Ma to je sasvim logično za BH Telekom, po uspostavljanju odnosa na nacionalno oprijedjeljenom tržištu dobili su najveći udjel od oko 45 plus minus posto i očigledno ZATVARAJU tržište, nije im u interesu da išta nude ostalim korisnicima koji nisu na BHT-u jer dugoročno mogu više izgubiti nego dobiti. To pokazuju i novi paketi koji se eventualno isplate onima koji svakako imaju pristup njihovoj fiksnoj mreži da uvežu usluge i jedino tako profitiraju. Slično je i sa mtelom (koji ipak nudi nešto korisnicima drugih mreža, ali čisto da se ne osipaju vlastiti).avaks wrote:Znači 36KM mjesečno za paket usluga + 15KM za 3 Ultra broja svaki mjesec da bih imao 500MB neta i 1000 minuta prema tim brojevima![]()
Smije li se neka druga mreža nazvati? Jbg ipak mi je više od pola brojeva koje zovem 063/064 ili da i njima javim za ove super pogodnosti pa neka svi uzimaju... Ipak 51KM za 500MB neta je ekstra, što bi neko uzeo Haloo i dobio 555MB + još toliko samo što aktivira broj za 4KM![]()
Fakat nude više uz niže cijene, i ja odgovorno tvrdim da to nema nigdje u BiH
Najviše je uradio Eronet jer najviše može i dobiti, 13-15 % startnih korisnika koji se nekad u budućnosti mogu širiti na račun ovih velikih. Prepaid SAVRŠENA prema svima, postpaid super paketi s pozivima i porukama prema svima te haloo koji ipak daje više od Happija.
Ovi potezi BHT-a ne čude već su sasvim logično, aktivirali su se tek kad je bilo očigledno da su s novim "negativnim" promjenama tarifa prvenstveno prepaid početi gubiti korisnike koje su privukli student i duplim postpaid tarifama.
Evo ja se ne bunim, već sam potrošio 500mb Unifija po gradu, a još imam 4.5 GB ugrubo, super uslugica.jarobot wrote:Inače vidim da se mnogi korisnici bune zbog tog unifi projekta uzimsnja i korištenja privatnog modema u korist komoanije bez da se kupac obavjesti. Tipični lopovkuk.
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk