Pssssssssssst...Euridika wrote: Šuti bona provalit će me ...![]()
Rmz
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#3051 Re: Što privlači nas, dame?
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3052 Re: Što privlači nas, dame?
Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja se
ajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta?

-
libra123
#3053 Re: Što privlači nas, dame?
Nemoj je vise zvati,budi strpljiv.Ako je zanimas javit ce se vec.Lajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
nema nikakvih poruka ni na FB ni Viberu od nje, a ja joj ništa nisam pisao ni pitao. Ne kontam u čemu je fol? Zajebava ili šta?
![]()
- annoy
#3054 Re: Što privlači nas, dame?
Jeste se upoznali prije toga uzivo?
Mozda cura nije spremna razgovarati na telefon, pogotovo ako se bas ne znate, mozda joj je neugodno. Po mom misljenju nisi je trebao zvati bez pitanja. Ili ste se dogovorili da ces ju nazvati?
No dobro, nije to sad ne znam sta, cekaj da ti se ona javi, nemoj ti vise nista slati. Ako zeli nastaviti komunikaciju, javit ce se.
Mozda cura nije spremna razgovarati na telefon, pogotovo ako se bas ne znate, mozda joj je neugodno. Po mom misljenju nisi je trebao zvati bez pitanja. Ili ste se dogovorili da ces ju nazvati?
No dobro, nije to sad ne znam sta, cekaj da ti se ona javi, nemoj ti vise nista slati. Ako zeli nastaviti komunikaciju, javit ce se.
-
prog321
#3055 Re: Što privlači nas, dame?
Sigurno je prelistala svaku tvoju sliku sa FBa. I subtilno ti dala do znanja da nisi zadovoljio.
Ako nisi fotogeničan ne daj facebook.
- Henry Chinaski
#3056 Re: Što privlači nas, dame?
Bila je kod gatare i saznala da ti nisi The One.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3057 Re: Što privlači nas, dame?
Ne baš. Ono znamo se iz viđenja ali nismo komunicirali....annoy wrote:Jeste se upoznali prije toga uzivo?
Nismo.annoy wrote:Ili ste se dogovorili da ces ju nazvati?
Na profilu slika sa putovanja pola Evropeprog321 wrote:Sigurno je prelistala svaku tvoju sliku sa FBa. I subtilno ti dala do znanja da nisi zadovoljio.
I kad ne zadovoljiš kriterijum u 99,9% slučajeva budeš obrisan iz prijatelja na fejsu. A nisam obrisan.
- pukepuke
#3058 Re: Što privlači nas, dame?
Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
-
prog321
#3059 Re: Što privlači nas, dame?
Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
Sljedeći korak je njezin.
- Euridika
- Globalna šefica
#3060 Re: Što privlači nas, dame?
I ja bih ovako slično postupila, s tim da bih izbjegla ovo: Zvao sam te... već bih prije dala neki šaljivi komentar ili postavila neko neobavezno pitanje ... čisto da se ne stvori nelagoda s druge strane. Ako je osobi stalo do tebe (čak i u formi poznanstva), sama će obrazložiti šta je problem kod nejavljanja. Ako se ne javi nikako, to je to... piši propalo...pukepuke wrote:Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
- walter kurtz
#3061 Re: Što privlači nas, dame?
pogresno smaraj dok ne dadneprog321 wrote:Ne zovi ni u kom slučaju. Samo joj dižeš cijenu.
- edo_79
#3062 Re: Što privlači nas, dame?

Ama priđeš joj i prisloniš se ....
- vesela_sveska
#3063 Re: Što privlači nas, dame?
ma blokiraj je baLajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
![]()
- muha_sa
#3064 Re: Što privlači nas, dame?
vesela_sveska wrote:ma blokiraj je baLajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
![]()
![]()
to je sad IN
što ti je rec iskustvo
- vesela_sveska
#3065 Re: Što privlači nas, dame?
muha_sa wrote:vesela_sveska wrote:ma blokiraj je baLajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
![]()
![]()
to je sad IN
![]()
što ti je rec iskustvo![]()
![]()
- muha_sa
#3066 Re: Što privlači nas, dame?
bloCK i vozdra--materi piši

- vesela_sveska
#3067 Re: Što privlači nas, dame?
jok ba,onda pisi s materinog brojamuha_sa wrote:bloCK i vozdra--materi piši![]()
![]()
- muha_sa
#3068 Re: Što privlači nas, dame?
vesela_sveska wrote:jok ba,onda pisi s materinog brojamuha_sa wrote:bloCK i vozdra--materi piši![]()
![]()
![]()
- vesela_sveska
- Matzan
#3070 Re: Što privlači nas, dame?
Euridika wrote:I ja bih ovako slično postupila, s tim da bih izbjegla ovo: Zvao sam te... već bih prije dala neki šaljivi komentar ili postavila neko neobavezno pitanje ... čisto da se ne stvori nelagoda s druge strane. Ako je osobi stalo do tebe (čak i u formi poznanstva), sama će obrazložiti šta je problem kod nejavljanja. Ako se ne javi nikako, to je to... piši propalo...pukepuke wrote:Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
- Euridika
- Globalna šefica
#3071 Re: Što privlači nas, dame?
Jel' zaista misliš da je ignore normalna opcija u komunikaciji dvoje ljudi? Posebno što se ovo dvoje haman i ne znaju, 2-3 puta se dopisivali... Tu bi bio momentalni prekid svake dalje komunikacije (nakon ignore). Mi smo mu dale savjet s kojim bi imao izgled da komunikaciju nastavi, ako je druga strana zainteresirana. Ali, eto, ako smatraš da će primjenom tvog metoda imati više uspjeha, nek proba... Mene to previše previše asocira na igrice toplo-hladno, koje su mi totalno off...Matzan wrote:Euridika wrote:I ja bih ovako slično postupila, s tim da bih izbjegla ovo: Zvao sam te... već bih prije dala neki šaljivi komentar ili postavila neko neobavezno pitanje ... čisto da se ne stvori nelagoda s druge strane. Ako je osobi stalo do tebe (čak i u formi poznanstva), sama će obrazložiti šta je problem kod nejavljanja. Ako se ne javi nikako, to je to... piši propalo...pukepuke wrote:Hm, možda da joj za koji dan još eventualno pošalješ poruku tipa: Zvao sam te par puta, nisi se javila, je li sve OK? Ako ne odgovori nekim jakim argumentom, piši propalo...
@Lajavikrelac, ni pod razno ne slušaj ove ženske savjete.
Samo ignore, pa nek se misli.
- ćiribiribela
#3072 Re: Što privlači nas, dame?
Ne bih se ni ja javila, ima ljudi sto ne vole pricati na telefon i ko sto annoy rece bude neugodno, bude awkward.
i ako nije nista pisala poslije tog poziva isto pisi propalo.
-
Zoya
#3073 Re: Što privlači nas, dame?
Samo jedno kratko Hey youLajavikrelac wrote:Jedno pitanje za forumašice: prije neki dan sam dobio broj telefona od jedne djevojke (preko drugarice) i dodao sam je na Viber i poslao poruku, ona meni odgovorila, pa smo razmijenili koju poruku ono neformalno.....e sad ona je meni poslala zahtjev za prijateljstvo na FB koje sam prihvatio, tu se nismo nešto dopisivali....prekjuče sam je nazvao na telefon sa svog mobilnog broja koji zna i ne javlja seajd kontam ne čuje, ne može da se javi iili šta već, juče je zvao ona mi odbija poziv
![]()
-
prog321
#3074 Re: Što privlači nas, dame?
Pošalji joj poruku 'Izvini što sam zvao. Mislio sam da je tvoja sestra'
Ako nema seku onda stavi mamu, prijateljicu, kolegicu, komšinicu. Itd.
Odmah probudiš takmičarski duh kod ženki. Pitat će se zašto zoveš njih a ne nju
- walter kurtz
#3075 Re: Što privlači nas, dame?
prog321 wrote:Pošalji joj poruku 'Izvini što sam zvao. Mislio sam da je tvoja sestra'