nardawg wrote:
Prijavljujete li ovaj? Il da se napravim lud i klikam YES
može se to naštimat,ima nekad neće da izbaci odma
al klikći po tome izbacit će
Moderator: anex
nardawg wrote:
Prijavljujete li ovaj? Il da se napravim lud i klikam YES
sve što relativno kaže na ovom forumu,radi suprotnorelativno84 wrote:ako je vise od 10 koraka samo pucaj yes
begsoon1510 wrote:sve što relativno kaže na ovom forumu,radi suprotnorelativno84 wrote:ako je vise od 10 koraka samo pucaj yes

za ove pare klepio bi yes i na one piramide i trampoline sto pitaju jesu li tunardawg wrote:
Sad drugi belaj, nece da mi otvori join.collectivehealth.com/testco/doctors nego radi redirekciju na homepage. Hvala vama na pomoci u svakom slucaju
relativno84 wrote:za ove pare klepio bi yes i na one piramide i trampoline sto pitaju jesu li tusamo deri do kraja, oni do 5 se prijavljuju
Proradilo, pametniji popustarelativno84 wrote: za ove pare klepio bi yes i na one piramide i trampoline sto pitaju jesu li tusamo deri do kraja, oni do 5 se prijavljuju
846066sizifinho wrote:koji je ID?
Jbg kad puno para prebacuješ pa si im postao sumnjiv..begsoon1510 wrote:ima li još ko da mu pare nisu prebaćene sa elite,jebo ih pas više
drugtito2011 wrote:Jbg kad puno para prebacuješ pa si im postao sumnjiv..begsoon1510 wrote:ima li još ko da mu pare nisu prebaćene sa elite,jebo ih pas višeJa poslao 2 naloga u 8 naveče, u 2 ujutro lova bila na računu..
Joooj begsoone, sta tebi rade.begsoon1510 wrote:ima li još ko da mu pare nisu prebaćene sa elite,jebo ih pas više
ma strašno,uvijek svaki mjesec nešto mora bitino99 wrote:Joooj begsoone, sta tebi rade.begsoon1510 wrote:ima li još ko da mu pare nisu prebaćene sa elite,jebo ih pas višeStrasno.
Na svakom sajtu neka zackoljica. Ja sam u pola 11 prebacivala i stigle su.
Vidim.begsoon1510 wrote:ma strašno,uvijek svaki mjesec nešto mora bitino99 wrote:Joooj begsoone, sta tebi rade.begsoon1510 wrote:ima li još ko da mu pare nisu prebaćene sa elite,jebo ih pas višeStrasno.
Na svakom sajtu neka zackoljica. Ja sam u pola 11 prebacivala i stigle su.
Drzi se.begsoon1510 wrote:haha,a jbg
preveliko nerviranje mi ne donosi ništa ,a da se ne nerviram nikako to je nemoguće
Ako su oni keceri i bilo kakva borba u ringu stavis onu opciju sa fight. Ako su saobracajke onda ono prvo.Error404 wrote:Ako moze pomoc oko Videa...
Prvi put radim...sad u kvizu stoje klipovi npr
Gledam ''materijale'' i nadjem taj video ispod njega stoji VM znaci Violence i podpitanje Moderate e sad on otvori ono dole polje sta stavljam tu?
I jos jedno pitanje ako je npr VM sta stavljam gore na nudity? samo safe ili ostavljam prazno polje?
Hvala