2. Grčka 5 3 1 1 6:4 10
3. Slovačka 5 2 2 1 6:4 8
4. Litva 5 1 2 2 4:7 5
5. Latvija 5 1 1 3 6:9 4
6. Lihtenštajn 5 0 1 4 2:15 1

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovaj vakat namaz mu je bi bas hajrili trostrukoMahalac wrote:ovo je od jaceg jaceBubalo1 wrote:![]()
aBd-LIBERO- wrote:Treba vec krenuti skupljati lovu za put u Brazil.
Ne zezam se.
Neces vjerovati skuplje nego avionombachje wrote:koliko kosta odlazak brodomzakonpera wrote:http://www.ebookers.ie/flights/from-ZAG ... e_Janeiro/
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .., uz to cartr letovima vjerovatno i jeftinije, onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
Partijaner wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste....Ne znam jeli pretjerano reci da je ovo jedna od 3 nase najbolje izvedbe ikad
Da Grcki navijaci nisu zalutali u Banja Luku, mozda bi ishod bio drugaciji.
LOL...U pravu si."Kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi." (Ivica Osim)
Kratak i precizan opis onoga kako su se Grci večeras osjećali
Ubili smo brašno u njimaAbid Sakalaš wrote:Kako smo ih ubili djeteta mi nerođenog, šta je ono, isto smo Brazil sa Bebetom i Dungom.
popokatepetl_com wrote:Neces vjerovati skuplje nego avionombachje wrote:koliko kosta odlazak brodomzakonpera wrote:http://www.ebookers.ie/flights/from-ZAG ... e_Janeiro/
Prema ovom sajtu gdje je avio karta oko 2.000 km .., uz to cartr letovima vjerovatno i jeftinije, onda za ocekivati za smjestaj i karte milju ili milja ipo, tu negdje- znaci izmedju 3 i 4 milje sve ukupno .. ne znam sta u centri trpaju
Ako dobijem na kladari vodim čitav sa-x forum u brazilBubalo1 wrote:Neka vas sa tim putovanjem u Brazil,cijenama i slicno .. Hocete i mene nafurat da i ja pocnem skupljat da se ispalim tamo
Odnedavno nam nije ni Viza potrebnaBubalo1 wrote:Neka vas sa tim putovanjem u Brazil,cijenama i slicno .. Hocete i mene nafurat da i ja pocnem skupljat da se ispalim tamo
jer smo old skul pape tako hoćesargon wrote:Zna li iko zašto našim igračima na dresovima ne pišu imena?
Ovo je samo dokaz koliko nam malo treba da budemo sretni .. Nikome na svijetu ne treba manje a da sreca tako dugo traje .. I koliko fatamo svaku slamku gdje god postoji da se ufatimo i da nas to usreci ..MightyMatch wrote:Ovaj vakat namaz mu je bi bas hajrili trostrukoMahalac wrote:ovo je od jaceg jaceBubalo1 wrote:![]()
Doktor29 wrote:Odnedavno nam nije ni Viza potrebnaBubalo1 wrote:Neka vas sa tim putovanjem u Brazil,cijenama i slicno .. Hocete i mene nafurat da i ja pocnem skupljat da se ispalim tamo
zakonpera wrote:http://www.ebookers.ie/flights/from-ZAG ... e_Janeiro/
missko wrote:
Nedavno je brazil ukinio vize za mnogo drzava, ukljucujuci i nasBHCluster wrote:Znam da je jos prerano ali trebali nama viza za brazili ili moze samo Pasport?