Maze Runner ST,Black Mass,Sicario,The Gift...Ovaj zadnji mi se cini najzanimljivijim
Jel mi šta promaklo ?
Moderator: _BataZiv_0809
Vjerujem da ćeš se složiti da je Nadine Labaki sjajna glumica i prelijepa žena:)?johnnykola wrote:Vrlo dobar.
nemam temperature samo respiratorni sistem u k... al vjeruj da je meni od rakije narendan krompir jaci 3 puta! probaj!Korisničkoime wrote:Pfff nista to, vjeruj mi obloge od rakije na stopala, potopis carape u rakiju navuces na njih navuces suhe i u krevet po potrebi ponovis 1-2 puta.Tomahawk11 wrote:Jasta je, 10 dana vec kuburim i nisam nista bolji....odnosno, jos sam gori.markioni wrote: znaci i tebe safatao virus?
Probao sve, adnole, paracetamole, tylolhotove, cajeve, bijeli luk, med, pekmez, nekakav Alpenkraft sirup....ma nista....
ode danas poslije posla tvrda glava bosanska doktoru....nije ovo normalno.
Ako ni to ne pomogne moras ici na hard core verziju, skines se gol potopis plahtu u rakiju i cijeli se umotas u tu plahtu do vrata zatim se pokrijes jorganom.
Ako ni to ne pomoge onda si najebao.
Izvinjavam se svima na off
karanana wrote:htjedoh i prije par dana da vam sve po spisku za ovaj oftopic i da vas uputim na podforum zdravlje, a sad citam sve offtopic postove od ranije jer je i mene safatalo.
karanana wrote:htjedoh i prije par dana da vam sve po spisku za ovaj oftopic i da vas uputim na podforum zdravlje, a sad citam sve offtopic postove od ranije jer je i mene safatalo.
Sta reci nego PER SU ...hvala...stari Gibonni....ne moze boljejohnnykola wrote:
<3

Ma gdje nece Hitman bit los, samo sramote fransizu Hitman igre. Jbt u igri je Agent 47 hladan, bezosjecajan i smiren, tih, uspjesan, profesionalan i nemilosrdan. A ovamo na filmu neki socijalni rutonja koji kao da glumi Toma CruiseaSnake Eyes wrote:Everest, onako, Hitman loš
Zato ide novi hitmanFallen Angels wrote:Ma gdje nece Hitman bit los, samo sramote fransizu Hitman igre. Jbt u igri je Agent 47 hladan, bezosjecajan i smiren, tih, uspjesan, profesionalan i nemilosrdan. A ovamo na filmu neki socijalni rutonja koji kao da glumi Toma CruiseaSnake Eyes wrote:Everest, onako, Hitman loš
![]()
Nikad napravit film koji bi dodatno osvijetlio igru.