Varira od 46-50%, u mene je onaj najslabiji z3375.DON_eARL wrote:Ma znam ja šta predstavljaju pomenuti podaci, nego me zanima stanje kod drugih korisnika, da uporedim sa svojim, pa ako bude razloga, da ih zovem da mi pojačaju signal, ako se već može dobiti bolji kvalitet slike na D3.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- fortaleza
#3051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Haris033
#3052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto ovi iz Telemacha ne odgovaraju, pitam Vas, tj. nekoga ko ima isti problem??? Mogu li se izbrisati ove favorit liste što ih je Telemach postavio po defaultu, i ako mogu na koji način?! Sve su mi poremetili!Haris033 wrote:@Telemach -> Ima li odgovora???Haris033 wrote:@Telemach
Šta ste, ba, ovo uradili sa favorit listama na Cisco reciverima (D3 v2.0)?! Sve moje favorit liste više nisu aktivne, a Vaše rade po defaultu!!!Što je najgore, liste su Vam katastrofa!!!
Tako npr., prvi program u SPORT listi je"TV1000"!!!
![]()
Pls, vratite nam stare opcije! Zašto eksperimentišete, kada je sve dobro ferceralo!!! Dobro sam se namučio da napravim nekih 10-tak lista, a sada mi ne rade...
-
StrelacZE
#3053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Druze,napravi svoju listu programa,i dodaj naziv toj listi,npr TV i RADIO 1,i tada na daljinskom,u donjem lijevom uglu imas tipku opt(options),pokazati ce ti se na tv opcije za kanal_e,i dole zadnja opcija pise,promjena liste kanala,tada sa daljinskim tipka " desno" ,i prebacis na naziv svoje liste koju si prethodno kreirao,i exit-tada ces imati samo svoje kanale koje si ti postavio da gledas,one druge neces vidjeti na tv koji ti ne trebaju-tako moze i drugacije nikako,i to je to,detaljno i jasno obrazlozeno:-) .Nadam se da sam pomogao koliko toliko-pozzz...
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
- Telemach
#3054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Router ste dobili besplatno na korištenje. Stoga Vas molimo da ne prodajete opremu koja je u vlasništvu Telemacha.Bubalo1 wrote:Moze li se prodati ovaj njihov wireless modem ?![]()
Potrebnija mi je lova nego on .. Odnosno zamijenit cu prodat cu ovaj svoj svakako je ko nov a njihov cu sebi ostavit
- Haris033
#3055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam ja svojih 8 lista, ali kako su oni nesto cackali i dodijelili svoje, moje više nisu u funkciji...StrelacZE wrote:Druze,napravi svoju listu programa,i dodaj naziv toj listi,npr TV i RADIO 1,i tada na daljinskom,u donjem lijevom uglu imas tipku opt(options),pokazati ce ti se na tv opcije za kanal_e,i dole zadnja opcija pise,promjena liste kanala,tada sa daljinskim tipka " desno" ,i prebacis na naziv svoje liste koju si prethodno kreirao,i exit-tada ces imati samo svoje kanale koje si ti postavio da gledas,one druge neces vidjeti na tv koji ti ne trebaju-tako moze i drugacije nikako,i to je to,detaljno i jasno obrazlozeno:-) .Nadam se da sam pomogao koliko toliko-pozzz...
- Telemach
#3056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sa novim SW su došle predefinisane liste, kako bi se olakšalo korisnicima. Korisnici i dalje imaju mogućnost kreiranja sopstvenih listi, koje se pojavljuju odmah poslije default liste(TV), abecednim redom.Haris033 wrote:Pošto ovi iz Telemacha ne odgovaraju, pitam Vas, tj. nekoga ko ima isti problem??? Mogu li se izbrisati ove favorit liste što ih je Telemach postavio po defaultu, i ako mogu na koji način?! Sve su mi poremetili!Haris033 wrote:@Telemach -> Ima li odgovora???Haris033 wrote:@Telemach
Šta ste, ba, ovo uradili sa favorit listama na Cisco reciverima (D3 v2.0)?! Sve moje favorit liste više nisu aktivne, a Vaše rade po defaultu!!!Što je najgore, liste su Vam katastrofa!!!
Tako npr., prvi program u SPORT listi je"TV1000"!!!
![]()
Pls, vratite nam stare opcije! Zašto eksperimentišete, kada je sve dobro ferceralo!!! Dobro sam se namučio da napravim nekih 10-tak lista, a sada mi ne rade...
-
StrelacZE
#3057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ok,pozzzz....Haris033 wrote:Imam ja svojih 8 lista, ali kako su oni nesto cackali i dodijelili svoje, moje više nisu u funkciji...StrelacZE wrote:Druze,napravi svoju listu programa,i dodaj naziv toj listi,npr TV i RADIO 1,i tada na daljinskom,u donjem lijevom uglu imas tipku opt(options),pokazati ce ti se na tv opcije za kanal_e,i dole zadnja opcija pise,promjena liste kanala,tada sa daljinskim tipka " desno" ,i prebacis na naziv svoje liste koju si prethodno kreirao,i exit-tada ces imati samo svoje kanale koje si ti postavio da gledas,one druge neces vidjeti na tv koji ti ne trebaju-tako moze i drugacije nikako,i to je to,detaljno i jasno obrazlozeno:-) .Nadam se da sam pomogao koliko toliko-pozzz...
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2Budem probao danas kada se vratim, pa ti javim jesam li šta uspio...
Hvala
- Not My Idea
#3058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach, imate pp.
-
Mustang1
#3059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:Router ste dobili besplatno na korištenje. Stoga Vas molimo da ne prodajete opremu koja je u vlasništvu Telemacha.Bubalo1 wrote:Moze li se prodati ovaj njihov wireless modem ?![]()
Potrebnija mi je lova nego on .. Odnosno zamijenit cu prodat cu ovaj svoj svakako je ko nov a njihov cu sebi ostavit
- Not My Idea
#3060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach person,
I'm not done with you.
- Joker88
#3061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kad pocinje hbo?
kakav trio paket
kakav trio paket
-
Kralj Tvrtko I.
#3062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jel jos neko ima problema sa logovanjem na fb?
nece preko kompa, nece preko moba (wifi)...a hoce preko druge mreze (djevojka probala uci na moj profil i OK sve)
Da nije zabrana neka od strane telemacha?

nece preko kompa, nece preko moba (wifi)...a hoce preko druge mreze (djevojka probala uci na moj profil i OK sve)
Da nije zabrana neka od strane telemacha?
-
DON_eARL
#3063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Treba ti promijenila šifru, sad si nahebo.Kralj Tvrtko I. wrote:jel jos neko ima problema sa logovanjem na fb?
Da nije zabrana neka od strane telemacha?![]()
Do tebe je, ukucaj u notepad šifru, pa prekopiraj, možda griješiš prilikom kucanja.
Ili još bolje, napiši nam ovdje šifru, pa ćemo mi da ti provjerimo.
-
Kralj Tvrtko I.
#3064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma nije do sifre, evo sada i dok sam na forumu ili na klix kad odem citati nesto...nigdje nemam onu opciju "svidja mi se"
I to ne samo na klix nego na bilo kojoj stranici/portalu.
a evo dok ovo pisem u dnu browsera vidim poruku neku "cekanje na www.facebook.com... i ono kotrlja se
a evo dok ovo pisem u dnu browsera vidim poruku neku "cekanje na www.facebook.com... i ono kotrlja se
-
samsung456
#3065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nije ni meni moglo prije jedno sat vremena isto je telemach, ali sada je ok...Kralj Tvrtko I. wrote:ma nije do sifre, evo sada i dok sam na forumu ili na klix kad odem citati nesto...nigdje nemam onu opciju "svidja mi se"
- Reglan
#3066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu ni ja da se logujem na fb
edit tek sad proradi
edit tek sad proradi
- Tiger 033
#3067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Thanks @Domy31 Ja NE znam da li je "greska" ili NE... ali odgovorno tvrdim da su do sada prebacena 3 "Transpondera" ili ti 3 "paketa"... a NE kako pise "4"Domy31 wrote:Tigere
Poštovani korisnici,
u cilju unapređenja MMDS usluge danas tokom dana je izvršeno prebacivanje signala 4-tog transpondera na MMDS-u. Nakon ove promijene korisnici Deltaline recivera dobiće bolji kvalitet slike.
-
Kuvet
#3068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ljudi, uradio sam skeniranje kanala (slabo kad to radim)...medjutim, nema sad mnogih subtitlova na pojedinim kanalima.. npr. na foxu, na history channelu..( a prije su bili).. jel se javio i vama ovaj problem?
- Telemach
#3069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za učitavanje titlova biće neophodno aktivirati titlove na daljinskim upravljačima.Kuvet wrote:Ljudi, uradio sam skeniranje kanala (slabo kad to radim)...medjutim, nema sad mnogih subtitlova na pojedinim kanalima.. npr. na foxu, na history channelu..( a prije su bili).. jel se javio i vama ovaj problem?
-
Kuvet
#3070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:Za učitavanje titlova biće neophodno aktivirati titlove na daljinskim upravljačima.Kuvet wrote:Ljudi, uradio sam skeniranje kanala (slabo kad to radim)...medjutim, nema sad mnogih subtitlova na pojedinim kanalima.. npr. na foxu, na history channelu..( a prije su bili).. jel se javio i vama ovaj problem?
Nisam upucen, a kako se to radi?
- Tiger 033
#3071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ti je ovaj daljinski klikni na tipku "A-Z" oznacenu sa crvenom bojom, zatim odaberi zeljeni titil klikom na OK...sacekas par sec. i to je to

procedura je ista i za ovaj daljinski...tipka "F3"

procedura je ista i za ovaj daljinski...tipka "F3"

- shape of despair
#3073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoće li nas u petak dočekati veće brzine interneta?
- harell
#3074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I mene interesuje hocetel nam povecat brzine

-
Mustang1
#3075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma kakve brzine nek srede stabilnost telefona .. I jucer nije bilo telefona .. @Telemach je jednom proslijedio podatke i zvao je onaj monter .. Ali nema potrebe da covjek dolazi kada bude prekid telefona .. restartujem modem i radi .. I onda opet nakon nekog vremena nestane,restartujem i radi ..A onaj monter kad nazove cim cuje da radi odmah nema potrebe da dolazi (sto je i razumljivo sta ce dolaziti kad radi) zato nek poboljsaju to jebo brzinu