Gdje to? U Bugojnu?General War wrote:
Dobri odnosi sa slavenskim muslimanima, ali ne uzivaju ista prava kao i drugi gradjani![]()
![]()
![]()
WTF??
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#30476 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- General War
#30477 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne, u Tokiju.Hafis wrote:Gdje to? U Bugojnu?General War wrote:
Dobri odnosi sa slavenskim muslimanima, ali ne uzivaju ista prava kao i drugi gradjani![]()
![]()
![]()
WTF??
-
Hafis
#30478 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro je. Jebo Tokio, i treba kad idu tamo. Japanci su poznati po negostoljubljivosti i nepoštivanju drugih.General War wrote:Ne, u Tokiju.Hafis wrote:Gdje to? U Bugojnu?General War wrote:
![]()
![]()
WTF??
Kako si reagirao ja mislio u Bosni ih ugrožavaju
- General War
#30479 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa jesi li procitao sta sam stavio ovdje?..Ti nesto- Bugojno, sta bugono?Hafis wrote: Dobro je. Jebo Tokio, i treba kad idu tamo. Japanci su poznati po negostoljubljivosti i nepoštivanju drugih.
-
Hafis
#30480 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nešto si natuknuo o dobrim odnosima s nekakvim slavonskim muslimanima koji ne uživaju ista prava kao drugi građani.General War wrote:Pa jesi li procitao sta sam stavio ovdje?..Ti nesto- Bugojno, sta bugono?Hafis wrote: Dobro je. Jebo Tokio, i treba kad idu tamo. Japanci su poznati po negostoljubljivosti i nepoštivanju drugih.
Pa mi je prva asocijacija bila Bugojno. Valjda zato što tamo uživaju čak i višak prava.
- General War
#30481 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Nešto si natuknuo o dobrim odnosima s nekakvim slavonskim muslimanima koji ne uživaju ista prava kao drugi građani.General War wrote:Pa jesi li procitao sta sam stavio ovdje?..Ti nesto- Bugojno, sta bugono?Hafis wrote: Dobro je. Jebo Tokio, i treba kad idu tamo. Japanci su poznati po negostoljubljivosti i nepoštivanju drugih.
Pa mi je prva asocijacija bila Bugojno. Valjda zato što tamo uživaju čak i višak prava.
Sta sam natukno?
Kakvi su sad slavonski muslimani?
Ili si me s nekim zamjenio, ili slabo pomjesao crno i bijelo vino na ovoj zegi...nista te ne razumijem.
-
ernestalic
#30482 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Otvaranje vrata Arapima i izgradnja arapskih naselja idu na dušu SDA. Arapi nemaju državljanstvo, a kupuju zemlju koju će kasnije pretvoriti u trajno vlasništvo. Bošnjaci ne razumiju koja bi to katastrofa mogla biti u budućnosti. Za radikalno vjersko krilo SDA, važno je biti musliman, nije bitno je li Bošnjak ili Arap. Oni vole arapsko-bošnjačke veze i brakove. Oni sve to rade hinjski, prikriveno i uz obilatu finansijsku pomoć iz arapskih zemalja. Treba samo obratiti pažnju kako šute na ovu situaciju u Bihaću. Ljudi vrište da ne mogu više izdržati, a iz SDA ni glasa. Niti jednom ne rekoše da neće migrantske centre kod Bošnjaka i da migrante neće niko u BiH. Ma bar da se jave da iznesu svoje mišljenje o realnoj mogućnosti da se u BiH sakupi možda i sto hiljada migranata.
-
Hafis
#30483 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A to. Izgleda da ti je šećer pao, pa se ne sjećaš.General War wrote:Hafis wrote:Nešto si natuknuo o dobrim odnosima s nekakvim slavonskim muslimanima koji ne uživaju ista prava kao drugi građani.General War wrote: Pa jesi li procitao sta sam stavio ovdje?..Ti nesto- Bugojno, sta bugono?
Sta sam natukno?
Ili si me s nekim zamjenio, ili slabo pomjesao crno i bijelo vino na ovoj zegi...nista te ne razumijem.
Imaš gore, par postova iznad
Ali ionako je nebitno...General War wrote:
![]()
![]()
WTF??
Last edited by Hafis on 04/08/2018 21:05, edited 1 time in total.
- General War
#30484 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nit arapi imaju drzavljanstvo bih, niti ista mogu kupit na svoje ime, samim tim nit imaju pravo glasa i da imaju, zna se kako stoji izborni sistem...nit se naseljavaju u ljubuskom...i svasta nesto...a eto arapi problem, ko vas tim glupostima hrani?ernestalic wrote:Otvaranje vrata Arapima i izgradnja arapskih naselja idu na dušu SDA. Arapi nemaju državljanstvo, a kupuju zemlju koju će kasnije pretvoriti u trajno vlasništvo. Bošnjaci ne razumiju koja bi to katastrofa mogla biti u budućnosti. Za radikalno vjersko krilo SDA, važno je biti musliman, nije bitno je li Bošnjak ili Arap. Oni vole arapsko-bošnjačke veze i brakove. Oni sve to rade hinjski, prikriveno i uz obilatu finansijsku pomoć iz arapskih zemalja. Treba samo obratiti pažnju kako šute na ovu situaciju u Bihaću. Ljudi vrište da ne mogu više izdržati, a iz SDA ni glasa. Niti jednom ne rekoše da neće migrantske centre kod Bošnjaka i da migrante neće niko u BiH. Ma bar da se jave da iznesu svoje mišljenje o realnoj mogućnosti da se u BiH sakupi možda i sto hiljada migranata.
Vristali su i po srbiji i po makedoniji, eno u turskoj ih preko milion...ko hrvata u irskoj i srba u cikagu...al jok
- General War
#30485 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slavenskim, ne slavonskim...moj hafizaga.Hafis wrote:A to. Izgleda da ti je šećer pao, pa se ne sjećaš.General War wrote:Hafis wrote: Nešto si natuknuo o dobrim odnosima s nekakvim slavonskim muslimanima koji ne uživaju ista prava kao drugi građani.
Sta sam natukno?
Imaš gore, par postova iznadAli ionako je nebitno...Dobri odnosi sa slavenskim muslimanima, ali ne uzivaju ista prava kao i drugi gradjani![]()
![]()
![]()
WTF??
Slaveni su pleme, slavonci su nesto drugo
-
Hafis
#30486 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slovo gore, slovo dole, na isto mislimo, samo previše ponavljamo riječ pa mi se omaklo...General War wrote:Slavenskim, ne slavonskim...moj hafizaga.Hafis wrote:A to. Izgleda da ti je šećer pao, pa se ne sjećaš.General War wrote:
Sta sam natukno?
Imaš gore, par postova iznadAli ionako je nebitno...Dobri odnosi sa slavenskim muslimanima, ali ne uzivaju ista prava kao i drugi gradjani![]()
![]()
![]()
WTF??
Slaveni su pleme, slavonci su nesto drugo
Daklem, je li dobar primjer bio Bugojno?
ili si na nešto drugo mislio?
- General War
#30487 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jarane, tebe bas prenosiHafis wrote: Slovo gore, slovo dole, na isto mislimo, samo previše ponavljamo riječ pa mi se omaklo...
Daklem, je li dobar primjer bio Bugojno?
ili si na nešto drugo mislio?
To misli kardinal... ne ja...da probam da ti prevedem boldovano
U skoro istoj recenici pobija svoje tvrdnje; :ugrozen od onih s kojim ima dobru saradnju".
Ti si taj sto crce od ponavljanja tog Bugojna.
- vatrogasac
#30488 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafiz za razliku od Hafisa.

- spreca
#30489 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa djeces mu ovo bavatrogasac wrote:Hafiz za razliku od Hafisa.
- vatrogasac
#30490 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izračunah na brzinu i ovo je moglo biti u zimu 1910. Neće Hafiz Hasan vrbove logike.spreca wrote: pa djeces mu ovo ba....ovo je prenisko i za uvazenog
...prije bi ti oprostio da si mu slozio na kamaru i HB i cijelu Lijepu
-
ketronsd1
#30491 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Podera je čojik samo pa tako. Mala se sva "usaftala" od mukevatrogasac wrote:Od 06:45.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#30492 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

a ruka na CiCu ko prdCenica... nistHa
- vatrogasac
#30493 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Može li @Kolinda prokomentarisati Kolindu?
Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović poručila je danas u Kninu da je da su Hrvatska i Bosna i Hercegovina povezane i da će njena zemlja i dalje podržavati evropski put BiH. Dodala je da je ''potpuni poraz agresor doživio u Bosni i Hercegovini''.
- mO k3
#30494 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Juzni srbinpici wrote:
a ruka na CiCu ko prdCenica... nistHa.... cccc
-
megaman4
#30495 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pardon Velezovac...mO k3 wrote:Juzni srbinpici wrote:
, pardon cirilicar , pardon jugosloven
, pardon shupcina ....
- moa
#30496 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ovo je postalo odvratno.megaman4 wrote:pardon Velezovac...mO k3 wrote:Juzni srbinpici wrote:
, pardon cirilicar , pardon jugosloven
, pardon shupcina ....
- pici
#30497 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
metodije obljece po begesHu ovaj Ćirilo po pantovČaku... koda su dijasporci 
sutra da se pripoje maticama donosili bi kaHve po saborima eno ko ljubic
sutra da se pripoje maticama donosili bi kaHve po saborima eno ko ljubic
- House
#30498 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ha nije "bože pravde"pici wrote:
- vatrogasac
#30499 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma doći će oni da podignu plate iz takozvanog bosanskog budžeta sa svim dodacima. Naplatit će i putne troškove što su bili na službenom putu.pici wrote:metodije obljece po begesHu ovaj Ćirilo po pantovČaku... koda su dijasporci![]()
- pici
#30500 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vatrogasac wrote:Ma doći će oni da podignu plate iz takozvanog bosanskog budžeta sa svim dodacima. Naplatit će i putne troškove što su bili na službenom putu.pici wrote:metodije obljece po begesHu ovaj Ćirilo po pantovČaku... koda su dijasporci![]()
a telom na bradini i podkozarju a dushom na pantovcaku i dedinju... razmem ja njiHa