Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

decko_sa_kovaca

#30451 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Ne pitaj
animus

#30452 Re: Sarajevski derbi

Post by animus »

Cime ce ga Guzina dati?
Imate tri pokusaja da pogodite.
mosa rajvosa

#30453 Re: Sarajevski derbi

Post by mosa rajvosa »

Bjez te strumfovi eto Gargamela u subotu.
MensurM

#30454 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
manijak1

#30455 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

:oops: Možemo li se dogovorit Grkos :D ako ti pogodiš da će nas autsajderi uzet , ti mene štocom, moš dvaput :D :thumbup: ako mi opravdamo ulogu Husrefića :D i poderemo ove što golove daju ćunom , jer ne znaju drugačije :lol: ja tebi dvije sefte :D i tri tačirane čvoke :D , blizu je hitna svakako , ako neko teško primi izvršenje dogovorenog.
Ko će naguziti Gedeona Guzatog :? Ako ne znate sada , saznaćete u subotu :oops: .
A ova farsa sa sudijom , fakat ne kontam kako ovo možemo drugi put dozvoliti .
todd_smith

#30456 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Tabela pokazuje ko je u ovom trenutku bolji
a do jucer je bilo cajnoslu :lol:
decko_sa_kovaca

#30457 Re: Sarajevski derbi

Post by decko_sa_kovaca »

Bolji ste, favoriti ste, nema to veze sa cajnoslu probacenom loptom kroz noge
tcz

#30458 Re: Sarajevski derbi

Post by tcz »

kitujmo ih ponovo!!!
jagugu

#30459 Re: Sarajevski derbi

Post by jagugu »

Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
north

#30460 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

jagugu wrote:Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
Nisi popio terapiju danas, je l de?
mosa rajvosa

#30461 Re: Sarajevski derbi

Post by mosa rajvosa »

Tako je Amawe, na koljena i lagano flautanje.
jagugu

#30462 Re: Sarajevski derbi

Post by jagugu »

north wrote:
jagugu wrote:Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
Nisi popio terapiju danas, je l de?
Sram te bilo
Kaligrafija

#30463 Re: Sarajevski derbi

Post by Kaligrafija »

MensurM wrote:Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
Amin! ABd nijedna da se ne proda nasim navijacima... Eto im, neka napune komplet stadion, halal im bilo...! Derbi na Grbavici, odavno vise nije derbi, sto je nekad bio... Pocelo je sa onim sranjima 5% ulaznica, a prodas fakticki 10% i guraj u zdenku.. Onda je FKS uzvratio i sad nema vise tog cara... A Boga mi se i publika promijenila, puno usijanih glava i sa jedne i sa druge strane... Nemojte ni vi na Kosevo i rahat svi i stolice i ljudi...!
mosa rajvosa

#30464 Re: Sarajevski derbi

Post by mosa rajvosa »

Kaligrafija wrote:
MensurM wrote:Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
Amin! ABd nijedna da se ne proda nasim navijacima... Eto im, neka napune komplet stadion, halal im bilo...! Derbi na Grbavici, odavno vise nije derbi, sto je nekad bio... Pocelo je sa onim sranjima 5% ulaznica, a prodas fakticki 10% i guraj u zdenku.. Onda je FKS uzvratio i sad nema vise tog cara... A Boga mi se i publika promijenila, puno usijanih glava i sa jedne i sa druge strane... Nemojte ni vi na Kosevo i rahat svi i stolice i ljudi...!
Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?
s3d4m

#30465 Re: Sarajevski derbi

Post by s3d4m »

Volio bih da ih hocemo dobit vise nego X da bude!!!
Jel vas strah :\
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#30466 Re: Sarajevski derbi

Post by Velkoski »

mosa rajvosa wrote: Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?
Ne znam vala zašto iko ide tamo. Dva sata prije moraš doći, prije toga stojiš u redu još sahat (bonus opcija je da recimo pada snijeg), nemaš đe pišat', nema niđe vode... Zar nije bolje na TV-u ispratiti tri gola u mreži domaćih? :mrgreen:
Kaligrafija

#30467 Re: Sarajevski derbi

Post by Kaligrafija »

mosa rajvosa wrote:
Kaligrafija wrote:
Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?
Dok sam bio mladji, bilo mi je svejedno... Sad cijenim svoj novac, koliko god volio svoj klub, nedam da me iko drka za moje pare... To ti je kao da odes u restoran, super klopa, ali te konobar zapali... Ili obratno, dobar konobar, a klopa kurcu ne valja... I onda da kazes, nema veze sto me guze, da prostis, ja idem tamo zbog ovih mojih...! Volim i ja svoju zenu, ali to nedaje za pravo punici da me zajebaje...! Malo banalno, ali tako je...! :lol:
mosa rajvosa

#30468 Re: Sarajevski derbi

Post by mosa rajvosa »

Ma ne moze se platiti njihovo kmecanje kad ih gledas uzivo, a tek kad prolaze ispod sjevera a mi vec usli, na ruke se zubi broje :lol: :lol: :lol: :lol:
manijak1

#30469 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
Kad bi gradski stadion 'ASH Koševo' bio u vlasništvu FCS i kada bi se činila ista nedjela , sigurno bi Uprava FCS reagirala na sličan način.
Prvi put kada se desi da , jer nemamo dorađen zakon o sportu , se počiniteljima uruče prekršajne i krivične prijave i da se shodno tome izreknu vremenske zabrane dolaska na bilo koji stadion u BiH , tada se ni ovo više neće dešavati.Niti će se morati slušati iste priče ovog tipa , zašto ovo zašto ono, derbi nije što je bio , pa ništa više nije isto što je bilo , gluho bilo da jest .
Eto ovakvi su hrabri u čoporu , kad su sami jbg-a , manji od makova zrna .Nije mi jasna konstrukcija izjave , na ruke se zubi broje.
Ako neko može prevest bio bih zahvalan.
mosa rajvosa

#30470 Re: Sarajevski derbi

Post by mosa rajvosa »

manijak1 wrote:Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
Kad bi gradski stadion 'ASH Koševo' bio u vlasništvu FCS i kada bi se činila ista nedjela , sigurno bi Uprava FCS reagirala na sličan način.
Prvi put kada se desi da , jer nemamo dorađen zakon o sportu , se počiniteljima uruče prekršajne i krivične prijave i da se shodno tome izreknu vremenske zabrane dolaska na bilo koji stadion u BiH , tada se ni ovo više neće dešavati.Niti će se morati slušati iste priče ovog tipa , zašto ovo zašto ono, derbi nije što je bio , pa ništa više nije isto što je bilo , gluho bilo da jest .
Eto ovakvi su hrabri u čoporu , kad su sami jbg-a , manji od makova zrna .Nije mi jasna konstrukcija izjave , na ruke se zubi broje.
Da ne pratis utakmice unazad 3 godine znao bi da su Manijaci prvi poceli sa cupanjem stolica.
Manual

#30471 Re: Sarajevski derbi

Post by Manual »

manijak1 wrote:Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
Ko ti ono objektivan..
Logovan

#30472 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Hahahaha opet samo mi krivi, vi ste zlatni hahaha

Stavljaj smajlije to ti bolje ide.
avetinja

#30473 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Sve je počelo 2014., a kulminacija je bila 2016. kada ste polomili stotine stolica. Od tada su se i tampon zone i odnosi među navijačima proširili, udaljili i neće se više nikada vratiti na staro.
manijak1

#30474 Re: Sarajevski derbi

Post by manijak1 »

Govorim prvenstveno o stadionu Grbavica , kad idem na Koševo idem na Zapad većinom , svaki put kad ste došli na Grbavicu, rušili ste sve što ste mogli.A nisam baš siguran da su navijači Želje prvi počeli s uništavanjem stolica .
U ovom slučaju vandalskog i huliganskog ponašanja , svako bi trebao biti objektivan.
MensurM

#30475 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

avetinja wrote:Sve je počelo 2014., a kulminacija je bila 2016. kada ste polomili stotine stolica. Od tada su se i tampon zone i odnosi među navijačima proširili, udaljili i neće se više nikada vratiti na staro.
Počelo je na prvom derbiju sa stolicama u Farukovom mandatu. Kad su ih na sjeveru lomili, a mi s juga napali njihov istok. Još imam ožiljak na prsima od kamena koji me tad pogodio s istoka.
Post Reply