Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pliva lik, gro napada po njegovoj strani, ne znam imamo li kakvu alternativu za ovog amatera ili ćemo ga cijelu godinu "trpiti"... On i Tatar u pet deka, odbranu ne bih komentarisao, odisu samopouzdanjem
Pitar sa Kariba wrote: ↑12/08/2020 17:46
Ma ovo je uzas sviju mi. Tatar ni za Q...
Tatar i Pidro najgori. Tatar je izgubio nekoliko lopti na centru i napravio nam probleme nazad. Pidro se pati sa Nukićem. A ovaj užas posljednjih 5 minuta je za priču. Svira nam i sudija niđe veze ofsaj u dobroj šansi.
bhnapoleon1 wrote: ↑12/08/2020 17:35
Komentator katastrofa koliko navija protiv nas
Vedo je veliki Pitar.
Odbrana nestala zadnjih 10 minuta. Mnogo sreće imamo. Igra bezidejna, ni glave ni repa. Hajde da makar dobijemo... Ne bi valjalo da izgubimo pred ligu prvaka.
East_side wrote: ↑12/08/2020 17:46
Taraba smo ili su oni prejaki ili vjezbamo defanzivu za Evropu ne kontam fakat
Ako je ovo defanziva za evropu jebali smo ježa
Hocemo da zavaramo protivnika u Evropi stvarno ne razumijem kako da nas jedan T.C. ovako izdominira na Kosevu, posjed cini mi se 38-62 u njihovu korist
East_side wrote: ↑12/08/2020 17:46
Taraba smo ili su oni prejaki ili vjezbamo defanzivu za Evropu ne kontam fakat
Ako je ovo defanziva za evropu jebali smo ježa
Hocemo da zavaramo protivnika u Evropi stvarno ne razumijem kako da nas jedan T.C. ovako izdominira na Kosevu, posjed cini mi se 38-62 u njihovu korist
To je bilo samo za onih 5 minuta
Ukupno je cini mi se 52 za nas...
Kako god, užasno prvo poluvrijeme. Meni je ovo gore nego protiv MDK, sanse nismo napravili a nazad nas nas pronosale (i Vladan)
art vandeley wrote: ↑12/08/2020 18:21
Ako ovako nastave igrati ispaće i od Nomada, ovaj trener je bivši.
Kakva je ovo igra, izbijanje, nemoć, bezidejnost