Ko mu je obezbjedjenje???malakh wrote:jedini kandidat za načelnika koji hoda gradom sa obezbjeđenjemmario001 wrote:Ajnadzic se na ulici zahvaljuje DF-u
![]()
Demokratska fronta Željko Komšić
-
mario001
#30401 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#30402 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ti bi to trebao znati, pošto vidim da pratiš.mario001 wrote:Ko mu je obezbjedjenje???malakh wrote:jedini kandidat za načelnika koji hoda gradom sa obezbjeđenjemmario001 wrote:Ajnadzic se na ulici zahvaljuje DF-u
![]()
-
mario001
#30403 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Napises glupost i onda bi ja trebao znati na sta ti mislis..
-
L u c i f e r
#30404 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Od mene kao bivšeg simpatizera (na samom startu), napravili su žestokog hejtera.
Prije bih za SDA glasao nego za ova govna.
Kadrovska politika katastrofa, sdp šljam i interesne konekcije, bljak...
Plus one priče o "ujedinjenju ljevice", sdpenjarska podrepna stranka...
Plus one priče o "ujedinjenju ljevice", sdpenjarska podrepna stranka...
-
putokaz1
#30405 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemoj za sdaL u c i f e r wrote:Od mene kao bivšeg simpatizera (na samom startu), napravili su žestokog hejtera.
ne moraš ni DF u
zar nema neko kako treba neko dobar
ps-ako ne izađeš Radeljaš pobjeđuje
-
L u c i f e r
#30406 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dok ja ne osnujem stranku, nejma hajra.putokaz1 wrote:Nemoj za sdaL u c i f e r wrote:Od mene kao bivšeg simpatizera (na samom startu), napravili su žestokog hejtera.
ne moraš ni DF u
zar nema neko kako treba neko dobar
ps-ako ne izađeš Radeljaš pobjeđuje
Samo nejmam kadena od hvoruma.
-
putokaz1
-
L u c i f e r
#30408 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meh...
Da koji put jebu Miletu mater, možda bih i razmislio.
Hoću da vidim mooda i energičnu odbranu Bosne i Hercegovine od velikosrpskih govana, plus borbu protiv korupcije, a za ekonomiju i Evropu.
Hoću da vidim mooda i energičnu odbranu Bosne i Hercegovine od velikosrpskih govana, plus borbu protiv korupcije, a za ekonomiju i Evropu.
-
DonieBrasco
#30409 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KUD Bascarsija = DF
I ono djete u tjelu diva Denis Chalenger.
I ono djete u tjelu diva Denis Chalenger.
-
mario001
#30410 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koje budale, naprave skup i reklamu za kandidata iz druge stranke...
Nigdje nije zvanicno objavljeno da je ovaj bazen poceo da se gradi
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kovacevi ... ook+status
Nigdje nije zvanicno objavljeno da je ovaj bazen poceo da se gradi
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kovacevi ... ook+status
"Ovo mjesto je bilo jedno od važnih uporišta u prethodnoj kampanji za načelnika koji je obećao veliki sportski centar sa bazenom ovdje na Dobrinji, a radovi su počeli tek jutros, pošto su iz SDA saznali kako će se DF-ov skup upravo ovdje biti održan, da građanima zamažu oči", rekao je Kovačević.
- O'zone
- Globalni moderator
#30411 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sjebali su i ono malo svjetla na kraju tunela.
-
mario001
#30412 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da napravimo stranku od ekipe za foruma bolje bi stvari radili od njih koji zive od toga, koji amaterizam, dobijes prostor na Klixu i pricas o bazenu koji pravi tvoj konkurent..O'zone wrote:Sjebali su i ono malo svjetla na kraju tunela.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#30413 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne bi trebao, nego znaš a ja se ne trudim da saznajem imena ljudi koji nekoga čuvaju, pardon prate.mario001 wrote:Napises glupost i onda bi ja trebao znati na sta ti mislis..
a možda su to i kandidati sda za općinu centar
-
putokaz1
#30414 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije Dodik kriv što nemamo pravnu FBIH(državu)L u c i f e r wrote:Meh...
Nije Dodik kriv što fabrike po Sarajevu,Tuzli nerade
Nije Dodik kriv što narod Bošnjaci i Hrvati bježe iz FBIH
Nije Dodik kriv što nije km autoputa nije izgrađen ove godine
Za sve su krivi sda 1996-2016,sdp 2000 i 2010 sbih 1997-2016(ponegdje ranije nestali sa scene) te druge stranke poput Bossa...
Pokušajmo nešto novo pronaći
-
mario001
#30415 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pored njega hoda direktor trznicamalakh wrote:ne bi trebao, nego znaš a ja se ne trudim da saznajem imena ljudi koji nekoga čuvaju, pardon prate.mario001 wrote:Napises glupost i onda bi ja trebao znati na sta ti mislis..
a možda su to i kandidati sda za općinu centar![]()
- malakh
#30416 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo je vrhmario001 wrote:
Pored njega hoda direktor trznica![]()
-
L u c i f e r
#30417 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije za to kriv, ali jeste jedan od glavnih krivaca što zemlja stagnira od 2006, a jedini je koji prijeti secesijom koja vodi u rat.putokaz1 wrote:Nije Dodik kriv što nemamo pravnu FBIH(državu)L u c i f e r wrote:Meh...
Nije Dodik kriv što fabrike po Sarajevu,Tuzli nerade
Nije Dodik kriv što narod Bošnjaci i Hrvati bježe iz FBIH
Nije Dodik kriv što nije km autoputa nije izgrađen ove godine
Za sve su krivi sda 1996-2016,sdp 2000 i 2010 sbih 1997-2016(ponegdje ranije nestali sa scene) te druge stranke poput Bossa...
Pokušajmo nešto novo pronaći
Važna je ekonomija, ali je država važnija.
Nije sav problem u njemu, ali je ogroman dio problema i to ne treba ignorisati.
Ako se kad pojavi šta vrijedno mog glasa, imaće ga.
-
putokaz1
#30418 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Probaj penzionere,invalide ....
-
L u c i f e r
#30419 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Iskreno, meni su i oni u pet deka.
Evo hipotetički, i da probam, šta postižem?
Nije odgovor uopšte tako jednostavan. Kamo sreće da se stvar može riješiti izborima. Ne može. Potrebna je evolucija svijesti kritične mase stanovništva. Za to će trebati godine i godne. Ali dobro, u istom smo čabru kao i ostatak čovječanstva, svi imaju svoje probleme, neko manje neko više.
Korak po korak...
Nije odgovor uopšte tako jednostavan. Kamo sreće da se stvar može riješiti izborima. Ne može. Potrebna je evolucija svijesti kritične mase stanovništva. Za to će trebati godine i godne. Ali dobro, u istom smo čabru kao i ostatak čovječanstva, svi imaju svoje probleme, neko manje neko više.
Korak po korak...
-
mario001
#30420 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tvoje obezbjedjenjemalakh wrote:ovo je vrhmario001 wrote:
Pored njega hoda direktor trznica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
putokaz1
#30421 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tvoj prazan glas ide većinskoj stranci,zavisno od općine al uglavnom je to sdaL u c i f e r wrote:Iskreno, meni su i oni u pet deka.
Korak po korak...
Imaš li kakvog nezavisnog?
- General War
#30422 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Demokratska fronta: Glasajte za moral, red, zakon – Saopštenje

Večeras je gradsko povjerenstvo Demokratske fronte u Tuzli predstavilo kandidata za gradonačelnika Tuzle i listu za Gradsko vijeće Tuzle.
Prisutnima se obratio kandidata DF-a za gradonačelnika Tuzle Alen Gadžo istaknuvši da je uvijek radio za dobro države i građana braneći moral i zakone bh. društva.
„Vi ćete građani Tuzle odlučivati o prioritetima izgradnje i poboljšanja infrastrukture i razvoja Grada. Građani Tuzle će gospodariti i upravljati budžetom grada Tuzle. Vi ćete odlučivati, a ja ću sprovoditi. Vi ćete biti gradonačelnici Tuzle“, istakao je Gadžo te dodao da će prvo smanjiti svoju platu, a nakon toga enormne plate rukovodioca i direktora u gradskoj administraciji i javnim preduzećima, te da će ukinuti savjetnička mjesta.
„Dajući glas za mene glasate za sebe, za moral, red, zakon, za čestitost dobrih Bosanaca i Hercegovaca“, rekao je u svom govoru Gadžo.

Večeras je gradsko povjerenstvo Demokratske fronte u Tuzli predstavilo kandidata za gradonačelnika Tuzle i listu za Gradsko vijeće Tuzle.
Prisutnima se obratio kandidata DF-a za gradonačelnika Tuzle Alen Gadžo istaknuvši da je uvijek radio za dobro države i građana braneći moral i zakone bh. društva.
„Vi ćete građani Tuzle odlučivati o prioritetima izgradnje i poboljšanja infrastrukture i razvoja Grada. Građani Tuzle će gospodariti i upravljati budžetom grada Tuzle. Vi ćete odlučivati, a ja ću sprovoditi. Vi ćete biti gradonačelnici Tuzle“, istakao je Gadžo te dodao da će prvo smanjiti svoju platu, a nakon toga enormne plate rukovodioca i direktora u gradskoj administraciji i javnim preduzećima, te da će ukinuti savjetnička mjesta.
„Dajući glas za mene glasate za sebe, za moral, red, zakon, za čestitost dobrih Bosanaca i Hercegovaca“, rekao je u svom govoru Gadžo.
-
putokaz1
#30423 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gadžo nije loš!
- General War
#30424 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
putokaz1 wrote:Gadžo nije loš!
-
privremeni
#30425 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato im je bolji nosilac liste za OV, rastrcao se da doslovno kupi negdje kakavu diplomu, cijeni covjek obrazovanje, ne pita za cijenu.KatarinaKosaca wrote:A imaju i Residata. Mislim da mu je predizborni slogan We don't need no education