SDP
-
kox
#30426 Re: SDP
Štošta sam očekivao od SDP-a ali ovo zabijanje noža u leđa Prvom martu zaista nisam.
- Desnik
#30427 Re: SDP
Kada bih morao birati između nestanka sdp-a i sbb-a bio bih u velikoj dilemi???kox wrote:Štošta sam očekivao od SDP-a ali ovo zabijanje noža u leđa Prvom martu zaista nisam.
Na kraju bih ipak odabrao sdp jer ih je više, pa bih veću korist napravio ovoj napaćenoj zemlji.
-
udrch
#30428 Re: SDP
četnici su odradili svoj posao..vjerovatno su im ubacili patku da se Suljagić priključio Komšiću, pa da mu se Vožd osveti dok još može..kox wrote:Štošta sam očekivao od SDP-a ali ovo zabijanje noža u leđa Prvom martu zaista nisam.
ipak ja očekujem da zakon o prebivalištu neće proći ni Ustavni sud..
- zeko071
#30429 Re: SDP
vozdu je sada cilj pokopiti sto vise firmi i resursa.za ostalo ga zaboli *urac, ukljucujuci 1 .mart, 8.mart i sve nas redom..
-
pemanapemani
#30430 Re: SDP
Povratnicima i onima koji su bili raspoloženi za povratak je zabijen nož u leđa kada je ukradena prva novčanica namjenjena za povratak. Tada je bagra vidjela da može, te da izbezumljeni narod neće skontati dok god ga filuju "patriotskom" pričom.
Ovo smeće od političke stranke je samo nastavilo dobro utabani put "patriotizma" i rahat patnje pod plaštom socijaldemokratije.
Ovo smeće od političke stranke je samo nastavilo dobro utabani put "patriotizma" i rahat patnje pod plaštom socijaldemokratije.
- Agron P
#30431 Re: SDP
Slažem se, Radončić nema nikakvu ideologiju sem mržnje prema SDA dok sa druge strane komunjare šire svoje ideje koje predstavljaju dugoročno opasnost po ovu zemlju i Bošnjake.Desnik wrote:Kada bih morao birati između nestanka sdp-a i sbb-a bio bih u velikoj dilemi???kox wrote:Štošta sam očekivao od SDP-a ali ovo zabijanje noža u leđa Prvom martu zaista nisam.
Na kraju bih ipak odabrao sdp jer ih je više, pa bih veću korist napravio ovoj napaćenoj zemlji.
-
Canton
#30432 Re: SDP
Koje su to ideje koje komunjare(SDA) predstavljaju opasnost po zemlju i Bosnjake?Agron P wrote: Slažem se, Radončić nema nikakvu ideologiju sem mržnje prema SDA dok sa druge strane komunjare šire svoje ideje koje predstavljaju dugoročno opasnost po ovu zemlju i Bošnjake.
- Agron P
#30433 Re: SDP
Komunjare(SDP+Tihić ) ispiraju mozak mladim Bošnjacima, huškaju protiv Islama, pišu i pričaju nebuloze kao ti. Ono najgore vode poltronsku politiku prema srbima i MZ.Canton wrote:Koje su to ideje koje komunjare(SDA) predstavljaju opasnost po zemlju i Bosnjake?Agron P wrote: Slažem se, Radončić nema nikakvu ideologiju sem mržnje prema SDA dok sa druge strane komunjare šire svoje ideje koje predstavljaju dugoročno opasnost po ovu zemlju i Bošnjake.
-
Canton
#30434 Re: SDP
Agron P wrote: Komunjare(SDP+Tihić ) ispiraju mozak mladim Bošnjacima, huškaju protiv Islama, pišu i pričaju nebuloze kao ti. Ono najgore vode poltronsku politiku prema srbima i MZ.
hajde neka vi muslimanjare mislite dobro bosnjacima, islamu i bosni
- Desnik
#30435 Re: SDP
Hajde ti Canton meni reciCanton wrote:Agron P wrote: Komunjare(SDP+Tihić ) ispiraju mozak mladim Bošnjacima, huškaju protiv Islama, pišu i pričaju nebuloze kao ti. Ono najgore vode poltronsku politiku prema srbima i MZ.
šta je sdp uradio za ove tri godine vlasti od svojih obećanih pet politika
i je li uopće IŠTA uradio za ove tri godine,
osim što je generirao najveću poslijeratnu krizu u BiH.
Samo prosipate prazne komunističke parole, kako ste naučili dok je tito bio živ
i mislite sve će se samo srediti.
- It_is_a_Leclerc
#30436 Re: SDP
Šta je uradio... Hmm...Desnik wrote:Hajde ti Canton meni reciCanton wrote:Agron P wrote: Komunjare(SDP+Tihić ) ispiraju mozak mladim Bošnjacima, huškaju protiv Islama, pišu i pričaju nebuloze kao ti. Ono najgore vode poltronsku politiku prema srbima i MZ.
šta je sdp uradio za ove tri godine vlasti od svojih obećanih pet politika![]()
Prvo formirao vlast 14 mjeseci, a onda je u narednih 14 rasformirao. Poput drumske prostitutke se podao svakom političkom makrou koji je imao volju da ih "proba". Svakog pametnog i hrabrog ministra je progutao crni mrak "neopoziveo stavke u ekspresnom roku", dok su servilne seljačine uredno dobijale direktorske fotelje - od Elektroprivrede do Autocesta. Vratio institut entitetskog državljanstva u IDEA sistem, od državne izborne komisije napravili puku formalnost, usvojili zakon o sukobu interesa kome se protivi cijela međunarodna zajednice, usvojili zakon o jmbg kojim se i u tom smislu cementira entitetska podjela, dogovorili podjelu vojne imovine iako je Ustavni sud drugačije naredio, namještali i montirali političke procese, i na kraju - donijeli zakon o prebivalištu koji onemogućava organizovani povratak...
Mala smo mi država, koliki su oni izdajnici.
-
Canton
#30437 Re: SDP
Prosipamo komunisticke parole, prosipat cemo i dalje, dokle god smo zivi.Desnik wrote:
Hajde ti Canton meni reci
šta je sdp uradio za ove tri godine vlasti od svojih obećanih pet politika![]()
Nek su tvoje muslimanjare uradile u protekle 23 godine bilo sta dobro za bosnu i bosnjake.
-
Canton
#30438 Re: SDP
Tacno.... i dalje cemo nastaviti izdavati a vi se ibretite po froumimaIt_is_a_Leclerc wrote:[
Šta je uradio... Hmm...
Prvo formirao vlast 14 mjeseci, a onda je u narednih 14 rasformirao. Poput drumske prostitutke se podao svakom političkom makrou koji je imao volju da ih "proba". Svakog pametnog i hrabrog ministra je progutao crni mrak "neopoziveo stavke u ekspresnom roku", dok su servilne seljačine uredno dobijale direktorske fotelje - od Elektroprivrede do Autocesta. Vratio institut entitetskog državljanstva u IDEA sistem, od državne izborne komisije napravili puku formalnost, usvojili zakon o sukobu interesa kome se protivi cijela međunarodna zajednice, usvojili zakon o jmbg kojim se i u tom smislu cementira entitetska podjela, dogovorili podjelu vojne imovine iako je Ustavni sud drugačije naredio, namještali i montirali političke procese, i na kraju - donijeli zakon o prebivalištu koji onemogućava organizovani povratak...
- Desnik
#30439 Re: SDP
Canton, znaš li nabrojati onih obećanih 5 sdp-ovih politika iz kampanje 2010.
i reći mi šta je sdp uradio po svakoj od tih politika
-
Canton
#30440 Re: SDP
Znam.Desnik wrote:Canton, znaš li nabrojati onih obećanih 5 sdp-ovih politika iz kampanje 2010.
Kako gdje. U nekim kantonima je odradio dobrih stvari, u nekima nije. U Federaciji nismo ispunili ocekivanja.
Zato cemo i izgubiti izbore.
-
Yug
#30441 Re: SDP
A znas li obecanje bilo koje stranke u BiH da je ispunjeno od DejtonaDesnik wrote:Canton, znaš li nabrojati onih obećanih 5 sdp-ovih politika iz kampanje 2010.
-
prirodoljubac
#30442 Re: SDP
Da smo uredjena drzava odgovarali bi za veleizdaju...Canton wrote:Znam.Desnik wrote:Canton, znaš li nabrojati onih obećanih 5 sdp-ovih politika iz kampanje 2010.
Kako gdje. U nekim kantonima je odradio dobrih stvari, u nekima nije. U Federaciji nismo ispunili ocekivanja.
-
Canton
#30443 Re: SDP
Gluposti valjasprirodoljubac wrote:Da smo uredjena drzava odgovarali bi za veleizdaju...Canton wrote:Znam.Desnik wrote:Canton, znaš li nabrojati onih obećanih 5 sdp-ovih politika iz kampanje 2010.
-
Mastermind30
#30444 Re: SDP
Pa nece komunisticka kopilad misliti za nas, to smo vec prosliCanton wrote:Agron P wrote: Komunjare(SDP+Tihić ) ispiraju mozak mladim Bošnjacima, huškaju protiv Islama, pišu i pričaju nebuloze kao ti. Ono najgore vode poltronsku politiku prema srbima i MZ.
-
prirodoljubac
#30445 Re: SDP
Canton,
Naravno da gluposti valjam, jer vi crveni i imate misiju da bosna bude srboslavija, nikad aliji nista oprostili sto je bosnu odvojio od srboslavije, a i po vasim manifestacijama se vidi koliko bolujete za istom.
Poostravanje uslova za prijavu prebivalista je otezavanje ostvarivanja ciljeva PRVOG MARTA, a prvi mart je najbolja ideja od dejtona na danas. Pa mi ti reci koja je razlika izmedju dodika i lagumdzije osim u imenu, obojica rade za velikosrpske ciljeve..
Naravno da gluposti valjam, jer vi crveni i imate misiju da bosna bude srboslavija, nikad aliji nista oprostili sto je bosnu odvojio od srboslavije, a i po vasim manifestacijama se vidi koliko bolujete za istom.
Poostravanje uslova za prijavu prebivalista je otezavanje ostvarivanja ciljeva PRVOG MARTA, a prvi mart je najbolja ideja od dejtona na danas. Pa mi ti reci koja je razlika izmedju dodika i lagumdzije osim u imenu, obojica rade za velikosrpske ciljeve..
-
ušće
#30446 Re: SDP
@"Canton"Canton wrote:]
Prosipamo komunisticke parole, prosipat cemo i dalje, dokle god smo zivi.
Nek su tvoje muslimanjare uradile u protekle 23 godine bilo sta dobro za bosnu i bosnjake.
Ovo ja smatram ličnom uvredom i velikom uvredom jednog kompletnog naroda ..ali da nebi bilo da smo od tebe već to navikli post je prijavljen ,samo iz jednog jedinog razloga da ti i slični naučite voditi diskusije ,a da pri tome malo više pažnje obratite na jezik mržnje ...
- Agron P
#30447 Re: SDP
Upravo tako! Komunistima je bio i ostao glavni grad Beograd, to nije samo u Bosni već i u Hrvatskoj, odi na neki od njihovih foruma i vidjet ćeš iste optužbe na račun crvene bande.prirodoljubac wrote:Canton,
- It_is_a_Leclerc
#30448 Re: SDP
Netačno. Bošnjaci su vas doveli na vlast i jedva čekaju 2014. da vas pošalju na smetlište propalih političkih projekata.Canton wrote:Tacno.... i dalje cemo nastaviti izdavati a vi se ibretite po froumimaIt_is_a_Leclerc wrote:[
Šta je uradio... Hmm...
-
kox
#30449 Re: SDP
Ljudi koji se ibrete po forumima takodje i glasaju. Ali sve će vam se uskoro samo kazati.Canton wrote:Tacno.... i dalje cemo nastaviti izdavati a vi se ibretite po froumimaIt_is_a_Leclerc wrote:[
Šta je uradio... Hmm...
-
wolf07
#30450 Re: SDP
Odavno nisam ostavio ni jedan komentar na ovoj temi, iskreno, ja bih sad najvise od svega volio da mogu ovdje napisati neko izvinjenje simpatizerima SDP-a jer sam pretjerao u nekim svojim postovima, jer je SDP konacno stao za vrat SNSD-u, SDS-u, HDZ-ovima i drugim rusiteljima BiH, jer me "ponijelo" pa sam pisao i sto jest i sto nije... Nazalost, jedino sto mogu da kazem o svojim prethodnim postovima jeste da sam bio tacan u predvidjanjima i s vremena na vrijeme manje agresivan spram onog sto SDP radi ili namjerava da radi.
Davno sam s nekim ovdje vodio raspravu o tome da li slijedi rasipanje SDA na neke frakcije kako je najavio "Avaz" ili napustanje SDP-a od strane Komsica (teza koju sam je zastupao, znamo kako je zavrsilo). Davno sam napisao i to da SDP nema sta da trazi na lokalnim izborima zahvaljujuci svom rukovodstvu bez obzira koliko dobri ili losi bili clanovi SDP-a na lokalnom nivou, i to znamo kako je zavrsilo. Ostaje da vidimo s koliko golova u mrezi ce SDP zavrsiti izbore 2014.g. osim ako ne posegne za zadnjom kartom koju sam takodje najavio (a juce je prvi put odigrana) - hapsenje!!! Omiljena stara alatka komunista sirom svijeta, neko ti se ne svidi - strpaj ga u zatvor! Naravno, sad ce mnogi reci kako SDP nema nista s tim, vezace se za Radoncica i sl. Ja tvrdim da je ovo samo probni balon, jos je tu dugih godinu i nesto do izbora, jos cemo se mi nacuditi kakvih sve hapsenja ce biti.
Saopstenje SDP-a u povodu jucerasnjeg hapsenja je bilo kao da se radi o Pol Potu, treba da se postuje zakon bla bla bla neka svako odgovara bla bla bla dokazivanje nevinosti bla bla bla ratni zlocini bla bla bla.
BTW, covjek je uhapsen radi toga jer je on hapsio likove koji su dobijali po 12 godina zatvora, ako im je neko u istraznom postupku opalio bar jedan samar to ne pravdam ali heeeeej, ako neko hoce da optuzi Mehmedovica valjda bi trebalo prvo da dokaze nevinost onih koje je je on stavio u zatvor. Znajuci kako je SDS naoruzavao Srbe uoci rata jeli iko iznenandjen sto su ti likovi osudjivani.
A sto se tice inicijative 1.mart i odnosa SDP-a i SBB-a spram njihovih aktivnosti, Bosnjacima i ne treba Mile Dodik dok god imaju Zlaju i Fahru, oni su izgleda na direktnoj vezi SANU sudeci po njihovim postupcima.
Davno sam s nekim ovdje vodio raspravu o tome da li slijedi rasipanje SDA na neke frakcije kako je najavio "Avaz" ili napustanje SDP-a od strane Komsica (teza koju sam je zastupao, znamo kako je zavrsilo). Davno sam napisao i to da SDP nema sta da trazi na lokalnim izborima zahvaljujuci svom rukovodstvu bez obzira koliko dobri ili losi bili clanovi SDP-a na lokalnom nivou, i to znamo kako je zavrsilo. Ostaje da vidimo s koliko golova u mrezi ce SDP zavrsiti izbore 2014.g. osim ako ne posegne za zadnjom kartom koju sam takodje najavio (a juce je prvi put odigrana) - hapsenje!!! Omiljena stara alatka komunista sirom svijeta, neko ti se ne svidi - strpaj ga u zatvor! Naravno, sad ce mnogi reci kako SDP nema nista s tim, vezace se za Radoncica i sl. Ja tvrdim da je ovo samo probni balon, jos je tu dugih godinu i nesto do izbora, jos cemo se mi nacuditi kakvih sve hapsenja ce biti.
Saopstenje SDP-a u povodu jucerasnjeg hapsenja je bilo kao da se radi o Pol Potu, treba da se postuje zakon bla bla bla neka svako odgovara bla bla bla dokazivanje nevinosti bla bla bla ratni zlocini bla bla bla.
BTW, covjek je uhapsen radi toga jer je on hapsio likove koji su dobijali po 12 godina zatvora, ako im je neko u istraznom postupku opalio bar jedan samar to ne pravdam ali heeeeej, ako neko hoce da optuzi Mehmedovica valjda bi trebalo prvo da dokaze nevinost onih koje je je on stavio u zatvor. Znajuci kako je SDS naoruzavao Srbe uoci rata jeli iko iznenandjen sto su ti likovi osudjivani.
A sto se tice inicijative 1.mart i odnosa SDP-a i SBB-a spram njihovih aktivnosti, Bosnjacima i ne treba Mile Dodik dok god imaju Zlaju i Fahru, oni su izgleda na direktnoj vezi SANU sudeci po njihovim postupcima.