Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#3052 Re: Sarajevski derbi
Idealan kombinovani za sutra sa par prvotimaca radi stabilnosti tima.smurf wrote:Nazalost nece iako sam juce pricao sa jednim od kljucnih nasih i upravo to predlozio, Gusu na go' a pustiti klince da trce. I nasima je puna kapa ovih kljakavih derbija a isto su TNT sa kratkim fitiljem, jedva cekaju da pocneLSD wrote:Još kad sutra Osim izvede ove rezerviste i sa njima ih pobjedi![]()
Moramo odmoriti ove prvotimce za revanša u finalu Kupa.
Bukvić - Kvesić, Ćutuk, Kerla, Marković - Jamak, Zolotić - E.Čolić, Bekrić, Selimović - Ramić
Ćutuk i Kerla su garancija dominacije u skoku, mali Zola na sredini.
Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
- denny84
#3054 Re: Sarajevski derbi
Upravo tako, nije u pitanju potcjenjivanje nego u srijedu igramo finale kupa. A iskreno receno ni ta nasa klupa ne izgleda nimalo lose. Mozda sam subjektivan, al mislim da bi ovaj sastav u najmanju ruku obezbijedio jedno od mjesta koje vodi u Evropu:Lakat Jebić wrote:ne podcjenjujemo mi vas, neg imamo bitnijih utakmica uskoroSalah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada
Cujemo se poslije utakmice
-----------------Bukvic-------------------
Markovic-----Kerla----Cutuk-- -Stanic
-----------Stanceski....Zolotic---------
Colic------------Bekric-----------Smajic
---------------Selimovic------------------
A pogledaj tek prvih 11:
-------------------Guso---------------------
Colic-----Bogicevic----Vasilic-----Kvesic
-------------Nyema----Svraka------------
Beslija-----------Jamak-------------Zeba
------------------Adilovic-----------------
Stvarno smo NATO!
- Šibicar
#3055 Re: Sarajevski derbi
Ja bih volio da se sutra ponesemo komšijski i da ne idemo preko 3 gola razlike,bruka je.
Bez zajebancije sad,derbi je derbi,otrcana fraza,ali nije izmišljena bezveze,i koliko god ja smatrao da smo mi kvalitetniji i bolji od vas,to ništa ne znači,jer kad tekma počne tu kvalitet može,a i ne mora biti presudan,i samo jedan detalj može odlučiti utakmicu.Što se mene tiče,ono što najviše želim je da ovaj derbi bude baš derbi,i da bude puno golova i prilika,i da obje ekipe igraju otvoreno i na pobjedu,a mislim da smo i zaslužili više da gledamo jedan kvalitetan derbi,jer ako opet bude šah utakmica 0-0 stvarno ću početi misliti da se oni dogovaraju za taj rezultat zbog mira u kući i smirivanja tenzija.
Kone uništićemo vas sutra.

Bez zajebancije sad,derbi je derbi,otrcana fraza,ali nije izmišljena bezveze,i koliko god ja smatrao da smo mi kvalitetniji i bolji od vas,to ništa ne znači,jer kad tekma počne tu kvalitet može,a i ne mora biti presudan,i samo jedan detalj može odlučiti utakmicu.Što se mene tiče,ono što najviše želim je da ovaj derbi bude baš derbi,i da bude puno golova i prilika,i da obje ekipe igraju otvoreno i na pobjedu,a mislim da smo i zaslužili više da gledamo jedan kvalitetan derbi,jer ako opet bude šah utakmica 0-0 stvarno ću početi misliti da se oni dogovaraju za taj rezultat zbog mira u kući i smirivanja tenzija.
Kone uništićemo vas sutra.
- veljaca
#3056 Re: Sarajevski derbi
denny84 wrote:Upravo tako, nije u pitanju potcjenjivanje nego u srijedu igramo finale kupa. A iskreno receno ni ta nasa klupa ne izgleda nimalo lose. Mozda sam subjektivan, al mislim da bi ovaj sastav u najmanju ruku obezbijedio jedno od mjesta koje vodi u Evropu:Lakat Jebić wrote:ne podcjenjujemo mi vas, neg imamo bitnijih utakmica uskoroSalah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada
A pogledaj tek prvih 11:
Stvarno smo NATO!
Jesi malo subjektivan ....
- KPNCTNJAH
#3058 Re: Sarajevski derbi
denny84 wrote:Upravo tako, nije u pitanju potcjenjivanje nego u srijedu igramo finale kupa. A iskreno receno ni ta nasa klupa ne izgleda nimalo lose. Mozda sam subjektivan, al mislim da bi ovaj sastav u najmanju ruku obezbijedio jedno od mjesta koje vodi u Evropu:Lakat Jebić wrote:ne podcjenjujemo mi vas, neg imamo bitnijih utakmica uskoroSalah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada
A pogledaj tek prvih 11:
Stvarno smo NATO!
Au, kakva imena... da je kako napraviti neki belaj, pa da samo 0:3 izgubimo... imate li neki treci tim, recimo tim forumasa, pa da odigramo 1:1 (ako nas pustite)
Edit: nisam ni procitao taj komentar... objektivno ova dva tima bi se do zadnjeg kola borila za prvo mjesto...
Last edited by KPNCTNJAH on 11/05/2012 20:44, edited 1 time in total.
-
pOZz
#3059 Re: Sarajevski derbi
Mogu, ali ne želim.ultima_palabra wrote: Nije mi jasno to sa Amarom i sudijama, možeš li malo pojasniti?
Nyema će u prvih 20 minuta dobiti žuti karton zbog četvrtog prekrašaja na Husejinoviću, tako da će flaster otpasti, a pejgamber krenuti u akciju.LSD wrote:Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
-
LSD
#3060 Re: Sarajevski derbi
pOZz wrote:Mogu, ali ne želim.ultima_palabra wrote: Nije mi jasno to sa Amarom i sudijama, možeš li malo pojasniti?
Nyema će u prvih 20 minuta dobiti žuti karton zbog četvrtog prekrašaja na Husejinoviću, tako da će flaster otpasti, a pejgamber krenuti u akciju.LSD wrote:Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
A ako budete fini, kulturni, skromni - necemo vas puno ponižavati. I Amar ima dušu.
- ganjeta
#3061 Re: Sarajevski derbi
LSD je nepopravljiv
, na svakoj temi isti stil Ložionička bb, a oni se primaju k'o saučešće.
-
pOZz
#3062 Re: Sarajevski derbi
OK, uozbiljimo se. Nikoga ozbiljnog vi ne možete izdominirati. Izdominirati jedino možete ako vam Jakupović bude kitio faulove oko 16.LSD wrote:![]()
ma svakako...a šampioni ce samo gledati i nijemo posmatati kako on "akcija" - pretpostavka
....uozbiljimo se
nego, pripremite se za bolnu i brutalnu dominaciju u svim aspektima igre (pas igra, skok, duel igra, centaršutevi, realizacija) Muamer Svraka tika- taka....neka vam je Svevišnji sutra na pomoci
![]()
A ako budete fini, kulturni, skromni - necemo vas puno ponižavati. I Amar ima dušu.
- Šibicar
#3063 Re: Sarajevski derbi
Vidjećemo sutra šta ko može na terenu. 
- Salah ad-Din
#3065 Re: Sarajevski derbi
Ne mogu da vjerujem kako su se digli i kako nas podcjenjuju, samo da mi je vidjeti njihovu facu kad ga sutra Husejnovic zabije Gusi
Pa onda mali Suljic jos jedan
A onda i Haskic, eto cisti da se upise u listu strijelaca 
- KPNCTNJAH
#3066 Re: Sarajevski derbi
Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3
u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
-
LSD
#3067 Re: Sarajevski derbi
Tišu sadganjeta wrote:LSD je nepopravljiv, na svakoj temi isti stil Ložionička bb, a oni se primaju k'o saučešće.
@pozz...nemojte samo poslije tekme tjerati Jovu, neka vas još malo vodi
- ljevoruki
#3068 Re: Sarajevski derbi
Sarajevo sutra treba da igra strogu bunkericu - to je jedini nacin da ne fasuju 3-5 komada.
To pod uslovom da Amar bude odmarao pola ekipe zbog kupa sa listicom, inace ni bunker ne pomaze.
Ako budu isli na juris i pocnu da srljaju ( sto bih ja volio) dobice po guzici, bas onako momacki.
To pod uslovom da Amar bude odmarao pola ekipe zbog kupa sa listicom, inace ni bunker ne pomaze.
Ako budu isli na juris i pocnu da srljaju ( sto bih ja volio) dobice po guzici, bas onako momacki.
- Šibicar
#3069 Re: Sarajevski derbi
Kako zavist i ljubomora progovaraju iz ovog posta.KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
-
LSD
#3070 Re: Sarajevski derbi
Mi smo izdominirali citavu ligu, najviše zabili golova, najmanje primili, vama bježimo 15 bodova, 3 kola prije kraja osigurali titulu, derbi možemo igrati i sa pionirima...ne znamo za poraz- to ne znamo ni samo koliko vec vremena...Gušo primi gol svake prestupne godine....pa šta je to sve, ako nije dominacijaKPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
Ali dobro, niko vama ne brani da se uzdate u Husejinovića.
Last edited by LSD on 11/05/2012 21:10, edited 1 time in total.
- Salah ad-Din
#3071 Re: Sarajevski derbi
Mi zadnjih 10 utakmica igramo sa tri napadaca, ne vidim razloga zasto ne bi i sadaljevoruki wrote:Sarajevo sutra treba da igra strogu bunkericu - to je jedini nacin da ne fasuju 3-5 komada.
- ganjeta
#3072 Re: Sarajevski derbi
Djeca koja su rođena kad je Željo zadnji put izgubio, ovih dana su prohodalaKPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0
![]()
- Dionysios
#3073 Re: Sarajevski derbi
Kakva je situacija, jeli dozvolio omladinac da dodjete i navijate?
Ako jest' ponesite onu zmiju ili sta je vec bilo od proslog derbija, dobra je zajebancija bila.
Ako jest' ponesite onu zmiju ili sta je vec bilo od proslog derbija, dobra je zajebancija bila.
Last edited by Dionysios on 11/05/2012 21:17, edited 1 time in total.
- Salah ad-Din
#3075 Re: Sarajevski derbi
Nisam u toku, ko je taj Benjo, nemojte da sutra dodjem i popijem batine od nekog malca, ja se ne umijem tuci.Dionysios wrote:Kakva je situacija, jeli dozvolio omladinac da dodjete i navijate?