Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑30/10/2020 09:52
Ne kontam zašto bježati sa tog parkinga ako je sve ispravno i po peesu, taman i da su ćuneri?
Pitam ako sutra odvedem suprugu da tamo malo provoza auto, ono, nije valjda zabranjeno?
Ne znam u čemu je fazon, ali kad je patrola ušla među njih, krenuo je masovni egzodus. Koliko sam vidio, nisu se uopšte zaustavljali, samo prošli parkingom, a ovi se svi pokupili.
A to za vožnju sa suprugom, valjda ne bi trebalo biti problema. Ako ima vozačku, ne znam zašto bi problem pravili, ali haj ti znaj kako koji milicioner "tumači" zakon. Dolazili su tu i s policijske akademije, SIPA i još neki drugi, i vježbali na postavljenom poligonu. A jednom je i kombi sletio s nadvožnjaka
Ma ja ba, sve uredno kod mene, supruga ima vozačku ali ne vozi godinama, pa da je malo odvezem da proba. Možda se i "pofatamo".
Ne moze ti niko zabraniti da vozis po javnom parkingu, registrovano auto, vozac sa dozvolom.
Ovi sto su se prvi razbjezali garant su ili imali zabranjenih supstanci, ili imaju zbir neplacenih kazni, ili su im uzete vozacke, neregistrovana auta itsl.
Ostali su pobjegli po inerciji kad su vidjeli da ovi bjeze.
shape of despair wrote: ↑30/10/2020 08:20
Autoput Sa-Ze, iza mene neki audi i cijelo vrijeme ide lijevom trakom na nekih 30m od mene. Kad trebam preteći auto ispred sebe gledao sam 3 puta kako da se ubacim u lijevu jer ovaj vozi li vozi.
U jednom trenutku me pretiče kad žensko.
I ide ženska sad isto lijevom stranom ali ispred mene na 30m.
Naiđe kroz koji minut par auta sa 130+ na satu a ona glupača ne konta da se treba skloniti desno. Blicaju joj i tek onda se uhaviza, ako je i tad.
Najgluplja sorta vozaca na svijetu. Ja neki dan vozim od Butila onim pravcem prema gradu, stizem bijelu Kiu suv, blicaj sviraj, ne mice se iz lijeve. Krenem je obilaziti desnom i kad sam bio poravnat pogledam kroz prozor, TREBA DRKA TELEFON PRI 110 U LIJEVOJ TRACI!!!
Kad sam se ubacio ispred nje i poceo kociti, gledam joj zbunjenu facu na retrovizoru, kao sta se desava sta radis covjece. Vratila se u desnu jer nije mogla lijevom od mene, kad sam udario po gasu i odmakao na 50 metara vratila se ponovo u lijevu. Kad sam vidjeo doslo mi je da se poprijecim preko obje trake... jebote s kakvim idiotima ja dijelim asfalt.
Da te je udarila sta bi rekao policiji. Msm ona je kriva posto te odpozada udarila.
shape of despair wrote: ↑30/10/2020 08:20
Autoput Sa-Ze, iza mene neki audi i cijelo vrijeme ide lijevom trakom na nekih 30m od mene. Kad trebam preteći auto ispred sebe gledao sam 3 puta kako da se ubacim u lijevu jer ovaj vozi li vozi.
U jednom trenutku me pretiče kad žensko.
I ide ženska sad isto lijevom stranom ali ispred mene na 30m.
Naiđe kroz koji minut par auta sa 130+ na satu a ona glupača ne konta da se treba skloniti desno. Blicaju joj i tek onda se uhaviza, ako je i tad.
Najgluplja sorta vozaca na svijetu. Ja neki dan vozim od Butila onim pravcem prema gradu, stizem bijelu Kiu suv, blicaj sviraj, ne mice se iz lijeve. Krenem je obilaziti desnom i kad sam bio poravnat pogledam kroz prozor, TREBA DRKA TELEFON PRI 110 U LIJEVOJ TRACI!!!
Kad sam se ubacio ispred nje i poceo kociti, gledam joj zbunjenu facu na retrovizoru, kao sta se desava sta radis covjece. Vratila se u desnu jer nije mogla lijevom od mene, kad sam udario po gasu i odmakao na 50 metara vratila se ponovo u lijevu. Kad sam vidjeo doslo mi je da se poprijecim preko obje trake... jebote s kakvim idiotima ja dijelim asfalt.
Da te je udarila sta bi rekao policiji. Msm ona je kriva posto te odpozada udarila.
Juka Jebach wrote: ↑30/10/2020 10:52
Prvi prekrsaj, nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, i to jos u lijevoj traci. Pored toga je vozila lijevom trakom (drugi prekrsaj) i koristila je telefon (treci preksraj), medjutim za ova dva nemam dokaze, ali nema ni ona za moj prekrsaj sto sam je obisao desnom trakom. Tako da sve ostaje na prvoj stavci da me samo udarila pozadi.
Last edited by Concord on 30/10/2020 11:12, edited 1 time in total.
irconbih wrote: ↑30/10/2020 08:27
Sinoć, 21:30, "parking" kod Energoinvesta, skup ćunera i bruda. Dolazi patrola, uključuju rotaciju. A kad je nastala bježanija
ma jebote odem na EP na čengić vili sinoć pa oko pola 7, 7
da provjerim pritisak u gumama, iza pumpe 3 auta parkirana stoje ublehaši šetaju oko auta
I pije se Monster i slika se Monster na haubi za instagrama
Evolution_IV wrote: ↑30/10/2020 11:12
auuuu nove elite cunera kod MCD ,to neki gasovi kod pumpe nesto,umalo me ne zgazi levat na pjesackom..jebem li im majke koje su ih okotile
a lijepo,a siroko,a osvjetljeno,mogu gledat i razgledat
Evolution_IV wrote: ↑30/10/2020 11:12
auuuu nove elite cunera kod MCD ,to neki gasovi kod pumpe nesto,umalo me ne zgazi levat na pjesackom..jebem li im majke koje su ih okotile
a lijepo,a siroko,a osvjetljeno,mogu gledat i razgledat
Bgt jel ono danas bilo otvorenje?
juce mescine al nisam siguran,nisam obracao paznju
Prvi prekrsaj, nije prilagodila brzinu uslovima na cesti, i to jos u lijevoj traci. Pored toga je vozila lijevom trakom (drugi prekrsaj) i koristila je telefon (treci preksraj), medjutim za ova dva nemam dokaze, ali nema ni ona za moj prekrsaj sto sam je obisao desnom trakom. Tako da sve ostaje na prvoj stavci da me samo udarila pozadi.
naravno i ti naplatis stetu ako oboje uspijete izmanevrisati autima pri brzinu 120-130kmh da se zaustavite bez okretanja poslije udesa, a onda je malo teze poslije manevrisanja dokazivati ko je brzinu prilagodio uslovima na putu i izazvao udes
naravno i ti naplatis stetu ako oboje uspijete izmanevrisati autima pri brzinu 120-130kmh da se zaustavite bez okretanja poslije udesa, a onda je malo teze poslije manevrisanja dokazivati ko je brzinu prilagodio uslovima na putu i izazvao udes
Znas sta ja razmisljam, sta reci policiji ako su oboje u lijevoj traci a desna prazna. A mislim da ne bi bilo tesko izmanevarisat,makar ja tako mislim
Nisam slozio punu kocnicu vec dozirao da joj se priblizim, razlika je mozda bila 15tak km/h tako i da me je udarila, ne bi bio problem iskontrolisati.
Svoje prekrsaje ne opravdavam i ovo je cisti dokaz kako jedan vozac koji cini prekrsaje izrevoltira drugog vozaca da cini isto jer mu smeta i ugrozava ga. Slicna prica je bila sa sporim vozacima koji smetaju na cesti i tjeraju ostale da cine prekrsaje i prestizu ih.
Danas kroz Lješevo pored škole na ograničenju 30 vozim između 30 i 40, a seljačina u Falschwagenu legao na sirenu. Naravno, čim smo izašli iz naseljenog mjesta ostao je iza mene.
Danas Drinska, radovi ( ne znadoh ) i kolona auta kad onaj zemljani semafor ( ne znam kako se zove ) i prolazim ja semaforu kad pali se crveno, stanem kad ppk u A4 iza mene na ful crveno za onim autima sto su prosli i po gasu da ih stigne