SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
tempuser
#30426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
-
Naslovnica
#30427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tu je negdje u konkurenciji i Džemala Bijedića.
- corsa
#30428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Definitivno najgora! Prođem jednom ili dva puta mjesečno kroz tu ulicu i svaki put se sjetim načelnikove bliže i dalje familije!tempuser wrote:Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
- black
#30429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tužilaštvo Federacije BiH predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se ukine prvostepena presuda, izrečena Sanjinu Sefiću i taj predmet vrati na ponovno suđenje, saopćeno je iz tog tužilaštva.
U krivičnom predmetu protiv optuženog Sanjina Sefića, koji je presudom Kantonalnog suda u Sarajevu od 26. septembra, oglašen krivim za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa, Federalno tužilaštvo predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se žalbe tužiteljice i oštećenih uvaže, da se ukine prvostepena presuda, te predmet vrati Kantonalnom sudu na ponovno suđenje.
Također, predloženo je da se žalba branioca optuženog Sanjina Sefića odbije kao neosnovana.
Sanjin Sefić je spomenutom presudom osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 14 godina i šest mjeseci, dok su Sara Sefić, Dino Alić, Amar Salihović i Saud Nišić, oslobođeni od optužbe da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela, navodi se u saopćenju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /190215057
U krivičnom predmetu protiv optuženog Sanjina Sefića, koji je presudom Kantonalnog suda u Sarajevu od 26. septembra, oglašen krivim za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa, Federalno tužilaštvo predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se žalbe tužiteljice i oštećenih uvaže, da se ukine prvostepena presuda, te predmet vrati Kantonalnom sudu na ponovno suđenje.
Također, predloženo je da se žalba branioca optuženog Sanjina Sefića odbije kao neosnovana.
Sanjin Sefić je spomenutom presudom osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 14 godina i šest mjeseci, dok su Sara Sefić, Dino Alić, Amar Salihović i Saud Nišić, oslobođeni od optužbe da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela, navodi se u saopćenju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /190215057
- JThomas
#30430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a tajming je da ne ide ona pred skupštinu da brani izvještaj. jer zna da nema odgovore...pa će v.d. reći ja sam imenovana juče, nisam lično postupala pa ne znam. lakše svima tako. ali u nas se samo i radi šta je lakše, a ne šta treba...dimnjacar wrote:Slažem se.sime_cipol wrote:Mislim da izbor Dalide Burzic za sutkinju suda BiH komotno može ici u ovu temu
Odron odrona. Istina, možda je još gore što je bila na ovom mjestu na kojem je sad još uvijek - tužiteljica. Slično mu ga dođe k'o kad je Fahrudin Radončić bio ministar sigurnosti.
Jedino, ja bih radije rekao, i i dalje govorim - sudinica, nekako mi je više "common". Ovo sutkinja mi pravo para uši .....
-
L u c i f e r
#30431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
+1dimnjacar wrote:Slažem se.sime_cipol wrote:Mislim da izbor Dalide Burzic za sutkinju suda BiH komotno može ici u ovu temu
Odron odrona.
-
Naslovnica
#30432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Klasični UZPJThomas wrote:a tajming je da ne ide ona pred skupštinu da brani izvještaj. jer zna da nema odgovore...pa će v.d. reći ja sam imenovana juče, nisam lično postupala pa ne znam. lakše svima tako. ali u nas se samo i radi šta je lakše, a ne šta treba...dimnjacar wrote:Slažem se.sime_cipol wrote:Mislim da izbor Dalide Burzic za sutkinju suda BiH komotno može ici u ovu temu
Odron odrona. Istina, možda je još gore što je bila na ovom mjestu na kojem je sad još uvijek - tužiteljica. Slično mu ga dođe k'o kad je Fahrudin Radončić bio ministar sigurnosti.
Jedino, ja bih radije rekao, i i dalje govorim - sudinica, nekako mi je više "common". Ovo sutkinja mi pravo para uši .....
- hadzinicasa
#30433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ide li u Odjel I, II ili III?Naslovnica wrote:Klasični UZPJThomas wrote:a tajming je da ne ide ona pred skupštinu da brani izvještaj. jer zna da nema odgovore...pa će v.d. reći ja sam imenovana juče, nisam lično postupala pa ne znam. lakše svima tako. ali u nas se samo i radi šta je lakše, a ne šta treba...dimnjacar wrote: Slažem se.
Da sudi mislim, ne da joj se sudi?
- insaneinthebrain
#30434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
blago tebi, ja svaki dan bar po dva puta u jednom i drugom pravcu. vec 30 i kusur godinacorsa wrote:Definitivno najgora! Prođem jednom ili dva puta mjesečno kroz tu ulicu i svaki put se sjetim načelnikove bliže i dalje familije!tempuser wrote:Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
- O'zone
- Globalni moderator
#30435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bolnička je vrh gledajući period kad je renovirana i trenutno stanje. Halida Kajtaza nije rađena koliko se ja sjećam.insaneinthebrain wrote:blago tebi, ja svaki dan bar po dva puta u jednom i drugom pravcu. vec 30 i kusur godinacorsa wrote:Definitivno najgora! Prođem jednom ili dva puta mjesečno kroz tu ulicu i svaki put se sjetim načelnikove bliže i dalje familije!tempuser wrote:Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
Inače ove zime su sve prometnice stradale nevjerovatno. Da li ja nisam obraćao pažnju prije a sada da ili su stvarno propale kao nikad do sada to mi nije jasno.
- bleee_sa
#30436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svi na jednu stranu Gundulićeva na drugu! 
- JThomas
#30437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nedavno se odronilo par mjesta i sad su baš krateri gdje su bile manje rupe...
- insaneinthebrain
#30438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nikad koliko se ja sjecam. samo krpe rupe. cekaju valjda da se zavrsi transferzala pa da se samo napraviO'zone wrote:
Bolnička je vrh gledajući period kad je renovirana i trenutno stanje. Halida Kajtaza nije rađena koliko se ja sjećam.
Inače ove zime su sve prometnice stradale nevjerovatno. Da li ja nisam obraćao pažnju prije a sada da ili su stvarno propale kao nikad do sada to mi nije jasno.
- zateznistub
#30439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
- Edin H.
#30440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bio je grafit na Akademiji prije rata: "Dole pederi, zivjeli sahtasi!", ali ipak ne vjerujem da je to razlog.zateznistub wrote:Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
- nepass1
#30441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
- zateznistub
#30442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja neki dan prošao, jbt bolje po mjesečevoj kori voziti.nepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
Još su nešto rovili ovih dana
- nepass1
#30443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
trebalo u septembru sve biti gotovo, nov asfalt itdzateznistub wrote:Ja neki dan prošao, jbt bolje po mjesečevoj kori voziti.nepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
Još su nešto rovili ovih dana
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#30444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vjerovatno jer je cijeli grad neplanski pravljen i jer je najjeftinije gurat kanalizaciju,vodu,struju,telefon ispod ulice....umjesto da je sve u nekim tunelima,kao u vecim metropolama ,pristupacno....zateznistub wrote:Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
ovako kad sta crkne uvijek se rovinja po asfaltu...
- amar1994
#30445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jedva pjeske prodjesnepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
Kranjceviceva isto fuj
- Logovan
#30446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kranjčevićeva se redovno krpi.amar1994 wrote:jedva pjeske prodjesnepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim![]()
Kranjceviceva isto fuj
- Logovan
#30447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190212057
Nešto često gore ove buregdžinice.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190218097
Požar u privatnoj kući.
Nešto često gore ove buregdžinice.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190218097
Požar u privatnoj kući.
- uglavnomja
- insaneinthebrain
- zateznistub
#30450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
One zgrade su tako depresivne da me čudi da se ovo ne dešava svaki dan...
Dobro je oaus bar isključili komentare na clanak