Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:
Iz aviona se vidi da si konzervu u mikrovalnoj razmutila.
jao dofu, ova ti je za noza bila
Evo šerpe sa tragovima kuhanja i ostatkom graha kao dokaz. Malo neuredno, ali ti pokušaji ti pale Fudice znaš gdje? Tamo gdje žene zavađaš za odjeću
Amaterski pokušaj.
grah se na kraju mora malo iznjeciti i bude ukusnije dosta.....ali od koga je dobro je i ovo ...salim se
spreca wrote:
grah se na kraju mora malo iznjeciti i bude ukusnije dosta.....ali od koga je dobro je i ovo ...salim se
Spreca, to je onaj grah što se zapeče u tepsiji. Ne znam ime - tetovac ili kako? Ali ja sam njega u šerpi skuhala
A i mama skaši kašikom zrna onako, graške kod graha normalne veličine. Meni se nije dalo kod tog krupnog nisam znala kako će izgledati
insomnia78 wrote:Ma neka djecija
Al je zato burbon iz Kentuckya
To ja onako kad sam zedan uz prvu casu marnem i pivu
Opasno to betoniras.
A meza, nije suko, nije?
Nije. ‘alal. Od Turcina. Reko dje je Efes jebo ga Efes joj ne smijem, dozvole za alkohol, ovo, ono. Reko da te ne pitan onda dzaba da mi Vlahova doneses
Evo ga Fudo. ‘odza potvrdio
Ma bezveze. Ja kad sam kod kuce uzmem onog najmasnijeg. To obozavam. Ljetos ja i sestra. E daj ovo, de narezi, daj hljeb i udri, udri a avgust gori zemlja. Poslije samo lezi i uzdisi
spreca wrote:
Spreca, to je onaj grah što se zapeče u tepsiji. Ne znam ime - tetovac ili kako? Ali ja sam njega u šerpi skuhala
A i mama skaši kašikom zrna onako, graške kod graha normalne veličine. Meni se nije dalo kod tog krupnog nisam znala kako će izgledati
Tetovac..gravce na tavce
Ja nista ne gnjecim. Samo ga pustim da se raspihtija
Ostade mi AH ba grah zbog tebe
Kupicu ja svoje kazance..pa.kad ga pristavim..ih
A pride ispecem hljeb sa crnim brasnom ispod saca..
insomnia78 wrote:Evo ga Fudo. ‘odza potvrdio
Ma bezveze. Ja kad sam kod kuce uzmem onog najmasnijeg. To obozavam. Ljetos ja i sestra. E daj ovo, de narezi, daj hljeb i udri, udri a avgust gori zemlja. Poslije samo lezi i uzdisi
Dobro izgleda.
Ja cekam da ramazan prodje pa cu onda.