Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Tomahawk11
Globalni moderator

#30401 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

MensurM wrote:
Tomahawk11 wrote:Uvukao vam se gubitnički mentalitet, zato toliko kmečanje na sudije.
Gubitnički mentalitet ti se uvuče kad odeš u Široki i kod 1:1 ljudi povedu iz nepostojećeg penala. I aj ti uzmi tri boda onda.

Znači, sudije su ti tu ukrale dva boda, dva boda s kojima bi bili prvi.
Jok, ne govorim ja o zadnjoj utakmici nego zadnje tri sezone. Luzerluk vas uzeo pod svoje, pa se sudija uzima u alibi unaprijed.
Tu ti uzele dva, kolo prije dale dva. Vidiš da praznu slamu mlatiš.
90minut

#30402 Re: Sarajevski derbi

Post by 90minut »

Frajer piše kao da se utakmica odigrala bez kamera pa piše o ofsajdima koji su bili čisti kao suza neke faulove spominje koji nisu bili pa pao gol.
Znaci kao da nema snimka udaljenog 30 sekundi od par klikova da se sve vidi i bude jasno kao dan.

Tacno da ne povjeruješ
MensurM

#30403 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:
MensurM wrote:
Tomahawk11 wrote:Uvukao vam se gubitnički mentalitet, zato toliko kmečanje na sudije.
Gubitnički mentalitet ti se uvuče kad odeš u Široki i kod 1:1 ljudi povedu iz nepostojećeg penala. I aj ti uzmi tri boda onda.

Znači, sudije su ti tu ukrale dva boda, dva boda s kojima bi bili prvi.
Jok, ne govorim ja o zadnjoj utakmici nego zadnje tri sezone. Luzerluk vas uzeo pod svoje, pa se sudija uzima u alibi unaprijed.
Tu ti uzele dva, kolo prije dale dva. Vidiš da praznu slamu mlatiš.
Gdje su dali?
Tomahawk11
Globalni moderator

#30404 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Ma ja, nigdje :thumbup:
MensurM

#30405 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Tomahawk11 wrote:Ma ja, nigdje :thumbup:
Kolo prije smo odigrali 2:2 sa Slobodom. Ako oni nisu dobili penal koji je valjda bio, to je bod. Znači, u dva kola si na gubitku jednog boda. Protiv Borca si oštećen isto, protiv Mladosti isto.

Činjenica je da od odlaska Osima 2014. imamo suđenje kao da smo klub koji se bori za opstanak, a ne za titulu. Razlog tome je što su Misimovićevi ljudi zajebali izbore kojima su 2016. trebali zauzeti Kantonalni savez. Sad je savez vaš i mi smo donji.
90minut

#30406 Re: Sarajevski derbi

Post by 90minut »

hahahahahahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Živo me zanima da li on ovo ozbiljno misli ili pokriva za luzerluk zadnjih 6 godina, a ide 7.

Znaci živo. :D :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#30407 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

MensurM wrote:
Kolo prije smo odigrali 2:2 sa Slobodom. Ako oni nisu dobili penal koji je valjda bio, to je bod. Znači, u dva kola si na gubitku jednog boda. Protiv Borca si oštećen isto, protiv Mladosti isto.

Činjenica je da od odlaska Osima 2014. imamo suđenje kao da smo klub koji se bori za opstanak, a ne za titulu. Razlog tome je što su Misimovićevi ljudi zajebali izbore kojima su 2016. trebali zauzeti Kantonalni savez. Sad je savez vaš i mi smo donji.
Obje remi, al si nekako bod na gubitku :mrgreen:
Sad će ponovo izbori, pa se gurajte.
Ricken

#30408 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

Logovan wrote:
MensurM wrote:
Logovan wrote:Nije baš lijepo gledati onako kako ti se sviđa.

Ko kaže da se mi nikad ne žalimo? Ti? :lol:
Kad si se posljednji put žalio na suđenje? Onaj penal ili gol Zrinjskog? I prije toga jednom dvije godine ranije.

Sarajevski Željezničar sudije kolju iz kola u kolo već pet godina.
Zadnji put se žalio tamo nekad 2006. godine. 8-) :oops:

Malo razmislite možda je do vas. Možda previše kmečite, možda svaku grešku preuveličavate do te mjere da mislite da je sudija protiv vas, da ga je savez namjerno poslao da vas uništi. Možda je dosta toga u vašim glavama.

Uvjerili ste sami sebe da samo vas sudije uništavaju. Eto dokle ste došli. :D
Drugi put na derbi delegirajte Isovića lično kao glavnog sudiju. Sudijska šestorka, dušu dala za novu sudijsku lakrdiju.

I onda fol niste favoriti, to ako se uzme bod uspjeh. Ma jarane, sa ovakvim savezom nemate vi zime, nemorate ni igrati, dovoljno da se pojavite na utakmici. Ostalo će odraditi Kaljanac i Macić, čuveni mahač iz Širokog. Već viđeno.
Logovan

#30409 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Ako komšije pobijede, onda savez neće biti naš, neće niko reći "savez je vaš, u savezu sve pitari". :-)

Vazda neka rasprava oko saveza/sudija krene od komšija.
Ricken wrote:
Drugi put na derbi delegirajte Isovića lično kao glavnog sudiju. Sudijska šestorka, dušu dala za novu sudijsku lakrdiju.

I onda fol niste favoriti, to ako se uzme bod uspjeh. Ma jarane, sa ovakvim savezom nemate vi zime, nemorate ni igrati, dovoljno da se pojavite na utakmici. Ostalo će odraditi Kaljanac i Macić, čuveni mahač iz Širokog. Već viđeno.
Može Isović, dobar prijedlog, ali naravno i njemu ćemo reći da sudi pošteno pa ko koga. :-D Druga je stvar ako ti i još neki vidite nešto čega nema, to već nije ni do nas, ni do sudije, itd.
Last edited by Logovan on 29/08/2019 18:32, edited 1 time in total.
90minut

#30410 Re: Sarajevski derbi

Post by 90minut »

Pa uvuklo im se pod kožu zamisli da izgube recimo 0 2 u subotu to ce biti 3 u nizu.
Ima da šute narednih par mjeseci zato se i ponašaju ovako :D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#30411 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Izgleda navijaci Slobode prvi birali komsiluk!
:D
Maharadza

#30412 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

18+
Image

Image
animus

#30413 Re: Sarajevski derbi

Post by animus »

MensurM wrote:
animus wrote:
MensurM wrote:Zbog policije i navijača Sarajeva koji godinama uništavaju stadion, na tampon zonama smo izgubili skoro 3000 mjesta.
:lol: :lol: :lol:
Sta si po profesiji Tite ti reci mi.
Mora biti nesto sa ekonomijom ili matematikom. :thumbup:
Dva sektora na sjeveru i jedan na istoku.
Znam i vjerujem ti. Niko ne vodi računa o gledaocima kao ti. U početku si nervirao sa tim ali vremenom si postao pravo interesantan da ne kazem simpatican iako si plav. :thumbup:
animus

#30414 Re: Sarajevski derbi

Post by animus »

Tomahawk11 wrote:
MensurM wrote:

Obje remi, al si nekako bod na gubitku :mrgreen:
Sad će ponovo izbori, pa se gurajte.
Može se gurati ko hoce ali Begic ostaje doživotni predsjednik. Njega niko ne skide a trenutna garnitura su njegovi ljudi i ne da on njih. Nebitno za koji su klub. Begic to rjesava parama da se niko ne buni. :bih:
Manual

#30415 Re: Sarajevski derbi

Post by Manual »

Ima se, moze se
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#30416 Re: Sarajevski derbi

Post by plain vanilla »

Pitar sa Kariba wrote:Izgleda navijaci Slobode prvi birali komsiluk!
:D
:lol:
Hajd mrs :oops: ima nas i Hercegovaca ovdje :mrgreen:
Ricken

#30417 Re: Sarajevski derbi

Post by Ricken »

animus wrote: Može se gurati ko hoce ali Begic ostaje doživotni predsjednik. Njega niko ne skide a trenutna garnitura su njegovi ljudi i ne da on njih. Nebitno za koji su klub. Begic to rjesava parama da se niko ne buni. :bih:
Samo mu se opasno SIPA naklatila na kosti zbog štetnih ugovora Aerodroma Sarajevo. Obruč se steže. A muljo je i sa kartama za utakmice repke.
MensurM

#30418 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

Biće rasprodan stadion do subote popodne.
animus

#30419 Re: Sarajevski derbi

Post by animus »

Ricken wrote:
animus wrote: Može se gurati ko hoce ali Begic ostaje doživotni predsjednik. Njega niko ne skide a trenutna garnitura su njegovi ljudi i ne da on njih. Nebitno za koji su klub. Begic to rjesava parama da se niko ne buni. :bih:
Samo mu se opasno SIPA naklatila na kosti zbog štetnih ugovora Aerodroma Sarajevo. Obruč se steže. A muljo je i sa kartama za utakmice repke.
Sve je on to rijesio. Vjeruj mi da je ko macka sa 9 zivota. Ljude iz sipe i tuzilastva je ubacio u komitete i voda ih po svijetu a oni sklanjaju prijave i dokaze. Da nije toga do sad bi odležao bar pola kazne. Zeljo a ni Sarajevo mu nisu ni ponudili protivkandidata, sto li.
slucajan

#30420 Re: Sarajevski derbi

Post by slucajan »

animus wrote:
MensurM wrote:Zbog policije i navijača Sarajeva koji godinama uništavaju stadion, na tampon zonama smo izgubili skoro 3000 mjesta.
Vjeruj isto mi pada na pamet kad god citam njegov post :lol:
Kad vec racuna, neka racuna da ce biti silovani u subotu :D
animus

#30421 Re: Sarajevski derbi

Post by animus »

MensurM wrote:Biće rasprodan stadion do subote popodne.
Mislim cak i sutra vec da bi trebao biti rasprodan. Ako smo vam mi uzeli 3000 koliko vam je ostalo?
MensurM

#30422 Re: Sarajevski derbi

Post by MensurM »

animus wrote:
MensurM wrote:Biće rasprodan stadion do subote popodne.
Mislim cak i sutra vec da bi trebao biti rasprodan. Ako smo vam mi uzeli 3000 koliko vam je ostalo?
2500 sjever
500 zapad
3500 istok
3000 jug + 1000 stojećih

Vi ste uzeli oko 4000, vaše + tampon
ultima_palabra

#30423 Re: Sarajevski derbi

Post by ultima_palabra »

slucajan wrote:
animus wrote:
Vjeruj isto mi pada na pamet kad god citam njegov post :lol:
Kad vec racuna, neka racuna da ce biti silovani u subotu :D
Vidi ovoga sto je dopuzao... jos malo pa ces opet u rupu na par godina :mrgreen:
slucajan

#30424 Re: Sarajevski derbi

Post by slucajan »

ultima_palabra wrote:
Vidi ovoga sto je dopuzao... jos malo pa ces opet u rupu na par godina :mrgreen:[/quote]
Uvijek sam ja tu, jbg, ozbiljnim poslovima se bavim godinama unazad, ali ako nista, povremeno citam i pratim situaciju. Vidim da si ti redovan, bez neke posebne promjene u odnosu na godine iza nas, apsolutna stagnacija na svim poljima...
90minut

#30425 Re: Sarajevski derbi

Post by 90minut »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U najgorem slučaju jedan korak ispred.. :D
Post Reply