Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ferratilis wrote: ↑24/02/2020 11:31
@ProgramskiJezik
Dobar je Apex, samo im fali solo mode. Titanfall 2 mi je jedna od najboljih single player pucacina, tako da sam probao Apex cim je izasao ali nisam ljubitelj timskih igara. Cim ubace solo, vracam se.
I ja sam igrao Wolcen, ima ogroman potencijal ali treba mu jedno godinu dana patcheva i redizajniranja nekih stvari i onda ce biti odlican. Ali, cak i ovo sto sam igrao je bilo solidno.
isto, volim sto mogu bit mage sa 2 daggera gdje pucam fireballe i pozivam zombije..
Tabakmalac wrote: ↑24/02/2020 19:31
Fortnite ima toliko pi*ki u muškom obliku da je za ne povjerovat. Je li frajera pogodiš jednom, lik zgradu izgradi ispred tebe.
Mislim, to je poenta igre.. ko zna gradit zna pobijedit... Fortnite.. FORT.. sama rijec ti kaze..
ferratilis wrote: ↑25/02/2020 16:52
Black Mesa izlazi 5. marta, nakon vise od 15 godina otkako je najavljena
to ce biti dobar povod da se odigra cijeli serijal, ukljucujuci i ekspanzije
Do tada odigraju orginal pa da prozivis novo iskustvo sa remake-om.
Ja jos imam orginal CD igre, davne 1999. stariji brat dobio na poklon kad se samo sjetim kad sam to prelazi na ondasnjem kompjuteru.
Imao sam citavu onu kutiju sa svime sto dođe u njoj, naravno uz CD, tako su se prije orginalne igre pakovale i prodavale. Sad mi samo CD ostao sa knjizicom.
Ja jos imam orginal CD igre, davne 1999. stariji brat dobio na poklon kad se samo sjetim kad sam to prelazi na ondasnjem kompjuteru.
Imao sam citavu onu kutiju sa svime sto dođe u njoj, naravno uz CD, tako su se prije orginalne igre pakovale i prodavale. Sad mi samo CD ostao sa knjizicom.
Ja imam komplet sve, i to na francuskom jeziku mescini
Ja imam komplet sve, i to na francuskom jeziku mescini
De preporučite mi pucačine koje nemaju priče, nego samo pušku u ruku i rokaj
Starom install CoD:BO i Spec Ops
CoD ga nervira što ubacuju nadrealne stvari, a Spec Ops The Line kaže prošao intro i nakon 15 minuta što seru (njegove riječi), upucaju ga talibani iza nekakvog autobusa čim krene
Wolfenstein mu je dobar
C2D Q9550
8gb ddr2
r7 240
Last edited by Averus on 28/02/2020 15:39, edited 1 time in total.
Averus wrote: ↑28/02/2020 15:28
De preporučite mi pucačine koje nemaju priče, nego samo pušku u ruku i rokaj
Starom install CoD:BO i Spec Ops
CoD ga nervira što ubacuju nadrealne stvari, a spec ops kaže prošao intro i nakon 15 minuta što seru (njegove riječi), upucaju ga talibani iza nekakvog autobusa čim krene
Wolfenstein mu je dobar
C2D Q9550
8gb ddr2
r7 240
Spec Ops The Line
jel igrao, spominjala se igra par puta na temi
Čovjek je Doom sve prekucao što se može igrati na ovom kompu, a ja ne igram FPS igre, pa ne znam šta da mu preporučim.
Mislim da je i FEAR završio. Nabaciću mu deadspace da proba... Možda prey...