Bizi, nosi.
Nema mi nista mrze kad moram vatru nalozit za tu budalastinu. Jos dovede onih svojih zumbula iz skole, sve sebi moram govorit, neka fudo, pusti kraju, ne slusaj ih sta pricaju.
Moderator: anex
jel to majke ti s'mores jedes viljuskom i nozem?moonca wrote:S'more..bujrum![]()
......oh jes' slatko....
Nataknes li sebi makar koju kobaju u cosakFudo387 wrote:Ojjjj
![]()
Bizi, nosi.
Nema mi nista mrze kad moram vatru nalozit za tu budalastinu. Jos dovede onih svojih zumbula iz skole, sve sebi moram govorit, neka fudo, pusti kraju, ne slusaj ih sta pricaju.
što će ti vatra za to, ima onaj plinski brenerFudo387 wrote:Ojjjj
![]()
Bizi, nosi.
Jes pa da pocnu ohmygoshevizlo zlo wrote:što će ti vatra za to, ima onaj plinski brenerFudo387 wrote:Ojjjj
![]()
Bizi, nosi.
Ah, dobro to...ispadnu ko tufahije.Fudo387 wrote:Ne volim hurmasice.pustopoljina wrote:Jel' to dobro ili imas kakvu zamjerku?
![]()
Kakve ti tufahije ispa’nu?
..bez noza...VenomousV wrote:jel to majke ti s'mores jedes viljuskom i nozem?moonca wrote:S'more..bujrum![]()
......oh jes' slatko....
Natakneminsomnia78 wrote:Nataknes li sebi makar koju kobaju u cosakFudo387 wrote:Ojjjj
![]()
Bizi, nosi.
jok,jok to je wokmO k3 wrote:
dobar maslenjakSaraFina wrote:
Gotov Sad!
tu sam,tu sam...aferimwewa wrote:
Dje onaj samson?
Vracam ustipcima od tikvica, zobenih pahuljica, palente i jogurta
fudo, sutra da se javis u dom zdravlja kod teta Sefike, reci da sam te ja posl'o da te malo pregledajuFudo387 wrote:Ne volim hurmasice.pustopoljina wrote:Jel' to dobro ili imas kakvu zamjerku?
nista od bujruma...ne osta nista iza tebemoonca wrote:S'more..bujrum![]()
......oh jes' slatko....
Ne znam sto, ja to ne mogu smislit,samsonsam wrote:fudo, sutra da se javis u dom zdravlja kod teta Sefike, reci da sam te ja posl'o da te malo pregledajuFudo387 wrote:Ne volim hurmasice.pustopoljina wrote:Jel' to dobro ili imas kakvu zamjerku?
![]()
...cuj ne voli hurmasice,vela havle
dvije srednje tikvice, jedno jaje, pola solje zobenih pahuljica, pola praska za pecivo, palenta, obicno brasno i jogurt odokasamsonsam wrote:tu sam,tu sam...aferimwewa wrote:
Dje onaj samson?
Vracam ustipcima od tikvica, zobenih pahuljica, palente i jogurta
![]()
koji ti je omjer sastojaka? ili je odokativno?
trauma iz djetinjstvaFudo387 wrote:
Ne znam sto, ja to ne mogu smislit,
Hurmasice, halvu i onu, mislim da se zove lutma.
Kad smo bili mali, buraz spuca po tepsije, kasnije ga na ispumpavanje vode, a ja imo fobiju od njih.
blagodarimwewa wrote: dvije srednje tikvice, jedno jaje, pola solje zobenih pahuljica, pola praska za pecivo, palenta, obicno brasno i jogurt odoka
zacinjeno Bio zacinom od BIONA-e uz puuno kopra
sta zna djete sta je po tepsijemoonca wrote:Najjednostavniji nacin da se rijesis bilo koje ovisnosti- pretjeraj jedanom i miran za cijeli zivot.
Ove su sa orahom u sredini, sad ce sa kokosom...Fudo387 wrote:Ne znam sto, ja to ne mogu smislit,samsonsam wrote:fudo, sutra da se javis u dom zdravlja kod teta Sefike, reci da sam te ja posl'o da te malo pregledajuFudo387 wrote:
Ne volim hurmasice.
![]()
...cuj ne voli hurmasice,vela havle
Hurmasice, halvu i onu, mislim da se zove lutma.
Kad smo bili mali, buraz spuca po tepsije, kasnije ga na ispumpavanje vode, a ja imo fobiju od njih.
dok je bila ziva, jedna moja tetka je pravila sa pekmezom od sljivapustopoljina wrote: Ove su sa orahom u sredini, sad ce sa kokosom...
Te cu poslati za bihac![]()
Ja jedino tulumbe ne volim. Volim ih kad se samo isprze...prije agde.