Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pukepuke

#3051 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Euridika wrote: Šuti bona provalit će me ... :sad:
Rmz
Pssssssssssst...
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3052 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Domaci izdajnik »

Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja se :? ajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv :-? nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta? :? :zoka:
libra123

#3053 Re: Što privlači nas, dame?

Post by libra123 »

Lajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja se :? ajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv :-? nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta? :? :zoka:
Nemoj je vise zvati,budi strpljiv.Ako je zanimas javit ce se vec.
annoy

#3054 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Jeste se upoznali prije toga uzivo?
Mozda cura nije spremna razgovarati na telefon, pogotovo ako se bas ne znate, mozda joj je neugodno. Po mom misljenju nisi je trebao zvati bez pitanja. Ili ste se dogovorili da ces ju nazvati?
No dobro, nije to sad ne znam sta, cekaj da ti se ona javi, nemoj ti vise nista slati. Ako zeli nastaviti komunikaciju, javit ce se.
prog321

#3055 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Sigurno je prelistala svaku tvoju sliku sa FBa. I subtilno ti dala do znanja da nisi zadovoljio.

Ako nisi fotogeničan ne daj facebook. :-D
Henry Chinaski

#3056 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Henry Chinaski »

Bila je kod gatare i saznala da ti nisi The One.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3057 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Domaci izdajnik »

annoy wrote:Jeste se upoznali prije toga uzivo?
Ne baš. Ono znamo se iz viđenja ali nismo komunicirali....
annoy wrote:Ili ste se dogovorili da ces ju nazvati?
Nismo.
prog321 wrote:Sigurno je prelistala svaku tvoju sliku sa FBa. I subtilno ti dala do znanja da nisi zadovoljio.

Ako nisi fotogeničan ne daj facebook. :-D
Na profilu slika sa putovanja pola Evrope 8-) nema pjanskih i sl. A i nisam selfi manijak, ne fotkam se često a jesam fotogeničan, bar tako vele... :zoka:

I kad ne zadovoljiš kriterijum u 99,9% slučajeva budeš obrisan iz prijatelja na fejsu. A nisam obrisan.
pukepuke

#3058 Re: Što privlači nas, dame?

Post by pukepuke »

Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
prog321

#3059 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
Sljedeći korak je njezin.
Euridika
Globalna šefica

#3060 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

pukepuke wrote:Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
I ja bih ovako slično postupila, s tim da bih izbjegla ovo: Zvao sam te... već bih prije dala neki šaljivi komentar ili postavila neko neobavezno pitanje ... čisto da se ne stvori nelagoda s druge strane. Ako je osobi stalo do tebe (čak i u formi poznanstva), sama će obrazložiti šta je problem kod nejavljanja. Ako se ne javi nikako, to je to... piši propalo...
walter kurtz

#3061 Re: Što privlači nas, dame?

Post by walter kurtz »

prog321 wrote:Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
Sljedeći korak je njezin.
pogresno smaraj dok ne dadne :mrgreen:
edo_79

#3062 Re: Što privlači nas, dame?

Post by edo_79 »

Image

Ama priđeš joj i prisloniš se .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vesela_sveska

#3063 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vesela_sveska »

Lajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja se :? ajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv :-? nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta? :? :zoka:
ma blokiraj je ba :mrgreen: :mrgreen: to je sad IN :mrgreen:
muha_sa

#3064 Re: Što privlači nas, dame?

Post by muha_sa »

vesela_sveska wrote:
:thumbup:

što ti je rec iskustvo :kiss: :kiss: :kiss:
vesela_sveska

#3065 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vesela_sveska »

muha_sa wrote:
vesela_sveska wrote:
:thumbup:

što ti je rec iskustvo :kiss: :kiss: :kiss:
:lol: :lol: :lol: iskusila,iskusila(cula sma da se tako kaze ) :mrgreen: :mrgreen:
muha_sa

#3066 Re: Što privlači nas, dame?

Post by muha_sa »

bloCK i vozdra--materi piši :lol: :lol: :lol:
vesela_sveska

#3067 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vesela_sveska »

muha_sa wrote:bloCK i vozdra--materi piši :lol: :lol: :lol:
jok ba,onda pisi s materinog broja :mrgreen: :mrgreen:
muha_sa

#3068 Re: Što privlači nas, dame?

Post by muha_sa »

vesela_sveska wrote:
muha_sa wrote:bloCK i vozdra--materi piši :lol: :lol: :lol:
jok ba,onda pisi s materinog broja :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
vesela_sveska

#3069 Re: Što privlači nas, dame?

Post by vesela_sveska »

:mrgreen: :mrgreen:
Matzan

#3070 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Matzan »

Euridika wrote:
pukepuke wrote:Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
I ja bih ovako slično postupila, s tim da bih izbjegla ovo: Zvao sam te... već bih prije dala neki šaljivi komentar ili postavila neko neobavezno pitanje ... čisto da se ne stvori nelagoda s druge strane. Ako je osobi stalo do tebe (čak i u formi poznanstva), sama će obrazložiti šta je problem kod nejavljanja. Ako se ne javi nikako, to je to... piši propalo...

@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
Euridika
Globalna šefica

#3071 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Euridika »

Matzan wrote:
Euridika wrote:

@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
Jel' zaista misliš da je ignore normalna opcija u komunikaciji dvoje ljudi? Posebno što se ovo dvoje haman i ne znaju, 2-3 puta se dopisivali... Tu bi bio momentalni prekid svake dalje komunikacije (nakon ignore). Mi smo mu dale savjet s kojim bi imao izgled da komunikaciju nastavi, ako je druga strana zainteresirana. Ali, eto, ako smatraš da će primjenom tvog metoda imati više uspjeha, nek proba... Mene to previše previše asocira na igrice toplo-hladno, koje su mi totalno off...
ćiribiribela

#3072 Re: Što privlači nas, dame?

Post by ćiribiribela »

Ne bih se ni ja javila, ima ljudi sto ne vole pricati na telefon i ko sto annoy rece bude neugodno, bude awkward. :D i ako nije nista pisala poslije tog poziva isto pisi propalo.
Zoya

#3073 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Zoya »

Samo jedno kratko Hey you :-D
prog321

#3074 Re: Što privlači nas, dame?

Post by prog321 »

Pošalji joj poruku 'Izvini što sam zvao. Mislio sam da je tvoja sestra'
Ako nema seku onda stavi mamu, prijateljicu, kolegicu, komšinicu. Itd.
Odmah probudiš takmičarski duh kod ženki. Pitat će se zašto zoveš njih a ne nju :-D
walter kurtz

#3075 Re: Što privlači nas, dame?

Post by walter kurtz »

prog321 wrote:Pošalji joj poruku 'Izvini što sam zvao. Mislio sam da je tvoja sestra'
Ako nema seku onda stavi mamu, prijateljicu, kolegicu, komšinicu. Itd.
Odmah probudiš takmičarski duh kod ženki. Pitat će se zašto zoveš njih a ne nju :-D
:zoka:
Post Reply