Eto vidis,pustopoljina wrote: Ja jedino tulumbe ne volim. Volim ih kad se samo isprze...prije agde.
A ja opet tulumbe volim, jos kad metne onu cizu slaga, napadam dok mi se ne zamanta.
Moderator: anex
Eto vidis,pustopoljina wrote: Ja jedino tulumbe ne volim. Volim ih kad se samo isprze...prije agde.
Slazem se!moonca wrote:Najjednostavniji nacin da se rijesis bilo koje ovisnosti- pretjeraj jedanom i miran za cijeli zivot.
Ma mama rahmetli ih je al stalno za dida pravila...vazda ih bilo...Fudo387 wrote:Eto vidis,pustopoljina wrote: Ja jedino tulumbe ne volim. Volim ih kad se samo isprze...prije agde.
A ja opet tulumbe volim, jos kad metne onu cizu slaga, napadam dok mi se ne zamanta.
I onda se raspadnu ....zlo zlo wrote:nisrin probaj skuhati tu minut-dvije u vrućoj slanoj vodi i nakon toga ih dobro iscjedi, pa u pećnici na lim za pečenje staviš krpu i njih i na 100 stupnjeva ih suši 30 min.
Možda ti ih al dente šmek popravi
..tikvice namaju ukusa niti su poznate po tomeCuj, mogu se udatiZoya wrote:
Možeš se udati
Super izgledaju. Daj recept (i nemoj da je odoka)
Pa možeš, kad su ti se hurmašice ovako uredilepustopoljina wrote:Cuj, mogu se udatiZoya wrote:
Možeš se udati
Super izgledaju. Daj recept (i nemoj da je odoka)![]()
Hanuma kocht...ima i na nasem jeziku.
Pa sos ti je bitan.Nisrin wrote:Imate li kakav provjeren recept za SPAGETE OD TIKVICA? Konacno mi stigao spiralizator...malo sam ih proprzila na maslinovom ulju, stavila sol i biber ali nije to to...onda sam pokusala skuhati ih cisto nekoliko min pa zaciniti--NO NO...onda sam proprzila na kikiriki ulju, opet nije ukusno...
Ne shvatam sto ne mogu postici da budu ukusne, kao sto su u restoranu bile (i te su u maslinovom ulju)

dječak sa šibicama wrote:20 cevapa i kuhani karfiol... i zero kokakola
ko iz vica

Plakacu ti, bonicko ne bilavazi wrote:Skoro pecena, mirom mirise ...
Zoya wrote:Važi![]()
Tople..
vazi wrote:Skoro pecena, mirom mirise ...
Ako ćeš me za kuhanje 'ženiti' onda ti se ne isplati bašzlo zlo wrote:
oš se udat za mene?![]()