SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

tempuser

#30426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
Naslovnica

#30427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Tu je negdje u konkurenciji i Džemala Bijedića.
corsa

#30428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by corsa »

tempuser wrote:Mislim da je Halida Kajtaza od Zeljeznicke do kruznog toka gora.
Definitivno najgora! Prođem jednom ili dva puta mjesečno kroz tu ulicu i svaki put se sjetim načelnikove bliže i dalje familije! :evil:
black

#30429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by black »

Tužilaštvo Federacije BiH predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se ukine prvostepena presuda, izrečena Sanjinu Sefiću i taj predmet vrati na ponovno suđenje, saopćeno je iz tog tužilaštva.
U krivičnom predmetu protiv optuženog Sanjina Sefića, koji je presudom Kantonalnog suda u Sarajevu od 26. septembra, oglašen krivim za teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa, Federalno tužilaštvo predložilo je Vrhovnom sudu FBiH da se žalbe tužiteljice i oštećenih uvaže, da se ukine prvostepena presuda, te predmet vrati Kantonalnom sudu na ponovno suđenje.

Također, predloženo je da se žalba branioca optuženog Sanjina Sefića odbije kao neosnovana.

Sanjin Sefić je spomenutom presudom osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 14 godina i šest mjeseci, dok su Sara Sefić, Dino Alić, Amar Salihović i Saud Nišić, oslobođeni od optužbe da su počinili krivično djelo pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela, navodi se u saopćenju.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilas ... /190215057
JThomas

#30430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

dimnjacar wrote:
sime_cipol wrote:Mislim da izbor Dalide Burzic za sutkinju suda BiH komotno može ici u ovu temu :roll:
Slažem se.
Odron odrona. Istina, možda je još gore što je bila na ovom mjestu na kojem je sad još uvijek - tužiteljica. Slično mu ga dođe k'o kad je Fahrudin Radončić bio ministar sigurnosti :( .
Jedino, ja bih radije rekao, i i dalje govorim - sudinica, nekako mi je više "common". Ovo sutkinja mi pravo para uši ..... :D
a tajming je da ne ide ona pred skupštinu da brani izvještaj. jer zna da nema odgovore...pa će v.d. reći ja sam imenovana juče, nisam lično postupala pa ne znam. lakše svima tako. ali u nas se samo i radi šta je lakše, a ne šta treba...
L u c i f e r

#30431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by L u c i f e r »

dimnjacar wrote:
sime_cipol wrote:Mislim da izbor Dalide Burzic za sutkinju suda BiH komotno može ici u ovu temu :roll:
Slažem se.
Odron odrona.
+1
Naslovnica

#30432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

JThomas wrote:
dimnjacar wrote:
Slažem se.
Odron odrona. Istina, možda je još gore što je bila na ovom mjestu na kojem je sad još uvijek - tužiteljica. Slično mu ga dođe k'o kad je Fahrudin Radončić bio ministar sigurnosti :( .
Jedino, ja bih radije rekao, i i dalje govorim - sudinica, nekako mi je više "common". Ovo sutkinja mi pravo para uši ..... :D
a tajming je da ne ide ona pred skupštinu da brani izvještaj. jer zna da nema odgovore...pa će v.d. reći ja sam imenovana juče, nisam lično postupala pa ne znam. lakše svima tako. ali u nas se samo i radi šta je lakše, a ne šta treba...
Klasični UZP
hadzinicasa

#30433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by hadzinicasa »

Naslovnica wrote:
JThomas wrote:
dimnjacar wrote: Slažem se.
Klasični UZP
Ide li u Odjel I, II ili III?
Da sudi mislim, ne da joj se sudi?
insaneinthebrain

#30434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

corsa wrote:
Definitivno najgora! Prođem jednom ili dva puta mjesečno kroz tu ulicu i svaki put se sjetim načelnikove bliže i dalje familije! :evil:
blago tebi, ja svaki dan bar po dva puta u jednom i drugom pravcu. vec 30 i kusur godina :(
O'zone
Globalni moderator

#30435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

insaneinthebrain wrote:
corsa wrote:
blago tebi, ja svaki dan bar po dva puta u jednom i drugom pravcu. vec 30 i kusur godina :(
Bolnička je vrh gledajući period kad je renovirana i trenutno stanje. Halida Kajtaza nije rađena koliko se ja sjećam.

Inače ove zime su sve prometnice stradale nevjerovatno. Da li ja nisam obraćao pažnju prije a sada da ili su stvarno propale kao nikad do sada to mi nije jasno.
bleee_sa

#30436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bleee_sa »

Svi na jednu stranu Gundulićeva na drugu! :D
JThomas

#30437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

nedavno se odronilo par mjesta i sad su baš krateri gdje su bile manje rupe...
insaneinthebrain

#30438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

O'zone wrote:
Bolnička je vrh gledajući period kad je renovirana i trenutno stanje. Halida Kajtaza nije rađena koliko se ja sjećam.

Inače ove zime su sve prometnice stradale nevjerovatno. Da li ja nisam obraćao pažnju prije a sada da ili su stvarno propale kao nikad do sada to mi nije jasno.
nikad koliko se ja sjecam. samo krpe rupe. cekaju valjda da se zavrsi transferzala pa da se samo napravi :-)
zateznistub

#30439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
Edin H.

#30440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Edin H. »

zateznistub wrote:Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
Bio je grafit na Akademiji prije rata: "Dole pederi, zivjeli sahtasi!", ali ipak ne vjerujem da je to razlog. :roll:
nepass1

#30441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
zateznistub

#30442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

nepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
Ja neki dan prošao, jbt bolje po mjesečevoj kori voziti.
Još su nešto rovili ovih dana
nepass1

#30443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

zateznistub wrote:
nepass1 wrote:provozajte se ulicom munira gavrankapetanovuca, od penija do pijace, sve gore nabrojano pickin dim
Ja neki dan prošao, jbt bolje po mjesečevoj kori voziti.
Još su nešto rovili ovih dana
trebalo u septembru sve biti gotovo, nov asfalt itd :izet:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#30444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

zateznistub wrote:Volio bih da mi neki stručnjak iz oblasti odvoda i kanalizacija objasni zašto imamo najveći broj šahtova po kvadratnom metru saobraćajnice. Zlo mi dođe na onoj uličici što ide pored SOS sela na mojmilu. Ima sto hiljada šahtova na onako kratkoj ulici
vjerovatno jer je cijeli grad neplanski pravljen i jer je najjeftinije gurat kanalizaciju,vodu,struju,telefon ispod ulice....umjesto da je sve u nekim tunelima,kao u vecim metropolama ,pristupacno....
ovako kad sta crkne uvijek se rovinja po asfaltu...
amar1994

#30445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by amar1994 »

jedva pjeske prodjes :lol: :lol:

Kranjceviceva isto fuj :run:
Logovan

#30446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

amar1994 wrote:
jedva pjeske prodjes :lol: :lol:

Kranjceviceva isto fuj :run:
Kranjčevićeva se redovno krpi. :mrgreen:
uglavnomja

#30448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

kako gori :cry: :sad:
zateznistub

#30450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zateznistub »

One zgrade su tako depresivne da me čudi da se ovo ne dešava svaki dan...
Dobro je oaus bar isključili komentare na clanak
Post Reply