Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30451 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

od listopada ako bogda insallah

Image
glockov kolac

#30452 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Danas sam se dogovorio s burazom i jaranom da muskinje glasaju za Zeljka, a zene i punoljetna nejac za Denisa. U jedinstvu je snaga!
Kolinda

#30453 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

glockov kolac wrote:Danas sam se dogovorio s burazom i jaranom da muskinje glasaju za Zeljka, a zene i punoljetna nejac za Denisa. U jedinstvu je snaga!
Nek ste se vi dogovorili jeb...to ako popušite na obe fronte, bitno je da su vam namjere bile patriotski usmjerene...
Nego jeste li bacili kakvu analizu ili vam je forum anketi uzorak????
512MB

#30454 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Vazno je da Komsic bude clan predsjednistva iz hrvatskog naroda, nisam onu origi madzorizaciju ni dozivio kako treba, sad cu je uzivat punim bicem :mrgreen:
Hafis

#30455 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

[quote="512MB"]Vazno je da Komsic bude clan predsjednistva iz hrvatskog naroda, nisam onu origi madzorizaciju ni dozivio kako treba, sad cu je uzivat punim bicem :mrgreen:[/quote
A sve su prilike da ti se nece vise ukazati sansa.
Pregazit ce Choe onu pijanduru.
Nema ti od njega nikakva hajra.
512MB

#30456 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Kakav je plan C? Mislim kmeka za madzorizacijom ne poje vode vise, Puzigaca aminovo...
glockov kolac

#30457 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Kolinda wrote:
glockov kolac wrote:Danas sam se dogovorio s burazom i jaranom da muskinje glasaju za Zeljka, a zene i punoljetna nejac za Denisa. U jedinstvu je snaga!
Nek ste se vi dogovorili jeb...to ako popušite na obe fronte, bitno je da su vam namjere bile patriotski usmjerene...
Nego jeste li bacili kakvu analizu ili vam je forum anketi uzorak????
https://www.youtube.com/watch?v=nu09jZ78wXQ
emmir1

#30458 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by emmir1 »

https://--- NO LINKS ---/kavazovic-pomirljiv ... -i-ognjem/

Ovo je suština djelovanja Hrvata u BIH i njihove politike.

Jedan iznimno pomirljiv govor Kavazovica u kojem govori kako moramo biti dobri, na zlo uzvratiti čvrstim dobrom.

Poskok izvuce iz konteksta recenicu i ispadne da Kavazovic poziva na zlo i ubijanje

E tako i HDZ, pored toliko vlasti koje imaju i uživaju oni izvuku tačku u kojoj su kao oštećeni i tu priču forsiraju i glume majorizaciju
Hafis

#30459 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Jel' to onaj što u svojim predizbornim djelatnostima političke suparnike naziva Vlasima?
emmir1

#30460 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by emmir1 »

Hafis wrote:Jel' to onaj što u svojim predizbornim djelatnostima političke suparnike naziva Vlasima?

E to je ta priča.

Vama ne odgovara bilo kakvo dobro pa ni lijepa riječ od Bosnjaka.
Vama odgovara da izvlacite sve negativnosti i stalno ih forsirate.
Vama je interes Bosnjake prikazat kao zlo.

I šta bi sa OHR?

Jel bilo saopštenje?
Hafis

#30461 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

emmir1 wrote:
Hafis wrote:Jel' to onaj što u svojim predizbornim djelatnostima političke suparnike naziva Vlasima?

E to je ta priča.

I šta bi sa OHR?

Jel bilo saopštenje?
Nisam ja ovo postavio, nego ti:

Inače, nemam pojma o čemu se radi, ali vidim da si na temelju ovog članka (ili što li je već tu napisano) donjeo i nekakav zaključak.

Da se razumijemo: nemam pozitivan stav niti prema jednom svećeniku u ovoj državi, neovisno o kojhoj se konfesiji radi. Svi su mi isti, kao s tvorničke trake.

Konkretno, ja ovoga svećenika pamtim isključivo po onoj rečenici o vlasima, i on kod mene spada u skupinu svećenstva o kojima stvarno nije vrijedno raspravljati. Hoću reći, takvi ljudi su zalutali u religiju, ali eto, pošlo ih je pa su isplivali na vrh.
Super Genijalac

#30462 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Super Genijalac »

bespredmentno je pisat o kavazoviću koji daje bajram banku djeci kriminalaca i političara i još se time hvali, sve su to lopovi do jednoga ali eto zapalo ih da seru.
vatrogasac

#30463 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Hafis wrote: Konkretno, ja ovoga svećenika pamtim isključivo po onoj rečenici o vlasima, i on kod mene spada u skupinu svećenstva o kojima stvarno nije vrijedno raspravljati. Hoću reći, takvi ljudi su zalutali u religiju, ali eto, pošlo ih je pa su isplivali na vrh.
Moguće je da on nije zaboravio...
Prve borbene linije napustio je kada je imenovan za tuzlanskog muftiju. Nedugo nakon imenovanja, zajedno s još devet članova delegacije Okruga Tuzla biva zarobljen u Konjicu i odveden u logor HVO-a, a odatle predat u logor Vojske. Nakon sedam mjeseci ponovo je na slobodi i vraća se u Tuzlu.

Image
glockov kolac

#30464 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

U svakom slucaju, nije hinja koja sere o suzivotu u BiH , a cim predje tablu Dobro dosli u Hrvatsku prica o opasnostima koje muslimani predstavljaju. Sto ne mogu ove talibansko-katolicke suplje
spreca

#30465 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:
emmir1 wrote:

E to je ta priča.

I šta bi sa OHR?

Jel bilo saopštenje?
Nisam ja ovo postavio, nego ti:

Inače, nemam pojma o čemu se radi, ali vidim da si na temelju ovog članka (ili što li je već tu napisano) donjeo i nekakav zaključak.

Da se razumijemo: nemam pozitivan stav niti prema jednom svećeniku u ovoj državi, neovisno o kojhoj se konfesiji radi. Svi su mi isti, kao s tvorničke trake.

Konkretno, ja ovoga svećenika pamtim isključivo po onoj rečenici o vlasima, i on kod mene spada u skupinu svećenstva o kojima stvarno nije vrijedno raspravljati. Hoću reći, takvi ljudi su zalutali u religiju, ali eto, pošlo ih je pa su isplivali na vrh.
Moooooozda nije trebao.......ali nista nije ni slagao
Hafis

#30466 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

glockov kolac wrote:
U svakom slucaju, nije hinja koja sere o suzivotu u BiH , a cim predje tablu Dobro dosli u Hrvatsku prica o opasnostima koje muslimani predstavljaju. Sto ne mogu ove talibansko-katolicke suplje
Znači još je gori. Kod kuće prijeti i naziva političke protivnike vlasima a kad pređe tablu Dobro dosli u Hrvatsku prića o suživotu, ljubavi i razumijevanju.
Sto ne mogu ove talibansko-muslimanske suplje
spreca

#30467 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote: Znači još je gori. Kod kuće prijeti i naziva političke protivnike vlasima a kad pređe tablu Dobro dosli u Hrvatsku prića o suživotu, ljubavi i razumijevanju.
Susjedi su nam katolibo skutoro ustase.....izgleda slabo ucimo od njih
glockov kolac

#30468 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Hafis wrote:
glockov kolac wrote:
Znači još je gori. Kod kuće prijeti i naziva političke protivnike vlasima a kad pređe tablu Dobro dosli u Hrvatsku prića o suživotu, ljubavi i razumijevanju.
Hajd idi bori se protiv abortusa i kontracepcije i podrzavaj osudjene ratne zlocince iz prethodna dva rata, ostavi normalan svijet na miru.
Hafis

#30469 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

glockov kolac wrote:
Hafis wrote:
glockov kolac wrote:
Hajd idi bori se protiv abortusa i kontracepcije i podrzavaj osudjene ratne zlocince iz prethodna dva rata, ostavi normalan svijet na miru.
Ok, može.
Meni je ipak lakše. A inače tebi ne moram govoriti što bi ti trebao raditi sukladno nazivu svoje ''šuplje''. Znaš već kako to ide...prepune su vijesti.

Jebote, s kim ja raspravljam :shock: Duša moja, gdje se samo sjeti talibana.....
vatrogasac

#30470 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vatrogasac »

Hafis wrote:Duša moja, gdje se samo sjeti talibana.....
Šuti, mog'o si proć' i gore. Taliban je učenik u prevodu.

A neće Čovke građanske države, zbog čega taj strah ako težimo evropskoj uljudbi gdje je to norma?

Image
sekerbay

#30471 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by sekerbay »

vatrogasac wrote:zbog čega taj strah ako težimo evropskoj uljudbi gdje je to norma?
Zato što će izgubit vlast.
Nema drugog razloga. Kriminalčina bi sutra uvela ćirilicu samo ako bi to značilo da će ostat u fotelji.
Isto tako, da mu daš apsolutnu vlast ali pod uslovom da brani bh interese, sutra bi se proglasio nasljednikom huse gradaščevića.
Dodik takođe.
mO k3

#30472 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

pici wrote:od listopada ako bogda insallah

Image
:thumbup: :bih:
glockov kolac

#30473 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

mO k3 wrote:

Image
Svi Talibani i mudzahedini i glas: Za Zeljka spremni
General War

#30474 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

glockov kolac wrote:
mO k3 wrote:

Image
Svi Talibani i mudzahedini i glas: Za Zeljka spremni
Kad je bal nek i hala gori!! :thumbup:
General War

#30475 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by General War »

REAGIRANJAKardinal Puljić: Europa ne razumije što znači živjeti rame uz rame sa islamskim radikalizmom

uropa mora ponovno otkriti svoje korijene, svoj kršćanski identitet, a samo na takav način neće strahovati od islamskog radikalizma, rekao je Vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, govoreći za talijanske medije.

Puljić je ustvrdio da u Bosnu i Hercegovinu „pristižu velike investicije iz arapskog svijeta za izgradnju džamija“.

Dolaze velike investicije arapskih zemalja da se grade džamije i cijela naselja u kojima žive ljudi koji dolaze iz tih država.

Sa slavenskim muslimanima imamo dobre odnose, ali sa radikaliziranim islamistima koji dolaze iz arapskog svijeta je teško razgovarati. Iznad svega zbog toga što na političkoj razini oni ignoriraju naše prisustvo – rekao je Puljić za talijanski ACS.Kardinal je ustvrdio kako je katolička zajednica u BiH sve manja te „ne uživa ista prava kao i drugi građani“.

Agencija ACS u tekstu navodi da je BiH „dobro poznata kao kapija za radikalni islam koji se širi na cijelom starom kontinentu“:

Nažalost, Europa ne poznaje islam dobro i ne razumije što znači živjeti rame uz rame sa islamskim radikalizmom – rekao je Puljić, prenosi portal Dnevnik.ba
:-)

Dobri odnosi sa slavenskim muslimanima, ali ne uzivaju ista prava kao i drugi gradjani :shock: :shock: :shock:

WTF??
Post Reply