Demokratska fronta Željko Komšić

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#30451 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

KatarinaKosaca wrote:Priopcenje kojim se demantira nesto napisano u Avazu (pojma nemam sra, ja Avaz STVARNO ne citam :mrgreen: ),kao da je srocio netko ko je osmi osnovne i ima 4 iz bosanskog ili netko iz petog osnpvne ko ima 5 iz jezika. :run:
Image

u maniru avaza i fadilja mandalja
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#30452 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Snimljen video spot o Residatu. Hvali ga mamina drugarica, prijatelj i showman iz Beograda kojem je stimao zurke, kao i stranacki sef. Dostignuce je privremeno otvaranje Zemaljskog muzeja. Paralelno na fb stranici je parada hvalisanja nedostojnog dostojanstvenog bica u kojoj Radidat uziva samo uzvracajuci hvala, hvala, hvala vam...moze li nize? Ne moze.
putokaz1

#30453 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

insomnia78 wrote:A sad s pjesmom umjesto jauka...
Image
Pa ovo je novi načelnik jedne općine u BH...čini mi se?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#30454 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

KatarinaKosaca wrote:Snimljen video spot o Residatu. Hvali ga mamina drugarica, prijatelj i showman iz Beograda kojem je stimao zurke, kao i stranacki sef. Dostignuce je privremeno otvaranje Zemaljskog muzeja. Paralelno na fb stranici je parada hvalisanja nedostojnog dostojanstvenog bica u kojoj Radidat uziva samo uzvracajuci hvala, hvala, hvala vam...moze li nize? Ne moze.
jah :oops: :run:
drndalo

#30455 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drndalo »

Da ponovim i ovdje, radi "anketa":

Radi se o temi kandidata za Nacelinika Opstine Novi Grad, Sarajevo
drndalo wrote:
derimovic wrote:Ankete pokazuju da Goran jako dobro stoji.
Koje ankete ? Jebem ti, ja kao zakleti anti-SDA/SBB nemam i ne znam za koga glas(ov)ati u Opstini... Hajd' sto ne znam nikoga s listi, osim sa SDA, ali ovakvo NEpredstavljanje kandidata nisam odavno vidio... Potpuno isto kao i SDP... Osim plakata na kojima mogu vidjeti ko je kandidovan, jedno veliko NISTA ! Da ne pricam o tome da ce kanibalizacija glasova izmedju ovih "anti" stranaka samo ustoliciti onog mazluma iz Opstine na jos jedan mandat...

FUJ !
Banksy

#30456 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

malakh wrote: Image

u maniru avaza i fadilja mandalja
Najgore je što u to iznad nije teško povjerovati.
putokaz1

#30457 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

drndalo wrote:Da ponovim i ovdje, radi "anketa":

Radi se o temi kandidata za Nacelinika Opstine Novi Grad, Sarajevo
drndalo wrote:
derimovic wrote:Ankete pokazuju da Goran jako dobro stoji.
Koje ankete ? Jebem ti, ja kao zakleti anti-SDA/SBB nemam i ne znam za koga glas(ov)ati u Opstini... Hajd' sto ne znam nikoga s listi, osim sa SDA, ali ovakvo NEpredstavljanje kandidata nisam odavno vidio... Potpuno isto kao i SDP... Osim plakata na kojima mogu vidjeti ko je kandidovan, jedno veliko NISTA ! Da ne pricam o tome da ce kanibalizacija glasova izmedju ovih "anti" stranaka samo ustoliciti onog mazluma iz Opstine na jos jedan mandat...

FUJ !
Glasaj za onog za koga smatraš da ima najviše šansi protiv toga lošeg
drndalo

#30458 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drndalo »

Pa tako ce i biti, sto ne mijenja konstataciju da covjeka nisu ni predstavili, barem ne kako treba... :evil:
Seyfo

#30459 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Seyfo »

Suljagićeva aktivnost na društvenim mrežama (slika Poplašena sa kokardom) u svrhu diskreditiranja DF-a je OGAVNA...
Sad su mu oni gori od bilo koga drugog, a neki dan ih ukivao u zvijezde, malo prije toga pisao o Lagumdžiji knjigu sa hvalospjevima. Zajedničko obilježje sa većinom političara je NEDOSLJEDNOST...
Ko će mu vjerovati kad u godini dana promijeni pravac za 180 stepeni?
Capsicum

#30460 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Capsicum »

Seyfo wrote:Suljagićeva aktivnost na društvenim mrežama (slika Poplašena sa kokardom) u svrhu diskreditiranja DF-a je OGAVNA...
Sad su mu oni gori od bilo koga drugog, a neki dan ih ukivao u zvijezde, malo prije toga pisao o Lagumdžiji knjigu sa hvalospjevima. Zajedničko obilježje sa većinom političara je NEDOSLJEDNOST...
Cekaj malo, ko je to promijenio pravac? Komsic i Podzic svojom podrskom cetnickom vojvodi ili Suljagic? Ja bih rekao ova prva dvojica...
Seyfo

#30461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Seyfo »

Capsicum wrote:
Seyfo wrote:Suljagićeva aktivnost na društvenim mrežama (slika Poplašena sa kokardom) u svrhu diskreditiranja DF-a je OGAVNA...
Cekaj malo, ko je to promijenio pravac? Komsic i Podzic svojom podrskom cetnickom vojvodi ili Suljagic? Ja bih rekao ova prva dvojica...
Jesu oni promijenili pravac ali ja govorim o tome da je sad DF Suljagiću nešto najgore...prije toga, dok je bila kampanja za DF, sve najgore protiv SDP-a a ima iza sebe knjigu posvećenu Velikom Vođi...da ne govorim kakve je bljuvotine izjavljivao o Bakiru prije izbora pa poslije izbora svako malo u koaliciju...
NEDOSLJEDNOST.
I za taj fenomen sam izabrao Suljagića jer je najsvježiji primjer , a ima ih naokolo bezbroj.
I to je slika i prilika današnje ljevice. Umišljeni, nadmeni, sujetni, ufurani, nesposobni lezihljebovići koji su se raspali na više stranaka od kojih nijedna ništa neće postići. Najviše mrze jedna drugu. Bilo kakvo ujedinjenje ljevice je udar na njihov ego,ma ni slučajno, ma đe će oni.. Najjasniji primjer je opština centar-s jedne strane SDA i SBB imaju jednog kandidata, a gore pomenuti svi skupa šestoricu, heeeeej! i nijedan ne popušta.
Capsicum

#30462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Capsicum »

Seyfo wrote:
Capsicum wrote:
Jesu oni promijenili pravac ali ja govorim o tome da je sad DF Suljagiću nešto najgore...prije toga, dok je bila kampanja za DF, sve najgore protiv SDP-a a ima iza sebe knjigu posvećenu Velikom Vođi...da ne govorim kakve je bljuvotine izjavljivao o Bakiru prije izbora pa poslije izbora svako malo u koaliciju...
NEDOSLJEDNOST.
I za taj fenomen sam izabrao Suljagića jer je najsvježiji primjer , a ima ih naokolo bezbroj.
I to je slika i prilika današnje ljevice. Umišljeni, nadmeni, sujetni, ufurani, nesposobni lezihljebovići koji su se raspali na više stranaka od kojih nijedna ništa neće postići. Najviše mrze jedna drugu. Bilo kakvo ujedinjenje ljevice je udar na njihov ego,ma ni slučajno, ma đe će oni.. Najjasniji primjer je opština centar-s jedne strane SDA i SBB imaju jednog kandidata, a gore pomenuti svi skupa šestoricu, heeeeej! i nijedan ne popušta.
Boga mi Suljagicevi hoce sa SDP-om da dogovore zajednicke kandidate, a DF ni habera. Bit ce da je Komsicev ego najveci u ovoj prici...
Banksy

#30463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Ispada da su njihovi glasači bolji od njih... I jesu.
putokaz1

#30464 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

U priči podjele ljevice najviše je kriv sdp ov nerad 2011-2013 zavisno od kantona do 2014.
Radili su isto kao sda a to lijevi glasači ne praštaju,desni praštaju sve.
Osim toga kriv je Ž.K. zbog koalicije s sda.
U Centru ima 9 kandidata BPS,PS...
Kao spasitelj se javlja NS...
Laertes

#30465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Laertes »

putokaz1 wrote:
insomnia78 wrote:A sad s pjesmom umjesto jauka...
Image
Pa ovo je novi načelnik jedne općine u BH...čini mi se?
Teško, putokazi moj... Drag je meni Edo, al' nema on šanse protiv Gnojnice, Dobosnice, Bikodza, Poljica,... (nastavi niz slobodno). Već je po džamijama odradjeno...
putokaz1

#30466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Znam živim u tim selima
Laertes

#30467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Laertes »

putokaz1 wrote:Znam živim u tim selima
U svim? :mrgreen:
putokaz1

#30468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Laertes wrote:
putokaz1 wrote:Znam živim u tim selima
U svim? :mrgreen:
Pa u jednom živim u drugo dolazim pješice u treće izlazim itd
Očekujem da se može pobjediti u Lukavcima,Hrvatima,Bistarcu,Puračiću,Dobošnici,Ozrenu,Orahovici,Turiji pa valjda će i u svom rodnom Poljicu Iznenadit
Gnojnica(odatle je Sejdinović),Kruševica(Hankić)-sda+sbih
Bokavići(Arapčići su odatle),Devetak(Mujkić i Jusupović)-sda
Prokosovići kažu da su sva tri jaka jer i Sejfić(sbih) ima svoj utjecaj.
Ja često griješim,pa me se ne može uzet za ozbiljno
Sejdinović nije Mujkić nema popularnost izvan SDA.Za Mujkića su raniji radili i dijelovi sdp-a.
Zavisi od stava bivših sbb,bps,penzionera,Mehmeda Damadžića,te još neopredeljenih(mislim da su tajno uz Delića).
Prednost sda: je što jedna osoba glasa 5 puta,jednom za sebe i uvede 4 starije osobe,te dijenje paketa,gradnja putića,kupovina glasova,IVZ...
Slabost im je:nema TARIKA na listi(istina ima Teufik),nema Holca(niti ucjenjenih glasova radnika),nema Salibašića,nema Đure...te odlazak aktuelnog načelnika...
Prednost Delića:Novi je na općini,tri i više stranaka ga podržava(još od 2004 nisu zajedno nastupali),odgovara na pitanja preko fb u roku-dostupnost,narodu dosta sda,uvjek su crveni kad se ujedine u Lukavcu bili jaki,ima nekakav novi plan
Slabost:što je ''Tuzlak''(jest neka slabost),što je neiskusan u upravi-naučit će,što nemože spriječit izborne krađe a nezna se snaći u istima,nema neku popularnost na selu,mijenjao je više ''Crvenih''stranaka...
Sve moje lično mišljenje.
Želim da pobjedi ali...
elk

#30469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by elk »

Do 2018 nivo bossa,do 2020 gds.dakle,kljuc u bravu.zeljko picko.zlatko picko.prokockali ste jedinu kakvu takvu sansu za nesto sto bi licilo na gradjansku bih.sjeme vsm se zatrlo.picke.
nemampojma0

#30470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

elk wrote:Do 2018 nivo bossa,do 2020 gds.dakle,kljuc u bravu.zeljko picko.zlatko picko.prokockali ste jedinu kakvu takvu sansu za nesto sto bi licilo na gradjansku bih.sjeme vsm se zatrlo.picke.
Elk je novi che..povedi nas u našu svijetlu socijaldemokratsku budućnost.
Misliš da si nešto pametan kad ovako komentarišeš?
Osnuj stranku makar na nivou svoje općine..neku lokalnog karaktera, pa kad to uspiješ i sve posložiš javi se da pričamo kako dalje.
ultima_palabra

#30471 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Kod ovih se vise ne zna ciji je u cijoj... danas gledam plakate za opcinu Centar: tu je bivsi SDA kandidat za nacelnika Srna, pa komandant Topa (ex SDU), pa Varja Nikolic ex NS... izgleda da nema nikakvih kriterija ko moze u stranku i na listu, ili upadas ako se jednom zapijes sa presidenteom.
drndalo

#30472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drndalo »

Jebem ti sunce, i ja mogu popit, mozda sam propustio da se i ja uvalim...? :mrgreen:
malakh

#30473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Capsicum wrote: Cekaj malo, ko je to promijenio pravac? Komsic i Podzic svojom podrskom cetnickom vojvodi ili Suljagic? Ja bih rekao ova prva dvojica...
...a suljagić o svemu tome poče pričati kada napusti fotelju zamjenika ministra i kada biva istjeran iz df-a... :lol: :lol:
Capsicum

#30474 Re: RE: Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Capsicum »

malakh wrote:
Capsicum wrote: Cekaj malo, ko je to promijenio pravac? Komsic i Podzic svojom podrskom cetnickom vojvodi ili Suljagic? Ja bih rekao ova prva dvojica...
...a suljagić o svemu tome poče pričati kada napusti fotelju zamjenika ministra i kada biva istjeran iz df-a... [emoji38] [emoji38]
Suljagić i Bajrović su odmah reagovali na podršku četničkom vojvodi i tražili da se Podžić izbaci iz stranke. Međutim ispostavilo se da je Podžić samo radio po Komšićevoj naredbi. Ostati sa takvim ljudima u stranci, nakon ovoga, stvarno može samo neko ko nema ni trunke ponosa ni pameti. Moje mišljenje je da im je to samo plus, a nikako minus.
malakh

#30475 Re: RE: Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Capsicum wrote:
malakh wrote:
...a suljagić o svemu tome poče pričati kada napusti fotelju zamjenika ministra i kada biva istjeran iz df-a... [emoji38] [emoji38]
Suljagić i Bajrović su odmah reagovali na podršku četničkom vojvodi i tražili da se Podžić izbaci iz stranke. Međutim ispostavilo se da je Podžić samo radio po Komšićevoj naredbi. Ostati sa takvim ljudima u stranci, nakon ovoga, stvarno može samo neko ko nema ni trunke ponosa ni pameti. Moje mišljenje je da im je to samo plus, a nikako minus.
gdje su reagovali? šutili sve dok nisu bili izbačeni. ako su odmah reagovali, nađi članak pa me ubjedi, a ja odgovorno tvrdim da je suljagić počeo lajati onog trenutnka kada je prestao biti zamjenik ministra.
Post Reply