Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- animus
#30452 Re: Sarajevski derbi
Cime ce ga Guzina dati?
Imate tri pokusaja da pogodite.
Imate tri pokusaja da pogodite.
-
mosa rajvosa
#30453 Re: Sarajevski derbi
Bjez te strumfovi eto Gargamela u subotu.
-
MensurM
#30454 Re: Sarajevski derbi
Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
- manijak1
#30455 Re: Sarajevski derbi
Ko će naguziti Gedeona Guzatog
A ova farsa sa sudijom , fakat ne kontam kako ovo možemo drugi put dozvoliti .
-
todd_smith
#30456 Re: Sarajevski derbi
a do jucer je bilo cajnosluTabela pokazuje ko je u ovom trenutku bolji
- decko_sa_kovaca
#30457 Re: Sarajevski derbi
Bolji ste, favoriti ste, nema to veze sa cajnoslu probacenom loptom kroz noge
-
jagugu
#30459 Re: Sarajevski derbi
Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
-
north
#30460 Re: Sarajevski derbi
Nisi popio terapiju danas, je l de?jagugu wrote:Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
-
mosa rajvosa
#30461 Re: Sarajevski derbi
Tako je Amawe, na koljena i lagano flautanje.
-
jagugu
#30462 Re: Sarajevski derbi
Sram te bilonorth wrote:Nisi popio terapiju danas, je l de?jagugu wrote:Sve je teži zadatak tabletomanu iz Janje, Usrefu Usri Musemiću da motiviše svoje igrače koji su mjesecima bez plate
- Kaligrafija
#30463 Re: Sarajevski derbi
Amin! ABd nijedna da se ne proda nasim navijacima... Eto im, neka napune komplet stadion, halal im bilo...! Derbi na Grbavici, odavno vise nije derbi, sto je nekad bio... Pocelo je sa onim sranjima 5% ulaznica, a prodas fakticki 10% i guraj u zdenku.. Onda je FKS uzvratio i sad nema vise tog cara... A Boga mi se i publika promijenila, puno usijanih glava i sa jedne i sa druge strane... Nemojte ni vi na Kosevo i rahat svi i stolice i ljudi...!MensurM wrote:Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
-
mosa rajvosa
#30464 Re: Sarajevski derbi
Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?Kaligrafija wrote:Amin! ABd nijedna da se ne proda nasim navijacima... Eto im, neka napune komplet stadion, halal im bilo...! Derbi na Grbavici, odavno vise nije derbi, sto je nekad bio... Pocelo je sa onim sranjima 5% ulaznica, a prodas fakticki 10% i guraj u zdenku.. Onda je FKS uzvratio i sad nema vise tog cara... A Boga mi se i publika promijenila, puno usijanih glava i sa jedne i sa druge strane... Nemojte ni vi na Kosevo i rahat svi i stolice i ljudi...!MensurM wrote:Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
-
s3d4m
#30465 Re: Sarajevski derbi
Volio bih da ih hocemo dobit vise nego X da bude!!!
Jel vas strah :\
Jel vas strah :\
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#30466 Re: Sarajevski derbi
Ne znam vala zašto iko ide tamo. Dva sata prije moraš doći, prije toga stojiš u redu još sahat (bonus opcija je da recimo pada snijeg), nemaš đe pišat', nema niđe vode... Zar nije bolje na TV-u ispratiti tri gola u mreži domaćih?mosa rajvosa wrote: Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?
- Kaligrafija
#30467 Re: Sarajevski derbi
Dok sam bio mladji, bilo mi je svejedno... Sad cijenim svoj novac, koliko god volio svoj klub, nedam da me iko drka za moje pare... To ti je kao da odes u restoran, super klopa, ali te konobar zapali... Ili obratno, dobar konobar, a klopa kurcu ne valja... I onda da kazes, nema veze sto me guze, da prostis, ja idem tamo zbog ovih mojih...! Volim i ja svoju zenu, ali to nedaje za pravo punici da me zajebaje...! Malo banalno, ali tako je...!mosa rajvosa wrote:Zasto neces uzivo da gledas izivljavanje na malim plavim kako na terenu tako i na tribinama ?Kaligrafija wrote:Amin! ABd nijedna da se ne proda nasim navijacima... Eto im, neka napune komplet stadion, halal im bilo...! Derbi na Grbavici, odavno vise nije derbi, sto je nekad bio... Pocelo je sa onim sranjima 5% ulaznica, a prodas fakticki 10% i guraj u zdenku.. Onda je FKS uzvratio i sad nema vise tog cara... A Boga mi se i publika promijenila, puno usijanih glava i sa jedne i sa druge strane... Nemojte ni vi na Kosevo i rahat svi i stolice i ljudi...!MensurM wrote:Slab interes navijača Sarajeva za utakmicu. Možda i ne kupe sve karte.
-
mosa rajvosa
#30468 Re: Sarajevski derbi
Ma ne moze se platiti njihovo kmecanje kad ih gledas uzivo, a tek kad prolaze ispod sjevera a mi vec usli, na ruke se zubi broje

- manijak1
#30469 Re: Sarajevski derbi
Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
Kad bi gradski stadion 'ASH Koševo' bio u vlasništvu FCS i kada bi se činila ista nedjela , sigurno bi Uprava FCS reagirala na sličan način.
Prvi put kada se desi da , jer nemamo dorađen zakon o sportu , se počiniteljima uruče prekršajne i krivične prijave i da se shodno tome izreknu vremenske zabrane dolaska na bilo koji stadion u BiH , tada se ni ovo više neće dešavati.Niti će se morati slušati iste priče ovog tipa , zašto ovo zašto ono, derbi nije što je bio , pa ništa više nije isto što je bilo , gluho bilo da jest .
Eto ovakvi su hrabri u čoporu , kad su sami jbg-a , manji od makova zrna .Nije mi jasna konstrukcija izjave , na ruke se zubi broje.
Ako neko može prevest bio bih zahvalan.
Kad bi gradski stadion 'ASH Koševo' bio u vlasništvu FCS i kada bi se činila ista nedjela , sigurno bi Uprava FCS reagirala na sličan način.
Prvi put kada se desi da , jer nemamo dorađen zakon o sportu , se počiniteljima uruče prekršajne i krivične prijave i da se shodno tome izreknu vremenske zabrane dolaska na bilo koji stadion u BiH , tada se ni ovo više neće dešavati.Niti će se morati slušati iste priče ovog tipa , zašto ovo zašto ono, derbi nije što je bio , pa ništa više nije isto što je bilo , gluho bilo da jest .
Eto ovakvi su hrabri u čoporu , kad su sami jbg-a , manji od makova zrna .Nije mi jasna konstrukcija izjave , na ruke se zubi broje.
-
mosa rajvosa
#30470 Re: Sarajevski derbi
Da ne pratis utakmice unazad 3 godine znao bi da su Manijaci prvi poceli sa cupanjem stolica.manijak1 wrote:Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
- Manual
#30471 Re: Sarajevski derbi
Ko ti ono objektivan..manijak1 wrote:Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
- Logovan
#30472 Re: Sarajevski derbi
Hahahaha opet samo mi krivi, vi ste zlatni hahahamanijak1 wrote:Jedini krivci za sve što se navodi su navijači vandali FCS i MUP KS što nije odavno reagirao na uništavanje infrastrukture stadiona Grbavica , dijeleći prekršajne i krivične prijave počiniteljima.Nisu besplatno na stadionu , već su plaćeni da spriječe bilo koju vrstu incidentnih situacija.
Stavljaj smajlije to ti bolje ide.
- avetinja
#30473 Re: Sarajevski derbi
Sve je počelo 2014., a kulminacija je bila 2016. kada ste polomili stotine stolica. Od tada su se i tampon zone i odnosi među navijačima proširili, udaljili i neće se više nikada vratiti na staro.
- manijak1
#30474 Re: Sarajevski derbi
Govorim prvenstveno o stadionu Grbavica , kad idem na Koševo idem na Zapad većinom , svaki put kad ste došli na Grbavicu, rušili ste sve što ste mogli.A nisam baš siguran da su navijači Želje prvi počeli s uništavanjem stolica .
U ovom slučaju vandalskog i huliganskog ponašanja , svako bi trebao biti objektivan.
U ovom slučaju vandalskog i huliganskog ponašanja , svako bi trebao biti objektivan.
-
MensurM
#30475 Re: Sarajevski derbi
Počelo je na prvom derbiju sa stolicama u Farukovom mandatu. Kad su ih na sjeveru lomili, a mi s juga napali njihov istok. Još imam ožiljak na prsima od kamena koji me tad pogodio s istoka.avetinja wrote:Sve je počelo 2014., a kulminacija je bila 2016. kada ste polomili stotine stolica. Od tada su se i tampon zone i odnosi među navijačima proširili, udaljili i neće se više nikada vratiti na staro.