mjesto zadnje bitke su vam forumi i blogovi...eventualno kafanski stolovi kao krajnji domet nekadasnje sile....
Dobro ste dogurali...za deset godina bit ce te na nivou Brace Grimm
kakva dekomunizacija kad nikad nisu ni bili komunistiLeons wrote:Da slazem se , ljevici u BiH treba nekakva dekomunizacija, da raskrste sa tim vremenima kao i vecina evrope(zato sad sebe zovu liberalima) a evo i u susjedstvu imamo primjer ali ne vjerujem da ce se to desiti u bliskoj buducnosti jer su ovdje joa uvijek oni rigidni ljevicari sovjetskog tipa
Joj kad se sjetim kad su na sdp skupovima mahali onom titinom slikom sa bine hahhah
Ovo su kljucne rijeci.JThomas wrote:od svih -ama mi uzmemo i proberemo samo ono što nam se sviđa i što nije plaho zahmetli za slijediti. socijalizma, kapitalizma, islama...i onda se sljedbenici tih -ama prepucavaju jedni sa drugima, dok su od toga u čije ime se prepucavaju su skontali možda 10%, a primjenjuju u životu možda 1%.
ajmo zabraniti bajram bozic novu godinuLatte wrote:Treba bilo kakvo obiljezavanje praznika te komunisticke robije kaznjavati zatvorom.
Nikog ne zanima vise truhli bravar 3 metra pod zemljom.
Zabranit drzavni praznik drzave u kojoj zivis? Uozbilji sesupercali wrote:ajmo zabraniti bajram bozic novu godinuLatte wrote:Treba bilo kakvo obiljezavanje praznika te komunisticke robije kaznjavati zatvorom.
od drzavnih dan nezavisnosti jer nikog ne zanima alija 3 metra pod zemljom
razmisljanje ti je na nivou hitlera
jos da si skontao poentu bilo bi dobroLatte wrote:
Zabranit drzavni praznik drzave u kojoj zivis? Uozbilji se
Skonto sam ja odlicno.Alija u svemu vise nije ni bitan za buducnost ove drzave.supercali wrote:jos da si skontao poentu bilo bi dobroLatte wrote:
Zabranit drzavni praznik drzave u kojoj zivis? Uozbilji se
ako bolje pogledas tito je bio bitniji za ovu drzavu nego alijaLatte wrote:
Skonto sam ja odlicno.Alija u svemu vise nije ni bitan za buducnost ove drzave.
A tito nikad nije bio bitan za ovu drzavu
Al vrijeme svakako radi protiv titofila,tako da ostali trebajub samo sacekat da sat vremena odradi svoje,a njima je svakako vakat da se lagano spremaju na vjeciti smiraj
Jedino bitno,ako se to moze nazvat bitno je smrt njegova.supercali wrote:ako bolje pogledas tito je bio bitniji za ovu drzavu nego alijaLatte wrote:
Al vrijeme svakako radi protiv titofila,tako da ostali trebajub samo sacekat da sat vremena odradi svoje,a njima je svakako vakat da se lagano spremaju na vjeciti smiraj
nemas ti pojmaLatte wrote:Jedino bitno,ako se to moze nazvat bitno je smrt njegova.supercali wrote:ako bolje pogledas tito je bio bitniji za ovu drzavu nego alijaLatte wrote:
@505 Nista ja ne trpim,nego vako kad imam vremena popisam se po bravaru
aljo nije bio bravar...Latte wrote:Treba bilo kakvo obiljezavanje praznika te komunisticke robije kaznjavati zatvorom.
Latte wrote:Tako je BiH prije svega,a ne nekakvi truhli diktatori.
Bilo proslo nikad se ponovilo
@505 meni je vec sada idealno,sve po tamam
Povećana pojava glodara u Sarajevu, miševi izlaze iz WC šolja
UPOZORENJE!supercali wrote: nemas ti pojma
klasicni neobosnjak pljuni sve sto nije dio danasnje oligarhije
neobosnjak nema nikakve veze sa bosnjakom koji je nastao 93-eGojeni H wrote:UPOZORENJE!supercali wrote: nemas ti pojma
klasicni neobosnjak pljuni sve sto nije dio danasnje oligarhije
Ne srljati uvijek pred rudu. Malo pogledati datum registracije. Razmisliti o nacinu pisanja, pa tek onda procijeniti da li bi neko mogao biti Bosnjak.