veze nemamclio_dci120 wrote:Koji, onaj iz vijeca ili srednji?
zar ima srednji
Moderators: _BataZiv_0809, anex
veze nemamclio_dci120 wrote:Koji, onaj iz vijeca ili srednji?
Ne vjerujem da bi gonio Jutjub karijeru zarad nekog paušala.clio_dci120 wrote:Koji, onaj iz vijeca ili srednji?
OK je momak, mada realno gdje ce njega za ministra, cisto sumnjam...Mislim da to neko zlonamjerno plasira.Casual's wrote:Ne vjerujem da bi gonio Jutjub karijeru zarad nekog paušala.clio_dci120 wrote:Koji, onaj iz vijeca ili srednji?
E jbg, pa oblast obrazovanja i kulture je popunjenja ruralnim elementom koje je uhljebio SDA, za njih je petokraka bila signal "ne dolazi, nije on bio NAŠ".zenicablues wrote:Možda je moje mišljenje subjektivno, no ne mogu se oteti dojmu da je prilikom posljednjeg ispraćaja profesora Škuljevića bilo baš malo ljudi, a s obzirom za koliku je veličinu značio taj čovjek u našem gradu. Kada kažem "malo ljudi" prvenstveno mislim na ljude iz oblasti obrazovanja, kulture, pa ako hoćete i iz privrede...Mnogo više zeničke kreme se može vidjeti na nekoj gratis premijeri predstave ili izložbi, koja je medijski praćena, a nakon koje obavezno dolazi i besplatna zakuska.
Oni koji su bili prisutni složit će se sa mnom da je bilo preko 90 % "običnog svijeta" iz grada (njegovih godina) koji su ga poznavali dugi niz godina. Jbg, valjda je kulturna i obrazovna elita ovog grada petokraku na smrtovnici shvatila kao konačnu identifikaciju zenickog Aristotela,pa nije smjela biti viđena na sahrani, a kako iz centrala stranaka ne bi dobili minus koji se teško ispravlja...
Otkud ti to? Pa nema predsjednik drzave toliko.clio_dci120 wrote:Taj Tadić je HDZ.
Fakat kad uzmes neko cijeli radni vijek provede kao profesionalni politicar i ti sa srednjom školom. Jbg u domu naroda uimat će 7 8 milja mjesečno.
Hoće, vjeruj mi. Oni prikazuju javno samo netto...o dodacima bolje da ne znate, onesvjestili bi se_BataZiv_0809 wrote:Otkud ti to? Pa nema predsjednik drzave toliko.clio_dci120 wrote:Taj Tadić je HDZ.
Fakat kad uzmes neko cijeli radni vijek provede kao profesionalni politicar i ti sa srednjom školom. Jbg u domu naroda uimat će 7 8 milja mjesečno.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/procita ... 90207038#1clio_dci120 wrote:E ne mogu ti sad govoriti odakle info, ali većina ih u Domu Naroda ima toliko. Mislim, 100% provjereno, svojim ocima gledao izvod
To i jeste poenta...nikada ne bi te pare zaradili shodno svojim kompetencijama._BataZiv_0809 wrote:Niti bi ih iko mimo politike toliko platio shodno znanjima i kompetencijama.
Dom Naroda PS BiH je druga prica, tu tesko mogu dobaciti Duvnjaci, Pivici i Rame. Tu idu sefovi stranaka uglavnom.clio_dci120 wrote:To i jeste poenta...nikada ne bi te pare zaradili shodno svojim kompetencijama._BataZiv_0809 wrote:Niti bi ih iko mimo politike toliko platio shodno znanjima i kompetencijama.
A zamisli tek ove u Parlamentu BiH, jaro 100% provjereno dobiju i 8 milja mjesecno, a isti duduci u oba parlamenta.