Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lakat Jebić

#3051 Re: Sarajevski derbi

Post by Lakat Jebić »

..
LSD

#3052 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

smurf wrote:
LSD wrote:Još kad sutra Osim izvede ove rezerviste i sa njima ih pobjedi :-)
Moramo odmoriti ove prvotimce za revanša u finalu Kupa.
Nazalost nece iako sam juce pricao sa jednim od kljucnih nasih i upravo to predlozio, Gusu na go' a pustiti klince da trce. I nasima je puna kapa ovih kljakavih derbija a isto su TNT sa kratkim fitiljem, jedva cekaju da pocne ;-)
Idealan kombinovani za sutra sa par prvotimaca radi stabilnosti tima.

Bukvić - Kvesić, Ćutuk, Kerla, Marković - Jamak, Zolotić - E.Čolić, Bekrić, Selimović - Ramić

Ćutuk i Kerla su garancija dominacije u skoku, mali Zola na sredini.

Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#3053 Re: Sarajevski derbi

Post by F&N »

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
denny84

#3054 Re: Sarajevski derbi

Post by denny84 »

Lakat Jebić wrote:
Salah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada ;)
Cujemo se poslije utakmice :)
ne podcjenjujemo mi vas, neg imamo bitnijih utakmica uskoro :D
Upravo tako, nije u pitanju potcjenjivanje nego u srijedu igramo finale kupa. A iskreno receno ni ta nasa klupa ne izgleda nimalo lose. Mozda sam subjektivan, al mislim da bi ovaj sastav u najmanju ruku obezbijedio jedno od mjesta koje vodi u Evropu:

-----------------Bukvic-------------------
Markovic-----Kerla----Cutuk-- -Stanic
-----------Stanceski....Zolotic---------
Colic------------Bekric-----------Smajic
---------------Selimovic------------------

A pogledaj tek prvih 11:

-------------------Guso---------------------
Colic-----Bogicevic----Vasilic-----Kvesic
-------------Nyema----Svraka------------
Beslija-----------Jamak-------------Zeba
------------------Adilovic-----------------

Stvarno smo NATO! :-)
Šibicar

#3055 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Ja bih volio da se sutra ponesemo komšijski i da ne idemo preko 3 gola razlike,bruka je. :mrgreen:

Bez zajebancije sad,derbi je derbi,otrcana fraza,ali nije izmišljena bezveze,i koliko god ja smatrao da smo mi kvalitetniji i bolji od vas,to ništa ne znači,jer kad tekma počne tu kvalitet može,a i ne mora biti presudan,i samo jedan detalj može odlučiti utakmicu.Što se mene tiče,ono što najviše želim je da ovaj derbi bude baš derbi,i da bude puno golova i prilika,i da obje ekipe igraju otvoreno i na pobjedu,a mislim da smo i zaslužili više da gledamo jedan kvalitetan derbi,jer ako opet bude šah utakmica 0-0 stvarno ću početi misliti da se oni dogovaraju za taj rezultat zbog mira u kući i smirivanja tenzija.

Kone uništićemo vas sutra. :oops: :mrgreen:
veljaca

#3056 Re: Sarajevski derbi

Post by veljaca »

denny84 wrote:
Lakat Jebić wrote:
Salah ad-Din wrote:uuuuu spominje se drugi tim, puno ste nas podcjenili kosmije...Ali neka, ko visoko leti, nisko pada ;)
Upravo tako, nije u pitanju potcjenjivanje nego u srijedu igramo finale kupa. A iskreno receno ni ta nasa klupa ne izgleda nimalo lose. Mozda sam subjektivan, al mislim da bi ovaj sastav u najmanju ruku obezbijedio jedno od mjesta koje vodi u Evropu:

A pogledaj tek prvih 11:

Jesi malo subjektivan .... :D
pOZz

#3057 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

KPNCTNJAH

#3058 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

denny84 wrote:
Lakat Jebić wrote:

A pogledaj tek prvih 11:

Au, kakva imena... da je kako napraviti neki belaj, pa da samo 0:3 izgubimo... imate li neki treci tim, recimo tim forumasa, pa da odigramo 1:1 (ako nas pustite)

Edit: nisam ni procitao taj komentar... objektivno ova dva tima bi se do zadnjeg kola borila za prvo mjesto...
Last edited by KPNCTNJAH on 11/05/2012 20:44, edited 1 time in total.
pOZz

#3059 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

ultima_palabra wrote: Nije mi jasno to sa Amarom i sudijama, možeš li malo pojasniti?
Mogu, ali ne želim.
LSD wrote:Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
Nyema će u prvih 20 minuta dobiti žuti karton zbog četvrtog prekrašaja na Husejinoviću, tako da će flaster otpasti, a pejgamber krenuti u akciju. 8-)
LSD

#3060 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

pOZz wrote:
ultima_palabra wrote: Nije mi jasno to sa Amarom i sudijama, možeš li malo pojasniti?
Mogu, ali ne želim.
LSD wrote:Oni se uzdaju u tog Husejinovića ko u pejgambera jer i nemaju u kog drugog, njemu ce navaliti sav pritisak na leđa i to im je greška u startu...ako njega izbacimo iz ritma, ostalo je rutina.
Nyema će u prvih 20 minuta dobiti žuti karton zbog četvrtog prekrašaja na Husejinoviću, tako da će flaster otpasti, a pejgamber krenuti u akciju. 8-)
:-) :lol: ma svakako...a šampioni ce samo gledati i nijemo posmatati kako on "akcija" - pretpostavka :D ....uozbiljimo se ;-) nego, pripremite se za bolnu i brutalnu dominaciju u svim aspektima igre (pas igra, skok, duel igra, centaršutevi, realizacija) Muamer Svraka tika- taka....neka vam je Svevišnji sutra na pomoci ;-)
A ako budete fini, kulturni, skromni - necemo vas puno ponižavati. I Amar ima dušu.
ganjeta

#3061 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

LSD je nepopravljiv :lol: , na svakoj temi isti stil Ložionička bb, a oni se primaju k'o saučešće.
pOZz

#3062 Re: Sarajevski derbi

Post by pOZz »

LSD wrote: :-) :lol: ma svakako...a šampioni ce samo gledati i nijemo posmatati kako on "akcija" - pretpostavka :D ....uozbiljimo se ;-) nego, pripremite se za bolnu i brutalnu dominaciju u svim aspektima igre (pas igra, skok, duel igra, centaršutevi, realizacija) Muamer Svraka tika- taka....neka vam je Svevišnji sutra na pomoci ;-)
A ako budete fini, kulturni, skromni - necemo vas puno ponižavati. I Amar ima dušu.
OK, uozbiljimo se. Nikoga ozbiljnog vi ne možete izdominirati. Izdominirati jedino možete ako vam Jakupović bude kitio faulove oko 16. ;-)
Šibicar

#3063 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

Vidjećemo sutra šta ko može na terenu. 8-)
ganjeta

#3064 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

:lol:
Salah ad-Din

#3065 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Ne mogu da vjerujem kako su se digli i kako nas podcjenjuju, samo da mi je vidjeti njihovu facu kad ga sutra Husejnovic zabije Gusi :D Pa onda mali Suljic jos jedan :D A onda i Haskic, eto cisti da se upise u listu strijelaca :D
KPNCTNJAH

#3066 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3 :-) u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0 :mrgreen:
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
LSD

#3067 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ganjeta wrote:LSD je nepopravljiv :lol: , na svakoj temi isti stil Ložionička bb, a oni se primaju k'o saučešće.
Tišu sad ;-)

@pozz...nemojte samo poslije tekme tjerati Jovu, neka vas još malo vodi :-) ....i ne zaboravite napraviti pasillo za šampione ;-)
ljevoruki

#3068 Re: Sarajevski derbi

Post by ljevoruki »

Sarajevo sutra treba da igra strogu bunkericu - to je jedini nacin da ne fasuju 3-5 komada.
To pod uslovom da Amar bude odmarao pola ekipe zbog kupa sa listicom, inace ni bunker ne pomaze.
Ako budu isli na juris i pocnu da srljaju ( sto bih ja volio) dobice po guzici, bas onako momacki. :thumbup:
Šibicar

#3069 Re: Sarajevski derbi

Post by Šibicar »

KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3 :-) u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0 :mrgreen:
naravno mi smo jos gore odigrali protiv tih ekipa, ali mi se ne mozemo porediti s vama... vi imate Amarove bebe, najjaci tim u historiji sporta...
Kako zavist i ljubomora progovaraju iz ovog posta. :mrgreen:
LSD

#3070 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

KPNCTNJAH wrote:Ma kakvo dominiranje, pa pogledaj rezultate protiv top 6 ekipa... kome su dali vise od jednog gola ? Samo Zrinjskom i to u onoj tekmi kad je bilo 3:3 :-) u svim ostalim utakmicama su 'razvalili' protivnike 1:0 :mrgreen:
Mi smo izdominirali citavu ligu, najviše zabili golova, najmanje primili, vama bježimo 15 bodova, 3 kola prije kraja osigurali titulu, derbi možemo igrati i sa pionirima...ne znamo za poraz- to ne znamo ni samo koliko vec vremena...Gušo primi gol svake prestupne godine....pa šta je to sve, ako nije dominacija :?

Ali dobro, niko vama ne brani da se uzdate u Husejinovića.
Last edited by LSD on 11/05/2012 21:10, edited 1 time in total.
Salah ad-Din

#3071 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

ljevoruki wrote:Sarajevo sutra treba da igra strogu bunkericu - to je jedini nacin da ne fasuju 3-5 komada.
To pod uslovom da Amar bude odmarao pola ekipe zbog kupa sa listicom, inace ni bunker ne pomaze.
Ako budu isli na juris i pocnu da srljaju ( sto bih ja volio) dobice po guzici, bas onako momacki. :thumbup:
Mi zadnjih 10 utakmica igramo sa tri napadaca, ne vidim razloga zasto ne bi i sada :D
ganjeta

#3072 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Djeca koja su rođena kad je Željo zadnji put izgubio, ovih dana su prohodala :D . Valjda to govori o nečemu.
Dionysios

#3073 Re: Sarajevski derbi

Post by Dionysios »

Kakva je situacija, jeli dozvolio omladinac da dodjete i navijate?

Ako jest' ponesite onu zmiju ili sta je vec bilo od proslog derbija, dobra je zajebancija bila.
Last edited by Dionysios on 11/05/2012 21:17, edited 1 time in total.
vinnie_jones

#3074 Re: Sarajevski derbi

Post by vinnie_jones »

Image
Salah ad-Din

#3075 Re: Sarajevski derbi

Post by Salah ad-Din »

Dionysios wrote:Kakva je situacija, jeli dozvolio omladinac da dodjete i navijate?
Nisam u toku, ko je taj Benjo, nemojte da sutra dodjem i popijem batine od nekog malca, ja se ne umijem tuci.
Post Reply