Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kmirsad wrote:Ne znam za ostale, ali ovaj link ja ne mogu otvoriti...
... I pogrešna onomatopeja... pile kaže piju, piju... vrapčić kaže... điv, điv...
Otidji na source.ba i imas video intervju sa Dennisom G gdje izmedju ostalog govori kako su ga Sabina i Pedja "casno" poslali na sud casti i da od tada nemaju komunikaciju.
Dakle sa jedinim zastupnikom u federalnom parlamentu.
I njima dati povjerenje?
kmirsad wrote:Ne znam za ostale, ali ovaj link ja ne mogu otvoriti...
... I pogrešna onomatopeja... pile kaže piju, piju... vrapčić kaže... điv, điv...
Otidji na source.ba i imas video intervju sa Dennisom G gdje izmedju ostalog govori kako su ga Sabina i Pedja "casno" poslali na sud casti i da od tada nemaju komunikaciju.
Dakle sa jedinim zastupnikom u federalnom parlamentu.
I njima dati povjerenje?
Evo uspio sam uči na ovaj link... nije moglo...
Vrlo korektan i dobronamjeran intrvju Denisa Graca... bez gnijeva, bez gnoja i pljuvanja... korektno...
Kako se osječa iznutra, mogu samo da pretpostavljam.
Šteta, dobar kadar.
I sam mislim da Naša Stranka... zasada... dosta traljavo i nepripremljeno, bez korištenja svih resursa koji joj stoje na raspolaganju, ulazi u ove ... i za nju... i za BiH strateške... da baš ne kažem istorijske izbore... ima potencijal i nikada bolje uzoranu i nađubrenu ... plodnu njivu...
Sve nešto čekam da ujutro vidim...svitanje... pokretanje neke žestoke akcije po svim pravcima, agitovanje jedan na jedan, obradu terena, sela, fabrika, vjerskih institucija, pripremnih sastanaka, okupljanja članstva, pravljenje taktika i strategija... samo da ne ispadne karabituša...
U fudbalu se kaže ... da tim koji ne iskoristi svoje zicere, šanse i kvalitetan tim, obično izgubi utakmicu.
Peđu je "uškopila", zna da će proći sada bolje nego 2014.
Doći će na čelo stranke i odrubiti glavu svima koji joj se usprotive.
Samo znaš šta? NEKA ĆE!
Vrijeme i jeste da jedna žena političkim bezmoodanima pokaže mjesto.
Samo znaš šta? NEKA ĆE!
Samo još reci zašto je to dobro za nas, građane BiH?
Samo znaš šta? NEKA ĆE!
Kakva gomila gluposti i šrota.
Zamolite tviter komandanta da koliko-toliko promijeni asortiman i vokabular...naporan je
Samo znaš šta? NEKA ĆE!
Zamolite tviter komandanta da koliko-toliko promijeni asortiman i vokabular...naporan je
Samo znaš šta? NEKA ĆE!
Heartbeats wrote:Infrastruktirni plan NS u mandatnom periodu 2018-2022 - dok kosilice i trimeri ne budu na sniženju da svaki građanink i građanka ne ne zaduže po jednu http://www.obi.ba/ba/svijet_ideja/vrt/v ... index.html
Putin i Dodik se stresu od straha i popiju votku za smirenje kad Suljagic na tviteru raskrinka njihove planove...
A tek kad Komsic zaprijeti po prstima....sakriju se ispod jorgana...
Heartbeats wrote:Infrastruktirni plan NS u mandatnom periodu 2018-2022 - dok kosilice i trimeri ne budu na sniženju da svaki građanink i građanka ne ne zaduže po jednu http://www.obi.ba/ba/svijet_ideja/vrt/v ... index.html
Ne postoje kosilice i trimeri za košenje ove naše vlasti...
Ja nisam kandidat na izborima niti sam bio niti ću ikad biti, a nisam ni u jednoj stranci, pa ne vidim zašto je tvoje pitanje relevantno. A mojih postova o SDA ima sasvim dovoljno i na ovom forumu ako te baš interesuje.
S druge strane Sabina je član predsjedništva NS, ako se ne varam, i izabrana zvaničnica, pa to što priča u medijima ipak nosi sa sobom daleko veći teret odgovornosti od posta nekog Capsicuma s Klix foruma.
Kad smo kod toga, kako tebi borba protiv SDA ide?[/quote]
Postoji velika vjerovatnoća da ćemo dobiti bitku ''Izbori 2018'' protiv SDA
Postoji velika vjeravotnoća da će SDA izgubiti
-Predsjedništvo
-TK
-ZDK
-BPK
-USK
pa čak i KS