Žene pitaju žene
- Big Ang
#3051 Re: Žene pitaju žene
Zato...shto... je... bajram... 
-
Mutivoda
#3052 Re: Žene pitaju žene
Pa nije to državni praznik, ne prenosi se.
Barem koliko ja znam. :D
Barem koliko ja znam. :D
- Big Ang
#3053 Re: Žene pitaju žene
Nit znam, nit me zanima. Ja ne radim. 
- i_ja_na_forumu
#3054 Re: Žene pitaju žene
ja cu opet reci :nada zadnja umire

- Big Ang
#3055 Re: Žene pitaju žene
Samo da kažem da ova što se ošišala ko ja ima isti karmin ko ja

- sheilak
#3056 Re: Žene pitaju žene
mi ne. nama prenijelo, tako da se spremam za dugi vikend.i_ja_na_forumu wrote:zna li neko da li se radi u ponedjeljak ?![]()
puno zena ima kosu kao ja, dugu, smedju, blago valovitu. samo ju treba razbarusiti i hodati nepocesljana u mom stilu.Big Ang wrote:Da li bi vas ljutilo ili barem malo nerviralo kad bi vam kolegica došla na posao sa frizurom IDENTIČNOJ vašoj?
- manekenka u penziji
#3057 Re: Odg: Žene pitaju žene
Ma opusti se i uzivaj.Big Ang wrote:Samo da kažem da ova što se ošišala ko ja ima isti karmin ko ja![]()
Očito ti sve to dobro stoji cim te neko kopira. Meni to nikada nije smetalo, naprotiv!
Doduše, smetalo mi je kada sam bila tinejđerka, sad to shvatam kao kompliment.
- ja nisam ja
#3058 Re: Žene pitaju žene
Zene sta mislite da li kisele paprike punjene kupusom mogu zalediti. Imam ih nekoliko gnjecavih a super ukusne pa da se ne pokvare da zaledim mada nisam to radila niti znam moze li
Sent from my iPhone using Tapatalk
- šatirana_ljubičica
#3059 Re: Žene pitaju žene
Ne znam za paprike, a što se tiče Angicinog pitanja: ma daj bona ne bila, ne budali, čuj šta te nervira
Meni bi je bilo žao.
Eh sad da ja vas pitam polutračersko pitanje:
Kolegici je duša da nas straši direktorom i prepada na razne načine, jednostavno tip je osobe koja jedva čeka da prenese loše vijesti, tačno sam vidjela da uživa u tome (hm), valjda nije čula za ono:''Ubijte glasnika''
Hajd ok sve to, kad se navikneš i ne slušaš i furamo dalje.
Međutim, jutroooooooooos se navila kako mi ne znamo šta je privatna firma jer naša firma je drugačija (što i jeste zaista, hB), ali to kao da nam nabija na nos, jer bi mi '' inače radili, ne bi glave dizali''.
A ona PRRRRRRRRRRRRRRVA ima u opisu posla 3 stvari.
Šta mislite da li joj treba očitati bukvicu da zašuti jednom već o toj temi (jer svako malo je ponavlja) ili ona u ovoj priči misli i na sebe, mada kako to govori prijetećim tonom ( i pogledom
) ne bi se reklo....
Meni bi je bilo žao.
Kolegici je duša da nas straši direktorom i prepada na razne načine, jednostavno tip je osobe koja jedva čeka da prenese loše vijesti, tačno sam vidjela da uživa u tome (hm), valjda nije čula za ono:''Ubijte glasnika''
Međutim, jutroooooooooos se navila kako mi ne znamo šta je privatna firma jer naša firma je drugačija (što i jeste zaista, hB), ali to kao da nam nabija na nos, jer bi mi '' inače radili, ne bi glave dizali''.
Šta mislite da li joj treba očitati bukvicu da zašuti jednom već o toj temi (jer svako malo je ponavlja) ili ona u ovoj priči misli i na sebe, mada kako to govori prijetećim tonom ( i pogledom
- Big Ang
#3060 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:Ne znam za paprike, a što se tiče Angicinog pitanja: ma daj bona ne bila, ne budali, čuj šta te nervira![]()
Meni bi je bilo žao.
Šta mislite da li joj treba očitati bukvicu da zašuti jednom već o toj temi (jer svako malo je ponavlja) ili ona u ovoj priči misli i na sebe, mada kako to govori prijetećim tonom ( i pogledom) ne bi reklo....
Čuj šta me nervira, pa bona nb ja crna sa tamnim očima, ona plava sa plavim, slične cvike, isti karmin, sad i šiške. Isto ko da u negativ svoj gledam
A kolegicu ignoriši, moj ti je savjet. Istu, ali istu imam u kancelariji. Nakon 8 godina skontala sam da je ignorisanje ono što ona ne voli i ono čime je ućutkam.
- šatirana_ljubičica
#3061 Re: Žene pitaju žene
Haha u negativ
Ma ne opterećavaj se; ne može nikad izgledati kao ti koliko god se trudila
A ja nju ignorišem inače kad je uhvati to ali sad
i help šta da radim; svaki put kad kliknem na net otvori mi se sve u novom prozoru; hiljadu novih prozora; i umjesto zareza ide tačka zarez
Ma ne opterećavaj se; ne može nikad izgledati kao ti koliko god se trudila
A ja nju ignorišem inače kad je uhvati to ali sad
i help šta da radim; svaki put kad kliknem na net otvori mi se sve u novom prozoru; hiljadu novih prozora; i umjesto zareza ide tačka zarez
- ja nisam ja
#3062 Re: Žene pitaju žene
Niko ne zna za paprike?
- manekenka u penziji
#3063 Re: Žene pitaju žene
Zar ih još nisi zaledila? Ama zaledi kad ih već nećeš jesti pa kad odledis vidjet ćeš na čemu si.
@ljubicica: ne nerviraj se, ali fakat!
- LieToMe
#3064 Re: Žene pitaju žene
Sto ces ih lediti, ako su vec ukiseljene sa kupusomja nisam ja wrote:Niko ne zna za paprike?
- šatirana_ljubičica
#3065 Re: Žene pitaju žene
manekenka u penziji wrote:Zar ih još nisi zaledila? Ama zaledi kad ih već nećeš jesti pa kad odledis vidjet ćeš na čemu si.
ma znaš mene
iskreno...ne nerviram se ja, nego bih joj rado rekla some things..ali neću naravno, zbog mira u kući
- Big Ang
#3066 Re: Žene pitaju žene
Plešete li nekad? Same? U donjem vešu?
Ja često, dok pospremam kuću
Ja često, dok pospremam kuću
- šatirana_ljubičica
#3067 Re: Žene pitaju žene
plešem ali ne baš u donjem vešu 
- Big Ang
#3068 Re: Žene pitaju žene
Probajšatirana_ljubičica wrote:plešem ali ne baš u donjem vešu
- Big Ang
#3069 Re: Žene pitaju žene
A pjevate li? Ono kolko vas grlo nosi? 
- manekenka u penziji
#3071 Re: Žene pitaju žene
MaHsuz klinkuh na link da vidim sta se to pjevuši.
Ja Balasevica nikad nisam slušala, koji je to Smarac... Kako depresivne pjesme, crne, sive, ubija u pojam. Isto kao Eldin Huseinbegovic, vječiti Crnjak.
Ja to ne volEm.
Ja Balasevica nikad nisam slušala, koji je to Smarac... Kako depresivne pjesme, crne, sive, ubija u pojam. Isto kao Eldin Huseinbegovic, vječiti Crnjak.
Ja to ne volEm.
- Big Ang
#3072 Re: Žene pitaju žene
manekenka u penziji wrote:MaHsuz klinkuh na link da vidim sta se to pjevuši.
Ja to ne volEm.
slOžem se
- Ime Korisničko
#3073 Re: Žene pitaju žene
Mislim da sam vidjela u lindexuMilloni wrote:Ja svojoj ponekad pustim kako je lepo biti glup![]()
Postoje li samostojece sa vise od 20 dena?
Pjevam, plesem, pricam, cak se i posvadjam sa sobom. Dobro sam
- Big Ang
#3074 Re: Žene pitaju žene
Ime Korisničko wrote:Mislim da sam vidjela u lindexuMilloni wrote:Ja svojoj ponekad pustim kako je lepo biti glup![]()
Postoje li samostojece sa vise od 20 dena?![]()
Pjevam, plesem, pricam, cak se i posvadjam sa sobom. Dobro sam
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3075 Re: Žene pitaju žene
Amin.manekenka u penziji wrote:MaHsuz klinkuh na link da vidim sta se to pjevuši.
Ja to ne volEm.
Nisam nikada razumjela pomamu i kolektivnu histeriju na spomen rijeci Balasevic.